Gość: Werter Polsce grozi ostracyzm ze strony Europy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:31 A więc nie!!!Kaczyński, pod wplywem ugrupowań Kryminalno (MW)-klerykalnych (LPR) zlamal konstytucję, zakazując (legalnej)oranizacji prawa do manifestowania!!,tym samym byly bliski wspólpracawnik, L.Walęsy,stworzyl niezwykle niebezpieczny precedens,przecież jutro to mogą byc, innowiercy, pojutrze zydzi!!Od dzisiaj Polska nie jest już taka sama,decyzja tego "Pana" będzie brzeminna w skutki na arenie międzynarodowej,kraj ten może być narażony na ostracyzm ze strony sasiadów, i calej cywilizowanej Europy , do której Polska niestety już nie nalezy!!!,Warto też zwrócic uwagę, na niespotykaną atmosferę zastraszania, ze strony ugrupowań faszystowko fundametalistycznych która towarzyszyla, rozmowom które mialy w konsekwencji, doprowadzić do konsensusu.Ja wyksztalcony gey, podjąlem decyzje o nie wracaniu do Polski na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOLEM Re: Polsce grozi ostracyzm ze strony Europy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:33 BRAWO. Jedyna słuszna decyzja w twoim życiu. Pedały na emigracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Re: Polsce grozi ostracyzm ze strony Europy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:48 Weż jednak to pod uwage (prawdopodobnie nie rozumiesz slowa ostracyzm) Wyizolowanie, Bojkot, że Polakom Europa może wprowadzi wizy,,kraj zostanie wywalony z Unii,możliwe jest też, ze pracujący Polacy na zachodzie, poproszeni zostaną o opuszczenie kraju w którym pracuja,polscy turyści mogą byc traktowani za granicą, jak stado dzikusów,takie mogą byc konsekwencje koniunkturalizmu p. Kaczynskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOLEM Do Wertera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:30 Chyba przesadziłeś w tej dyskusji. Na całym świecie pedał jest pedałem i należy trzymać go z daleka od siebie. A to czy znam słowo czy nie to w tej dykusji nie ma żdnego znaczenia. Wyszła z ciebie czysta agresja jak przejaw bezsilności i braku argumentów w dyskusji Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisarka Czy musicie chodzić w czerwonych skarpetkach? IP: 212.244.182.* 31.05.04, 18:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajnie wykształcony geju, nie wracaj IP: 81.210.86.* 31.05.04, 19:13 a tak wogóle to jesteś gejem czy zwykłym pedziem? czy to zależy wg ciebie od wykształcenia? ja myślę, że cały cywilizowany świat wprowadzi sankcje wobec Polski, a może nawet nas zbombardują i zakażą heteroseksualizmu, religii, mówienia prawdy (to już robią), myślenia, posiadania zdania innego niż mają wykształceni geje na stanowiskach, pozdrawiam twoją gejowską dupę bo to ona za ciebie to chyba napisała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Re: wykształcony geju, nie wracaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:18 Brudny belkot znad wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z Rawy I weep for my country- IP: *.proxy.aol.com 31.05.04, 18:37 Biedna nasza Polska cala,biedna,dzika,zasciankowa i co najgorsze,ta opinia nie jest mala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: I weep for my country- IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 18:49 Ziuta moge cie pocieszyc,jeszcze bedziesz Bogu dziekowac,ze potrafilismy swoja wiare i tozsamosc zachowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralf Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.cementownia-nowiny.com 31.05.04, 18:47 można zrozumieć gejów że chcą demonstrować! Każdy broni swoich interesów. Ale my też brońmy swoich. Większość nie chce i koniec! Nie ma wcale dyskusji! Mogą się odwołać i jak będzie to dozwolone to wtedy jest to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 81.186.235.