Dodaj do ulubionych

Parada Równości: dziś decyzja

IP: *.chello.pl 31.05.04, 08:13
gejom i lesbijkom na ulicach mówimy stanowcze nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzrobert Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.chello.pl 31.05.04, 08:19
      pokażmy że jesteśmy tolerancyjni i nie damy się zastraszyć faszystowskim
      metodom i że Jaśnie Pan z PiS-u nie jest przedstawicielem poglądów całego
      zastraszonego miasta.

• guadalajara1 Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie 31.05.04, 08:44
        Dla zasady to idź w tej paradzie może Ktoś Ci coś wsadzi w to miejsce którym
        normalny człowiek się wypróźnia. A toważysz Wojewoda jeżeli ma upodobania do
        facetów to niech też sie wybieże na paradę ludzi chorych (opis choroby o nazwie
        chomoseksualizm oraz sposoby leczenia mozna znaleźć w encyklopedii zdrowia z
        roku 1973 ale Toważysz Wojewoda solidaryzując się ze swoją SLD, która
        doprowadziła do krachu systemu lecznictwa znalazł nowe panaceum na tą
        przypadłość - paradę równości). A cha przekaż pozdrowienia dla tow. Wojewody.
        Może zapiszecie sie do tej samej organizacji homosiów.
        • Gość: mann Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:55
          Po pierwsze to homoseksualizm pisze sie przez samo "H" a nie "ch", po drugie to
          radziłbym zaopatrzyć się w trochę nowszą encyklopedię. Podsumowując: szkoda mi
          ludzi, którzy mając tak nikłą wiedzę i tak niskie IQ zabierają cenne linijki na
          tak poważnym portalu jak portal "Gazeta". Współczuję braku samokrytyki.
          • Gość: Kowalski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:10
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Kowalski O, widze, że stara ubecka szkoła się kłania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:39
              Usunięto moją wiadomosć. Wolność wypowiedzi jest dla pedałów i innych
              zboczeńców, ale nie dla mnie. Gazeto Żydowska, widze że dbasz o swoją linię
              programową, :-)
              • Gość: polak Re: cham nie zrozumie IP: 150.254.2.* 01.06.04, 12:29
                nawet sie nie łudzę, że cham cokolwiek zrozumie
          • Gość: CZŁOWIEK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:54
            • Gość: oliv Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:58
              mam lepszy pomysl: wywieziemy ciebie. bedzie o jedna pierdolaca glupoty osobe
              mniej :-)
              • Gość: natura Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.mech.pw.edu.pl 31.05.04, 11:26
                Ohydny jest seks homosiów. Trzeba być dewiantem, żeby podniecać się tyłkiem
                drugiego faceta.
                • Gość: Gość Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:23
                  albo łechtaczką babki :-)
                  • Gość: Lui [...] IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.05.04, 15:36
                    • Gość: misiek Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 217.153.87.* 31.05.04, 16:07
                      Dopóki te "pedały" "walą się"miedzy sobą w ich domu, to jest ich sprawa, ale w
                      momencie kiedy obnoszą się z tym wynaturzeniem (tak, tak!)i organizuja sobie
                      marsze, to jest już nasza sprawa.
                      Ja nie życzę sobie, aby moje dzieci to oglądały.
                      A swoja drogą może ktoś zorganizuje marsz szczęśliwych małżeństw - chętnie
                      wezmę w nim udział.
                      • Gość: reversus A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:39
                        Nie chcesz pokazywać dzieciom to im nie pokazujuj. Proste? A jak nie umiesz
                        wytłumaczyć dlaczego to Ziemia krąży wokół Słońca a nie odwrotnie to domagasz
                        się żeby nie pokazywać im Słońca?
                        • Gość: Lui Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.05.04, 17:03
                          Chciałbym zaznaczyć, że każdy ruch jest względny. A to czy Ziemia krąży wokół
                          Słońca, czy Słońce wokół Ziemii zalezy wyłącznie od przyjętego układu
                          oniesienia. A pedałów chyba pokręciło, że będą sobie wyprawiać co im tylko
                          pasuje. PEDAŁOM MÓWIMY NIE!!!!!
                          • Gość: Worm.Lepper hej hej, spokojnie IP: *.menta.net 31.05.04, 17:41
                            Hejhej, dajcie se luzu. Milosc nie ogranicza sie tylko do seksu. To, ze dwoje
                            tej samej plci lubia spedzac ze soba czas i dzielic sie wszystkim nie znaczy,
                            ze beda odprawiac por.no na tej paradzie. Wiekszosc Polakow ukrywa swoj pociag
                            do tej samej plci. Dlaczego?

Odp: ekstremistyczne chrzecijanstwo & kosciol, ale czy chrzescijanstwo jest
                            jedynym na swiecie wyznaniem? Mam to szeroko i gleboko w co wierzycie.
                            Popatrzcie na swiat z innej perspektywy. Nie ograniczajmy innym zycia i nie
                            narzucajcie scilne wyznaczonych norm. Badzmy soba, a wtedy bedziemy szczesliwi.
                            • Gość: pit Re: hej hej, spokojnie IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 01.06.04, 07:14
                              Są takie nie pisane zasady że nie zawsze tolerancja jest właściwa choć ją
                              cenimy. Chciałbym być tolerancyjny ale nie mogę i nikt nie bardzo chce być
                              wobec tego co jest po prosu złe. Czy można być tolerancyjnym np. dla
                              pedofila ?!
                          • Gość: Rom Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:40
                            A niepedały mogą wyprawiać co im się tylko podoba. Wytłumacz mi, dlaczego facet
                            rozbierający na ulicy wzrokiem kobiety jest tolerowany, a ten rozbierający na
                            ulicy wzrokiem mężczyzn, nie?
                            • Gość: Lui [...] IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.05.04, 23:39
                            • Gość: misiek Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: 217.153.87.* 01.06.04, 10:02
                              A kto toleruje? Jest to grzech przeciwko VI przykazaniu.
                              Tolerować można do pewnego stopnia, ale zła tolerować nie można w ogóle.
                        • Gość: misiek Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: 217.153.87.* 01.06.04, 09:58
                          Pedał na pewno by ze mną nie wytrzymał.
                          Żona wytrzymuje już kilkanaście lat bez problemu.
                          A wytłumaczyc potrafię zjawiska zgodne z naturą, a nie wynaturzenia.
                          • Gość: mmmm Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:08
                            Dla twojej informacji - homoseksualizm występuje także w świecie zwiarząt, zatem
                            JEST ZJAWISKIEM NATURALNYM!!!! Zatem gdzie tu wynaturzenie??
                      • Gość: konradm Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.net.autocom.pl 31.05.04, 18:32
                        To zorganizuj sobie, biedaku, marsz szczęśliwych małżeństw. Sądząc po poziomie
                        twojej frustracji nie miałbyś tam niczego do roboty, ale co ci szkodzi?
                        Właśnie - czemu nie organizujecie marszów poparcia dla rzeczy, które uznajecie
                        za pozytywne, tylko narzekacie na gejów, którzy się wam nie podobają. Wy
                        wolicie narzekać cały dzień że wam źle, a po godzinach smęcić o zboczeńcach.
                        Gdybyście potrafili zauważyć coś pozytywnego i powidzieć o tym publicznie, na
                        demonstrację poparcia dla szczęśiwych małżeństw przyszłoby tyle ludzi, że
                        demonstracja gejów stałaby się małym zbiegowiskiem. Też bym poszedł.
                        • Gość: misiek Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 217.153.87.* 01.06.04, 10:10
                          Drogi Przyjacielu,

Nie jestem sfrustrowanym biedakiem, jak napisałeś.
                          Mam szczęśliwą rodzinę,jedną i tą samą żonę od prawie 20 lat, dobrą robotę i
                          zwykle przez cały dzień chodzę zadowolony.
                          Mówię to publicznie.
                          Ale jak usłyszę o marszach pedałów, to humor rzeczywiście mi sie pogarsza.
                          Nie wiem do kogo zaadresowałeś swoją odpowiedź pisząc "wy" - ja występuję w
                          liczbie pojedyńczej i do SLD nie należę.
                      • Gość: Rom Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:35
                        Nie jestem człowiekiem o odmiennie skierowanym popędzie seksualnym, ale uważam,
                        ża z twojej wypowiedzi tylko ostatnie zdanie zasługuje na poparcie. Czy ludzi o
                        innym kolorze skóry, innych wyznań, innego wzrostu, mówiących innym językiem, a
                        może wywodzących się z innych kontynentów też należy tak traktować jakbyś tego
                        chciał?
                        Pozdrawiam
                        • Gość: misiek Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 217.153.87.* 01.06.04, 10:12
                          Od kiedy stawiamy znak równości pomiędzy odmiennym językiem, kolorem skóry, a
                          zboczeniem?
                          Napisałem - niech robią swoje w swoim gronie , nic mi do tego, ale niech się z
                          tym nie obnoszą.
                          • Gość: polak Re: nie myslisz IP: 150.254.2.* 01.06.04, 12:32
                            rozumiem, ze te 6-8% wszystkich ludzi na swiecie ma nie przyznawac sie do tego,
                            ze maja inna orientacje niz hetero? w imie czego?
                      • Gość: Stu SZCZĘŚLIWE MAŁŻĘŃSTWO to sam będziesz paradował IP: 213.17.161.* 01.06.04, 11:52
                    • Gość: Rom Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:29
                      Już Hitler chciał to zrobić lecz mu się to nie udało. To może się nie wysilaj.
                  • Gość: Terry Nie masz racji IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:53
                    To właśnie jest normalne. To jest narząd płciowy żeński i normalne, że
                    mężczyzna się nim podnieca. Natomiast odbyt jest zakońćzeniem ukłądu
                    wydalniczego i nie jest jego przeznaczeniem podniecanie kogokolwiek a jest
                    celem wydalanie kału z ciała człowieka. Nie wiedziałes tak prostej rzeczy ?
                    • Gość: zakon Re: Nie masz racji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.05.04, 18:36
                      powiedzial co wiedzial....

od kiedy to podniecanie jest w ogole dozwolone - wy Chorzy Z Nienawisci i inne
                      L.P. (bynajmniej Rodzin)?? Cipka ma ci głąbie służyć tylko prokreacji a nie
                      podnietom...
                      • Gość: Terry Znowu trafiłem na gniota IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:19
                        Jak cipka nie może służyć podnietom to tymbardziej odbyt. Jak cipka ma służyć
                        prokreacji to odbyt wydalaniu. Teraz jasne ? 2 + 2 = 4 powtórzyć !
                        • Gość: Zakon Wzajemnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 10:38
                          ale cipka ci nie służy hipokryto...
                    • Gość: Jo [...] IP: 193.59.173.* 31.05.04, 19:55
                    • Gość: Lidka Anatomia Bezradnosci ?!... IP: *.cybernet.ch 31.05.04, 20:15
                      Czyli...

...do czego sluzy intelekt ?!...

Walka o (od)byt ?!...
                    • agrrest Re: Nie masz racji 31.05.04, 22:03
                      Gość portalu: Terry napisał(a):

> To właśnie jest normalne. To jest narząd płciowy żeński i normalne, że
                      > mężczyzna się nim podnieca. Natomiast odbyt jest zakońćzeniem ukłądu
                      > wydalniczego i nie jest jego przeznaczeniem podniecanie kogokolwiek a jest
                      > celem wydalanie kału z ciała człowieka. Nie wiedziałes tak prostej rzeczy ?

zycze ci szczesliwego zwiazku, jesli jedyna co cie podnieca to lechtaczka.
                      mysle ze sztuka "monologi z wagina" to cos akurat dla ciebie. nie pozdrawiam.
                    • Gość: LesTerry Re: Nie masz racji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 10:43
                      Czyli z lesbijkami nie masz problemu - one się podniecają cipkami, nie
                      odbytami, więc wszystko powinno ci grać... a najchętniej jescze byś sobie
                      popatrzył
                  • Gość: bimber Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 141.197.66.* 31.05.04, 20:28
                    I tu sie wlasnie gosciu mylisz. Podpalanie sie lechtaczka
                    JEST normalne, dupa nie.
                  • Gość: naturalny [...] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.05.04, 21:40
          • Gość: aja74 Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.244.166.* 31.05.04, 15:05
            No tak a co jak zweryfikuja i ponownie wyjdzie ze pedalstwo to choroba?
            Ja wole mysl;ec ze to jednak nie jest normalne i jest to choroba.

AJA
            • Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:49
              Posłuchaj AjA, czy próbowano kogoś wyleczyć z heteroseksualizmu?, nie, bo to
              nie jest choroba. Podobnie, czy tego chcesz , czy nie, jest z homoseksualizmem
              (zarówno mężczyzn jak i kobiet).
          • Gość: Terry Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:37
            Niezaleznie od tego czy przez h czy przez ch chodzi o zboczeńców. Zwolennicy
            homoseksualistów również popełniają błędy. Co do aktualności encyklopedii to
            dla normalnych ludzi ta z 1973 jest bardziej wiarygodna. Juz w szkole
            podstawowej można w anatomii przeczytać o narządach płciowych i również o
            układzie wydalniczym i funkcjach. Zatem co się zmieniło ? A że parę chorych
            umysłów w światowej organizacji zdrowia przegięło pałę i wymazało zboczenia
            seksualne z listy chorób to pewnie wynik ich włąsnych problemów.
            • Gość: reversus A astronomi uczysz się z XIV wiecznych ksiąg? IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:44
              Zauważyłeś pewien rozwój nauki która wyjaśnia świat w ten sposób, że często
              zagadnienia są bardziej skomplikowane niż na to wyglądają?
              • Gość: Terry Nauka polega na pogłębianu wiedzy a nie dewiacji IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:22
                Kilku zboczonych głupków z workiem pieniędzy robi wodę z mózgu paru innym i to
                ma być nauka. O czym ? O wykorzystaniu odbytu do celów seksualnych ? Nic
                nowego. To już w starożytności z nudów trenowano. Trochę śmierdziało bo wiadomo
                co jest na ogół w odbycie ale była odmiana.
          • Gość: mm Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.farm.amwaw.edu.pl 31.05.04, 16:11
            Ty co masz duze IQ. ja nie wiem jakie mam IQ ale na parade pojde i zacznę
            rzucać jajami. Nie dlatego ze jestem przeciwny homo ale przeciwny jestem
            wszelkim manifestacjom . Cyklistów tez bym obrzucał jajami.
            • Gość: reversus Rzucanie jajami to też manifestacja mądralo. IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:46
            • Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:54
              A czy ty co tutaj wypisujesz niczego nie manifestujesz? Nie pomyl się przy tym
              rzucaniu i nie rzuć swoimi jajmi.
            • Gość: kate Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.sympatico.ca 31.05.04, 19:28
              Rozumiem ze procesje w Boze Cialo tez obrzucisz jajami.
              Jaki ty jestes mierny.
              • Gość: skat Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 19:40
                Chcialem wyrazic swoje oburzenie decyzja pana Kaczynskiego.
                Postawa prezydenta Warszawy jest zenujaca, bije od niej tchorzostwo
                i pycha.

Uwazam ze zasypanie adresu lkaczynski@warszawa.um.gov.pl protestami jest
                bardzo dobrym pomyslem.
                Przy okazji pozdrawiam Helene, ktorej posty jako jedne z nielicznych czyta
                sie z przyjemnoscia.
          • Gość: Vulture Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 195.245.213.* 01.06.04, 10:39
            Dla porządku dodam, że właśnie w 1973r. homoseksualizm został skreślony z listy
            chorób psychicznych przez Amerykańskie Towarzystow PSychiatryczne, a w 1993r.
            przez Światową Organizację Zdrowia skreślony z listy chorób w ogóle.
        • Gość: isopropanol@tlen.p Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 213.17.204.* 31.05.04, 11:42
          Proponuję sięgnąć po "literaturę" medyczną z wcześniejszego okresu niż rok
          1973. Pozwala ona nie tylo zdiagnozować homoseksualizm ale przewiduje rówinież
          odpowiednią terpię (elektrowstrząsy, na przykład). Obawiam się jednak, że ci
          sami ludzie, którzy próbowali Nas leczyć z homoseksualizmu, Was próbowali
          leczyć z głupoty za pomocą lobotomii. Wydaje się to o tyle zrozumiałe, że, co
          prawda, IQ wam od tego nie wzroście ale przynajmniej poziom agresji spadnie
          znacząco.
          PS: Oj, Toważyszu, współczuję towarzyszom obracającym się w Waszym towarzystwie.
          • Gość: antypedal [...] IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 31.05.04, 16:12
        • Gość: Terry Prośba o napisanie o sposobach lec zenia pedalizmu IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:29
          Bardzo proszę o napisanie co na temat leczenia zboczków jest w tej encyklopedii.
          • Gość: Ferdek [...] IP: 217.96.48.* 31.05.04, 15:40
            • Gość: Terry Tolerancja ci zaszkodziła ? IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:55
              A dlaczego tak piszesz ? Nie masz argumentów ? Również jesteś zoczeńcem ? Dawcą
              czy biorcą ? Jak to jest ? Opisz doznania.
              • Gość: reversus Chcesz się leczyć czy innych uszczęśliwić na siłę? IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:49
                Można się stać aseksualnym i mieć żonę ale to nie to samo co stać się
                heteroseksualistą.
                • Gość: Terry Można ci powiedzieć: lepiej z głupim zgubić ... IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:26
                  Ja rozumiem, że tylko 30% polskiego społęczeństwa rozumie tekst pisany ale ja
                  bardzo wyraźnie pisałem o co chodzi. Mianowicie w Holandii (o zgrozo)
                  opracowano dobrowolną metodę leczenia z pedalizmu. To by było na tyle. Jak masz
                  uwagi to zgłoś je twórcom tej metody. Przykra to wiadomość dla zboczków bo
                  zamiast aureloli tajemniczości jest szara rzeczywistość (czasem brązowa, hehe).
                  • Gość: polak Re: "leczenie", ha ha ha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 13:25
                    gdybys zadal sobie minimum trudu dowiedzialbys sie, ze wszystkie proby
                    "leczenia" homoseksualistow same sie skompromitowaly, kiedy wiekszosc
                    "wyleczonych" wracala do homoseksualizmu, poniewaz nie potrafila na dlugo
                    stlumic w sobie tego, co utrwala sie w czasei zycia prenatalnego, czyli
                    orientacji seksualnej;-)
                    • Gość: Terry Leczenie pedziów jednak skuteczne IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 18:45
                      Poczytaj sobie najpierw gniotku a potem się wypowiadaj. Żadne tam prtenatalne.
                      Dali się zdegenerować to i wyleczyć można. Zainteresuj się literatura na ten
                      temat jaka jest w Holandii dostępna to głupot nie będziesz wypisywał.
        • Gość: Henryk Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.ip-pluggen.com 31.05.04, 16:13
          Geje wsadzaja w DOKLADNIE TO SAMO MIEJSCE, w ktore wielu malzonkow lubi
          wsadzac, tylko sie do tego nie przyznaja!
          A to co zona robi mezowi (z polykiem czy bez), to tez jest DUZO lepsze w
          malzenstwie, niz jesli to robi para gejow, prawda?
          • Gość: d-gej Re: SMRÓD MAKRELI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:06
            zapomniales dodac jak heterosie podniecaja sie smrodem rozkladajacej sie
            makreli dolatujacym z pomiedzy ud niewiescich...

i niech mi ktos wytlumaczy, ze to objaw zdrowia i normalnosci!

BUAHAHAHAAAAA !!!
            • Gość: bimer Re: SMRÓD MAKRELI IP: 141.197.66.* 31.05.04, 20:36
              dla mnie cipa pachnie jak kwiaty na wiosne.
              Jakie makrele, facet, chyba cipy nie wachales.
          • Gość: tolerancjusz [...] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.05.04, 21:47
        • Gość: as nazwę tej "choroby" inaczej się pisze... IP: 217.153.35.* 31.05.04, 16:28
          ... baranie... podobnie jak pare innych wyrazów w twojej żenującej wypowiedzi...

guadalajara1 napisał:
          > (opis choroby o nazwie
          > chomoseksualizm oraz sposoby leczenia mozna znaleźć w encyklopedii zdrowia z
          > roku 1973 ale Toważysz Wojewoda solidaryzując się ze swoją SLD, która
          > doprowadziła do krachu systemu lecznictwa znalazł nowe panaceum na tą
          > przypadłość - paradę równości)...

i przestań słuchać bredni tego marnego kaznodziei - i weź się do nauki...
          począwszy od ortografii a na historii skończywszy, bo na biologię to już raczej
          za późno
          • Gość: bimber Re: nazwę tej "choroby" inaczej się pisze... IP: 141.197.66.* 31.05.04, 20:39
            jakby nie pisal, dalej jest to choroba
        • Gość: janka Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.191.80.* 31.05.04, 18:20
          Proponowałabym najpierw nauczyć się j. polskiego aby zabierać głos w dyskusji.
          Dla laików w społeczeństwie mówimy - nie. Co innego homoseksualiści. To
          ignorancie nie jest choroba jak podajesz bo w 1980 wykreślono ją z listy
          chorób. Radzę się pouczyć i poczytać trochę zanim zabierze się głos.
        • Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:24
          Nie wiem człowieku gdzie się uchowałeś do tej pory z tym stanem wiedzy, ale
          sądząc po stanie wiedzy ortograficznej nie jest dziwne to co wypisujesz. Lepiej
          byłoby jednak gdybyś zajął się studiowaniem słownika ortograficznego (jest
          także on-line) niż portali internetowych innego rodzaju.
        • Gość: czlek [...] IP: *.proxy.aol.com 31.05.04, 20:06
        • agrrest Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie 31.05.04, 21:53
          guadalajara1 napisał:

> Dla zasady to idź w tej paradzie może Ktoś Ci coś wsadzi w to miejsce którym
          > normalny człowiek się wypróźnia. A toważysz Wojewoda jeżeli ma upodobania do
          > facetów to niech też sie wybieże na paradę ludzi chorych (opis choroby o
          nazwie
          >
          > roku 1973 ale Toważysz Wojewoda solidaryzując się ze swoją SLD, która
          > doprowadziła do krachu systemu lecznictwa znalazł nowe panaceum na tą
          > przypadłość - paradę równości). A cha przekaż pozdrowienia dla tow. Wojewody.
          > Może zapiszecie sie do tej samej organizacji homosiów.

podejrzewam ze w tej encyklopedii jest takze lekarstwo na grype: 3 zrowaski w
          piecu, jak anielka z "antka" prusa:) bardzo interesujacy tred, ie powiem,
          powolywac sie na zrodla sprzed 30 lat, bo wszystkie kolejne mowily, ze to owno
          prawda. zal mi cie
        • Gość: janusz Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.160.183.* 01.06.04, 11:22
          Co ten (ta) guadalajara tyle błędów ortograficznych robi? Nie zna polskiego,
          czy co?
        • Gość: Stu Do SZKOŁY matołku IP: 213.17.161.* 01.06.04, 11:50
          Towarzysz a nie "toważysz' chyba że coś ważysz, podobnie wybierze a
          nie 'wybieże' chyba że bieżysz w dal ciemnogrodu.
        • Gość: ks. Marek Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 5.2.* / *.cu.edu.tr 01.06.04, 12:01
          guadalajara1 napisał:

> facetów to niech też sie wybieże na paradę ludzi chorych (opis choroby o nazwie
          > roku 1973

