Gość: jan IP: 81.219.98.* 30.05.04, 22:43 Czy ten radiomaryjec z IP* Toruń uzywający obecnie nicka "nowytor" działa na tym forum zgodnie z regulaminem ? Zwracam sie do ciebie Giwi po raz pierwszy i chyba ostatni abys zrobił coś z tą toruńska gnidą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antykagan Hej, Janie! 30.05.04, 22:49 Wytłumacz mi to z 65 miliardami złotych, które Polska wpłaca rocznie do Watykanu. Jest to zaledwie 35% budżetu Polski. A może wpłacamy do Watykanu 165 mld złotych?? (jakieś 85%). No, do dzieła Janie. Nie rozdrabniaj sie na Nowegotora. Czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finansista hej,klerykale ! IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 30.05.04, 22:57 Cos przeczytales i nie zrozumiales albo krecdisz jak typowy klerykal. 65 mld PLN to szacunkowe roczne koszty,ktore ponosza bez zgody podatnicy polscy (gdzie bylo referendum w tej sprawie ?) na utrzymanie Watykanczykow w RP i indoktrynacje polskich dzieci i mlodziezy przez nich prowadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: hej,klerykale ! 30.05.04, 22:59 Gość portalu: Finansista napisał(a): > Cos przeczytales i nie zrozumiales albo krecdisz jak typowy klerykal. 65 mld > PLN to szacunkowe roczne koszty,ktore ponosza bez zgody podatnicy polscy (gdzie > > bylo referendum w tej sprawie ?) na utrzymanie Watykanczykow w RP i > indoktrynacje polskich dzieci i mlodziezy przez nich prowadzona. Jakieś źródło tych danych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finansista Re: hej,klerykale ! IP: 5.5R* / 212.253.2.* 30.05.04, 23:07 To skandal, ze poslowie mieniacy sie Polakami,ktorych psim obowiazkiem jest dbanie o interes obywateli, nigdy nie doma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finansista Re: hej,klerykale ! IP: 5.5R* / 212.253.2.* 30.05.04, 23:12 cd Jest skandalem, ze poslaki nie zadali ujawnienia tych danych przez rzad. Wydatki na KK to przeciez nie jest produkcja tajnej broni chemicznej. Spoleczenstwo ma prawo wiedziec na co panstwo wydaje jego pieniadze i ile. Moje informacje pochodza oczywiscie ze zrodel niezaleznych, a wystarczajaco kompetentnych do oszacowania tych wydatkow. Wolalbym oczywiscie znac informacje pochodzace z ministerstwa finansow,do ktorych jako obywatel mam pelne prawo, a ktorego mi sie w bandycki sposob odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: hej,klerykale ! 30.05.04, 23:13 Gość portalu: Finansista napisał(a): > cd Jest skandalem, ze poslaki nie zadali ujawnienia tych danych przez rzad. > Wydatki na KK to przeciez nie jest produkcja tajnej broni chemicznej. > Spoleczenstwo ma prawo wiedziec na co panstwo wydaje jego pieniadze i ile. Moje > > informacje pochodza oczywiscie ze zrodel niezaleznych, a wystarczajaco > kompetentnych do oszacowania tych wydatkow. Wolalbym oczywiscie znac informacje > > pochodzace z ministerstwa finansow,do ktorych jako obywatel mam pelne prawo, a > ktorego mi sie w bandycki sposob odmawia. Odmawia Ci się? A ile razy probowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finansista Re: hej,klerykale ! IP: 207.75.249.* 30.05.04, 23:34 twoja odpowiedz jest idiotyczna,paniusiu postkomunistyczna klerykalko, nie majaca pojecia o demokracji i jawnosci dzialania panstwa oraz uzyskiwania zgody obywateli w waznych sprawach. Dlaczegoz to katolicy nie maja sami utrzymywac swojego kosciola ? Dlaczego kaze sie wszystkim oplacac ich zabnawe w jedynie slusznego rzymskiego Boga ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: hej,klerykale ! 