* 31.05.04, 18:48 Bravo prezydent Kaczyński, won z ciotami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Won Cioty Warszawa nie jest miastem PEDALOW. IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Ideolo Re: Warszawa nie jest miastem PEDALOW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:04 Won Cioty juz może do Chin wracaj...Tam się poczujesz wreszcie u siebie. Wszyscy w szarych mundurkach żyją a raczej wegetują pod dyktando partii. Wszyscy jednakowi, jak figurki z porcelany pozbawione duszy, modelowani przez ideologię Wielkiego Mao. Wracaj juz tam, i gotuj swoje zupki z kotów i szczurzych ogonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 31.05.04, 19:05 1)Mała encyklopedia zdrowia Wydanie VI PWN strona 603: "....w większości przypadków homoseksualizm jest ZBOCZENIEM nabytym..." "istnieją jednak przypadki homoseksualizmu wrodzonego...". "Leczenie tego ZBOCZENIA zależeć będzie od jego pochodzenia..." "Zapobieganie homoseksualizmowi polega na odpowiednim wychowaniu dzieci i młodzieży...". Jest to ZBOCZENIE i można (oraz należy) je leczyć. Tyle o faktach. To są takie same fakty jak to, że ziemia obraca się wokół słońca i faktu tego nie zmienią zmienne poglądy pseudo naukowców. PS. podkreślenie dużymi literami pochodzi ode mnie. 2) Jeśli dwoje ludzi czuje się z sobą dobrze to może się to zamienić w miłość osób odmiennej płci, lub w przyjaźń osób tej samej płci. Jest im z sobą dobrze i nie chodzą na żadne parady. Jest to im niepotrzebne, cieszą się swoją wzajemną obecnością. 3) Parady są potrzebne osobnikom zboczonym, no bo nie cieszą się sobą, tylko eksponować chcą swoją "Odmienność?" 2) Pytam , kogo bronią telerancyjni? Zboczeńców? Przecież zboczenia należy leczyć, a nie afiszować sie z nimi. Czy dojdziemy do momentu, że Parady umysłowo chorych żądających równych praw będą też bronione? A Parady morderców (też zboczenie!) też mają mieć prawo blokować ulice w interesie swoich "praw"? Nie chcę kaznodzieić, ale ludzie opamiętajcie się! 3)Żelazną zasadą w kryminalistyce jest kto z tego ma korzyść? Czy tylko osobniki idące za modą i w sposób ekshibicjonistyczny pokazujące swoje preferencje? Oj chyba nie. Więc kto? Ci którym zależy,abyśmy jako Polacy odbierani buli jako nietolerancyjni, zaściankowi, niepoważni - to oni finansują te parady. Po to aby czasem nasz kraj nie był za silny i z którym należy się liczyć. Potem jeden z drugim politykiem z zagranicy może próbować dyktować nam swoje warunki (a jak to było ostatnio z Francją i Niemcami).I to nie jest żadna spiskowa teoria dziejów. Paru popaprańców politycznych w Polsce to popiera. A tak przy okazji, czemu to nie chcą metody głosowania na osobę; bo nigdy nie przepchną się na świecznik tak jak teraz z list partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:07 Fatalna polszczyzna, radiomaryjny wykladowco!!!!co za Belkot!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt To jest właśnie tolerancja! IP: *.inter / 80.48.110.* 31.05.04, 19:06 Szlag mnie trafia jak słyszę z ust zidiociałych polityków słowa najpierw o tolerancji, sprawiedliwości, równości. Z tym że zawsze dodają że tolerancja musi dotyczyć ich poglądów, zasad sprawiedliwości według nich. Panowie żal mi was i wstyd za wasze poczucie godności. Z waszego punktu widzenia można zrobić na przykład paradę katolicką, ale już inne opcje nie mają prawa do wyrażania swoich poglądów. A tak dostaliście w d... w przeszłości. Chyba jednak za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr jak facet może rypać faceta w dupe i obnosić sie z IP: 193.19.140.* 31.05.04, 19:07 jak facet może rypać faceta w dupe i obnosić sie z tym na ulicy ? mnie sie chce wymiotować jak tylko o tym pomyślę mogę to zrozumieć że ktoś jest taki, i jest mi to obeojętne dopóki nie sprzedaje lub promuje tego typu zachowań w mediach !! ale nie chcę wymiotowac na ulicy widząc pochody takich !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca pedalow Mnie tez sie rzygac chce IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 31.05.04, 19:37 staram sie nie myslec co te zboczki robia w lozku. Ale jak wylaza na ulice nie unikniesz wymiotow. Ministerstwo Zdrowiw powinno zakaza praktyk pakowania w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr kiedy parada pedofilów ? IP: 193.19.140.* 31.05.04, 19:09 gdzie tolerancja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski PIEKNA HELENA UNIKA DYSKUSJI IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 19:10 Jestem twoim adwersazem,ale nie jestem wrogiem.Odpowiedz mi czy jestes kobieta.Zebym wiedzial z kim mam do czynienia.Czy to takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Do Katolika polskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:15 Odpowiadam za Helenę, otóz katolik polski sieje postrach w calej Europie,Dlatego z Toba rozmawiac nie będzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Do Katolika polskiego!