Jeżeli to nawet byłaby choroba - to dlaczego w demokracji ktokolwiek miałby zakazywac demonstracji ludziom chorym? Jeżeli na ulice wyszliby chorzy na raka, albo AIDS, chorzy na białaczkę czy inwalidzi na wózkach - to co, im też nalezy zakazać?
          Polacy cały czas tkwią mentalnie w komuniźmie i przedwojennym faszyźmie - nie nauczyli się, co to jest DEMOKRACJA.
        • Gość: mmmm Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:02
          Nie ma jak brak wiedzy. To on spraiwa,że jeteśmy nietolerancyjni. A dla
          wiadomoći ogółu - homoseksualizm został skreślony z listy chorób WHO (jeśki ktoś
          nie wie : Światowa Organizacja Zdrowia) już w latach 70 XXw, za to z wielu
          kodeksów karnych zniknął już dużo wcześniej. Zatem radzę nie powoływać się na
          fakt, iż homoseksualizm jest jakby chorobą, gdyż jest to zasadnicze rozmnięcie
          się z prawdą.
          P.S. Radziłabym także zainteresować się odrobiną historią - gdzie kutury
          bardziej rozwinięte kulurowo niż my obecnie uznawały homoseksualizm za coś
          naturalnego i normalnego
      • Gość: lolek Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.net-conekt.pl 31.05.04, 08:54
        Do Zzrobert.Jeśli parada się odbędzie,to zielone światło dla następnej parady o
        równość i tolerancję dla kidnaperów.Deklarujesz przyłączenie się.;}
        • Gość: S Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.ha.pwr.wroc.pl 31.05.04, 09:04
          Jesli oni mi nie przeszkadzają to czemu ja im mam przeszkadzać? Ktoś Ci się
          kiedyś w tylek wpakował czy co? Jeśli zasłaniasz się dobrem dzieci
          (kidnaperzy??) to przypominam że u nas dużo częściej księża te dzieci molestują
          a nie homoseksualiści...
          • Gość: Nowak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:46
            • Gość: Piotr Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.eu.org / *.acn.waw.pl 31.05.04, 14:55
              Ciekawe skąd masz tak dokłądne dane na temat ilości homoseksualistów i odsetka
              kożystającego z usług prostytutek(/ków) :P Z pewnością musiałeś się obracać w
              tym środowisku. Obawiam się, że heteroseksualiści wiele się nie różnia... też
              uprawiają seks analny... a cały czas słyszę argumenty, że właśnie z tego powodu
              trzeba ich uusnąć
              • Gość: Nowak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:41
          • Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.corvi.net 31.05.04, 19:01
            Tylko że wtedy nie mówią, że są księżami. (To jest dopiero choroba - być
            księdzem!)
        • Gość: ok Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.do.pl / *.generacja.pl 31.05.04, 14:54
          Kidnaperzy to przestępcy łamiący prawo. Homoseksualizm natomiast przestępstwem
          nie jest. Myśl.
        • Gość: Majcher Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 31.05.04, 23:31
          Może kidnaperzy to zły przykład ale co byś powiedział o demonstracji pastuszków
          z owieczkami? Już sobie wyobrażam te wywiady. Mogło by być tak.
          red.: Dlaczego pan idzie w tej paradzie?
          past.: Chcę równego traktowania mego związku z Dolly. Czyż ona nie jest śliczna
          i taka mięciutka?
          red.: tttak?! A czyj to był pomysł aby uczestniczyć w tej paradzie? Pana czy
          partnerki?
          past.: Mój. Dolly trochę się krępowała, że to niby się tak publicznie obnosimy
          z naszym związkiem, że to jest niezbyt no ... naturalne. Ale powiedziałem jej,
          że teraz tu jest europa i 21 wiek i w ogóle, że powinniśmy coś zrobić dla
          kochających inaczej i dlatego tu jesteśmy.
          red.: A czy Dolly może coś powiedzieć?
          past.: Trochę się bida krępuje ale spróbujmy. Dolly powiedz kogo pan kocha? No?
          Dolly: Meeeeeeee.
      • Gość: Malinowski Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:08
        Gość portalu: zzrobert napisał(a):

> pokażmy że jesteśmy tolerancyjni i nie damy się zastraszyć faszystowskim
        > metodom i że Jaśnie Pan z PiS-u nie jest przedstawicielem poglądów całego
        > zastraszonego miasta.

Moje ty uciskane biedactwo ... Dla zasady to ja pójdę obrzucić kamieniami tych
        agresywnych zboczeńców. Agresywnym pedałom i rozbrykanym lesbom mówimy stanowcze
        "nie", poszli won. Już się nie moge doczekać, aż wam gnojki spuszczę lanie.
        • Gość: adi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:54
        • Gość: adi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:00
          • Gość: POLAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:09
        • Gość: Gość portalu Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 15:53
          > Moje ty uciskane biedactwo ... Dla zasady to ja pójdę obrzucić kamieniami tych
          > agresywnych zboczeńców. Agresywnym pedałom i rozbrykanym lesbom mówimy
          stanowcz
          > e
          > "nie", poszli won. Już się nie moge doczekać, aż wam gnojki spuszczę lanie.

z głębi mojego konserwatywnego serca życzę zgarnięcia przez policję. Rzucając w
          radykalnych homosiów kamieniami zejdziesz poniżej ich poziomu. A lincz choćby
          na ubolach powinien być ścigany i karany.
        • Gość: antypedal Popieram IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 31.05.04, 16:17
          Rzuc przynajmniej jeden kamien w moim imieniu (bo nie moge tam byc).
          Tylko nie spodluj!!!
          • Gość: reversus Powinieneś się podpisywać "Bez Grzechu" IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:58
      • Gość: Jędrzej Re: Dla zasady ... IP: *.chello.pl 31.05.04, 09:32
        A czego chcą demonstranci? Gdyby chodziło w tej paradzie tylko o poszanowanie
        ich prawa do własnego życia intymnego, poparłbym ich. Ale oni żądają więcej -
        chcą, by ich związki przestały być ich sprawą prywatną, a stały się przedmiotem
        prawa publicznego, jako rzekomo równe normalnym związkom małżeńskim. Chcą, by
        przywileje nadawane tradycyjnie przez społeczeństwo parom kreującym nowe życie
        rozciągnięto na ich bezpłodne z założenia stadła. Nie widzę w tym
        żadnej "równosci" - to jest domaganie sie nienależnych korzyści; korzyści,
        które przecież nie przysługują np. ludziom żyjącym samotnie. Dlatego nie
        wybiorę się na tę paradę.

Co nie oznacza, bym im zabraniał paradować. W demoratycznym państwie jest
        swoboda demonstrowania, nawet jeśli hasła są durne.
        • Gość: Małgorzata Re: Dla zasady ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:52
          W końcu mądra i nie agresywna wypowiedź. W pełni popieram. Nie przeszkadzają mi
          homoseksualiści, lecz te parady są wyłacznie agresywno roszczeniowe.
        • Gość: 100% hetero Re: ty tez nie myslisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 13:30
          zadaj sobie wysilek umyslowy i sprobuj odpowiedziec mi na pytanie: w czym
          KOCHAJACA SIE para homo z 20 letnim stazem jest gorsza od malzenstwa z rocznym
          stazem, ktore nigdy sie nie kochalo? odpowiem: malzonkowie moga na przyklad po
          sobie dziedziczyc, a para homo - nie. dotarło?
      • Gość: HS STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 12:42
        Naleze do tych, ktorych oportunistyczna, tchorzliwa decyzja Prezydenta Warszawy
        oburzyla do glebi. Mysle ze powinnismy wszyscy, ktorzy pragniemy POlski
        swiatlej i demokratycznej zrobic to, co w Ameryce nazywa sie "stand up and be
        counted" - w tym wypadku przylaczyc sie do Parady Rownosci i pokazac osilkom,
        faszystom, i ludziom po prostu zdezorientowanym o co w tej paradzie chodzi, ze
        nie chodzi tylko o gejow. Chodzi o nas wszystkich - o nasze prawa obywatelskie,
        o swobode prowadzenia takiego stylu zycia, jaki chcemy jesli nie naruisza on
        praw innych jednostek.Chcemy dovchodzic w zyciu szczescia tak, jak my uwazamy
        za stosowne, a nie jak nam mowia kompletnie skompromitowani samomianowani
        obroncy "moralnosci". Inaczej grozi nam zamordyzm ciemnego motlochu, ktory
        siebie uwaza za sol ziemi i za Obronce Boskiego Porzadku Rzeczy. Wiem, ze
        myslacych tak jak ja i Ty jest na tym forum garstka, ale jak mowil A. Malreaux,
        najwspanialszy jest czlowiek gdy powstrzymuje przemoc golymi rekami.
        • Gość: misiek z sokolowki This is not America!!! IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 15:51
          A ja naleze do tych, ktorzy uwazaja, ze ekshibicjonizm jest przestepstwem karanym z litery
          prawa. Doskonale zdaje sobie sprawe, ze poprawnosc polityczna i liberalizm przez wielu jest
          uwazana za myslenie postepowe, ale nalezy zadac pytanie, czy homoseksualizm jest czyms
          wrodzonym, jak np. choroba Downa. W tym momencie nalezy to traktowac jak psychiczna
          chorobe wrodzona, wowczas takie parady wynikaja z potrzeby ekshibicjonizmu, co w
          normalnych krajachjest karane. Jesli zas jest czyms z wyboru - to nalezy to podciagnac pod
          zboczenie takie jak zoofilia czy upodobanie do gwaltu. Wowczas parady takie moga byc - z
          punktu widzenia prawa - namawianiem do przestepstwa... Dla dobra eurofilskiego liberalizmu
          zalozmy ze ktos sie rodzi homoseksualny. Koniec, kropka. Ok. No to zastanowmy sie, PO CO
          w naszym kraju ktos ma organizowac Parady Rownosci, Wolnosci czy innego Braterstwa...
          chodzi przeciez nie o pokazanie "innego stylu zycia" (no bo jak juz sie urodzil, to i tak sie nie
          zmieni, i vice versa) a wylacznie prowokacje tych wstecznikow, ktorzy na taka parade przyjda z
          bejsbolem czy innym ciezkim argumentem. Po bijatyce nieszczesnych gejow na pewno znadzie
          sie stado obroncow, ktorzy ubija polityczny interes na ich "kochaniu inaczej" a rzecznik gejow i
          lesbijek oswiadczy ze w zwiazku z tym ze ich bija to naleza im sie wieksze prawa niz tym
          obzidliwym ketero - do malzenstw, do adopcji, jeszcze by sie przydaly odpisy podatkowe,
          punkty preferencyjne na studia (bo to my zdolni) i wogole. No bo jestesmy przesladowani. A ze
          sami te przesladowania wywolali, to juz nikt nie bedzie pamietal
          • Gość: shamandgg Re: This is not America!!! IP: *.icpnet.pl 31.05.04, 17:14
            Misiek, wydajesz sie byc najtrzezwiejsza osoba ze wszystkich co sie tu wypowiedzialy. Gratuluje i w pelni cie popieram.
          • Gość: DeskJET Re: fakt... to nie jest ani Ameryka, ani Europa! IP: *.tulane.edu 31.05.04, 17:55
            Tak... faktycznie to nie jest Ameryka. To jest tylko
            zatechle, prymitywne i pelne dulszczyzny oraz glupoty
            "polaczkowo"...

P.S. Takiego steku bredni i glupot jakie wypisuje
            "misiek z sokolowki" juz dawno nie czytalem!!!
          • Gość: 100% hetero Re: i ty nie myslisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 13:39
            co a wspolnego ekshibicjonizm z planowanym marszem? czy wiesz, ze orientacja
            seksualna kstzaltuje sie w fazie zycia prenatalnego i 6-8% wszystkich ludzi
            rodzi sie z orientacja inna niz hetero (bi, homo) orientacja seksualna? czy
            zadales sobie trud prostej operacji arytmetycznej i policzyles, ile to jest
            ludzi w polsce (podpowiem: ok 3 milionow)? czy rozumiesz, ze ktos moze po latach
            ukrywania wlasnej tozsamosci seksualnej chciec sie wreszcie do niej otwarcie
            przyznac? czy nie dociera do ciebie, ze tu nie chodzi o zadna prowokacje - bo
            rownie dobrze mozna by powiedzic ze demonstracja KAZDEJ mniejszosci (np.
            religijnej, demonstracji filatelistow, zwolennikow tezy, ze ziemia jest plaska,
            marszu harekrisznowcow) jest prowokacją?
        • Gość: Psychiatra Re: STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 17:47
          Idź się powiesić bo na leczenie jest zbyt późno.
        • Gość: Rom Re: STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.corvi.net 31.05.04, 19:14
          Ni nieźle. Z politowaniem trzeba pokiwać głową, faktycznie trzeżwo myślących
          ludzi jest niewielu w porównaniu z tymi ziejącymi nienawiścią. Chciałbym abyśmy
          sobie jednak wszyscy uświadomili, że przecież mówimy o ludziach, skąd w takim
          razie tyle nienawiści. Czy na widok psa na ulicy gwałcącego drugiego psa tylko
          dlatego, że pachnie suką, również rodzi się w nas taka nienawiść. Jeżeli tak,
          to pozabijajmy się natychmiast, a ten ostatni pewnikiem popełni samobójstwo i
          nareszcie na Ziemi zapanuje równowaga.
        • Gość: Malinowski Re: STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:46
          Gość portalu: HS napisał(a):

> Naleze do tych, ktorych oportunistyczna, tchorzliwa decyzja Prezydenta Warszawy
          >
          > oburzyla do glebi. Mysle ze powinnismy wszyscy, ktorzy pragniemy POlski
          > swiatlej i demokratycznej zrobic to, co w Ameryce nazywa sie "stand up and be
          > counted" - w tym wypadku przylaczyc sie do Parady Rownosci i pokazac osilkom,
          > faszystom, i ludziom po prostu zdezorientowanym o co w tej paradzie chodzi, ze
          > nie chodzi tylko o gejow. Chodzi o nas wszystkich - o nasze prawa obywatelskie,
          >
          > o swobode prowadzenia takiego stylu zycia, jaki chcemy jesli nie naruisza on
          > praw innych jednostek.Chcemy dovchodzic w zyciu szczescia tak, jak my uwazamy
          > za stosowne, a nie jak nam mowia kompletnie skompromitowani samomianowani
          > obroncy "moralnosci". Inaczej grozi nam zamordyzm ciemnego motlochu, ktory
          > siebie uwaza za sol ziemi i za Obronce Boskiego Porzadku Rzeczy. Wiem, ze
          > myslacych tak jak ja i Ty jest na tym forum garstka, ale jak mowil A. Malreaux,
          >
          > najwspanialszy jest czlowiek gdy powstrzymuje przemoc golymi rekami.

Widzę, że z braku laku próbujesz sam sobie włazić w dupe, Malraux i tak dalej.
          Dziecko drogie, wyśpij sie, odwietrzej i wyluzuj. A pedałów to my już w
          Warszawie przywitamy jak się patrzy, już się nie mogę doczekać wpierdolu, który
          tym smętnym ciotom spuścimy.

• Gość: Juras z Berlina Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 12:47
        Gość portalu: zzrobert napisał(a):
        (....)
        nie damy się zastraszyć f a s z y s t o w s k i m
        > metodom
        ................................
        Czesc!

Pozwalam sobie przedrukowac czesc mojego postu, ktory wyslalem w odpowiedzi na
        zarzut bycia "brunatna koszula" na forum innego artykulu GW.:

Otoz wbrew oficjalnej propagandzie i wielu zbrodni w stosunku do
        homoseksualizmu paradoksalnie w czasach nazistowskich tenze homoseksualizm - we
        wszystkich swych odcieniach - przezywal okres niesamowitego rozkwitu! Te
        wszystkie "Kammaradschaften", oddzialy Hitlerjugend, obozy sportowe dla
        aryjskich chlopcow, oddzialy szturmowe SS i SA byly po prostu wylegarniami
        homoseksualizmu! Wielu najwyzszych hitlerowskich dostojnikow mialo (nieraz
        nawet nie ukrywane) sklonnosci w tym kierunku, nie wylaczajac samego Führera,
        ktory mimo swojej Ewy Braun, utrzymywal regularne kontakty homoseksualne
        z "ladnymi" i "przystojnymi" mezczyznami ze swego otoczenia. A z ta swoja Ewa,
        to podobno zabawial sie w stylu sado-masochistycznym, gdzie on przyjmowal role
        tego "poniewieranego"... Wszystko to mozna przeczytac w wielu roznych
        publikacjach ukazujacych sie tu w Niemczech, mowi sie o tym w programach
        publicystycznych itd. Obrzucanie wiec epitetami typu, "brunatna
        koszula", "faszysta" czy "hitlerowiec" swiadczy tylko o brakach w edukacji
        ludzi takich epitetow uzywajacych...

Sle pozdrowienia
        Juras
        • Gość: Punia No, no? IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 13:20
          No i co z tego wynika? Moze to wlaswnie, ze zadna ideologia, ani nawet grozba
          calkowitej zaglady w obozie smierci, nie zmienila w czlowieku czegos bardzo
          podstawowoego - instynktu seksualnego, ktory dal nam Bog taki lub inny. W
          wiezieniaich tez wielu ludzi uprawia milosc homoseksualna, podobnie jak w
          seminariaich duchownych. Co zapewne znaczy, ze nawet ludzie, ktorzy w
          normalnych warunkakch byliby hetero, w nienormalnych (izolacja, nakaz celibatu)
          moga etc..
      • Gość: miły Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.chello.pl 31.05.04, 15:21
        Ja chętnie też pojdę, zeby udowodnić tym jełopom z LPRu, ZCHNu i innych
        faszystowskich partii, że Polska to kraj świecki, tolerancyjny, a nie jakieś
        zakichane państwo fanatycznych katolików i homofobów
        • Gość: robok Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 15:23
          znowu faszyści to chyba wasze ulubione po toleracji.
          • Gość: miły Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.chello.pl 31.05.04, 15:46
            a jak nazwiesz tych idiotów?! Przeca gdyby mogli pozamykaliby homoseksualistów
            w obozach, wyrzucili wszystkich wyznawców innych religii niż cheszcijańska i
            zrobiliby z tego państwa drugi Iran
        • Gość: misiek z sokolowki Ale Polska to kraj katolicki i Twoj post... IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 16:05
          ...tego nie zmieni. A jesli chodzi o tolerancje, to wlasnie ja zademonstrowales nazywajac partie,
          ktore tobie sie nie podobaja "faszystowskimi" poglady niezgodne z twoimi "fanatycznymi" a
          ludzmi myslacymi inaczej od ciebie "jelopami". Czy nie widzisz, ze robisz dokladnie to, co nam
          zarzucasz, czyli jestes nietolerancyjny. Choc moze jestes swiecki...
        • Gość: Malinowski Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:49
          Gość portalu: miły napisał(a):

> Ja chętnie też pojdę, zeby udowodnić tym jełopom z LPRu, ZCHNu i innych
          > faszystowskich partii, że Polska to kraj świecki, tolerancyjny, a nie jakieś
          > zakichane państwo fanatycznych katolików i homofobów

Przyjedź, przyjedź, chętnie spuszczę ci wpierdol, śmierdząca cioto.
      • Gość: Terry Nie rozumiem tej retoryki IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:27
        Jeżeli uważasz za faszystowskie powiedzenie "nie" paradzie propagującej
        wyuzdane zboczone zachowania to co powiesz o garstce organizatorów (przypominam
        Kraków około 100 osób) narzucającej milionom obywateli chore pomysły.
        Przypominam rónież o tym, że możliwe jest leczenie homoseksualizmu w ...
        Holandii. Mają tam nawet niezłe sukcesy. Co najgorsze w tej sprawie to to, że
        homoseksualnizm okazuje się chorobą bo skoro można to leczyć ... Przykre co ? A
        takie tajemnicze i wspaniałe miało być !
        • Gość: Mazur Re: Nie rozumiem tej retoryki IP: 81.210.54.* 31.05.04, 16:05
          > propagującej wyuzdane zboczone zachowania

Nie zboczone zachowania ale prawo do życia razem bez groźby ukamieniowania
          przez chrześcijańskich i praworządnych do bólu współobywateli. Tu nie chodzi o
          prawo do takich czy innych zachowań w sypialni - tak samo jak w przypadku
          heteroseksualistów to zupełnie prywatna sprawa dwojga (lub dowolnej ilości)
          zgadzających się na to osób. Tu nie o sypialnię chodzi, ale o prawo pary
          kochających się ludzi do życia ze sobą, do wolności od agresji skierowanej
          przeciwko nim, do miłości (nie seksu ale miłosci!) bez ukrywania się i lęku, że
          za chwilę pojawi się ktoś z kamieniem lub pałką. (Kilku takich "panów z
          pałkami" odezwało się tutaj - tak więc nie mów mi że są oni złudzeniem).
          Nikt nikogo tutaj nie namawia do zostania homoseksualistą - postrzeganie tak
          tej manifestacji to tak jakby myśleć, że w marszu przeciwko rasizmowi chodzi o
          to abyś został murzynem ;) Jeśli zaś myślisz, że wszystko jest OK i o co im w
          zasadzie chodzi to proponuję Ci mały eksperyment: spróbuj z kolegą przejść
          przez miasto idąc za rękę, jak hemoseksualna para. Jeśli przeżyjesz to (tzn.
          szczęśliwie nikt nie będzie miał przy sobie pałki) to może odrobinę więcej
          zrozumiesz. Aha - jeśli będąc heteroseksualistą masz problem z wzięciem innego
          mężczyzny za rękę (dla potrzeb tego eksperymentu) to doradzam psychoterapię.. ;)

> homoseksualnizm okazuje się chorobą bo skoro można to leczyć

Wiele ludzkich zachowań czy cech fizycznych można zmienić za pomocą takich czy
          innych metod, to czy nazwiesz to leczeniem zależy od tego czy pierotne
          zachowanie lub cechę nazywasz chorobą. Czy tlenienie włosów to leczenie
          brunetów???

Pozdrawiam,
          Mazur
          • Gość: misiek z sokolowki No to pomysl, Mazurze IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 16:22
            Prawo do zycia. powiadasz? A kto Tobie odmawia? Kolego, to co robisz w swojej sypalni to - jak
            zauwazyles - Twoja sprawa (choc nie zawsze i nie do konca: historia kryminalistyki zna
            przypadki ofiar, ktore zostaly zmuszone przez zboczencow roznej masci - na przyklad
            wykorzystywanie seksualne dzieci przez rodzicow). Jezeli chodzi o dresow szykujacych sie do
            wybicia wam zebow, to zrobia to rowniez parze heteroseksualnej, jesli tylko im sie nie spodoba.
            A tak dla jaj... przypomnij sobie Lodzkie Juwenalia!!! To prawda, ze marsz Murzynow nie
            spowoduje ze patrzacy bedzie dostanie brazowej skorki, ale jesli Murzyni domagaja sie lepszych
            praw (bo ich ktos moze pobic) to przykro mi, ale cos nie jest w porzadku. Uzgodnijcie, chcecie
            miec rowne prawa, czy LEPSZE z powodu bycia homoseksualnym? Bo rone prawa to chyba
            macie. A ze malzenstw miec nie mozecie... Przeciez malzenswo zawiera sie w celu zalozenia
            rodziny, a rodzina zaklada posiadanie dzieci. A moze macie ochote na adopcje? Jestescie
            mniejszoscia tolerowana, i nie oczekujcie, ze bedziecie mniejszoscia dyktujaca wiekszosci, jak
            ma sie zachowac w podstawowych zachowaniach...
            • Gość: Mazur Re: No to pomysl, Miśku IP: 81.210.54.* 31.05.04, 17:23
              O ile dobrze Cię zrozumiałem to twierdzisz, że nikt homoseksualistom nie
              zagraża, że są tolerowani i w zasadzie nie ma problemu? Spróbuj eksperymentu
              który zaproponowałem... Przypuszczam, że twoje szanse przejścia przez miasto są
              równie duże jak gdybyś spróbował przejść przez Zakopane z transparentem "Jan
              Paweł II to ch...". Homoseksualizm mężczyzn wywołuje makabryczną agresję. Mało
              o tym wiem z własnego doświadczenia (sam jestem hetero), trochę wiem z
              opowiadań znajomych. Zastanów się zresztą sam: ile męskich par homoseksualnych
              widziałeś na ulicy? A homoseksualiści to ok. 2% społeczeństwa. Ciekawe dlaczego
              takich par nie widzisz? Pomyśl Miśku - zrób mały eksperyment myślowy, wyobraź
              sobie sytuację odwrotną - heteroseksualizm jest wyjątkiem i homo zachowują się
              tak jak obecnie hetero. Czy wyszedłbyś na spacer ze swoją dziewczyną do parku
              wiedząc, że w najlepszym wypadku zostaniecie "obflugani" a w najgorszym (przy
              czym całkiem prawdopodobnym) pobici? Ekstra perspektywy. Bardzo romantyczne,
              nieprawdaż? Ciekawe czy prosiłbyś tę dumną wiekszość o odrobinę tolerancji dla
              siebie i swojej ukochanej, czy może spróbowałbyś się z tej miłości wyleczyć (na
              przykład za pomocą elektrowstrząsów).
              To czego się odmawia homoseksualistom to prawa do bycia sobą. Prawa do życia w
              zgodzie ze swoją naturą (czy nawet tylko chęcią!). Zważ, że to prawo nikomu nie
              szkodzi, nikomu nic nie odbiera. Wiesz dlaczego ja, heteroseksualista, próbuję
              bronić ich praw? Bo tutaj zagrożone jest jedno z najważniejszych praw nas
              wszystkich - prawo do wolności, prawo do poszukiwania szczęścia i czynienia
              wszystkiego co nie szkodzi innym. Obawiam się, że pewnego dnia sam mogę znaleźć
              się w jakiejś mniejszości, zastanów się czy ty też we wszystkim jesteś taki
              typowy, a może miałeś gdzieś w rodzinie Żyda? A może masz niewłaściwe poglądy?
              Może chodzisz nie do tego kościoła lub nie chodzisz do niego wcale? Zastanów
              się z jak wielu "tolerancji" korzystasz zanim odmówisz jej innym.

> Murzyni domagają sie lepszych praw

A jakich LEPSZYCH praw domagają się homoseksualiści?
              Myślę, że ostatecznie tylko tych jakie posiadają pary heteroseksualne. A więc
              nie lepszych tylko takich samych.

> a rodzina zaklada posiadanie dzieci

Naprawdę? Znam wiele bezdzietnych małżeństw... Czy wszyscy oni powinni wziąć
              rozwód? Przypomnij sobie chrześcijańską przysięgę małżeńską - jest tam coś o
              dzieciach?
              Nie - małżeństwo nie zakłada posiadanie dzieci - tak jak i brak małżeństwa nie
              zakłada ich nieposiadania.

> bedziecie mniejszoscia dyktujaca
              > wiekszosci, jak ma sie zachowac w podstawowych zachowaniach...

I znowu ten argument... Powiedz mi - w jaki sposób łączysz SWOJE "zachowania w
              podstawowych sprawach" z ICH prawem do bycia sobą?

Pozdrawiam,
              Paweł Mazurkiewicz
          • Gość: Terry Re: Nie rozumiem tej retoryki IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:31
            Niestety piszesz albo bzdury albo nieprawdę. Nie chodzi wśród homoli o miłość
            bo w wielu przypadkach liczba partnerów przekracza 500 a problemy ze
            stałością "uczuć" są większe niż u normalnych ludzi. Wiadomo: odbyt.
            • Gość: TerryD Re: Nie rozumiem tej retoryki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 10:47
              Skąd wiesz o co chodzi w srod homoli? Byles i w Holandii cie wyleczyli?
              Statystyki prowadziles ze swojego zycia seksualnego i swoich partnerow?
      • Gość: nelsonek brawo Kaczynski!! IP: 80.249.1.* 31.05.04, 15:58
        bardzo dobra decyzja Kaczynskiego! niektorym myli sie pojecie tolerancja z akceptacja:(
      • Gość: gh Dla zasady idźcie - do diabła! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 16:01
      • Gość: mm Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.farm.amwaw.edu.pl 31.05.04, 16:09
        Jaja juz naszykowalem. Nie dlatego ze jestem przeciwny "innym" ale przeciwny
        jestem manifestowaniu przez "innych". Naukowiec nie idzie manifestowac tylko
        dlatego ze jest naukowcem wielokrotnie niezauważanym na swiecie. przykładów
        można mnożyc. Jak sie parada odbedzie to ja tam bede.
      • Gość: Vice-ziobro BRAWO PANIE KACZYŃSKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 17:44
        Czy można uważać za zasady popieranie pedałów i lesbijek? Chyba ci odbiło.
        Nie ma takiego uzasadnienia, aby w walce politycznej popierać zboczeńców. Zanim
        coś napiszesz to dwa razy zastanów się.
      • Gość: wb Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 80.249.1.* 31.05.04, 23:10
        hej tolerancyjny intelygecje "hm'
        chciałbym pójść na tą paradę ze swoją żoną piękną suczką wabi się "lesba"
        i swoim mężem pięknym osiołkiem wabi się "Homoś"
        Kto jest przeciw temu abym się ożenił ze swoją suczką i swoim osiołkiem ten jest nietolerancyjny, głupol i zacofany do Średniowiecza. Teraz mamy wolność hulaj dusz piekła nie ma !!!
        Przypominam demokrację szlachecką oj kołduni homosie PRECZ Z MOICH OCZU !!!
      • Gość: aja74 Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.244.166.* 01.06.04, 08:36
        Chmm a moze referendum ogolnonarodowe za czy przeciw homoseksualistom?
        Skoro wielu chcialo referendum w sprawie aborcji to moze te kwestie
        przeglosowac?
        Wtedy mysle ze homo by przegrali z kretesem, bo wiekszosc jest przeciwko takim
        wystepom homo.
        AJA
      • Gość: joris Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 01.06.04, 10:24
        Faszyzm ci sie popieprzyl ze zwyczajnym porzadkiem. Jestem heteroseksualny tak
        jak wiekszosc ludzi ale nie zamierzam z tego powodu robic zadymy ani
        publicznie sie tym chwalic. Nigdy tez nie dyskryminowalem zadnego
        homoseksualisty (tki).
      • Gość: ironia Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.sggw.waw.pl 01.06.04, 11:16
        nie na ulicach, nie w szkolach, nie w restauracjach, nie w kinach, nie na
        basenach, nie na uczelniach, praca nie dla homoseksualnych brudnych rak

homoseksualistow nalezy leczyc
        nieuleczalnym dawac odszkodowania i renty (to jest element humanitaryzmu, zeby
        nie bylo ze nie)
        tworzyc zamkniete osrodki odosobnienia
        znakowac homoseksualistow tatuazami na czole
        nakaz ubioru w odpowiedni, jednoznacznie identyfikujacy uniform
        oficjalny ogolnopolski spis homoseksualistow
        oznakowane strefy bytowania homoseksualistow
        przymusowe prace spoleczne
        mozliwosc kamienowania na stadionie dziesieciolecia aktywistow i podziemia
        gejowskiego wywleczonego z swoich ciemnych dziur przez JEDYNA SLUSZNA DROGE,
        ktora glosci bog, LPR i reszta...

smacznego
    • Gość: supertolerancja! PARADA GEJOW,MLODZIEZY WSZECHPOL. I RADIA MARYJA! IP: *.dynamic.mts.net 31.05.04, 08:29
      Parade niechaj poprowadzi ojciec redaktor!
      • Gość: sam Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:17
        Gość portalu: supertolerancja! napisał(a):
        > Parade niechaj poprowadzi ojciec redaktor!

Błąd logiczny - jeśli to parada PEDAŁÓW, to tow Michnik powinien iść na jej czele. Toz on jest wlasnie naczelnym cyklista. A parade popiera On, i prowadzona przez niego gazetka ze wzgledow ideologicznych. Wszystko co moze byc wrogiem Kosciola Katolickiego, jest przyjacielem Michnikoidow. Tylko rebe Michnik zapomina, jak zabraknie Kosciola, to zaczna funkcjonowac na nowo krematoria. Czy Michnik w takim razie jest antysemita, czy IDIOTA?
        • Gość: Gość portalu bełkot i nic więcej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:01
          > Błąd logiczny - jeśli to parada PEDAŁÓW, to tow Michnik powinien iść na jej
          cze
          > le. Toz on jest wlasnie naczelnym cyklista. A parade popiera On, i prowadzona
          p
          > rzez niego gazetka ze wzgledow ideologicznych. Wszystko co moze byc wrogiem
          Kos
          > ciola Katolickiego, jest przyjacielem Michnikoidow. Tylko rebe Michnik
          zapomina
          > , jak zabraknie Kosciola, to zaczna funkcjonowac na nowo krematoria. Czy
          Michni
          > k w takim razie jest antysemita, czy IDIOTA?

nawet pijacy pod sklepem w mojej wsi powiedzieliby coś bardziej sensownego.
        • Gość: polonus Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: *.proxy.aol.com 31.05.04, 16:10
          Michnik jest po prostu facetem w czerwonych skarpetkach. O uzytkownikach
          tych skarpetek wypowiedziala sie p. Jakubowska.
          • Gość: pikuś Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: *.top.net.pl 31.05.04, 21:41
            ANITA BŁOCHOWIAK, głąbie!
        • Gość: wb Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: 80.249.1.* 31.05.04, 23:13
          BRAWO MASZ RACJĘ!!! ZAPOMNIAŁEŚ TYLKO O BIAŁYCH SKARPETKACH !!!
    • Gość: rr Parada czy samoreklama i targi? IP: *.toya.net.pl 31.05.04, 08:31
      Parada wolności czy wpychanie się na afisz? Czy przemarsz prostytutek z
      prezentacją wdzięków też nazwiemy "paradą równości"?
      Oj, coś mi się wydaje, że chodzi o możliwość zaprezentowania się w "środowisku",
      nawiązanie nowych interesujących kontaktów. Zamiast wykorzystywania do tego celu
      ulic proponuję utworzenie dla zainteresowanych stoiska na terenie Targów
      Poznańskich.
    • Gość: mimikra Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:36
      Prezydentowi Kaczyńskiemu, Janowi Rokicie oraz ich kumplom - kibolom z Młodzieży
      Wszechpolskiej na ulicach i wogóle GDZIEKOLWIEK mówimy stanowcze nie.
      • guadalajara1 Re: Parada Równości: dziś decyzja 31.05.04, 08:52
        A my kolesiom i koleżankom z Bratnich Organizacji Internacionalistychnych,
        Równości Wszyskich Klas Robotniczych, Społecznych i Światopoglądowych czyli:
        Czerwonym Kmerom, SLDOWCOM, Gomółkowcom, Stalinowcom, Gierkowcom, Feliksowcom
        Dzierżyńszczykom, Homosiom, Lesbom, Lewicowcom, Pedałkowcom mówimy TAK
        • Gość: oliv Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:05
          taniej bedzie jak wyleczy sie ciebie :-))
    • Gość: anka Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:39
      Boże dobry, to sie dalej jeeszcze ciagnie?! Jeden sie nie zgodził, za to drugi
      tak, ale ten pierwszy sie zastanawia...
      Założe się, ze po południu bedzie tu z 500 postów, połowa usunięta a reszta w
      wiekszości ordynarna. Ile mozna na ten temat?!!!
      Pozdrawiam i życzę miłego dnia, zapowiada się piekna pogoda.
    • Gość: Cyrkowiec Re: Parada Równości w Sejmie IP: *.cvx.algx.net 31.05.04, 08:50
      Tam wszystko przejdzie, gdyz jest to najwiekszy cyrk Warszawy.
      • Gość: Cauchy Re: Parada Równości w Sejmie IP: *.kosson.com 31.05.04, 09:02
        Wolne gloszenie wlasnych pogladow i walka o prawa jest podstawa sytamu w jakim
        zyjemy... Nie znaczy to, ze wszystkie postulaty nalezy realizowac. Wiele grup
        ma sprzeczne interesy i to ktora z nich je zrealizuje decycuje sie w wyborach.

Parada powinna sie odbyc, ale z zachowaniem porzadku i bez prowokacji.
        Wszelkie naruszenia porzadku, zarowno ze strony mafestacji jak i przeciwnikow,
        powinny byc natychmiast pietnowane przez Policje.
    • usenetposts Re: Parada Równości: dziś decyzja 31.05.04, 09:01
      Wlasnie. Niech Polska bedzie Polska, i nie podda sie wymogom bezboznych panstw
      gdzie grzechow mozna afyszowac pod haslem rownosci.

Bede dumny, ze mieszkam tu, jak Kaczynski ma jadra, aby powiedziec im "nie".