30.05.04, 23:41 Gość portalu: Finansista napisał(a): > twoja odpowiedz jest idiotyczna,paniusiu postkomunistyczna klerykalko, nie > majaca pojecia o demokracji i jawnosci dzialania panstwa oraz uzyskiwania Dlatego pytałam ile razy próbowałeś uzyskać te informacje. Ale widać poza piekleniem się nie stać cię na normalną komunikację. zgody > > obywateli w waznych sprawach. Mnie też nikt nie pytał czy chcę płacić na wojsko w Iraku. I o wiele innych rzeczy też mnie nikt nie pytał. Ale jak chcę wiedzieć to potrafię się dowiedzieć. A Ty próbowałeś? Dlaczegoz to katolicy nie maja sami utrzymywac > swojego kosciola ? Dlaczego kaze sie wszystkim oplacac ich zabnawe w jedynie > slusznego rzymskiego Boga ? Nie wiem. Nie wiem też dlaczego każą płacić abonament na TVP nawet tym, którzy jej nie ogladają. I dlaczego z moich pieniędzy utrzymuje się wszystkie partie chociaż moja partia nie weszła do parlamentu i nie dostaje dotacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finansista Re: hej,klerykale ! IP: 207.75.249.* 30.05.04, 23:34 twoja odpowiedz jest idiotyczna,paniusiu postkomunistyczna klerykalko, nie majaca pojecia o demokracji i jawnosci dzialania panstwa oraz uzyskiwania zgody obywateli w waznych sprawach. Dlaczegoz to katolicy nie maja sami utrzymywac swojego kosciola ? Dlaczego kaze sie wszystkim oplacac ich zabnawe w jedynie slusznego rzymskiego Boga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Hej, Janie! IP: 81.219.98.* 30.05.04, 22:58 Hej , Antykaganie ! I ty jeszcze o tej póżnej porze habit przy kompie wycierasz , darmozjadzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Giwi ! Ja w sprawie "kanalii" i "bandytów" 30.05.04, 22:51 Gość portalu: jan napisał(a): > Czy ten radiomaryjec z IP* Toruń uzywający obecnie nicka "nowytor" działa na > tym forum zgodnie z regulaminem ? > Zwracam sie do ciebie Giwi po raz pierwszy i chyba ostatni abys zrobił coś z > tą toruńska gnidą. "Kanalia" i "bandyta" to zbyt dosadne określenie autora stanu wojennego, który ma na rękach krew górników z Wujka??? A jak to delikatniej nazwać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvadore Dali Re: Giwi ! Ja w sprawie "kanalii" i "bandytów" IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:53 A jakie jest stanowisko Towarzyszy odnosnie Pinoczeta? bohater czy morderca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milicjant Re: Giwi ! Ja w sprawie "kanalii" i "bandytów" IP: *.czajen.pl 30.05.04, 23:04 Gość portalu: Salvadore Dali napisał(a): > A jakie jest stanowisko Towarzyszy odnosnie Pinoczeta? > bohater czy morderca? Pinoczet jest elementem antysocjalistycznym. Towarzysze: Fidel Castro i Szmajdziński jeszcze go dopadną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvadore Dali Re: Giwi ! Ja w sprawie "kanalii" i "bandytów" IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 23:10 a niech dopadna i skarza i wydadza sprawiedliwy wyrok... a potem bedzie sprawiedliwa egzekucja bywa Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Giwi ! Ja w sprawie "kanalii" i "bandytów" 30.05.04, 23:01 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: jan napisał(a): > > > Czy ten radiomaryjec z IP* Toruń uzywający obecnie nicka "nowytor" działa > na > > tym forum zgodnie z regulaminem ? > > Zwracam sie do ciebie Giwi po raz pierwszy i chyba ostatni abys zrobił co > ś z > > tą toruńska gnidą. > > > > "Kanalia" i "bandyta" to zbyt dosadne określenie autora stanu wojennego, który > ma na rękach krew górników z Wujka??? A jak to delikatniej nazwać? Proponuję nazwać go, zgodnie z prawdą, mordercą. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi ! Ja w sprawie "kanalii" i "bandytów" 30.05.04, 23:03 Nie wiem o co chodzi. Proszę o link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan proszę ,np to: IP: 81.219.98.* 30.05.04, 23:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13055616 Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Giwi podaj swoją definicję krytyki 30.05.04, 23:25 giwi napisała: > Osoby publiczne można krytykować. Odbiło ci? Proszę, podaj swoją definicję krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Giwi podaj swoją definicję krytyki 30.05.04, 23:31 leszek.sopot napisał: > giwi napisała: > > > Osoby publiczne można krytykować. > > Odbiło ci? Proszę, podaj swoją definicję krytyki. Ty też uważasz, że "kanalia" i "bandyta" to epitety nie znajdujące pokrycia w działalności Jaruzelskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot To się nie odnosi przecież do Jaruzela 30.05.04, 23:37 kataryna.kataryna napisała: > leszek.sopot napisał: > > > giwi napisała: > > > > > Osoby publiczne można krytykować. > > > > Odbiło ci? Proszę, podaj swoją definicję krytyki. > > > > > Ty też uważasz, że "kanalia" i "bandyta" to epitety nie znajdujące pokrycia w > działalności Jaruzelskiego? "nowyto" napisał: "Michnik kanalio! Oglądałeś wiadomości Polsatu? Odpierdolcie się od generała? Ty sprzedajny gnojku!" Czy w ten sposób mogę też pisac o Glempie, Rokicie, Tusku, Kaczyńskim i in. osobach publicznych - czy to są standardy krytyki na forum? To po co ja się tu, kurde, wysilam na jakąś kulturę wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b :) naiwny IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 31.05.04, 01:36 ? To po co ja się tu, kurde, wysilam na jakąś kulturę wypowiedzi?... Nie warto, Leszku. Forum jest pełne Oszołomów i Nowytorów - po co się dla nich silić na kulturę wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes6 Re: Giwi podaj swoją definicję krytyki 31.05.04, 09:00 W dniu 28.05.2004 na tym forum w temacie; • ZIOBRO - 190, Łączny - 142!!! ( basia.basia) kataryna.kataryna napisała: Szmata Oleksy Jednak powszechnie wiadomo, że największą szmatą na tym forum jest kataryna.kataryna. Szmatom i popłuczynom dziennikarskim nie podaje się ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi podaj swoją definicję krytyki 30.05.04, 23:43 Osoby publiczne można krytykowac ostrzej niz prywatne, byle bez wulgaryzmów. Forum nie jest cenzurowane. Jeśli masz inne zdanie i uważasz, że powinnam post nowegotora wyciąć, złóż, prosze, skarge na forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kto jest twoim mocodawca Giwi ? Czy Rydzyk ? IP: 61.19.243.* 30.05.04, 23:54 Na to mi wyglada. Idziesz jakby na jego pasku. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Kto jest twoim mocodawca Giwi ? Czy Rydzyk ? 31.05.04, 00:00 Naprawde myslisz, ze moim mocodawcą na PORTALU GAZETY może byc Rydzyk? :-) Nie ma potrzeby chronienia redaktora naczelnego Gazety Wyborczej w sposób szczególny. Podkreślam, forum nie jest cenzurowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Nieomal zemdlalem - NIE JEST CENZUROWANE !!! IP: 5.2.1R* / 200.35.96.* 31.05.04, 00:09 Giwi,chyba nie wiesz,ze to co robisz to zwykla i ordynarna cenzura i w dodatku bardzo stronnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kto jest twoim mocodawca Giwi ? Czy Rydzyk ? 31.05.04, 01:25 giwi napisała: > Naprawde myslisz, ze moim mocodawcą na PORTALU GAZETY może byc Rydzyk? :-) Nie > ma potrzeby chronienia redaktora naczelnego Gazety Wyborczej w sposób > szczególny. Podkreślam, forum nie jest cenzurowane. Gdybyś wycięła ten wątek z kanalią, dopiero by był krzyk:) Tutaj byłoby już ze 100 wpisów przeciwko Michnikowi, GW i giwi:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: GIWI czy Ty jestes Osoba PUBLICZNA??????? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.04, 23:31 Jestes w Gazecie/inter./ ktora idzie szybciej na swiat niz czasopismo. A wiec moge na Ciebie bluznic tzn. krytykowac - Tak........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan a mozna je wulgarnie wyzywac ? IP: *.sonikweb.com / 216.12.200.* 30.05.04, 23:52 Czyzbys propagowala chamstwo na FK ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Więc posłuchaj głuptasku! 31.05.04, 02:52 Komunistyczne zbrodnie nie zostały rozliczone. Czyżbyś się bał, że ktoś zabierze się do ciebie lub do twojego tatusia? Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Kiedy rozliczyl sie KK z kolaboracji z faszyzmem ? IP: *.advocacia.com.br / *.dsl.telesp.net.br 31.05.04, 13:15 KK odkrecil tylko prawde. Zrobil z najwiekszych bydlakow w sukienkach bohaterow,pomagal zbrodniarzom uciekac do Ameryki Poludniowej. Dlaczego Watykan wstawial sie w sadach za Pinochetem ? Dlaczego JPII beatyfikowal Stepaniaca ? Odpowiedz Link Zgłoś