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 19:19 Katolik Polski sieje postrach na calym swiecie.A ty co zakochales sie, jeszcze raz mowie Helena ist schon vergeben! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Re: Do Katolika polskiego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:23 Als pole du bist????????????????????????????????????????????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: PIEKNA HELENA UNIKA DYSKUSJI IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 20:00 Oczywiscie, ze jestem. Czy "piekna" to juz sprawa do dyskusji, ale dziekuje za komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 31.05.04, 19:13 1)Mała encyklopedia zdrowia Wydanie VI PWN strona 603: "....w większości przypadków homoseksualizm jest ZBOCZENIEM nabytym..." "istnieją jednak przypadki homoseksualizmu wrodzonego...". "Leczenie tego ZBOCZENIA zależeć będzie od jego pochodzenia..." "Zapobieganie homoseksualizmowi polega na odpowiednim wychowaniu dzieci i młodzieży...". Jest to ZBOCZENIE i można (oraz należy) je leczyć. Tyle o faktach. To są takie same fakty jak to, że ziemia obraca się wokół słońca i faktu tego nie zmienią zmienne poglądy pseudo naukowców. PS. podkreślenie dużymi literami pochodzi ode mnie. 2) Jeśli dwoje ludzi czuje się z sobą dobrze to może się to zamienić w miłość osób odmiennej płci, lub w przyjaźń osób tej samej płci. Jest im z sobą dobrze i nie chodzą na żadne parady. Jest to im niepotrzebne, cieszą się swoją wzajemną obecnością. 3) Parady są potrzebne osobnikom zboczonym, no bo nie cieszą się sobą, tylko eksponować chcą swoją "Odmienność?" 4) Pytam , kogo bronią telerancyjni? Zboczeńców? Przecież zboczenia należy leczyć, a nie afiszować sie z nimi. Czy dojdziemy do momentu, że Parady umysłowo chorych żądających równych praw będą też bronione? A Parady morderców (też zboczenie!) też mają mieć prawo blokować ulice w interesie swoich "praw"? Nie chcę kaznodzieić, ale ludzie opamiętajcie się! 5)Żelazną zasadą w kryminalistyce jest kto z tego ma korzyść? Czy tylko osobniki idące za modą i w sposób ekshibicjonistyczny pokazujące swoje preferencje? Oj chyba nie. Więc kto? Ci którym zależy,abyśmy jako Polacy odbierani byli jako nietolerancyjni, zaściankowi, niepoważni - to oni finansują te parady. Po to aby czasem nasz kraj nie był za silny i z którym należy się liczyć. Potem jeden z drugim politykiem z zagranicy może próbować dyktować nam swoje warunki (a jak to było ostatnio z Francją i Niemcami).I to nie jest żadna spiskowa teoria dziejów. Paru popaprańców politycznych w Polsce to popiera. A tak przy okazji, czemu to nie chcą metody głosowania na osobę; bo nigdy nie przepchną się na świecznik tak jak teraz z list partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Ja mowie nie wszechglupkom i kaczce-dulskiemu IP: *.udn.pl 31.05.04, 19:16 A tak w ogole My to znaczy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca pedalow Pedalowac w Krakowie, Warszawa dla zdrowych IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 31.05.04, 19:34 a sio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucases Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 217.205.200.* 31.05.04, 19:47 zapraszamy do UK tu nie ma problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedal Re: Parada tolerancji IP: *.securenet.net / *.securenet.net 31.05.04, 20:02 Polska nadal jest bardzo nietolerancyjnym i zacofanym spoleczenstwem, ale nie ulega watpliwosci, ze polskie spoleczenstwo ulega dosc szybkiej transformacji. Sam fakt, ze sie o tym mowi na tym forum (nawet jesli w sposob obrazliwy i nieludzki w stosunku do innosci), to juz wielki sukces. A organizacja takiej parady w tak tradycyjnym spoleczenstwie, to juz wielki krok do postepu. Nie jest to przypadkiem, ze organizuje sie takie wiece zaraz po wejsciu do Unii. Polacy kochajacy inaczej dopominaja sie praw i szacunku, z jakiego ciesza sie ich koledzy i kolezanki w krajach Unii Europejskiej. Demokracja to tolerancja wobec innych, szacunek dla innosci, to zdolnosc wspolzycia z ludzmi o innych pogladach, upodobaniach, narodowosci, kolorze skory. A prosperujace spoleczenstwa charakteryzuja sie wlasnie tolerancja. Niech Polacy przypomna sobie Polske Jagielonow - kraj prosperujacy, wielonarodowosciowy, wielowyznaniowy. Tolerancja = sukces=postep=rozwoj. Nienawisc=nedza=zacofanie=stagnacja. Zostawiam wybor dla panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:00 Brawa dla Kaczyńskiego. Precz ze zboczeńcami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opole Parada Równości? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:02 Jakiej chcą równości? NIE można zrównać Ich w prawach, gdyż TYLKO "klasyczne" małżeństwo jest samowystarczalne. Adopcja to środek zastępczy, w tym przypadku niszczący psychikę dziecka wychowanego w małżeństwie jednej płci. Ono uzna je za naturalne i jest duże prawdopodobieństwo, że ten niewłaściwy obraz rodziny zechce powielić. Liczba takich "małżeństw" może szybko przyrastać i co wtedy? Jako że z kontaktów osób jednej płci nic wynika (czyt. niemożliwe jest urodzenie dziecka w naturalny sposób) więc takie "małżeństwo" to wyjątek, który potwierdza regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter aus Opeln? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:29 Strumień belkotu splywa też z bylych obszarów niemieckich, ciekawe czy pisze "to" mniejszosć niemiecka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski HELENA NALEZY DO MNIE IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 20:06 Odczepcie sie od Heleny,sama powiedziala,ze jestem jej mezczyzna.Takich komplementow,dawno nie slyszalem.Teraz nie moze odpowiedziec,bo jest w pracy i podciera dupy starym anglikom.Niewazne czyja dupa,wazna demokracja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: HELENA NALEZY DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:10 a ty kacapie radziecki, dajesz kolejny raz świadectwo swojej "staropolskiej" kulturze i "katolickiej" miłości i szacunkowi dla bliżnich...no i "staropolskiemu" , nader szarmanckiemu szacunkowi i czci dla kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: HELENA NALEZY DO MNIE IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 20:14 A ty neanderczyku,nie masz zielonego pojecia jak z kobietami rozmawiac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: HELENA NALEZY DO MNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:18 uuups! przepraszam, nie wiedzialem, że Katolik Polski nosi sukienkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 31.05.04, 20:11 Geje i lesbijki nie sa w naszym kraju przesladowani. Nie ma najmniejszego powodu, by robic uliczne demonstracje. Moga sobie robic, co chca, byleby w domu. Ja nie wychodze na ulice, zeby informowac wszystkich, jakie dziewczyny mi odpowiadaja. Dlaczego oni chca koniecznie o swoich upodobaniach seksualnych wszystkich informowac? Seks jest sprawa intymna. O ile wiem, nikt nikomu nie przeszkadza uprawiac seksu w sposob, jaki nam odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmyksmok Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 31.05.04, 20:18 czy ten człowiek nie rozumie, że każdy ma prawo się zebrać i wyrazić swoje poglądy? Obojętnie czy ktoś inny mu grozi czy nie. Od tego jest państwo, żeby zabezpieczyć taką demonstrację. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:19 A może by tak przez miasto przeszła parada nudystów lub ktoś przepędził by stado świń. Co na to liberałowie? Odpowiedz Link Zgłoś
gm81 Re: Parada Równości: dziś decyzja 31.05.04, 20:23 a ja na tego czlonka glosowalem... nie wolno ufac dwom takim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Parada Równości:nekrofile zoofile też moga przyjść IP: 193.19.140.* 31.05.04, 20:25 geje i lesbije to grupy które są wyłonione na podstawie orientacji seksualnych czy więc jeśli ktoś robi to z dzieckiem (nie wiem jak zdefiniowac pojęcie dziecka, គ lat to nie wystarczy), albo z psem, albo ze zwłokami to czy tez może uczestniczyż w paradzie równości ? czy idea równości dotyczy wszyskich orientacji seksualnych czy tylko wybranych, a wtedy chyba nie ma sensu powoływanie się na zasady równości bo okaże się, że są równi i równiejsi ciekawe czy jest ktoś kto mi to może wytłumaczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Parada Równości:nekrofile zoofile też moga pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:27 jak chcesz to przyjdz, ze swoim ukochanym dzidziusiem i pieskiem. jak zareaguja ludzie, nie wiem, przekonasz sie sam na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr myślałem że mi wyjaśnisz moje wątpliwości IP: 193.19.140.* 31.05.04, 20:34 myślałem że mi wyjaśnisz moje wątpliwości no bo cały czas nie rozumiem parada równości kogo z kim ? jeśli tylko geje i lesbije to trzeba mówić parada równości gejów i lesbij a nie uogólniać na wszystkie orientacje wtedy geje i lesbije stają się lobby a co z miłośnikami psów ? co z prawdziwą równością ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr może ktoś zajmie merytoryczne stanowisko ? IP: 193.19.140.* 31.05.04, 20:59 nie ma argumentów ? żadnej inteligencji na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter W jakiej sprawie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 21:05 W jakiej sprawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr W takiej IP: 193.19.140.* 31.05.04, 21:32 geje i lesbije to grupy które są wyłonione na podstawie orientacji seksualnych czy więc jeśli ktoś robi to z dzieckiem (nie wiem jak zdefiniowac pojęcie dziecka, mniej niż np. 18 lat to nie wystarczy), albo z psem, albo ze zwłokami to czy tez może uczestniczyż w paradzie równości ? czy idea równości dotyczy wszyskich orientacji seksualnych czy tylko wybranych, a wtedy chyba nie ma sensu powoływanie się na zasady równości bo okaże się, że są równi i równiejsi ciekawe czy jest ktoś kto mi to może wytłumaczyc ? no bo cały czas nie rozumiem parada równości kogo z kim ? jeśli tylko geje i lesbije to trzeba mówić parada równości gejów i lesbij a nie uogólniać na wszystkie orientacje wtedy geje i lesbije stają się lobby a co z miłośnikami psów ? co z prawdziwą równością ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Sorry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 21:39 Nie ten poziom, masz zwichrowaną rozumowość przez indoktrynanację koscielną, Poddaj się procesowi deklerykalizacji, potem pogadamy.Werter GEY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Sorry IP: 193.19.140.* 31.05.04, 22:38 jeśli masz coś przeciw kościołowi to napisz to na śmietniku to miejsce jest bez sensu na ekspresję nienawiści do kościoła jeśli mowa o równości i tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr zboczenie zaczyna się legalizować IP: 193.19.140.* 01.06.04, 07:48 to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr ale kampanie medialne to już większe zboczenie IP: 193.19.140.* 01.06.04, 07:59 niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr widok przez rozporek na świat IP: 193.19.140.* 01.06.04, 08:46 dyskryminacja jak rasizm to manifestowanie na ulicach swojej odmienności w preferencjach seksualnych że facet faceta rypie w dupę, a baba babie czym innym najlepszy temat na ulicę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr propozycja legalizacji homo-małżeństw IP: 193.19.140.* 01.06.04, 09:02 oparta jest chyba na korzyściach które dałoby im prawo i z tego powodu trzeba latać po ulicy i krzyczyć że facet faceta rypie w dupe ? a może wprowadzić mnogość żon i mężów w jednym małżeństwie, te same argumenty ekonomiczne można wysuwać mieć kilka żon to dobry pomysł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Parada Równości:nekrofile zoofile też moga pr IP: *.oaza-dd.com 31.05.04, 21:10 Mylisz sie. Jezeli robia to homoseksualisci, odbywa sie to najprawdopodobniej za zgoda stron. Jezeli robi to pedofil - dokonuje gwaltu na osobie nieletniej. Jest to zasadnicza roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr ja myślę że i Ty się mylisz IP: 193.19.140.* 31.05.04, 22:36 bo z dzieckiem można za pomocą gwałtu jak i za zgodą, jak w każdym seksie Pedofilia, popęd płciowy do dzieci, psychoseksualna skłonność do dzieci i młodzieży obojga płci. Amerykański uczony J. Money dzieli pedofilię na: nepiofilię (obiektem zainteresowania jest dziecko w wieku przedszkolnym), pedofilię (obiektem jest dziecko w wieku szkolnym, ale przed okresem dojrzewania) i efebofilię (obiektem jest osoba w wieku dojrzewania). W większości ujawnionych przypadków zainteresowaniem pedofilów cieszą się dziewczęta w wieku 8-11 lat i chłopcy w wieku 11-15 lat. W niektórych kulturach świata zachowania pedofilne wiążą się z obyczajowością, np. w plemieniu Eipo żyjącym na Nowej Gwinei są akceptowane kontakty seksualne dorosłych mężczyzn z dziećmi w każdym wieku. W innych plemionach spotyka się rytuały inicjacyjne młodzieży o pedofilnym charakterze. W innych kulturach są akceptowane małżeństwa z nieletnimi dziewczynkami. W kulturze Zachodu pedofilia też była faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr co będzie jutro IP: 193.19.140.* 31.05.04, 22:46 jeśli dziś promuje się gejów i lesbije to jutro będzie akceptowany seks z nieletnimi a potem z dziećmi to kwestia czasu i zmieniających się norm dla niektórych stosunek dorosłego z dzieckiem może byc tak samo odrażający jak jak 50letniego milionerea Holywoodu z młodą 20 letnią modelką normy moralne to rzecz umowna ale jak ja myślę że facet rypie faceta w dupę to chce mi się wymiotować i nie wiem jakie lekarstwo musiałbym wziąć na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: co będzie jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 11:05 Mam prosta rade - jesli chce ci sie wymiotowac na mysl o stosunkach homo - nie mysl o tym. Widzisz umalowanych gejow i cie odrazaja - nie patrz na nich. Denerwuje cie, jak o tym mowia - nie sluchaj. Ale nie odbieraj im prawa do wypowiadania sie - chocby w imie tego, ze demokracja jest ustrojem, w ktorym obowiazuje zelazna zasada wolnosci wypowiedzi. Dlaczego na przyklad (nie obrazajac gejow) taki lepper, albo giertych moga sie publicznie wypowiadac? MNie szczere mdlosci biora, jak ich slysze i uwazam, ze to oni stanowia prawdziwe zagrodzenie dla moralnosci i demokracji, a nie geje. CHoc mierzi mnie to uwazam, ze nawet takie szumowiny maja prawo do glosu, choc oni korzystaja z demokracji przeciwko demokracji. Co do stosunkow z dziecmi - dzieci wberw pozoru bardzo roznia sie od doroslych zwlaszcza w sferze mentalnej - dlatego chocby ustala sie wiek, od ktorego zyskuja pelnie praw obywatelskich, dlatego tez ponosza odpowiedzialnosc po osiagnieciu okreslonego wieku. Przyzwolenie dziecka w obliczu dominacji doroslego - nawet jesli werbalnie wyrazone - jest pozorne. Dziecko godzac sie na rzecz, o ktorej nie ma pojecia, tak naprawde nie wie co robi i dlatego nalezy uznac, ze jest do tego zmuszane. Nie wiem w jakim kierunku pojda obyczaje, ale nie sadze, zeby kiedykolwiek zalegalizowano tego rodzaju stosunki, mam nadzieje, ze tak sie nie stanie (nie znam plemion, o ktorych wpomniales, ale wyobrazam sobie, ze zyja w zupelnie innych warunkach cywilizacyjnych niz my, a wiec i dlugosc zycia jest tam znacznie krotsza). Zauwaz, ze w krajach o duzej tolerancji wobec homoseksualizmu (Belgia, USA, Wielka Brytania) nie ma przyzwolenia na pedofilie jest ona scigana i surowo karana. Bo roznica jest zasadnicza : w przypadku pedofilii brak swiadomego przyzwolenia. W przypadku homoseksualizmu takie przyzwolenie jest - w przeciwnym razie tu tez mamy do czynienia z gwaltem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.d.pppool.de 31.05.04, 20:25 heteroseksualistom oraz kiedzom-pedofilom na ulicach stanowcze NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski JEDNAK BABA TO JEST BABA IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 20:36 Chyba jednak cos udowodnilem.Kobieta jest osoba, co chlopa podnieca,i nieraz doprowadza do szalenstwa.Takie jest prawo zycia.Ale w Polsce sa ladne dziewczyny!!!Niestety moge sobie tylko popatrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Re: odczep ty się od tej osoby!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:40 Co ty chcesz udowodnic ze nie jestes Gejem?? a moze ukryty,??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parada Re: JEDNAK BABA TO JEST BABA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:43 Brawo Kaczor! Muszę przyznać, że zaczynam inaczej patrzeć na Prezydenta Warszawy. Słuszna decyzja. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: JEDNAK BABA TO JEST BABA IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 20:49 Helena,jak przyjdziesz ze sprzatania odpisz mi. Odpowiedz Link Zgłoś