I tak jestem dumny ze mieszkam w Polsce, ale bede jeszcze bardziej dumny.
    • Gość: ziótek Wpuścić ich razem na jeden stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:05
      Wpuścić ich razem na jeden stadion zamknąć obiekt na kilka godzin, później
      otworzyć i zobaczymy, albo się dogadają, albo odechce się im paradować i
      zakłucać ruch uliczny.
    • Gość: hav mlodziez wszechpolska to krzyzowcy! IP: 195.117.60.* 31.05.04, 09:05
      te bande oszolomow pod sztandarem mlodziezy wszechpolskiej dla dobra kraju
      najlepiej byloby usunac zjakielkowiek sceny. zakaz udzielania sie tym
      hipokrytom na wszelkiej masci imprezach oszczedzi tylko ludziom nerwow.
      wsytarczy, ze rzad podnosi nam cisnienie.
      • Gość: Tomaso [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:14
      • Gość: BLIŻNI Re: mlodziez wszechpolska to krzyzowcy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:05
        MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA KOCHA LUDZI ALE NIE ZBOCZENIA A TY PAJACY ZIONISZ NIBY
        TOLERANCYJNY A ZIONIESZ NIENAWISCIĄ ŻE UCHOWJ BOŻE
        • Gość: DeskJET Re: mlodziez wszechpolska to faszysci... IP: *.tulane.edu 31.05.04, 17:58
          Sadze, ze tzw. Mlodziez Wygolona (Wszechpolska?) to nie
          sa zadni "krzyzowcy"... To, po prostu, slabo zakamuflowani
          faszysci!!!
      • Gość: misiek z sokolowki Jakie to tolerancyjne... IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 16:29
        Uczyc nam, nietoletancyjnym katolikom, od Ciebie!!!
    • Gość: Katolik Polski NIE PRZECIWKO SODOMII IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 09:22
      Organizujemy swoja wlasna Parade Rownosci i milosci 10 czerwca w calej
      Polsce.Zapraszamy wszystkich.Moze jeden czy drugi zrozumie i sie
      nawroci.Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus!
    • Gość: robok Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 09:53
      dziś homo się domagają swoich praw a jutro zoofile, nekrofile i pedofiel
      argumentując tak samo jak homo, że maja prawo do miłości i inne brednie.
      Może homo powalcza żeby weterynarz zaprowadził krowę do innej krowy a nie do
      byka a skąd to wiadomo co czuja zwierzęta.
      Przecież to jest nienormalne.
      Jestem przeciwnikiem takich akcji homo i innych spod tęczowej flagi.
    • Gość: KRAKUS wszystkie ciotki zapraszamy ponownie do Krakowa IP: *.n4u.krakow.pl 31.05.04, 10:10
      nudno tu i nie ma w kogo kamieniami porzucac :-[
    • Gość: Znudzony Igrzysk, Igrzysk, Igrzysk, Igrzysk, Igrzysk...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:18
      nie chcę chleba,
      chcę IGRZYSK,
      zadym,
      mędrkowania lewackich oszołomów,

NIECH ŻYJĄ IGRZYSKA
      NIECH ŻYJE TOW. Homo Sovieticus
    • kriss_33 Re: Parada Równości: dziś decyzja 31.05.04, 10:36
      Jak się nieodbędzie to znaczy że nie żyjemy w kraju cywilizowanym. Możemy
      przecież nie popierać takiej miłości, ale czeba uszanować ich wybór.
      ps. Ja sam mam dylemat czy pokazać się na weselu kuzynki na którym mój brat
      pokarze się z partnerem.
      • Gość: akuku Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.05.04, 11:12
        Uważam że parada dzień po Bożym Ciele, kiedy odbywają sie jeszcze uroczystości
        zwiazane z tzw oktawą to nię żadna równość tylko właśnie prowokacja i bezczelny
        brak szacunku dla większości która uważa homoseksualizm za obrzydliwy. Niestety
        sądząc po lekturze GW redaktorzy za wszelką cene starają się udowodnić, że jak
        się nie jest homo to już nie ma prawa do wyrażania własnych poglądów bo to od
        razu ciemnogród itp. Wolność i tolerancja dla równiejszych?
        • Gość: Gość portalu antyklerykalna tolerancja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:13
          Ciekawe, jaką tolerancję proponuje nam Antyklerykalna Partia Postępu "Racja",
          która współorganizowała demonstrację w Krakowie i tę chyba też. Mam przeczucie,
          że ich tolerancja równa się tolerancji bolszewików, którzy tak bronili
          uciskanego przez kler ludu, że aż katowali księży i gwałcili zakonnice...
          • Gość: Rom Re: antyklerykalna tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:31
            Za to teraz księża wkładają swoje kiełbasiane paluchy chłopcom między pośladki
            i dziewczynkom w majtki, a na swoje nieślubne dzieci nie płacą alimentów.
            Wszyscy papramy się w tym błocie dlatego, że jesteśmy ludźmi. Gdybyśmy jak
            zwierzęta kierowali się instynktem, prawdopodobnie nie byłoby żadnych problemów
            na tym świecie. Dlaczego to zwierzęta nie wywołują wojen, nie organizują
            manifestacji, nie demonstrują swoich dziwactw. Bo żyją w równowadze. To my
            ludzie sami sobie gotujemy to bagno i potem nie potrafimy z nim sobie poradzić.
            Przestańmy udziwniać, zło zniszczy się samo. Wszystkie zjawiska i zachowania
            istnieją zawsze tylko tak długo jak długo jest na nie popyt.
        • Gość: opole Brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 20:08
          Trafna uwaga.
      • Gość: weselnik Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.mech.pw.edu.pl 31.05.04, 11:17
        Ale bagno!
      • Gość: robok Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 12:08
        a do czego to cywilizacja, czy wegług ciebe kraj cywilizowany to taki gdzie
        takie chore idee mają racje bytu...
        Niedługo inni bedą maszerować bo beż będą mieli prawo do "miłości" i co dalej...
        Pozwólmy terorystom zabijać ludzi w imię "miłości" do Boga, w końcu trzeba
        uszanować ich wybór.
      • Gość: Kowalski Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:48
        kriss_33 napisał:

> Jak się nieodbędzie to znaczy że nie żyjemy w kraju cywilizowanym. Możemy
        > przecież nie popierać takiej miłości, ale czeba uszanować ich wybór.
        > ps. Ja sam mam dylemat czy pokazać się na weselu kuzynki na którym mój brat
        > pokarze się z partnerem.

Popracuj najpierw nad ortografią, kretynie, a potem pogadamy o twojej
        predylekcji do zboczeńców.
      • Gość: Terry Współczuję IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:46
        Cywilizacja polega nie na tolerowaniu zboczeńców a na utrzymywaniu pewnego
        poziomu kultury. Współczuję ci brata. To straszny wstyd mieć brata, który
        obnosi się ze swoim zdegenerowaniem.
      • Gość: Terry I jeszcze jedno .. IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:48
        ... to oni będą tańczyć razem ? A do białego tanga kto kogo poprosi ?
    • Gość: JAC NIENAWIŚĆ I TOLERANCJA???? IP: 213.17.204.* 31.05.04, 11:56
      PRZECZYTAŁEM W GW
      miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34879,2079532.html
      Komentarz Barbary Kasprzyckiej

Barbara Kasprzycka 14-05-2004, ostatnia aktualizacja 18-05-2004 12:11

Nie umiem pogodzić się z tym, że prezydent mojego miasta daje się terroryzować
      kilku działaczom Ligi Polskich Rodzin. To przecież Lech Kaczyński półtora roku
      temu zyskał ogrom poparcia warszawiaków - nie Jan Maria Jackowski, kandydat
      LPR. Taki wynik zobowiązuje. Skoro pielęgniarkom, górnikom, taksówkarzom i
      Fundacji Schumana wolno manifestować i blokować ulice, wolno też gejom. Jeśli
      Młodzież Wszechpolska będzie mogła storpedować w Warszawie każdą pokojową
      demonstrację, będzie to sukces nienawiści i zakutych łbów.

NIESTETY NIE MOGŁEM TAM SKOMENTOWAC . BRAK FORUM

PRZECZYTAŁEM TEŻ W GW
      miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2099901.html
      ...- Nie zabraniamy im być takimi, jacy są - mówił o gejach i lesbijkach Marcin
      Rostowski, lider poznańskiej Młodzieży Wszechpolskiej. - Ale nie powinni oni
      wychodzić na ulicę. Te demonstracje to prowokacje. A prowokatorzy muszą się
      liczyć z tym, że na te akcje ktoś odpowie - dodał. Młodzież Wszechpolska
      zapowiada kontrmanifestacje, pikiety i specjalne ulotki.

NO TO KTÓRA WYPOWIEDŹ PACHNIE BRAKIEM TOLRANCJI I NIENAWIŚCIĄ????

TA
      "Jeśli Młodzież Wszechpolska będzie mogła storpedować w Warszawie każdą
      pokojową demonstrację, będzie to sukces nienawiści i zakutych łbów."

CZY TA
      "Nie zabraniamy im być takimi, jacy są - mówił o gejach i lesbijkach Marcin
      Rostowski"

MOIM ZDANIEM TE CAŁE MANIFESTACJE HOMO, TO NIE ICH INTERES, TO INTERES KILKU
      NIEUACZNYCH POLITYKÓW ŻĄDNYCH POPULARNOSCI (np Pani v-ce premier, rządu,
      którego nie ma)
    • Gość: rsagan a ja uwazam ze trzeba pojsc na manife IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 13:59
      TEZ UWAŻAM ŻE POWINNIŚMY PÓJŚĆ NA TĘ MANIFESTACJĘ DLA ZASADY.
      I to bez wzgledu na to czy jestesmy czy nie jestesmy homoseksualistami. Moje
      uzasadnienie jest trochę historyczne.
      W drugiej połowie lat trzydziestych, po śmierci Piłsudskiego narodowcy zaczęli
      liczne prześladowania Żydów (chociażby należałoby przypomnieć niesłynne getta
      ławkowe). Celem tych postępowań było zmuszenie Żydów do emigracji - wyrzucenie
      ich z Polski.
      Niech każdy z nas przez chwilę pomyśli: gdybym wtedy żył - jak należałoby wtedy
      postąpić. Dlaczego w latach trzydziestych nie było manifestacji przeciw
      prześladowaniom Żydów. Dlaczego tylko jednostki się temu sprzeciwiały? Nie
      powtarzajmy błędów z przeszłości. Wyjdźmy na ulicę razem przeciw faszystom.
      • Gość: robok Re: a ja uwazam ze trzeba pojsc na manife IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 14:08
        chłopie gdzie ty widzisz tych faszystów. Tym homo-niewiadomo chodzi o uznanie
        pewnej nienormalności. Przetrzyj oczy i pomyśl zanim bedzie za późno, to nie boli.
      • Gość: Helena Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 14:11
        No, oczywiscie, ze o to chodzi i perspektywa historyczna, w moim przekonaniu,
        absolutnie uzasadniona. Powinnismy wszyscy wyjsc - z ludzkiej SOLIDARNOSCI,
        ajesli trzeba i po to by stawic sie brunatnym nienawistnikom.
        • Gość: ok Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 31.05.04, 14:52
          WOLNOŚĆ obywatelska dotyczy WSZYSTKICH obywateli, w tym również: gejów,
          lesbijek, windziarzy, hudraulików, ludzi "normalnych" i "nienormalnych",
          moralnych i niemoralnych, wierzących w monogamię i nie wierzących w nią,
          wierzących w Boga i nie wierzących w Niego. Rzeczpospolita jest własnością
          również "pedałów", czy się to komuś podoba, czy też nie.
        • Gość: loleńka Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 14:57
          przyłączam się do Rsagana i Heleny i pójdę 11.06 (wierzę, że jednak przemarsz
          się odbędzie).
          ci którzy mówią półgębkiem: taaak, szanujemy gejów i są oni równi z hetero ale
          seksualność to prywatnia sprawa człowieka i nie należy z nią wychodzic na
          ulicę -nie rozumieją demokracji.
          Przed laty też mówiono: kochamy kobiety, są wspaniałe itp. itd., ale to ma
          znaczyć, że zaczynają się domagac praw wyborczych, udziału w życiu publicznyhm
          itp. Kochamy je, ale na swoim miejscu -w domu, przy dzieciach...
          A jednak się udało :) I gejom też się uda doprowadzić do tego, że ze swoją
          seksualnością nie będą musieli się ukrywać.
          • Gość: robok Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 15:03
            wy ich szanujcie a oni was maja w d... im tylko chodzi o ich "znormalizowanie",
            a potem to robią co chcą. Popatrz na Francję, powiedz w pracy że jestes homo i
            masz pewna posadkę bo cie nie wywalą zewzględu na orientację seksualną (feee) i
            to jest ta równość ....
            • Gość: rsagan Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:41
              he he chyba ktos film ogladal w kinie mu i sie z rzeczywistoscia pomieszalo.
              He he he he. Oczywiscie. No tak. O czym to rozmawialiśmy...
          • Gość: m. Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.07-50-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 31.05.04, 15:26
            wreszcie cos rozsadnego.
            od tego pseudo-tolerancyjnego (w gruncie rzeczy pelnego nienawisci) belkotu o tym ze "tak rownosc jest, nikt nie dyskryminuje, ale seksualnosc jest sprawa prywatna" juz sie rzygac chce. a heteroseksualisci nie demonstruja swojej seksualnosci - wiekszej glupoty nie uswiadczysz. gdzie nie spojrzec pelno par mieszanych, sciskaja sie, caluja, macaja, flirtuja itd.
            demonstracja nie jest po to zeby pokazac techniki seksualne (jak zdaje sie wiekszosc forumowiczow sadzi) tylko zeby wywalczyc ROWNOUPRAWNIENIE, tak jak zrobily to juz kobiety, mniejszosci religijne czy narodowe. homoseksualisci NIE ROBIA NIKOMU NIC ZLEGO, tak jak nie robia tego czarni, zydzi, muzulmanie czy eskimosi. to jest wlanie roznica miedzy zdrowym homoseksualista a "zboczonym" pedofilem, zoofilem, nekrofilem, terrorysta, faszysta i nacjonalista.
            w imie rownosci pozdrawiam wszystkich tu na forum.
            • Gość: Juras z Berlina Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:30
              Gość portalu: m. napisał(a):

homoseksualisci NIE ROBIA
              > NIKOMU NIC ZLEGO....
              ..................................

no naturalnie;-) tylko n i e k t o r z y walesaja sie po dworcach,
              szaletych publicznych, uwodza chlopcow i mlodych mezczyzn, kupuja sobie milosc
              u uzaleznionych narkomanow, wspierajac tym samym przestepczosc, zmieniaja
              partnerow jak rekawiczki, ordynarnie i bez jakichkolwiek skrupolow wyszydzaja
              innych np. duchownych i ludzi wierzacych, (takze tu na tym forum), a w krajach
              tolerancyjnych, takich jak ten, w krorym ja zyje, organizuja obskorne parady,
              biora prowokacyjne "sluby" itd. itp.

Czy kobiety walczace o swoje sluszne prawa obywatelskie tez tak sie zachowywaly?

Niech mi ktos wytlumaczy dlaczego wiec u licha porownuje sie te dwie sprawy?

Pozdrowienia
              Juras
              • Gość: m. Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.07-50-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 31.05.04, 17:50
                z calym szacunkiem, jezely uwazasz ze pojawianie sie homoseksualistow w parkach czy na dworcach, kupowanie milosci itd. to wrodzone ich cechy to jestes w bledzie. sugeruje zaglebienie sie w spoleczne uwarunkowania rol plci i seksualnosci (gender studies). to SPOLECZENSTWO, nietolerancyjna wiekszosc, powoduje, ze homoseksualisci - naszczescie nie wszyscy - laduja na socjalnym marginesie. to wlasnie takie uprzedzenia, powtarzane co krok, powoduja, ze co slabsze jednostki poddaja sie w walce o uznanie swych praw i swej godnosci.
                nastepny krok, to stwierdzenie, ze wysoki odsetek przedstepczosci wsrod afro-amerykanow to ich przypadlosc genetyczna. otoz nie - to tez jest wina spoleczenstwa! czlowiek jest z natury neutralny - ani dobry ani zly. spoleczenstwo ksztaltuje nasza seksualnosc, religijnosc czy stosunek do prawa.

a jaki jest zwiazek z kobietami? otoz taki, ze im tez przez wieki wmawiano, iz nadaja sie tylko do prowadzenia domu, a decyzje beda podejmowac madrzejsi mezczyzni. miliony w to uwierzyly, ale na szczescie znalazly sie i takie, ktore mialy odwage sie postawic. i za to im dzisiaj dziekuja nie tylko homoseksualiscii feministki, ale takze np. zwiazki zawodowe.

pozdrawiam tym bardziej, iz dyskusja jest interesujaca i potrzebna
              • Gość: Helena Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 17:54
                Czy kobiety tak sie zachowywaly jak walczyly o swoje prawa, pytasz Berlinczyku.
                Otoz moze slyszales o takich angielskich damamch, siostrach Pankhurst, na
                poczatku ubieglego wieku, ktore wychodzily na glowna londynska ulece w
                towarzystwie innych dobrze wychowanych dam z transparentami "Votes for Women!".
                I one szly i wybijaly sobie najspokojniej szyby w oknach sklepow na Piccadilly,
                przwiazywaly sie lancuchami do sztachet ogrodowych, a nawet, wyobraz ty sobie,
                zadzieraly spodnice na widok niejednego parlamentarzysty. Mam srebrna broszke
                wysadzana malymi szlachetnymi kamyczkami, ktorych angielskie nazwy kolorow
                ukladaja sie w haslo Votes for Women. Kiedy ja przypinam mysle o dobrych,
                odwaznych paniach sprzed stu lat, ktore zalatwily mi rownouprawnienie, God
                bless them.
                A teraz wracam do poczatku Twojego postu. Czy wiesz co wyprawiaja
                heteroseksualisci? Tluka zony i dzieci, upijaja sie jak swinie, gwalca samotne
                panienki, a nawet stare kobiety, kradna, oszukuja, intryguja i wiele innych
                nieladnych rzeczy. Chodz zrobimy liste przestepstw popelnianych przez
                heteroseksualistow, katolikow, niewierzacych i homoseksualistow.
              • Gość: Bartosan Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 31.05.04, 18:08
                Wywod chybiony. Piszesz o dewiacjach niezaleznych od orientacji seksualnej.
                Dodatkowo odczuwam znaczny dysonans poznawczy kiedy krytykujac orientacje homo
                piszesz o wyszydzaniu duchownych.
                • Gość: Juras z Berlina Re: Ja napisalem to dla rownowagi! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 20:37
                  Drodzy adwersarze!

Moj, przyznam, prowokujacy post napisalem jedynie dla pewnej rownowagi, a
                  mianowicie, zeby nie uczynic z naszych bliznich o odmiennej orietacji jakichs
                  przesladowanych aniolkow. Dlatego podkresillem slowo "niektorzy", bo tak to
                  niestety wyglada! Jak to wsrod ludzi! Sa tacy i tacy. Nie chce raz jeszcze
                  podejmowac dyskusji i na nowo wykladac moj poglad (wcale nie taki "rasistowsko-
                  faszystowski",a gejom nawet wrecz przychylny), na powyzszy temat, gdyz
                  uczynilem to chyba najobszerniej ze wszystkich zabierajacych glos forumowiczow
                  przy okazji poprzedniego artykulu GW "Zakaz Parady Rownosci uchylony" z
                  28.5.04. Kto chce, niech poczyta!

Jakas mala grupa feministek angielskich, protestujacych w "nowoczesny" jak na
                  tamte czasy sposob, tez nie jest trafionym argumentem za p o r o w n y w a n
                  i e tych dwoch spraw. Bo kobiety domagaly sie z r o w n a n i a praw z
                  mezczyznali, a krzykliwej czesci (powtarzam: czesci!)homoseksualnych aktywistow
                  chodzi o nie tylko o legalizacje tej orietacji, ale o swego rodzaju afirmacje i
                  aby to osiagnac stosuja metody w cywilizowanym spoleczenstwie raczej
                  nieakceptowalne. Jak kto ma watpliwosci, zapraszam na CHristophe-Steet-Day-
                  Parade do Berlina.

Za osobami duchownymi ujalem sie, bo sam jestem osoba wierzaca, a poza tym to
                  wlasnie Kosciol jest obiektem najwiekszego i najbardziej haniebnego ataku ruchu
                  gejowskiego - ze zrozumialych wzgledow. Tym zatrzeciewionym aktywistom nie
                  przychodzi nawet do glowy, ze Kosciol glosil, glosi i zawsze bedzie glosic,
                  ze k a z d y czlowiek stworzony zostal na obraz i podobienstwo Boga i
                  jako takiemu nalezy mu sie szacunek! Kosciol nie odrzuca tych ludzi, kocha ich
                  i modli sie za nich.
                  To wlasnie nasz Pan obronil cudzoloznice przed ukamieniowaniem!

Pozdrowienia
                  Juras
      • Gość: wojtek Kiedy przyszli po Żydów... IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 31.05.04, 16:10
        Kiedy przyszli po Żydów, nie odzywałem sie. Nie byłem Żydem. Kiedy przyszli po
        komunistów, nie odzywałem sie, nie byłem komunistą. Kiedy przyszli po mnie, nie
        miał sie kto juz upomnieć o mnie... Pamiętajcie o Berezie, tam rowniez nikt nie
        krzyczał
        • Gość: Gość portalu Re: Kiedy przyszli po Żydów... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:16
          > Kiedy przyszli po Żydów, nie odzywałem sie. Nie byłem Żydem. Kiedy przyszli
          po
          > komunistów, nie odzywałem sie, nie byłem komunistą.

kto i kiedy przyszedł po komunistów? chyba tylko ich koledzy komuniści z innego
          skrzydła...
      • Gość: miki Re: a ja uwazam ze trzeba pojsc na manife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:28
        Tak jest! na pewno pojde, nawet uzbrojony w jaja, zeby rzucac we wszechpolaków.
        tfu! nie po to byl 1989, zeby te smiecie mowily nam kto moze, a kto nie moze
        wyjsc na ulice!
    • Gość: Agata Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:48
      NIE DLA BLIŹNIĄT JEDNOJAJOWYCH !
      • Gość: Jurek Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 14:52
        Buraczany kraj...
      • Gość: rsagan Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 14:56
        oj, gdyby mama wiedziała, co z was wyrośnie.... (chyba że mama też nie tego)
        • Gość: robok Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 14:58
          ale która??
          • Gość: rsagan Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 15:05
            bliźniaków jednojajowych oraz ich wszechpolskich kolegów
    • Gość: Zbyszek Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.geofizyka.krakow.pl 31.05.04, 14:56
      W ten sposób wykończymy budżet dokumentnie. Policja, zmiany w ruchu drogowym to
      wszystko kosztuje a coraz więcej różnej maści grup i grupek chce urządzać
      pochody, a to antyglobaliści na czele z Ikonowiczem, a to broniący jakiegoś
      Araba na czele z Ikonowiczem, a to geje na czele z Ikonowiczem, a to lesby
      itd.itd... A w szpitalach brakuje pieniędzy na leczenie chorych dzieci. Jeżeli
      geje i lesby i inna chołota chce demonstrować, to niech zapłacą do kasy miasta
      za "obsługę" demonstracji i niech sobie chodzą z fajfonsami na wierzchu ale za
      swoje pieniądze. Konstytucja gwarantuje prawo do demonstracji, co prawie
      zaswsze jest respektowane, ale również gwarantuje bezpłatną opiekę zdrowotną co
      nigdy nie jest przestrzegane z powodu tego, że właśnie na takie pierdoły jak
      pochody gejów i lesb są wydawane publiczne pieniądze.
      • Gość: Helena Drogi Zbyszku! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 16:18
        Biedny Zbyszku, bardzo i szczerze Ci wspolczuje, ze masz klopoty z dostaniem
        sie do lekarza i nie pomniejszam twojego rozgoryczenia. Zapewne dla Ciebie
        pochody gejow i lesbijek to niepotrzebne wydawanie publicznych pieniedzy. Ale
        inni moga uwazac, ze niepotrzebne wydawanie publicznych pieniedzy, to
        mobilizacja z okazji pobytu w Polsce papieza (wierzacych i niewierzacych),
        obchody urodzin Marszalka, i co tam jeszcze. Jednak nie sa to pieniadze
        wyrzucone w bloto - kiedy sie odbywa obywatelskie wychowanie. Nam wszystkim w
        Polsce przyda sie wychowywanie obywatelskie, do demokracji, do pogardliwie tu
        czesto uzywanego slowa "tolerancja". To ze o tolerancji mowi sie z taka pogarda
        swiadczy o tym, ze biedne to spoleczenstwo potrzebuje takiej nauki, inaczej
        Polska pozostanie zapyziala, zla na swiat i nie najlepiej czujaca sie sama ze
        soba. Wyjdz z nami, heteroseksualistami na demonstracje - bedziesz to mogl
        kiedys opowiadac wnukom, jak jedna moja stara londynska przyjaciolka opowiada o
        karczemnej publicznej awanturze jaka zrobila w banku. Chciala bowiem zalozyc
        konto na wlasne imie (bo pracowala i zarabiala) a bank kazal jej przyniesc
        pozwolenie od meza! Oczywiscie ze polscy geje i lesbijki wywalcza z czasem
        spoleczna akceptacje i rownouprawnienie, bo swiat idzie naprzod i inaczej byc
        nie moze. Ale Ty, Zbyszku, Ty bedziesz szedl w pierwszym szeregu sposrod tych,
        ktorzy walczyli nie o "swoje", ale o prawa innych ludzi. Bo jestes dobrym,
        przyzwoitym czlowiekiem. Prawda?
        • Gość: Katolik Polski Re: Drogi Zbyszku! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:20
          Ty sie Hella Zbiszka nie czepiaj.Jestes taka wielka emance?My mamy swoje
          tradycje i zasady ktorych bronimy.My mamy swoja wiare.Na zachodzie,gdzie
          stracili wiare w Pana Boga,powstaje panika,ze chrzescijanstwo zastapi islam.
          Uwazaj zebys nie musiala w chuscie chodzic,i koranu na pamiec sie uczyc.
          A moze kobiety obronia cywilizacje zachodnia?
          • Gość: jurek Re: Drogi Zbyszku! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:44
            Ty sie Hella Zbiszka nie czepiaj. Jestes taka wielka emance?My mamy swoje
            Buraki ktorych bronimy. My mamy swoja slome.
            A moze kobiety obronia Buractwo?
            • Gość: Katolik Polski Re: Drogi Zbyszku! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 18:03
              Czesc Jurek ty czerstwiaku.Jak jestes taki postepowy,to wytlumacz mi prosze,
              co rozumiesz przez postep.Jesli chodzi ci o wojujacy homoseksualizm,to
              jestes niestety 3000 tysiace lat do tylu.Moze masz inne ciekawe idee.
              A moze tylko potrafisz mowic na "nie!".
            • Gość: Helena Re: Drogi Jurku! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 18:12
              Wiesz przecie dobrze, ze kobiety buractwa bronic nie musza. Buractwo jest samo
              z siebie niezniszczalne jak karaluchy. Przetrwa bombe atomowa.
        • Gość: Zbyszek Re: Drogi Zbyszku! IP: *.geofizyka.krakow.pl 01.06.04, 07:36
          Droga Helu.
          Nie mam nic przeciwko demonstracjom, lecz każdy powinien partycypować w
          kosztach takich pochodów, tym bardziej, że mnożą się one jak grzyby po deszczu.
          Nie porównuj autorytetu moralnego jakim jest Papierz z gejem potrząsającym
          genitaliami na patyku. Są inne metody walki o równouprawnienie, są wybory, są
          organizacje w ONZ itd. Dam przykład może nieadekwatny do tego tematu ale ważny:
          Gdyby Bin Laden wykorzystał te pieniądze którymi dysponował i dysponuje cały
          Świat Arabski to nikt ich by nie powstrzymał przed zdominowaniem Organizacji
          Światowych i wywalczenia wszystkiego, ale facet wybrał terroryzm i teraz siedzi
          w jakiejś dziurze wysyłając kolejnych samobójców na śmierć. Zrozum Helu, że
          natrętny, agresywny sposób walki o swoje prawa przynosi zawsze efekt odwrotny.
          Podobnie to wygląda z homoseksualistami, którzy przysporzają sobie coraz więcej
          wrogów co widać nawet po tych wpisach do tego tematu. Nie wiem, czy byłaś na
          zachodzie, tam idąc ulicą spotykasz np faceta, który ma wycięte spodnie tak, że
          interes powiewa mu na wietrze, a na koszuli hasła gejowskie. Czy to, wg ciebie
          rzeczywiście dobry sposób propagowania swojej inności, czy wielu ludzi nie
          będzie patrzeć na to zdezaprobatą? Piszesz do mnie Biedny Zbyszku, nie wiem czy
          jestem moralnie biedny ale jestem na tyle inteligentny, by walcząc o swoje
          stosować techniki aprobowane przez środowisko, którego nie można lekceważyć, bo
          wtedy taka walka to walka z wiatrakami i bez sensu.
    • Gość: anty-ciemnogród Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 213.17.164.* 31.05.04, 14:58
      A czy procesje Bożego Ciała rodem ze średniowiecza i czasów palenia czarownic
      powinny mieć miejsce- w końcu katolicka mniejszość blokuje centrum miasta i
      zycie niewierzącej większości. Do tego jeszcze bez talentu spiewają (wiem bo
      mam kościół nie daleko i słuszę te ich zawodzenia w czasie procesji).
      A może Pan Kaczyński bał sie że ktoś z jego rodziny pobiegnie w tej paradzie
      więc zablokował ją profilaktycznie, co by skandalu nie było.
      • Gość: Katolik Polski Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 15:05
        A w jakim kraju ty zyjesz,gdzie wiekszosc jest niewierzaca?
    • Gość: Bart wszyscy homosie, zewrzyjcie wasze odbyty... IP: *.net.autocom.pl 31.05.04, 14:59
      w słusznej walce o narzucenie nam, zwolennikom staromodnej miłości damsko-
      męskiej, swoich jedynie słusznych poglądów. Walczcie o należące się wam z
      definicji liczne przywileje i promujcie swoją karykaturę związku i rodziny jako
      jedynie słuszną i światłą. Życze wam powoidzenia (na Marsie)!!!!
    • Gość: Rexio Parada równości czego? IP: *.k.mcnet.pl 31.05.04, 14:59
      Nie rozumiem, dlaczego skłonności seksualne człowieka mają być dla niego
      reprezentatywne. Czy np. zoofil ma też paradować? W końcu to jego seksualny
      motyw na życie. W naturze nie ma równości i jeżeli ktoś tak uważa, to oszukuje
      siebie samego. Ja mam 183 cm wzrostu, a chciałbym mieć 200 cm. Czy mam domagać
      się równości w tym zakresie? Tylko proszęnie strywializowaćtej parabolii, bo
      nie chodzi tu wprost o wzrost.
      • Gość: gość Czy PiS "olewa" pis? IP: *.centertel.pl 31.05.04, 15:17
        Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie w demokratycznym społeczeństwie. Widocznie
        takim nie jesteśmy, jeżeli u nas nie można. Posty z bluzgami, należą przeważnie
        do przeciwników parady, co pozwala jednoznacznie stwierdzić jaki poziom
        intelektualny oni reprezentują. Sam ten fakt, ilustruje, że zwolennicy
        demokracji i tolerancji reprezentują sobą wyższy poziom. Pan Kaczyński nie po
        raz pierwszy pokazuje, że nazwa jego partii – Prawo i Sprawiedliwość – jest
        jakąś ogromną pomyłką. Takie działania prędzej czy później odbiją się na nim (i
        jego partii) i wróżę mu szybkie pikowanie w sondażach jak to uczynił niedawno
        Pan Miller. Dziwi mnie natomiast niejednoznaczna postawa PO. Może warto by było
        ustalić wreszcie obowiązującą wersję?
        Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Młodzież Wszechpolską (czy to nie oni
        tworzyli specjalne „strefy” dla młodzieży pochodzenia żydowskiego na uczelniach
        przed wojną?). Mam nadzieje, że im tak nie zostanie :)
        • Gość: anty Re: Czy PiS "olewa" pis? IP: *.ny5030.east.verizon.net 31.05.04, 16:29
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie w demokratycznym społeczeństwie
          Czy parada pedalow jest wyrazaniem opinii, czy raczej ich narzucaniem?

> Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Młodzież Wszechpolską (czy to nie oni
          > tworzyli specjalne „strefy” dla młodzieży pochodzenia żydowskiego n
          > a uczelniach
          > przed wojną?). Mam nadzieje, że im tak nie zostanie :)

A ja mam nadzieje, ze wlasnie tak im zostanie, przed takimi jak wy trzeba sie
          bronic kazda metoda.
          • Gość: rsagan Re: Czy PiS "olewa" pis? IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:58
            proponuje obozy resocjalizacyjne prowadzone przez Mlodziez Wszechpolska w
            opuszczonych zabudowaniach w Sztutowie, Oświęcimiu, Łambinowicach, na Majdanku
            i w innych lokalizacjach. Przydalby sie centralny obóz resocjalizacyjny blisko
            warszawy, bo tutaj akurat elementu antypolskiego jest najwiecej a tu - co za
            pech - w Treblince zadnych zabudowan nie zostalo niestety trzeba będzie
            postawić namioty. Każdy rodzaj przestępstwa będzie specjalnie naznaczony.
            Pedalstwo - znaczek tęczy, kobiety i mężczyźni zabijający życie nienarodzone -
            czarny trójkącik, obcokrajowcy (ze szczególnym uwzględnieniem okupantów z UE) -
            kółeczko o kolorze odpowiednim do koloru skóry, przy czym indianie dostają
            czerwone. Z braku wolnych miejsc, osoby dopuszczające się pomniejszych zbrodni
            (np. kupujące lub uzywające prezerwatyw) będą chłostane w miejscach
            publicznych.
    • Gość: Katolik Polski ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 15:03
      Brawo Panie Kaczynski.Nie ugial sie Pan pod presja tych pseudodemokratow
      z GW i srodowisk zepsucia moralnego.Demokratyczne jest to,ze znakomita
      wiekszosc spoleczenstwa odrzuca dewiacje seksualne i jest przeciw takim
      paradom.Mam nadzieje ze dozyje czasow gdy zabronia dzialalnosci sekt
      wszelkiej masci,a homoseksualistow beda przymusowo leczyc.
      • Gość: ok Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.do.pl / *.generacja.pl 31.05.04, 15:05
        Może prawnie zakażmy seksu oralnego między kobietą a mężczyzną? Ostatecznie,
        też jest dewiacją - nie prowadzi do pobożnego rozpłodu.
      • Gość: Robirak Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.k.mcnet.pl 31.05.04, 15:07
        Typowy bełkot zwolenników równania zachowań seksualnych. Nie są one równe z
        natury rzeczy. Tak to już jest. A manifestacja swoich zachowań seksualnych jest
        śmieszne. jeśli ktoś jest homoseksualistą, jego rzecz. Nic mi do tego. Nic mi
        do tego, jeśli ktoś jest heteroseksualny. Ale w przyrodzie tak jest, że nie
        wiem jaka ustawa nie posoła jej zmianom. Można np. równać zefirek z tajfunem
        mocą przepisu, i co z tego?
      • Gość: meri Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.acn.waw.pl 31.05.04, 15:07
        panie, wez sie pan w leb popukaj! co za brednie! jak mozna tak mowic w XXI
        wieku? zycze milego ogladania TV TRWAM i radia matyja. oni tam wszystko
        zrzucaja na homoseksualistow, a jak nei na nich to na Unie Europejska... tylko
        prawdziwy i ogromny kretyn jest w stanie takie bzdury wygadywa jak pan...
        • Gość: robok Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 15:14
          niezłe przeciwników takich akcji nazywacie albo faszystami albo zwolennikami
          Radia Maryja czy TV Trwam. Moze te tęczowe okulary dają wam taki świat i
          jesteście jak zombi co ci homo powia to prawda. Brawo, ludzie nie lubia tracić
          energi ale myśleć to by mogli.
      • Gość: jurek Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:41
        Mam nadzieje ze dozyje czasow gdy zabronia dzialalnosci sekt wszelkiej masci,a
        Burakow Polskich beda przymusowo leczyc
    • Gość: oliv POWIEDZMY NIE KACZOROWI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:04
      • Gość: fun Re: POWIEDZMY NIE KACZOROWI! IP: *.idea.pl 31.05.04, 16:16
        "nie" dla kaczora
        • Gość: kaczor lata mi to wasze "nie" IP: *.crowley.pl 31.05.04, 19:41
    • Gość: cz Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 195.85.249.* 31.05.04, 15:07
      ja uważam że już jest to przesada, nikt tylko jak zwykle Ci chcą manifestować
      swoje orientacje. nie przeszkadzają jak są anonimowi, przepraszam ale jak widzę
      to mnie to strasznie brzydzi. a można oszczędzić takim jak ja nieprzyjemnych
      doznań, więc popieram nie dla takiej parady
      • Gość: rsagan Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 15:15
        znalazł się esteta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka