Dodaj do ulubionych

Soujsz prasy z lewactwem

11.11.11, 17:07
"
Godzina 15.45: - Jestem na ul. Marszałkowskiej, między Wilczą a Hożą. Policja walczy z uczestnikami Marszu Niepodległości. U nas spokojnie. Są przemówienia, występy. Tam zaś została użyta broń gładkolufowa, gaz łzawiący, armatki wodne. Wygląda na to, że trasą, którą sobie neofaszyści zaprojektowali, nie przejdą, bo im to uniemożliwiliśmy - relacjonuje dla TOKFM.pl Roman Kurkiewicz, publicysta "Przekroju" "

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,10629670,Relacja_z_Marszalkowskiej__Kurkiewicz__Atakowaly_nas.html
Pozostaje tylko... raz sierpem raz mlotem.. albo jak tam to lecialo :)
Obserwuj wątek
    • wylogowany.pielegniarz Kurkiewicz to jawny zwolenni terroru 11.11.11, 17:16
      I nie wiem, jakim cudem kogoś takiego zaprasza się do mediów.
      Co nie zmienia faktu, że mała zadyma była u lewaków, z którą policja sobie szybko poradziła, także z hołotą niemiecką, a cała reszta, czyli atakowanie dziennikarzy, niszczenie mienia i zadymy z policją, działy się w ramach marszu prawicowej hołoty.
      • green_feldkurat_katz Re: Kurkiewicz to jawny zwolenni terroru 11.11.11, 17:21
        I nie wiem, jakim cudem kogoś takiego zaprasza się do mediów.

Ponieważ jest zwolennikiem "słusznego" terroru.
        A hołotę, skądkolwiek pochodzi, prać należy
        • manny-jestem Re: Kurkiewicz to jawny zwolenni terroru 11.11.11, 17:47
          > A hołotę, skądkolwiek pochodzi, prać należy==

Oczywiscie, tylko ta z lewa troszke mocniej :)
      • manny-jestem Re: Kurkiewicz to jawny zwolenni terroru 11.11.11, 17:47
        No oczywiscie, WP, jakby inaczej.
        • wkkr Kurkiewicz po palant 11.11.11, 18:32
          wylaczalrm tokfm w czasach gdy on prowadził jedną z audycji
          • wkkr a teraz zupełnie olałem tokfm 11.11.11, 18:33
            słucha trójki i radia plus
            • manny-jestem Re: a teraz zupełnie olałem tokfm 11.11.11, 18:35
              Ja czytam Warzeche na Twiterze.
      • manny-jestem Warzecha na twiterze 11.11.11, 18:11

"Kontekst stanowi szczucie przez GW na normalny pochód dla normalnych ludzi. Oraz bierność policji wobec blokady. Oto kontekst."

"Prokuratura powinna się przyjrzeć pracy policji, która nie odblokowala trasy legalnego marszu."

"Legalna demonstracja nielegalnie blokowana. Nad placem helikopter."

"Wszystko stanęło na pl. Konstytucji. Lewactwo blokuje."

Konkluzja. Wladza pozwolila na nielegalna blokade trasy marszu. Wszelkie zazalenia prosze wiec wysylac pod adres ratusza.
        • wylogowany.pielegniarz Oczywiście:) 11.11.11, 18:14
          Jak zawsze winni są wszyscy wokół, tylko nie delikatni i cnotliwi prawicowi chłopcy, ogoleni na łyso, z zakapturzonymi gębami, którzy, jak zawsze wypełzli w celu szerzenia miłości do bliźniego.
          • manny-jestem WP 11.11.11, 18:21
            Chyba jest odwrotnie, Chyba Ty nie jestes w stanie zaakceptowac ze Twoj idole sprowokowali ta cale zadyme bo jak udzial brali chlopcy z ONR to wiadomo ze wina moze byc tylko ich.
            • wylogowany.pielegniarz Re: WP 11.11.11, 18:25
              Ależ ja tam nie ma żadnych idoli. Zadymiarze lewaccy i zadymiarze prawicowi to taka sama hołota. Nienawidzę przemocy, która może dotknąć przypadkowe osoby i nigdy nie będę robił za pożytecznego idiotę dla takich zachowań. Tobie życzę tego samego.
              • manny-jestem Re: WP 11.11.11, 18:29
                Jedyni pozyteczni idioci to osoby ktore zamykaja oczy na prawdziwie winnych zadymy typu dzienikarzyk Blumesztajn i co.
                • wylogowany.pielegniarz Re: WP 11.11.11, 18:48
                  Pozwolisz jednak, że pozostanę przy swoim zdaniu, że próba zablokowania przemarszu manifestacji przez inną manifestację nie jest absolutnie żadnym wytłumaczeniem dla rzucania kamieniami w policję i podpalania samochodów. Myślałem, że dla każdego przyzwoitego człowieka jest to oczywiste. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że sam się zrównałeś z Kurkiewiczem, który też usprawiedliwiał terror na ulicach.
                  • manny-jestem Re: WP 11.11.11, 19:02
                    Wskazuje glowne zrodlo burd. Podpalania samochodow i walk z policja nie usprawiedliwiam. Napisalem juz ze bandytow z obu stron nalezy lac. Tych z lewej mocnej :)
              • wkkr własnie 11.11.11, 18:30
                nie ma znaczenia kto burdę robi.
                A swoja drogą to środowisko GW zachowuje się obrzydliwie nakręcając całą sprawę od kilku tygodni....
                • manny-jestem Re: własnie 11.11.11, 18:34
                  wkkr napisał:

> A swoja drogą to środowisko GW zachowuje się obrzydliwie nakręcając całą sprawę
                  > od kilku tygodni....

Wlasnie tu moze trzeba szukac zrodla burd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka