Gość: jankop IP: *.chello.pl 31.05.04, 08:13 gejom i lesbijkom na ulicach mówimy stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzrobert Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.chello.pl 31.05.04, 08:19 pokażmy że jesteśmy tolerancyjni i nie damy się zastraszyć faszystowskim metodom i że Jaśnie Pan z PiS-u nie jest przedstawicielem poglądów całego zastraszonego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
guadalajara1 Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie 31.05.04, 08:44 Dla zasady to idź w tej paradzie może Ktoś Ci coś wsadzi w to miejsce którym normalny człowiek się wypróźnia. A toważysz Wojewoda jeżeli ma upodobania do facetów to niech też sie wybieże na paradę ludzi chorych (opis choroby o nazwie chomoseksualizm oraz sposoby leczenia mozna znaleźć w encyklopedii zdrowia z roku 1973 ale Toważysz Wojewoda solidaryzując się ze swoją SLD, która doprowadziła do krachu systemu lecznictwa znalazł nowe panaceum na tą przypadłość - paradę równości). A cha przekaż pozdrowienia dla tow. Wojewody. Może zapiszecie sie do tej samej organizacji homosiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mann Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:55 Po pierwsze to homoseksualizm pisze sie przez samo "H" a nie "ch", po drugie to radziłbym zaopatrzyć się w trochę nowszą encyklopedię. Podsumowując: szkoda mi ludzi, którzy mając tak nikłą wiedzę i tak niskie IQ zabierają cenne linijki na tak poważnym portalu jak portal "Gazeta". Współczuję braku samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski O, widze, że stara ubecka szkoła się kłania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:39 Usunięto moją wiadomosć. Wolność wypowiedzi jest dla pedałów i innych zboczeńców, ale nie dla mnie. Gazeto Żydowska, widze że dbasz o swoją linię programową, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: cham nie zrozumie IP: 150.254.2.* 01.06.04, 12:29 nawet sie nie łudzę, że cham cokolwiek zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZŁOWIEK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliv Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:58 mam lepszy pomysl: wywieziemy ciebie. bedzie o jedna pierdolaca glupoty osobe mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natura Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.mech.pw.edu.pl 31.05.04, 11:26 Ohydny jest seks homosiów. Trzeba być dewiantem, żeby podniecać się tyłkiem drugiego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:23 albo łechtaczką babki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui [...] IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.05.04, 15:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 217.153.87.* 31.05.04, 16:07 Dopóki te "pedały" "walą się"miedzy sobą w ich domu, to jest ich sprawa, ale w momencie kiedy obnoszą się z tym wynaturzeniem (tak, tak!)i organizuja sobie marsze, to jest już nasza sprawa. Ja nie życzę sobie, aby moje dzieci to oglądały. A swoja drogą może ktoś zorganizuje marsz szczęśliwych małżeństw - chętnie wezmę w nim udział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:39 Nie chcesz pokazywać dzieciom to im nie pokazujuj. Proste? A jak nie umiesz wytłumaczyć dlaczego to Ziemia krąży wokół Słońca a nie odwrotnie to domagasz się żeby nie pokazywać im Słońca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.05.04, 17:03 Chciałbym zaznaczyć, że każdy ruch jest względny. A to czy Ziemia krąży wokół Słońca, czy Słońce wokół Ziemii zalezy wyłącznie od przyjętego układu oniesienia. A pedałów chyba pokręciło, że będą sobie wyprawiać co im tylko pasuje. PEDAŁOM MÓWIMY NIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Worm.Lepper hej hej, spokojnie IP: *.menta.net 31.05.04, 17:41 Hejhej, dajcie se luzu. Milosc nie ogranicza sie tylko do seksu. To, ze dwoje tej samej plci lubia spedzac ze soba czas i dzielic sie wszystkim nie znaczy, ze beda odprawiac por.no na tej paradzie. Wiekszosc Polakow ukrywa swoj pociag do tej samej plci. Dlaczego? Odp: ekstremistyczne chrzecijanstwo & kosciol, ale czy chrzescijanstwo jest jedynym na swiecie wyznaniem? Mam to szeroko i gleboko w co wierzycie. Popatrzcie na swiat z innej perspektywy. Nie ograniczajmy innym zycia i nie narzucajcie scilne wyznaczonych norm. Badzmy soba, a wtedy bedziemy szczesliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: hej hej, spokojnie IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 01.06.04, 07:14 Są takie nie pisane zasady że nie zawsze tolerancja jest właściwa choć ją cenimy. Chciałbym być tolerancyjny ale nie mogę i nikt nie bardzo chce być wobec tego co jest po prosu złe. Czy można być tolerancyjnym np. dla pedofila ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:40 A niepedały mogą wyprawiać co im się tylko podoba. Wytłumacz mi, dlaczego facet rozbierający na ulicy wzrokiem kobiety jest tolerowany, a ten rozbierający na ulicy wzrokiem mężczyzn, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lui [...] IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 31.05.04, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: 217.153.87.* 01.06.04, 10:02 A kto toleruje? Jest to grzech przeciwko VI przykazaniu. Tolerować można do pewnego stopnia, ale zła tolerować nie można w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: 217.153.87.* 01.06.04, 09:58 Pedał na pewno by ze mną nie wytrzymał. Żona wytrzymuje już kilkanaście lat bez problemu. A wytłumaczyc potrafię zjawiska zgodne z naturą, a nie wynaturzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: A kto wytrzymuje z takim niemiłym facetem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:08 Dla twojej informacji - homoseksualizm występuje także w świecie zwiarząt, zatem JEST ZJAWISKIEM NATURALNYM!!!! Zatem gdzie tu wynaturzenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konradm Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.net.autocom.pl 31.05.04, 18:32 To zorganizuj sobie, biedaku, marsz szczęśliwych małżeństw. Sądząc po poziomie twojej frustracji nie miałbyś tam niczego do roboty, ale co ci szkodzi? Właśnie - czemu nie organizujecie marszów poparcia dla rzeczy, które uznajecie za pozytywne, tylko narzekacie na gejów, którzy się wam nie podobają. Wy wolicie narzekać cały dzień że wam źle, a po godzinach smęcić o zboczeńcach. Gdybyście potrafili zauważyć coś pozytywnego i powidzieć o tym publicznie, na demonstrację poparcia dla szczęśiwych małżeństw przyszłoby tyle ludzi, że demonstracja gejów stałaby się małym zbiegowiskiem. Też bym poszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 217.153.87.* 01.06.04, 10:10 Drogi Przyjacielu, Nie jestem sfrustrowanym biedakiem, jak napisałeś. Mam szczęśliwą rodzinę,jedną i tą samą żonę od prawie 20 lat, dobrą robotę i zwykle przez cały dzień chodzę zadowolony. Mówię to publicznie. Ale jak usłyszę o marszach pedałów, to humor rzeczywiście mi sie pogarsza. Nie wiem do kogo zaadresowałeś swoją odpowiedź pisząc "wy" - ja występuję w liczbie pojedyńczej i do SLD nie należę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:35 Nie jestem człowiekiem o odmiennie skierowanym popędzie seksualnym, ale uważam, ża z twojej wypowiedzi tylko ostatnie zdanie zasługuje na poparcie. Czy ludzi o innym kolorze skóry, innych wyznań, innego wzrostu, mówiących innym językiem, a może wywodzących się z innych kontynentów też należy tak traktować jakbyś tego chciał? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 217.153.87.* 01.06.04, 10:12 Od kiedy stawiamy znak równości pomiędzy odmiennym językiem, kolorem skóry, a zboczeniem? Napisałem - niech robią swoje w swoim gronie , nic mi do tego, ale niech się z tym nie obnoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: nie myslisz IP: 150.254.2.* 01.06.04, 12:32 rozumiem, ze te 6-8% wszystkich ludzi na swiecie ma nie przyznawac sie do tego, ze maja inna orientacje niz hetero? w imie czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stu SZCZĘŚLIWE MAŁŻĘŃSTWO to sam będziesz paradował IP: 213.17.161.* 01.06.04, 11:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:29 Już Hitler chciał to zrobić lecz mu się to nie udało. To może się nie wysilaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Nie masz racji IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:53 To właśnie jest normalne. To jest narząd płciowy żeński i normalne, że mężczyzna się nim podnieca. Natomiast odbyt jest zakońćzeniem ukłądu wydalniczego i nie jest jego przeznaczeniem podniecanie kogokolwiek a jest celem wydalanie kału z ciała człowieka. Nie wiedziałes tak prostej rzeczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakon Re: Nie masz racji IP: *.aster.pl / *.acn.pl 31.05.04, 18:36 powiedzial co wiedzial.... od kiedy to podniecanie jest w ogole dozwolone - wy Chorzy Z Nienawisci i inne L.P. (bynajmniej Rodzin)?? Cipka ma ci głąbie służyć tylko prokreacji a nie podnietom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Znowu trafiłem na gniota IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:19 Jak cipka nie może służyć podnietom to tymbardziej odbyt. Jak cipka ma służyć prokreacji to odbyt wydalaniu. Teraz jasne ? 2 + 2 = 4 powtórzyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakon Wzajemnie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 10:38 ale cipka ci nie służy hipokryto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo [...] IP: 193.59.173.* 31.05.04, 19:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Anatomia Bezradnosci ?!... IP: *.cybernet.ch 31.05.04, 20:15 Czyli... ...do czego sluzy intelekt ?!... Walka o (od)byt ?!... Odpowiedz Link Zgłoś
agrrest Re: Nie masz racji 31.05.04, 22:03 Gość portalu: Terry napisał(a): > To właśnie jest normalne. To jest narząd płciowy żeński i normalne, że > mężczyzna się nim podnieca. Natomiast odbyt jest zakońćzeniem ukłądu > wydalniczego i nie jest jego przeznaczeniem podniecanie kogokolwiek a jest > celem wydalanie kału z ciała człowieka. Nie wiedziałes tak prostej rzeczy ? zycze ci szczesliwego zwiazku, jesli jedyna co cie podnieca to lechtaczka. mysle ze sztuka "monologi z wagina" to cos akurat dla ciebie. nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LesTerry Re: Nie masz racji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 10:43 Czyli z lesbijkami nie masz problemu - one się podniecają cipkami, nie odbytami, więc wszystko powinno ci grać... a najchętniej jescze byś sobie popatrzył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: OBRZYDLIWOŚĆ TEGO ŚWIATA TO WŁAŚNIIE TE ZBOCZ IP: 141.197.66.* 31.05.04, 20:28 I tu sie wlasnie gosciu mylisz. Podpalanie sie lechtaczka JEST normalne, dupa nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturalny [...] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.05.04, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.244.166.* 31.05.04, 15:05 No tak a co jak zweryfikuja i ponownie wyjdzie ze pedalstwo to choroba? Ja wole mysl;ec ze to jednak nie jest normalne i jest to choroba. AJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:49 Posłuchaj AjA, czy próbowano kogoś wyleczyć z heteroseksualizmu?, nie, bo to nie jest choroba. Podobnie, czy tego chcesz , czy nie, jest z homoseksualizmem (zarówno mężczyzn jak i kobiet). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:37 Niezaleznie od tego czy przez h czy przez ch chodzi o zboczeńców. Zwolennicy homoseksualistów również popełniają błędy. Co do aktualności encyklopedii to dla normalnych ludzi ta z 1973 jest bardziej wiarygodna. Juz w szkole podstawowej można w anatomii przeczytać o narządach płciowych i również o układzie wydalniczym i funkcjach. Zatem co się zmieniło ? A że parę chorych umysłów w światowej organizacji zdrowia przegięło pałę i wymazało zboczenia seksualne z listy chorób to pewnie wynik ich włąsnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus A astronomi uczysz się z XIV wiecznych ksiąg? IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:44 Zauważyłeś pewien rozwój nauki która wyjaśnia świat w ten sposób, że często zagadnienia są bardziej skomplikowane niż na to wyglądają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Nauka polega na pogłębianu wiedzy a nie dewiacji IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:22 Kilku zboczonych głupków z workiem pieniędzy robi wodę z mózgu paru innym i to ma być nauka. O czym ? O wykorzystaniu odbytu do celów seksualnych ? Nic nowego. To już w starożytności z nudów trenowano. Trochę śmierdziało bo wiadomo co jest na ogół w odbycie ale była odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.farm.amwaw.edu.pl 31.05.04, 16:11 Ty co masz duze IQ. ja nie wiem jakie mam IQ ale na parade pojde i zacznę rzucać jajami. Nie dlatego ze jestem przeciwny homo ale przeciwny jestem wszelkim manifestacjom . Cyklistów tez bym obrzucał jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Rzucanie jajami to też manifestacja mądralo. IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:54 A czy ty co tutaj wypisujesz niczego nie manifestujesz? Nie pomyl się przy tym rzucaniu i nie rzuć swoimi jajmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.sympatico.ca 31.05.04, 19:28 Rozumiem ze procesje w Boze Cialo tez obrzucisz jajami. Jaki ty jestes mierny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skat Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 19:40 Chcialem wyrazic swoje oburzenie decyzja pana Kaczynskiego. Postawa prezydenta Warszawy jest zenujaca, bije od niej tchorzostwo i pycha. Uwazam ze zasypanie adresu lkaczynski@warszawa.um.gov.pl protestami jest bardzo dobrym pomyslem. Przy okazji pozdrawiam Helene, ktorej posty jako jedne z nielicznych czyta sie z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 195.245.213.* 01.06.04, 10:39 Dla porządku dodam, że właśnie w 1973r. homoseksualizm został skreślony z listy chorób psychicznych przez Amerykańskie Towarzystow PSychiatryczne, a w 1993r. przez Światową Organizację Zdrowia skreślony z listy chorób w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isopropanol@tlen.p Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 213.17.204.* 31.05.04, 11:42 Proponuję sięgnąć po "literaturę" medyczną z wcześniejszego okresu niż rok 1973. Pozwala ona nie tylo zdiagnozować homoseksualizm ale przewiduje rówinież odpowiednią terpię (elektrowstrząsy, na przykład). Obawiam się jednak, że ci sami ludzie, którzy próbowali Nas leczyć z homoseksualizmu, Was próbowali leczyć z głupoty za pomocą lobotomii. Wydaje się to o tyle zrozumiałe, że, co prawda, IQ wam od tego nie wzroście ale przynajmniej poziom agresji spadnie znacząco. PS: Oj, Toważyszu, współczuję towarzyszom obracającym się w Waszym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedal [...] IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 31.05.04, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Prośba o napisanie o sposobach lec zenia pedalizmu IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:29 Bardzo proszę o napisanie co na temat leczenia zboczków jest w tej encyklopedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek [...] IP: 217.96.48.* 31.05.04, 15:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Tolerancja ci zaszkodziła ? IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:55 A dlaczego tak piszesz ? Nie masz argumentów ? Również jesteś zoczeńcem ? Dawcą czy biorcą ? Jak to jest ? Opisz doznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Chcesz się leczyć czy innych uszczęśliwić na siłę? IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:49 Można się stać aseksualnym i mieć żonę ale to nie to samo co stać się heteroseksualistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Można ci powiedzieć: lepiej z głupim zgubić ... IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:26 Ja rozumiem, że tylko 30% polskiego społęczeństwa rozumie tekst pisany ale ja bardzo wyraźnie pisałem o co chodzi. Mianowicie w Holandii (o zgrozo) opracowano dobrowolną metodę leczenia z pedalizmu. To by było na tyle. Jak masz uwagi to zgłoś je twórcom tej metody. Przykra to wiadomość dla zboczków bo zamiast aureloli tajemniczości jest szara rzeczywistość (czasem brązowa, hehe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: "leczenie", ha ha ha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 13:25 gdybys zadal sobie minimum trudu dowiedzialbys sie, ze wszystkie proby "leczenia" homoseksualistow same sie skompromitowaly, kiedy wiekszosc "wyleczonych" wracala do homoseksualizmu, poniewaz nie potrafila na dlugo stlumic w sobie tego, co utrwala sie w czasei zycia prenatalnego, czyli orientacji seksualnej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Leczenie pedziów jednak skuteczne IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 18:45 Poczytaj sobie najpierw gniotku a potem się wypowiadaj. Żadne tam prtenatalne. Dali się zdegenerować to i wyleczyć można. Zainteresuj się literatura na ten temat jaka jest w Holandii dostępna to głupot nie będziesz wypisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.ip-pluggen.com 31.05.04, 16:13 Geje wsadzaja w DOKLADNIE TO SAMO MIEJSCE, w ktore wielu malzonkow lubi wsadzac, tylko sie do tego nie przyznaja! A to co zona robi mezowi (z polykiem czy bez), to tez jest DUZO lepsze w malzenstwie, niz jesli to robi para gejow, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-gej Re: SMRÓD MAKRELI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:06 zapomniales dodac jak heterosie podniecaja sie smrodem rozkladajacej sie makreli dolatujacym z pomiedzy ud niewiescich... i niech mi ktos wytlumaczy, ze to objaw zdrowia i normalnosci! BUAHAHAHAAAAA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimer Re: SMRÓD MAKRELI IP: 141.197.66.* 31.05.04, 20:36 dla mnie cipa pachnie jak kwiaty na wiosne. Jakie makrele, facet, chyba cipy nie wachales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancjusz [...] IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.05.04, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as nazwę tej "choroby" inaczej się pisze... IP: 217.153.35.* 31.05.04, 16:28 ... baranie... podobnie jak pare innych wyrazów w twojej żenującej wypowiedzi... guadalajara1 napisał: > (opis choroby o nazwie > chomoseksualizm oraz sposoby leczenia mozna znaleźć w encyklopedii zdrowia z > roku 1973 ale Toważysz Wojewoda solidaryzując się ze swoją SLD, która > doprowadziła do krachu systemu lecznictwa znalazł nowe panaceum na tą > przypadłość - paradę równości)... i przestań słuchać bredni tego marnego kaznodziei - i weź się do nauki... począwszy od ortografii a na historii skończywszy, bo na biologię to już raczej za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: nazwę tej "choroby" inaczej się pisze... IP: 141.197.66.* 31.05.04, 20:39 jakby nie pisal, dalej jest to choroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.191.80.* 31.05.04, 18:20 Proponowałabym najpierw nauczyć się j. polskiego aby zabierać głos w dyskusji. Dla laików w społeczeństwie mówimy - nie. Co innego homoseksualiści. To ignorancie nie jest choroba jak podajesz bo w 1980 wykreślono ją z listy chorób. Radzę się pouczyć i poczytać trochę zanim zabierze się głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.corvi.net 31.05.04, 18:24 Nie wiem człowieku gdzie się uchowałeś do tej pory z tym stanem wiedzy, ale sądząc po stanie wiedzy ortograficznej nie jest dziwne to co wypisujesz. Lepiej byłoby jednak gdybyś zajął się studiowaniem słownika ortograficznego (jest także on-line) niż portali internetowych innego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlek [...] IP: *.proxy.aol.com 31.05.04, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
agrrest Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie 31.05.04, 21:53 guadalajara1 napisał: > Dla zasady to idź w tej paradzie może Ktoś Ci coś wsadzi w to miejsce którym > normalny człowiek się wypróźnia. A toważysz Wojewoda jeżeli ma upodobania do > facetów to niech też sie wybieże na paradę ludzi chorych (opis choroby o nazwie > > chomoseksualizm oraz sposoby leczenia mozna znaleźć w encyklopedii zdrowia z > roku 1973 ale Toważysz Wojewoda solidaryzując się ze swoją SLD, która > doprowadziła do krachu systemu lecznictwa znalazł nowe panaceum na tą > przypadłość - paradę równości). A cha przekaż pozdrowienia dla tow. Wojewody. > Może zapiszecie sie do tej samej organizacji homosiów. podejrzewam ze w tej encyklopedii jest takze lekarstwo na grype: 3 zrowaski w piecu, jak anielka z "antka" prusa:) bardzo interesujacy tred, ie powiem, powolywac sie na zrodla sprzed 30 lat, bo wszystkie kolejne mowily, ze to owno prawda. zal mi cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.160.183.* 01.06.04, 11:22 Co ten (ta) guadalajara tyle błędów ortograficznych robi? Nie zna polskiego, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stu Do SZKOŁY matołku IP: 213.17.161.* 01.06.04, 11:50 Towarzysz a nie "toważysz' chyba że coś ważysz, podobnie wybierze a nie 'wybieże' chyba że bieżysz w dal ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Marek Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 5.2.* / *.cu.edu.tr 01.06.04, 12:01 guadalajara1 napisał: > facetów to niech też sie wybieże na paradę ludzi chorych (opis choroby o nazwie > chomoseksualizm oraz sposoby leczenia mozna znaleźć w encyklopedii zdrowia z > roku 1973 Jeżeli to nawet byłaby choroba - to dlaczego w demokracji ktokolwiek miałby zakazywac demonstracji ludziom chorym? Jeżeli na ulice wyszliby chorzy na raka, albo AIDS, chorzy na białaczkę czy inwalidzi na wózkach - to co, im też nalezy zakazać? Polacy cały czas tkwią mentalnie w komuniźmie i przedwojennym faszyźmie - nie nauczyli się, co to jest DEMOKRACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 12:02 Nie ma jak brak wiedzy. To on spraiwa,że jeteśmy nietolerancyjni. A dla wiadomoći ogółu - homoseksualizm został skreślony z listy chorób WHO (jeśki ktoś nie wie : Światowa Organizacja Zdrowia) już w latach 70 XXw, za to z wielu kodeksów karnych zniknął już dużo wcześniej. Zatem radzę nie powoływać się na fakt, iż homoseksualizm jest jakby chorobą, gdyż jest to zasadnicze rozmnięcie się z prawdą. P.S. Radziłabym także zainteresować się odrobiną historią - gdzie kutury bardziej rozwinięte kulurowo niż my obecnie uznawały homoseksualizm za coś naturalnego i normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.net-conekt.pl 31.05.04, 08:54 Do Zzrobert.Jeśli parada się odbędzie,to zielone światło dla następnej parady o równość i tolerancję dla kidnaperów.Deklarujesz przyłączenie się.;} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.ha.pwr.wroc.pl 31.05.04, 09:04 Jesli oni mi nie przeszkadzają to czemu ja im mam przeszkadzać? Ktoś Ci się kiedyś w tylek wpakował czy co? Jeśli zasłaniasz się dobrem dzieci (kidnaperzy??) to przypominam że u nas dużo częściej księża te dzieci molestują a nie homoseksualiści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.eu.org / *.acn.waw.pl 31.05.04, 14:55 Ciekawe skąd masz tak dokłądne dane na temat ilości homoseksualistów i odsetka kożystającego z usług prostytutek(/ków) :P Z pewnością musiałeś się obracać w tym środowisku. Obawiam się, że heteroseksualiści wiele się nie różnia... też uprawiają seks analny... a cały czas słyszę argumenty, że właśnie z tego powodu trzeba ich uusnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.corvi.net 31.05.04, 19:01 Tylko że wtedy nie mówią, że są księżami. (To jest dopiero choroba - być księdzem!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.do.pl / *.generacja.pl 31.05.04, 14:54 Kidnaperzy to przestępcy łamiący prawo. Homoseksualizm natomiast przestępstwem nie jest. Myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 31.05.04, 23:31 Może kidnaperzy to zły przykład ale co byś powiedział o demonstracji pastuszków z owieczkami? Już sobie wyobrażam te wywiady. Mogło by być tak. red.: Dlaczego pan idzie w tej paradzie? past.: Chcę równego traktowania mego związku z Dolly. Czyż ona nie jest śliczna i taka mięciutka? red.: tttak?! A czyj to był pomysł aby uczestniczyć w tej paradzie? Pana czy partnerki? past.: Mój. Dolly trochę się krępowała, że to niby się tak publicznie obnosimy z naszym związkiem, że to jest niezbyt no ... naturalne. Ale powiedziałem jej, że teraz tu jest europa i 21 wiek i w ogóle, że powinniśmy coś zrobić dla kochających inaczej i dlatego tu jesteśmy. red.: A czy Dolly może coś powiedzieć? past.: Trochę się bida krępuje ale spróbujmy. Dolly powiedz kogo pan kocha? No? Dolly: Meeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinowski Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:08 Gość portalu: zzrobert napisał(a): > pokażmy że jesteśmy tolerancyjni i nie damy się zastraszyć faszystowskim > metodom i że Jaśnie Pan z PiS-u nie jest przedstawicielem poglądów całego > zastraszonego miasta. Moje ty uciskane biedactwo ... Dla zasady to ja pójdę obrzucić kamieniami tych agresywnych zboczeńców. Agresywnym pedałom i rozbrykanym lesbom mówimy stanowcze "nie", poszli won. Już się nie moge doczekać, aż wam gnojki spuszczę lanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 15:53 > Moje ty uciskane biedactwo ... Dla zasady to ja pójdę obrzucić kamieniami tych > agresywnych zboczeńców. Agresywnym pedałom i rozbrykanym lesbom mówimy stanowcz > e > "nie", poszli won. Już się nie moge doczekać, aż wam gnojki spuszczę lanie. z głębi mojego konserwatywnego serca życzę zgarnięcia przez policję. Rzucając w radykalnych homosiów kamieniami zejdziesz poniżej ich poziomu. A lincz choćby na ubolach powinien być ścigany i karany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedal Popieram IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 31.05.04, 16:17 Rzuc przynajmniej jeden kamien w moim imieniu (bo nie moge tam byc). Tylko nie spodluj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Powinieneś się podpisywać "Bez Grzechu" IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Dla zasady ... IP: *.chello.pl 31.05.04, 09:32 A czego chcą demonstranci? Gdyby chodziło w tej paradzie tylko o poszanowanie ich prawa do własnego życia intymnego, poparłbym ich. Ale oni żądają więcej - chcą, by ich związki przestały być ich sprawą prywatną, a stały się przedmiotem prawa publicznego, jako rzekomo równe normalnym związkom małżeńskim. Chcą, by przywileje nadawane tradycyjnie przez społeczeństwo parom kreującym nowe życie rozciągnięto na ich bezpłodne z założenia stadła. Nie widzę w tym żadnej "równosci" - to jest domaganie sie nienależnych korzyści; korzyści, które przecież nie przysługują np. ludziom żyjącym samotnie. Dlatego nie wybiorę się na tę paradę. Co nie oznacza, bym im zabraniał paradować. W demoratycznym państwie jest swoboda demonstrowania, nawet jeśli hasła są durne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Dla zasady ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 15:52 W końcu mądra i nie agresywna wypowiedź. W pełni popieram. Nie przeszkadzają mi homoseksualiści, lecz te parady są wyłacznie agresywno roszczeniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% hetero Re: ty tez nie myslisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 13:30 zadaj sobie wysilek umyslowy i sprobuj odpowiedziec mi na pytanie: w czym KOCHAJACA SIE para homo z 20 letnim stazem jest gorsza od malzenstwa z rocznym stazem, ktore nigdy sie nie kochalo? odpowiem: malzonkowie moga na przyklad po sobie dziedziczyc, a para homo - nie. dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HS STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 12:42 Naleze do tych, ktorych oportunistyczna, tchorzliwa decyzja Prezydenta Warszawy oburzyla do glebi. Mysle ze powinnismy wszyscy, ktorzy pragniemy POlski swiatlej i demokratycznej zrobic to, co w Ameryce nazywa sie "stand up and be counted" - w tym wypadku przylaczyc sie do Parady Rownosci i pokazac osilkom, faszystom, i ludziom po prostu zdezorientowanym o co w tej paradzie chodzi, ze nie chodzi tylko o gejow. Chodzi o nas wszystkich - o nasze prawa obywatelskie, o swobode prowadzenia takiego stylu zycia, jaki chcemy jesli nie naruisza on praw innych jednostek.Chcemy dovchodzic w zyciu szczescia tak, jak my uwazamy za stosowne, a nie jak nam mowia kompletnie skompromitowani samomianowani obroncy "moralnosci". Inaczej grozi nam zamordyzm ciemnego motlochu, ktory siebie uwaza za sol ziemi i za Obronce Boskiego Porzadku Rzeczy. Wiem, ze myslacych tak jak ja i Ty jest na tym forum garstka, ale jak mowil A. Malreaux, najwspanialszy jest czlowiek gdy powstrzymuje przemoc golymi rekami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek z sokolowki This is not America!!! IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 15:51 A ja naleze do tych, ktorzy uwazaja, ze ekshibicjonizm jest przestepstwem karanym z litery prawa. Doskonale zdaje sobie sprawe, ze poprawnosc polityczna i liberalizm przez wielu jest uwazana za myslenie postepowe, ale nalezy zadac pytanie, czy homoseksualizm jest czyms wrodzonym, jak np. choroba Downa. W tym momencie nalezy to traktowac jak psychiczna chorobe wrodzona, wowczas takie parady wynikaja z potrzeby ekshibicjonizmu, co w normalnych krajachjest karane. Jesli zas jest czyms z wyboru - to nalezy to podciagnac pod zboczenie takie jak zoofilia czy upodobanie do gwaltu. Wowczas parady takie moga byc - z punktu widzenia prawa - namawianiem do przestepstwa... Dla dobra eurofilskiego liberalizmu zalozmy ze ktos sie rodzi homoseksualny. Koniec, kropka. Ok. No to zastanowmy sie, PO CO w naszym kraju ktos ma organizowac Parady Rownosci, Wolnosci czy innego Braterstwa... chodzi przeciez nie o pokazanie "innego stylu zycia" (no bo jak juz sie urodzil, to i tak sie nie zmieni, i vice versa) a wylacznie prowokacje tych wstecznikow, ktorzy na taka parade przyjda z bejsbolem czy innym ciezkim argumentem. Po bijatyce nieszczesnych gejow na pewno znadzie sie stado obroncow, ktorzy ubija polityczny interes na ich "kochaniu inaczej" a rzecznik gejow i lesbijek oswiadczy ze w zwiazku z tym ze ich bija to naleza im sie wieksze prawa niz tym obzidliwym ketero - do malzenstw, do adopcji, jeszcze by sie przydaly odpisy podatkowe, punkty preferencyjne na studia (bo to my zdolni) i wogole. No bo jestesmy przesladowani. A ze sami te przesladowania wywolali, to juz nikt nie bedzie pamietal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shamandgg Re: This is not America!!! IP: *.icpnet.pl 31.05.04, 17:14 Misiek, wydajesz sie byc najtrzezwiejsza osoba ze wszystkich co sie tu wypowiedzialy. Gratuluje i w pelni cie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeskJET Re: fakt... to nie jest ani Ameryka, ani Europa! IP: *.tulane.edu 31.05.04, 17:55 Tak... faktycznie to nie jest Ameryka. To jest tylko zatechle, prymitywne i pelne dulszczyzny oraz glupoty "polaczkowo"... P.S. Takiego steku bredni i glupot jakie wypisuje "misiek z sokolowki" juz dawno nie czytalem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% hetero Re: i ty nie myslisz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 13:39 co a wspolnego ekshibicjonizm z planowanym marszem? czy wiesz, ze orientacja seksualna kstzaltuje sie w fazie zycia prenatalnego i 6-8% wszystkich ludzi rodzi sie z orientacja inna niz hetero (bi, homo) orientacja seksualna? czy zadales sobie trud prostej operacji arytmetycznej i policzyles, ile to jest ludzi w polsce (podpowiem: ok 3 milionow)? czy rozumiesz, ze ktos moze po latach ukrywania wlasnej tozsamosci seksualnej chciec sie wreszcie do niej otwarcie przyznac? czy nie dociera do ciebie, ze tu nie chodzi o zadna prowokacje - bo rownie dobrze mozna by powiedzic ze demonstracja KAZDEJ mniejszosci (np. religijnej, demonstracji filatelistow, zwolennikow tezy, ze ziemia jest plaska, marszu harekrisznowcow) jest prowokacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psychiatra Re: STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 17:47 Idź się powiesić bo na leczenie jest zbyt późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.corvi.net 31.05.04, 19:14 Ni nieźle. Z politowaniem trzeba pokiwać głową, faktycznie trzeżwo myślących ludzi jest niewielu w porównaniu z tymi ziejącymi nienawiścią. Chciałbym abyśmy sobie jednak wszyscy uświadomili, że przecież mówimy o ludziach, skąd w takim razie tyle nienawiści. Czy na widok psa na ulicy gwałcącego drugiego psa tylko dlatego, że pachnie suką, również rodzi się w nas taka nienawiść. Jeżeli tak, to pozabijajmy się natychmiast, a ten ostatni pewnikiem popełni samobójstwo i nareszcie na Ziemi zapanuje równowaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinowski Re: STAND UP AND BE COUNTED! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:46 Gość portalu: HS napisał(a): > Naleze do tych, ktorych oportunistyczna, tchorzliwa decyzja Prezydenta Warszawy > > oburzyla do glebi. Mysle ze powinnismy wszyscy, ktorzy pragniemy POlski > swiatlej i demokratycznej zrobic to, co w Ameryce nazywa sie "stand up and be > counted" - w tym wypadku przylaczyc sie do Parady Rownosci i pokazac osilkom, > faszystom, i ludziom po prostu zdezorientowanym o co w tej paradzie chodzi, ze > nie chodzi tylko o gejow. Chodzi o nas wszystkich - o nasze prawa obywatelskie, > > o swobode prowadzenia takiego stylu zycia, jaki chcemy jesli nie naruisza on > praw innych jednostek.Chcemy dovchodzic w zyciu szczescia tak, jak my uwazamy > za stosowne, a nie jak nam mowia kompletnie skompromitowani samomianowani > obroncy "moralnosci". Inaczej grozi nam zamordyzm ciemnego motlochu, ktory > siebie uwaza za sol ziemi i za Obronce Boskiego Porzadku Rzeczy. Wiem, ze > myslacych tak jak ja i Ty jest na tym forum garstka, ale jak mowil A. Malreaux, > > najwspanialszy jest czlowiek gdy powstrzymuje przemoc golymi rekami. Widzę, że z braku laku próbujesz sam sobie włazić w dupe, Malraux i tak dalej. Dziecko drogie, wyśpij sie, odwietrzej i wyluzuj. A pedałów to my już w Warszawie przywitamy jak się patrzy, już się nie mogę doczekać wpierdolu, który tym smętnym ciotom spuścimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras z Berlina Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 12:47 Gość portalu: zzrobert napisał(a): (....) nie damy się zastraszyć f a s z y s t o w s k i m > metodom ................................ Czesc! Pozwalam sobie przedrukowac czesc mojego postu, ktory wyslalem w odpowiedzi na zarzut bycia "brunatna koszula" na forum innego artykulu GW.: Otoz wbrew oficjalnej propagandzie i wielu zbrodni w stosunku do homoseksualizmu paradoksalnie w czasach nazistowskich tenze homoseksualizm - we wszystkich swych odcieniach - przezywal okres niesamowitego rozkwitu! Te wszystkie "Kammaradschaften", oddzialy Hitlerjugend, obozy sportowe dla aryjskich chlopcow, oddzialy szturmowe SS i SA byly po prostu wylegarniami homoseksualizmu! Wielu najwyzszych hitlerowskich dostojnikow mialo (nieraz nawet nie ukrywane) sklonnosci w tym kierunku, nie wylaczajac samego Führera, ktory mimo swojej Ewy Braun, utrzymywal regularne kontakty homoseksualne z "ladnymi" i "przystojnymi" mezczyznami ze swego otoczenia. A z ta swoja Ewa, to podobno zabawial sie w stylu sado-masochistycznym, gdzie on przyjmowal role tego "poniewieranego"... Wszystko to mozna przeczytac w wielu roznych publikacjach ukazujacych sie tu w Niemczech, mowi sie o tym w programach publicystycznych itd. Obrzucanie wiec epitetami typu, "brunatna koszula", "faszysta" czy "hitlerowiec" swiadczy tylko o brakach w edukacji ludzi takich epitetow uzywajacych... Sle pozdrowienia Juras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punia No, no? IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 13:20 No i co z tego wynika? Moze to wlaswnie, ze zadna ideologia, ani nawet grozba calkowitej zaglady w obozie smierci, nie zmienila w czlowieku czegos bardzo podstawowoego - instynktu seksualnego, ktory dal nam Bog taki lub inny. W wiezieniaich tez wielu ludzi uprawia milosc homoseksualna, podobnie jak w seminariaich duchownych. Co zapewne znaczy, ze nawet ludzie, ktorzy w normalnych warunkakch byliby hetero, w nienormalnych (izolacja, nakaz celibatu) moga etc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.chello.pl 31.05.04, 15:21 Ja chętnie też pojdę, zeby udowodnić tym jełopom z LPRu, ZCHNu i innych faszystowskich partii, że Polska to kraj świecki, tolerancyjny, a nie jakieś zakichane państwo fanatycznych katolików i homofobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robok Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 15:23 znowu faszyści to chyba wasze ulubione po toleracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.chello.pl 31.05.04, 15:46 a jak nazwiesz tych idiotów?! Przeca gdyby mogli pozamykaliby homoseksualistów w obozach, wyrzucili wszystkich wyznawców innych religii niż cheszcijańska i zrobiliby z tego państwa drugi Iran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek z sokolowki Ale Polska to kraj katolicki i Twoj post... IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 16:05 ...tego nie zmieni. A jesli chodzi o tolerancje, to wlasnie ja zademonstrowales nazywajac partie, ktore tobie sie nie podobaja "faszystowskimi" poglady niezgodne z twoimi "fanatycznymi" a ludzmi myslacymi inaczej od ciebie "jelopami". Czy nie widzisz, ze robisz dokladnie to, co nam zarzucasz, czyli jestes nietolerancyjny. Choc moze jestes swiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinowski Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:49 Gość portalu: miły napisał(a): > Ja chętnie też pojdę, zeby udowodnić tym jełopom z LPRu, ZCHNu i innych > faszystowskich partii, że Polska to kraj świecki, tolerancyjny, a nie jakieś > zakichane państwo fanatycznych katolików i homofobów Przyjedź, przyjedź, chętnie spuszczę ci wpierdol, śmierdząca cioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Nie rozumiem tej retoryki IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:27 Jeżeli uważasz za faszystowskie powiedzenie "nie" paradzie propagującej wyuzdane zboczone zachowania to co powiesz o garstce organizatorów (przypominam Kraków około 100 osób) narzucającej milionom obywateli chore pomysły. Przypominam rónież o tym, że możliwe jest leczenie homoseksualizmu w ... Holandii. Mają tam nawet niezłe sukcesy. Co najgorsze w tej sprawie to to, że homoseksualnizm okazuje się chorobą bo skoro można to leczyć ... Przykre co ? A takie tajemnicze i wspaniałe miało być ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: Nie rozumiem tej retoryki IP: 81.210.54.* 31.05.04, 16:05 > propagującej wyuzdane zboczone zachowania Nie zboczone zachowania ale prawo do życia razem bez groźby ukamieniowania przez chrześcijańskich i praworządnych do bólu współobywateli. Tu nie chodzi o prawo do takich czy innych zachowań w sypialni - tak samo jak w przypadku heteroseksualistów to zupełnie prywatna sprawa dwojga (lub dowolnej ilości) zgadzających się na to osób. Tu nie o sypialnię chodzi, ale o prawo pary kochających się ludzi do życia ze sobą, do wolności od agresji skierowanej przeciwko nim, do miłości (nie seksu ale miłosci!) bez ukrywania się i lęku, że za chwilę pojawi się ktoś z kamieniem lub pałką. (Kilku takich "panów z pałkami" odezwało się tutaj - tak więc nie mów mi że są oni złudzeniem). Nikt nikogo tutaj nie namawia do zostania homoseksualistą - postrzeganie tak tej manifestacji to tak jakby myśleć, że w marszu przeciwko rasizmowi chodzi o to abyś został murzynem ;) Jeśli zaś myślisz, że wszystko jest OK i o co im w zasadzie chodzi to proponuję Ci mały eksperyment: spróbuj z kolegą przejść przez miasto idąc za rękę, jak hemoseksualna para. Jeśli przeżyjesz to (tzn. szczęśliwie nikt nie będzie miał przy sobie pałki) to może odrobinę więcej zrozumiesz. Aha - jeśli będąc heteroseksualistą masz problem z wzięciem innego mężczyzny za rękę (dla potrzeb tego eksperymentu) to doradzam psychoterapię.. ;) > homoseksualnizm okazuje się chorobą bo skoro można to leczyć Wiele ludzkich zachowań czy cech fizycznych można zmienić za pomocą takich czy innych metod, to czy nazwiesz to leczeniem zależy od tego czy pierotne zachowanie lub cechę nazywasz chorobą. Czy tlenienie włosów to leczenie brunetów??? Pozdrawiam, Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek z sokolowki No to pomysl, Mazurze IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 16:22 Prawo do zycia. powiadasz? A kto Tobie odmawia? Kolego, to co robisz w swojej sypalni to - jak zauwazyles - Twoja sprawa (choc nie zawsze i nie do konca: historia kryminalistyki zna przypadki ofiar, ktore zostaly zmuszone przez zboczencow roznej masci - na przyklad wykorzystywanie seksualne dzieci przez rodzicow). Jezeli chodzi o dresow szykujacych sie do wybicia wam zebow, to zrobia to rowniez parze heteroseksualnej, jesli tylko im sie nie spodoba. A tak dla jaj... przypomnij sobie Lodzkie Juwenalia!!! To prawda, ze marsz Murzynow nie spowoduje ze patrzacy bedzie dostanie brazowej skorki, ale jesli Murzyni domagaja sie lepszych praw (bo ich ktos moze pobic) to przykro mi, ale cos nie jest w porzadku. Uzgodnijcie, chcecie miec rowne prawa, czy LEPSZE z powodu bycia homoseksualnym? Bo rone prawa to chyba macie. A ze malzenstw miec nie mozecie... Przeciez malzenswo zawiera sie w celu zalozenia rodziny, a rodzina zaklada posiadanie dzieci. A moze macie ochote na adopcje? Jestescie mniejszoscia tolerowana, i nie oczekujcie, ze bedziecie mniejszoscia dyktujaca wiekszosci, jak ma sie zachowac w podstawowych zachowaniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: No to pomysl, Miśku IP: 81.210.54.* 31.05.04, 17:23 O ile dobrze Cię zrozumiałem to twierdzisz, że nikt homoseksualistom nie zagraża, że są tolerowani i w zasadzie nie ma problemu? Spróbuj eksperymentu który zaproponowałem... Przypuszczam, że twoje szanse przejścia przez miasto są równie duże jak gdybyś spróbował przejść przez Zakopane z transparentem "Jan Paweł II to ch...". Homoseksualizm mężczyzn wywołuje makabryczną agresję. Mało o tym wiem z własnego doświadczenia (sam jestem hetero), trochę wiem z opowiadań znajomych. Zastanów się zresztą sam: ile męskich par homoseksualnych widziałeś na ulicy? A homoseksualiści to ok. 2% społeczeństwa. Ciekawe dlaczego takich par nie widzisz? Pomyśl Miśku - zrób mały eksperyment myślowy, wyobraź sobie sytuację odwrotną - heteroseksualizm jest wyjątkiem i homo zachowują się tak jak obecnie hetero. Czy wyszedłbyś na spacer ze swoją dziewczyną do parku wiedząc, że w najlepszym wypadku zostaniecie "obflugani" a w najgorszym (przy czym całkiem prawdopodobnym) pobici? Ekstra perspektywy. Bardzo romantyczne, nieprawdaż? Ciekawe czy prosiłbyś tę dumną wiekszość o odrobinę tolerancji dla siebie i swojej ukochanej, czy może spróbowałbyś się z tej miłości wyleczyć (na przykład za pomocą elektrowstrząsów). To czego się odmawia homoseksualistom to prawa do bycia sobą. Prawa do życia w zgodzie ze swoją naturą (czy nawet tylko chęcią!). Zważ, że to prawo nikomu nie szkodzi, nikomu nic nie odbiera. Wiesz dlaczego ja, heteroseksualista, próbuję bronić ich praw? Bo tutaj zagrożone jest jedno z najważniejszych praw nas wszystkich - prawo do wolności, prawo do poszukiwania szczęścia i czynienia wszystkiego co nie szkodzi innym. Obawiam się, że pewnego dnia sam mogę znaleźć się w jakiejś mniejszości, zastanów się czy ty też we wszystkim jesteś taki typowy, a może miałeś gdzieś w rodzinie Żyda? A może masz niewłaściwe poglądy? Może chodzisz nie do tego kościoła lub nie chodzisz do niego wcale? Zastanów się z jak wielu "tolerancji" korzystasz zanim odmówisz jej innym. > Murzyni domagają sie lepszych praw A jakich LEPSZYCH praw domagają się homoseksualiści? Myślę, że ostatecznie tylko tych jakie posiadają pary heteroseksualne. A więc nie lepszych tylko takich samych. > a rodzina zaklada posiadanie dzieci Naprawdę? Znam wiele bezdzietnych małżeństw... Czy wszyscy oni powinni wziąć rozwód? Przypomnij sobie chrześcijańską przysięgę małżeńską - jest tam coś o dzieciach? Nie - małżeństwo nie zakłada posiadanie dzieci - tak jak i brak małżeństwa nie zakłada ich nieposiadania. > bedziecie mniejszoscia dyktujaca > wiekszosci, jak ma sie zachowac w podstawowych zachowaniach... I znowu ten argument... Powiedz mi - w jaki sposób łączysz SWOJE "zachowania w podstawowych sprawach" z ICH prawem do bycia sobą? Pozdrawiam, Paweł Mazurkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Nie rozumiem tej retoryki IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 01.06.04, 11:31 Niestety piszesz albo bzdury albo nieprawdę. Nie chodzi wśród homoli o miłość bo w wielu przypadkach liczba partnerów przekracza 500 a problemy ze stałością "uczuć" są większe niż u normalnych ludzi. Wiadomo: odbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TerryD Re: Nie rozumiem tej retoryki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 10:47 Skąd wiesz o co chodzi w srod homoli? Byles i w Holandii cie wyleczyli? Statystyki prowadziles ze swojego zycia seksualnego i swoich partnerow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelsonek brawo Kaczynski!! IP: 80.249.1.* 31.05.04, 15:58 bardzo dobra decyzja Kaczynskiego! niektorym myli sie pojecie tolerancja z akceptacja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Dla zasady idźcie - do diabła! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 16:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.farm.amwaw.edu.pl 31.05.04, 16:09 Jaja juz naszykowalem. Nie dlatego ze jestem przeciwny "innym" ale przeciwny jestem manifestowaniu przez "innych". Naukowiec nie idzie manifestowac tylko dlatego ze jest naukowcem wielokrotnie niezauważanym na swiecie. przykładów można mnożyc. Jak sie parada odbedzie to ja tam bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vice-ziobro BRAWO PANIE KACZYŃSKI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 17:44 Czy można uważać za zasady popieranie pedałów i lesbijek? Chyba ci odbiło. Nie ma takiego uzasadnienia, aby w walce politycznej popierać zboczeńców. Zanim coś napiszesz to dwa razy zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 80.249.1.* 31.05.04, 23:10 hej tolerancyjny intelygecje "hm' chciałbym pójść na tą paradę ze swoją żoną piękną suczką wabi się "lesba" i swoim mężem pięknym osiołkiem wabi się "Homoś" Kto jest przeciw temu abym się ożenił ze swoją suczką i swoim osiołkiem ten jest nietolerancyjny, głupol i zacofany do Średniowiecza. Teraz mamy wolność hulaj dusz piekła nie ma !!! Przypominam demokrację szlachecką oj kołduni homosie PRECZ Z MOICH OCZU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: 212.244.166.* 01.06.04, 08:36 Chmm a moze referendum ogolnonarodowe za czy przeciw homoseksualistom? Skoro wielu chcialo referendum w sprawie aborcji to moze te kwestie przeglosowac? Wtedy mysle ze homo by przegrali z kretesem, bo wiekszosc jest przeciwko takim wystepom homo. AJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joris Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 01.06.04, 10:24 Faszyzm ci sie popieprzyl ze zwyczajnym porzadkiem. Jestem heteroseksualny tak jak wiekszosc ludzi ale nie zamierzam z tego powodu robic zadymy ani publicznie sie tym chwalic. Nigdy tez nie dyskryminowalem zadnego homoseksualisty (tki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironia Re: Dla zasady idźmy w tej paradzie IP: *.sggw.waw.pl 01.06.04, 11:16 nie na ulicach, nie w szkolach, nie w restauracjach, nie w kinach, nie na basenach, nie na uczelniach, praca nie dla homoseksualnych brudnych rak homoseksualistow nalezy leczyc nieuleczalnym dawac odszkodowania i renty (to jest element humanitaryzmu, zeby nie bylo ze nie) tworzyc zamkniete osrodki odosobnienia znakowac homoseksualistow tatuazami na czole nakaz ubioru w odpowiedni, jednoznacznie identyfikujacy uniform oficjalny ogolnopolski spis homoseksualistow oznakowane strefy bytowania homoseksualistow przymusowe prace spoleczne mozliwosc kamienowania na stadionie dziesieciolecia aktywistow i podziemia gejowskiego wywleczonego z swoich ciemnych dziur przez JEDYNA SLUSZNA DROGE, ktora glosci bog, LPR i reszta... smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supertolerancja! PARADA GEJOW,MLODZIEZY WSZECHPOL. I RADIA MARYJA! IP: *.dynamic.mts.net 31.05.04, 08:29 Parade niechaj poprowadzi ojciec redaktor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:17 Gość portalu: supertolerancja! napisał(a): > Parade niechaj poprowadzi ojciec redaktor! Błąd logiczny - jeśli to parada PEDAŁÓW, to tow Michnik powinien iść na jej czele. Toz on jest wlasnie naczelnym cyklista. A parade popiera On, i prowadzona przez niego gazetka ze wzgledow ideologicznych. Wszystko co moze byc wrogiem Kosciola Katolickiego, jest przyjacielem Michnikoidow. Tylko rebe Michnik zapomina, jak zabraknie Kosciola, to zaczna funkcjonowac na nowo krematoria. Czy Michnik w takim razie jest antysemita, czy IDIOTA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu bełkot i nic więcej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:01 > Błąd logiczny - jeśli to parada PEDAŁÓW, to tow Michnik powinien iść na jej cze > le. Toz on jest wlasnie naczelnym cyklista. A parade popiera On, i prowadzona p > rzez niego gazetka ze wzgledow ideologicznych. Wszystko co moze byc wrogiem Kos > ciola Katolickiego, jest przyjacielem Michnikoidow. Tylko rebe Michnik zapomina > , jak zabraknie Kosciola, to zaczna funkcjonowac na nowo krematoria. Czy Michni > k w takim razie jest antysemita, czy IDIOTA? nawet pijacy pod sklepem w mojej wsi powiedzieliby coś bardziej sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: *.proxy.aol.com 31.05.04, 16:10 Michnik jest po prostu facetem w czerwonych skarpetkach. O uzytkownikach tych skarpetek wypowiedziala sie p. Jakubowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: *.top.net.pl 31.05.04, 21:41 ANITA BŁOCHOWIAK, głąbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: PARADA PEDAŁÓW, CZYLI CYKLISTÓW IP: 80.249.1.* 31.05.04, 23:13 BRAWO MASZ RACJĘ!!! ZAPOMNIAŁEŚ TYLKO O BIAŁYCH SKARPETKACH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Parada czy samoreklama i targi? IP: *.toya.net.pl 31.05.04, 08:31 Parada wolności czy wpychanie się na afisz? Czy przemarsz prostytutek z prezentacją wdzięków też nazwiemy "paradą równości"? Oj, coś mi się wydaje, że chodzi o możliwość zaprezentowania się w "środowisku", nawiązanie nowych interesujących kontaktów. Zamiast wykorzystywania do tego celu ulic proponuję utworzenie dla zainteresowanych stoiska na terenie Targów Poznańskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimikra Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:36 Prezydentowi Kaczyńskiemu, Janowi Rokicie oraz ich kumplom - kibolom z Młodzieży Wszechpolskiej na ulicach i wogóle GDZIEKOLWIEK mówimy stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
guadalajara1 Re: Parada Równości: dziś decyzja 31.05.04, 08:52 A my kolesiom i koleżankom z Bratnich Organizacji Internacionalistychnych, Równości Wszyskich Klas Robotniczych, Społecznych i Światopoglądowych czyli: Czerwonym Kmerom, SLDOWCOM, Gomółkowcom, Stalinowcom, Gierkowcom, Feliksowcom Dzierżyńszczykom, Homosiom, Lesbom, Lewicowcom, Pedałkowcom mówimy TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliv Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:05 taniej bedzie jak wyleczy sie ciebie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 08:39 Boże dobry, to sie dalej jeeszcze ciagnie?! Jeden sie nie zgodził, za to drugi tak, ale ten pierwszy sie zastanawia... Założe się, ze po południu bedzie tu z 500 postów, połowa usunięta a reszta w wiekszości ordynarna. Ile mozna na ten temat?!!! Pozdrawiam i życzę miłego dnia, zapowiada się piekna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyrkowiec Re: Parada Równości w Sejmie IP: *.cvx.algx.net 31.05.04, 08:50 Tam wszystko przejdzie, gdyz jest to najwiekszy cyrk Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cauchy Re: Parada Równości w Sejmie IP: *.kosson.com 31.05.04, 09:02 Wolne gloszenie wlasnych pogladow i walka o prawa jest podstawa sytamu w jakim zyjemy... Nie znaczy to, ze wszystkie postulaty nalezy realizowac. Wiele grup ma sprzeczne interesy i to ktora z nich je zrealizuje decycuje sie w wyborach. Parada powinna sie odbyc, ale z zachowaniem porzadku i bez prowokacji. Wszelkie naruszenia porzadku, zarowno ze strony mafestacji jak i przeciwnikow, powinny byc natychmiast pietnowane przez Policje. Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: Parada Równości: dziś decyzja 31.05.04, 09:01 Wlasnie. Niech Polska bedzie Polska, i nie podda sie wymogom bezboznych panstw gdzie grzechow mozna afyszowac pod haslem rownosci. Bede dumny, ze mieszkam tu, jak Kaczynski ma jadra, aby powiedziec im "nie". I tak jestem dumny ze mieszkam w Polsce, ale bede jeszcze bardziej dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziótek Wpuścić ich razem na jeden stadion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:05 Wpuścić ich razem na jeden stadion zamknąć obiekt na kilka godzin, później otworzyć i zobaczymy, albo się dogadają, albo odechce się im paradować i zakłucać ruch uliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hav mlodziez wszechpolska to krzyzowcy! IP: 195.117.60.* 31.05.04, 09:05 te bande oszolomow pod sztandarem mlodziezy wszechpolskiej dla dobra kraju najlepiej byloby usunac zjakielkowiek sceny. zakaz udzielania sie tym hipokrytom na wszelkiej masci imprezach oszczedzi tylko ludziom nerwow. wsytarczy, ze rzad podnosi nam cisnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaso [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLIŻNI Re: mlodziez wszechpolska to krzyzowcy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:05 MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA KOCHA LUDZI ALE NIE ZBOCZENIA A TY PAJACY ZIONISZ NIBY TOLERANCYJNY A ZIONIESZ NIENAWISCIĄ ŻE UCHOWJ BOŻE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeskJET Re: mlodziez wszechpolska to faszysci... IP: *.tulane.edu 31.05.04, 17:58 Sadze, ze tzw. Mlodziez Wygolona (Wszechpolska?) to nie sa zadni "krzyzowcy"... To, po prostu, slabo zakamuflowani faszysci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek z sokolowki Jakie to tolerancyjne... IP: *.agencjadeva.pl 31.05.04, 16:29 Uczyc nam, nietoletancyjnym katolikom, od Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski NIE PRZECIWKO SODOMII IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 09:22 Organizujemy swoja wlasna Parade Rownosci i milosci 10 czerwca w calej Polsce.Zapraszamy wszystkich.Moze jeden czy drugi zrozumie i sie nawroci.Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robok Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 09:53 dziś homo się domagają swoich praw a jutro zoofile, nekrofile i pedofiel argumentując tak samo jak homo, że maja prawo do miłości i inne brednie. Może homo powalcza żeby weterynarz zaprowadził krowę do innej krowy a nie do byka a skąd to wiadomo co czuja zwierzęta. Przecież to jest nienormalne. Jestem przeciwnikiem takich akcji homo i innych spod tęczowej flagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKUS wszystkie ciotki zapraszamy ponownie do Krakowa IP: *.n4u.krakow.pl 31.05.04, 10:10 nudno tu i nie ma w kogo kamieniami porzucac :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znudzony Igrzysk, Igrzysk, Igrzysk, Igrzysk, Igrzysk...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:18 nie chcę chleba, chcę IGRZYSK, zadym, mędrkowania lewackich oszołomów, NIECH ŻYJĄ IGRZYSKA NIECH ŻYJE TOW. Homo Sovieticus Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_33 Re: Parada Równości: dziś decyzja 31.05.04, 10:36 Jak się nieodbędzie to znaczy że nie żyjemy w kraju cywilizowanym. Możemy przecież nie popierać takiej miłości, ale czeba uszanować ich wybór. ps. Ja sam mam dylemat czy pokazać się na weselu kuzynki na którym mój brat pokarze się z partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akuku Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.05.04, 11:12 Uważam że parada dzień po Bożym Ciele, kiedy odbywają sie jeszcze uroczystości zwiazane z tzw oktawą to nię żadna równość tylko właśnie prowokacja i bezczelny brak szacunku dla większości która uważa homoseksualizm za obrzydliwy. Niestety sądząc po lekturze GW redaktorzy za wszelką cene starają się udowodnić, że jak się nie jest homo to już nie ma prawa do wyrażania własnych poglądów bo to od razu ciemnogród itp. Wolność i tolerancja dla równiejszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu antyklerykalna tolerancja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:13 Ciekawe, jaką tolerancję proponuje nam Antyklerykalna Partia Postępu "Racja", która współorganizowała demonstrację w Krakowie i tę chyba też. Mam przeczucie, że ich tolerancja równa się tolerancji bolszewików, którzy tak bronili uciskanego przez kler ludu, że aż katowali księży i gwałcili zakonnice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rom Re: antyklerykalna tolerancja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 19:31 Za to teraz księża wkładają swoje kiełbasiane paluchy chłopcom między pośladki i dziewczynkom w majtki, a na swoje nieślubne dzieci nie płacą alimentów. Wszyscy papramy się w tym błocie dlatego, że jesteśmy ludźmi. Gdybyśmy jak zwierzęta kierowali się instynktem, prawdopodobnie nie byłoby żadnych problemów na tym świecie. Dlaczego to zwierzęta nie wywołują wojen, nie organizują manifestacji, nie demonstrują swoich dziwactw. Bo żyją w równowadze. To my ludzie sami sobie gotujemy to bagno i potem nie potrafimy z nim sobie poradzić. Przestańmy udziwniać, zło zniszczy się samo. Wszystkie zjawiska i zachowania istnieją zawsze tylko tak długo jak długo jest na nie popyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.mech.pw.edu.pl 31.05.04, 11:17 Ale bagno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robok Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 12:08 a do czego to cywilizacja, czy wegług ciebe kraj cywilizowany to taki gdzie takie chore idee mają racje bytu... Niedługo inni bedą maszerować bo beż będą mieli prawo do "miłości" i co dalej... Pozwólmy terorystom zabijać ludzi w imię "miłości" do Boga, w końcu trzeba uszanować ich wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 12:48 kriss_33 napisał: > Jak się nieodbędzie to znaczy że nie żyjemy w kraju cywilizowanym. Możemy > przecież nie popierać takiej miłości, ale czeba uszanować ich wybór. > ps. Ja sam mam dylemat czy pokazać się na weselu kuzynki na którym mój brat > pokarze się z partnerem. Popracuj najpierw nad ortografią, kretynie, a potem pogadamy o twojej predylekcji do zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Współczuję IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:46 Cywilizacja polega nie na tolerowaniu zboczeńców a na utrzymywaniu pewnego poziomu kultury. Współczuję ci brata. To straszny wstyd mieć brata, który obnosi się ze swoim zdegenerowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry I jeszcze jedno .. IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 31.05.04, 15:48 ... to oni będą tańczyć razem ? A do białego tanga kto kogo poprosi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAC NIENAWIŚĆ I TOLERANCJA???? IP: 213.17.204.* 31.05.04, 11:56 PRZECZYTAŁEM W GW miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34879,2079532.html Komentarz Barbary Kasprzyckiej Barbara Kasprzycka 14-05-2004, ostatnia aktualizacja 18-05-2004 12:11 Nie umiem pogodzić się z tym, że prezydent mojego miasta daje się terroryzować kilku działaczom Ligi Polskich Rodzin. To przecież Lech Kaczyński półtora roku temu zyskał ogrom poparcia warszawiaków - nie Jan Maria Jackowski, kandydat LPR. Taki wynik zobowiązuje. Skoro pielęgniarkom, górnikom, taksówkarzom i Fundacji Schumana wolno manifestować i blokować ulice, wolno też gejom. Jeśli Młodzież Wszechpolska będzie mogła storpedować w Warszawie każdą pokojową demonstrację, będzie to sukces nienawiści i zakutych łbów. NIESTETY NIE MOGŁEM TAM SKOMENTOWAC . BRAK FORUM PRZECZYTAŁEM TEŻ W GW miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,2099901.html ...- Nie zabraniamy im być takimi, jacy są - mówił o gejach i lesbijkach Marcin Rostowski, lider poznańskiej Młodzieży Wszechpolskiej. - Ale nie powinni oni wychodzić na ulicę. Te demonstracje to prowokacje. A prowokatorzy muszą się liczyć z tym, że na te akcje ktoś odpowie - dodał. Młodzież Wszechpolska zapowiada kontrmanifestacje, pikiety i specjalne ulotki. NO TO KTÓRA WYPOWIEDŹ PACHNIE BRAKIEM TOLRANCJI I NIENAWIŚCIĄ???? TA "Jeśli Młodzież Wszechpolska będzie mogła storpedować w Warszawie każdą pokojową demonstrację, będzie to sukces nienawiści i zakutych łbów." CZY TA "Nie zabraniamy im być takimi, jacy są - mówił o gejach i lesbijkach Marcin Rostowski" MOIM ZDANIEM TE CAŁE MANIFESTACJE HOMO, TO NIE ICH INTERES, TO INTERES KILKU NIEUACZNYCH POLITYKÓW ŻĄDNYCH POPULARNOSCI (np Pani v-ce premier, rządu, którego nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan a ja uwazam ze trzeba pojsc na manife IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 13:59 TEZ UWAŻAM ŻE POWINNIŚMY PÓJŚĆ NA TĘ MANIFESTACJĘ DLA ZASADY. I to bez wzgledu na to czy jestesmy czy nie jestesmy homoseksualistami. Moje uzasadnienie jest trochę historyczne. W drugiej połowie lat trzydziestych, po śmierci Piłsudskiego narodowcy zaczęli liczne prześladowania Żydów (chociażby należałoby przypomnieć niesłynne getta ławkowe). Celem tych postępowań było zmuszenie Żydów do emigracji - wyrzucenie ich z Polski. Niech każdy z nas przez chwilę pomyśli: gdybym wtedy żył - jak należałoby wtedy postąpić. Dlaczego w latach trzydziestych nie było manifestacji przeciw prześladowaniom Żydów. Dlaczego tylko jednostki się temu sprzeciwiały? Nie powtarzajmy błędów z przeszłości. Wyjdźmy na ulicę razem przeciw faszystom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robok Re: a ja uwazam ze trzeba pojsc na manife IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 14:08 chłopie gdzie ty widzisz tych faszystów. Tym homo-niewiadomo chodzi o uznanie pewnej nienormalności. Przetrzyj oczy i pomyśl zanim bedzie za późno, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 14:11 No, oczywiscie, ze o to chodzi i perspektywa historyczna, w moim przekonaniu, absolutnie uzasadniona. Powinnismy wszyscy wyjsc - z ludzkiej SOLIDARNOSCI, ajesli trzeba i po to by stawic sie brunatnym nienawistnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 31.05.04, 14:52 WOLNOŚĆ obywatelska dotyczy WSZYSTKICH obywateli, w tym również: gejów, lesbijek, windziarzy, hudraulików, ludzi "normalnych" i "nienormalnych", moralnych i niemoralnych, wierzących w monogamię i nie wierzących w nią, wierzących w Boga i nie wierzących w Niego. Rzeczpospolita jest własnością również "pedałów", czy się to komuś podoba, czy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loleńka Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 14:57 przyłączam się do Rsagana i Heleny i pójdę 11.06 (wierzę, że jednak przemarsz się odbędzie). ci którzy mówią półgębkiem: taaak, szanujemy gejów i są oni równi z hetero ale seksualność to prywatnia sprawa człowieka i nie należy z nią wychodzic na ulicę -nie rozumieją demokracji. Przed laty też mówiono: kochamy kobiety, są wspaniałe itp. itd., ale to ma znaczyć, że zaczynają się domagac praw wyborczych, udziału w życiu publicznyhm itp. Kochamy je, ale na swoim miejscu -w domu, przy dzieciach... A jednak się udało :) I gejom też się uda doprowadzić do tego, że ze swoją seksualnością nie będą musieli się ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robok Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 15:03 wy ich szanujcie a oni was maja w d... im tylko chodzi o ich "znormalizowanie", a potem to robią co chcą. Popatrz na Francję, powiedz w pracy że jestes homo i masz pewna posadkę bo cie nie wywalą zewzględu na orientację seksualną (feee) i to jest ta równość .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:41 he he chyba ktos film ogladal w kinie mu i sie z rzeczywistoscia pomieszalo. He he he he. Oczywiscie. No tak. O czym to rozmawialiśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.07-50-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 31.05.04, 15:26 wreszcie cos rozsadnego. od tego pseudo-tolerancyjnego (w gruncie rzeczy pelnego nienawisci) belkotu o tym ze "tak rownosc jest, nikt nie dyskryminuje, ale seksualnosc jest sprawa prywatna" juz sie rzygac chce. a heteroseksualisci nie demonstruja swojej seksualnosci - wiekszej glupoty nie uswiadczysz. gdzie nie spojrzec pelno par mieszanych, sciskaja sie, caluja, macaja, flirtuja itd. demonstracja nie jest po to zeby pokazac techniki seksualne (jak zdaje sie wiekszosc forumowiczow sadzi) tylko zeby wywalczyc ROWNOUPRAWNIENIE, tak jak zrobily to juz kobiety, mniejszosci religijne czy narodowe. homoseksualisci NIE ROBIA NIKOMU NIC ZLEGO, tak jak nie robia tego czarni, zydzi, muzulmanie czy eskimosi. to jest wlanie roznica miedzy zdrowym homoseksualista a "zboczonym" pedofilem, zoofilem, nekrofilem, terrorysta, faszysta i nacjonalista. w imie rownosci pozdrawiam wszystkich tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras z Berlina Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:30 Gość portalu: m. napisał(a): homoseksualisci NIE ROBIA > NIKOMU NIC ZLEGO.... .................................. no naturalnie;-) tylko n i e k t o r z y walesaja sie po dworcach, szaletych publicznych, uwodza chlopcow i mlodych mezczyzn, kupuja sobie milosc u uzaleznionych narkomanow, wspierajac tym samym przestepczosc, zmieniaja partnerow jak rekawiczki, ordynarnie i bez jakichkolwiek skrupolow wyszydzaja innych np. duchownych i ludzi wierzacych, (takze tu na tym forum), a w krajach tolerancyjnych, takich jak ten, w krorym ja zyje, organizuja obskorne parady, biora prowokacyjne "sluby" itd. itp. Czy kobiety walczace o swoje sluszne prawa obywatelskie tez tak sie zachowywaly? Niech mi ktos wytlumaczy dlaczego wiec u licha porownuje sie te dwie sprawy? Pozdrowienia Juras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.07-50-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 31.05.04, 17:50 z calym szacunkiem, jezely uwazasz ze pojawianie sie homoseksualistow w parkach czy na dworcach, kupowanie milosci itd. to wrodzone ich cechy to jestes w bledzie. sugeruje zaglebienie sie w spoleczne uwarunkowania rol plci i seksualnosci (gender studies). to SPOLECZENSTWO, nietolerancyjna wiekszosc, powoduje, ze homoseksualisci - naszczescie nie wszyscy - laduja na socjalnym marginesie. to wlasnie takie uprzedzenia, powtarzane co krok, powoduja, ze co slabsze jednostki poddaja sie w walce o uznanie swych praw i swej godnosci. nastepny krok, to stwierdzenie, ze wysoki odsetek przedstepczosci wsrod afro-amerykanow to ich przypadlosc genetyczna. otoz nie - to tez jest wina spoleczenstwa! czlowiek jest z natury neutralny - ani dobry ani zly. spoleczenstwo ksztaltuje nasza seksualnosc, religijnosc czy stosunek do prawa. a jaki jest zwiazek z kobietami? otoz taki, ze im tez przez wieki wmawiano, iz nadaja sie tylko do prowadzenia domu, a decyzje beda podejmowac madrzejsi mezczyzni. miliony w to uwierzyly, ale na szczescie znalazly sie i takie, ktore mialy odwage sie postawic. i za to im dzisiaj dziekuja nie tylko homoseksualiscii feministki, ale takze np. zwiazki zawodowe. pozdrawiam tym bardziej, iz dyskusja jest interesujaca i potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 17:54 Czy kobiety tak sie zachowywaly jak walczyly o swoje prawa, pytasz Berlinczyku. Otoz moze slyszales o takich angielskich damamch, siostrach Pankhurst, na poczatku ubieglego wieku, ktore wychodzily na glowna londynska ulece w towarzystwie innych dobrze wychowanych dam z transparentami "Votes for Women!". I one szly i wybijaly sobie najspokojniej szyby w oknach sklepow na Piccadilly, przwiazywaly sie lancuchami do sztachet ogrodowych, a nawet, wyobraz ty sobie, zadzieraly spodnice na widok niejednego parlamentarzysty. Mam srebrna broszke wysadzana malymi szlachetnymi kamyczkami, ktorych angielskie nazwy kolorow ukladaja sie w haslo Votes for Women. Kiedy ja przypinam mysle o dobrych, odwaznych paniach sprzed stu lat, ktore zalatwily mi rownouprawnienie, God bless them. A teraz wracam do poczatku Twojego postu. Czy wiesz co wyprawiaja heteroseksualisci? Tluka zony i dzieci, upijaja sie jak swinie, gwalca samotne panienki, a nawet stare kobiety, kradna, oszukuja, intryguja i wiele innych nieladnych rzeczy. Chodz zrobimy liste przestepstw popelnianych przez heteroseksualistow, katolikow, niewierzacych i homoseksualistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosan Re: Rsaganie kochany(a), niech Cie ucaluje!!!! IP: *.tokyo.ocn.ne.jp 31.05.04, 18:08 Wywod chybiony. Piszesz o dewiacjach niezaleznych od orientacji seksualnej. Dodatkowo odczuwam znaczny dysonans poznawczy kiedy krytykujac orientacje homo piszesz o wyszydzaniu duchownych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras z Berlina Re: Ja napisalem to dla rownowagi! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 20:37 Drodzy adwersarze! Moj, przyznam, prowokujacy post napisalem jedynie dla pewnej rownowagi, a mianowicie, zeby nie uczynic z naszych bliznich o odmiennej orietacji jakichs przesladowanych aniolkow. Dlatego podkresillem slowo "niektorzy", bo tak to niestety wyglada! Jak to wsrod ludzi! Sa tacy i tacy. Nie chce raz jeszcze podejmowac dyskusji i na nowo wykladac moj poglad (wcale nie taki "rasistowsko- faszystowski",a gejom nawet wrecz przychylny), na powyzszy temat, gdyz uczynilem to chyba najobszerniej ze wszystkich zabierajacych glos forumowiczow przy okazji poprzedniego artykulu GW "Zakaz Parady Rownosci uchylony" z 28.5.04. Kto chce, niech poczyta! Jakas mala grupa feministek angielskich, protestujacych w "nowoczesny" jak na tamte czasy sposob, tez nie jest trafionym argumentem za p o r o w n y w a n i e tych dwoch spraw. Bo kobiety domagaly sie z r o w n a n i a praw z mezczyznali, a krzykliwej czesci (powtarzam: czesci!)homoseksualnych aktywistow chodzi o nie tylko o legalizacje tej orietacji, ale o swego rodzaju afirmacje i aby to osiagnac stosuja metody w cywilizowanym spoleczenstwie raczej nieakceptowalne. Jak kto ma watpliwosci, zapraszam na CHristophe-Steet-Day- Parade do Berlina. Za osobami duchownymi ujalem sie, bo sam jestem osoba wierzaca, a poza tym to wlasnie Kosciol jest obiektem najwiekszego i najbardziej haniebnego ataku ruchu gejowskiego - ze zrozumialych wzgledow. Tym zatrzeciewionym aktywistom nie przychodzi nawet do glowy, ze Kosciol glosil, glosi i zawsze bedzie glosic, ze k a z d y czlowiek stworzony zostal na obraz i podobienstwo Boga i jako takiemu nalezy mu sie szacunek! Kosciol nie odrzuca tych ludzi, kocha ich i modli sie za nich. To wlasnie nasz Pan obronil cudzoloznice przed ukamieniowaniem! Pozdrowienia Juras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Kiedy przyszli po Żydów... IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 31.05.04, 16:10 Kiedy przyszli po Żydów, nie odzywałem sie. Nie byłem Żydem. Kiedy przyszli po komunistów, nie odzywałem sie, nie byłem komunistą. Kiedy przyszli po mnie, nie miał sie kto juz upomnieć o mnie... Pamiętajcie o Berezie, tam rowniez nikt nie krzyczał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Kiedy przyszli po Żydów... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:16 > Kiedy przyszli po Żydów, nie odzywałem sie. Nie byłem Żydem. Kiedy przyszli po > komunistów, nie odzywałem sie, nie byłem komunistą. kto i kiedy przyszedł po komunistów? chyba tylko ich koledzy komuniści z innego skrzydła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: a ja uwazam ze trzeba pojsc na manife IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 18:28 Tak jest! na pewno pojde, nawet uzbrojony w jaja, zeby rzucac we wszechpolaków. tfu! nie po to byl 1989, zeby te smiecie mowily nam kto moze, a kto nie moze wyjsc na ulice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 14:48 NIE DLA BLIŹNIĄT JEDNOJAJOWYCH ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 14:52 Buraczany kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 14:56 oj, gdyby mama wiedziała, co z was wyrośnie.... (chyba że mama też nie tego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robok Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 14:58 ale która?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 15:05 bliźniaków jednojajowych oraz ich wszechpolskich kolegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.geofizyka.krakow.pl 31.05.04, 14:56 W ten sposób wykończymy budżet dokumentnie. Policja, zmiany w ruchu drogowym to wszystko kosztuje a coraz więcej różnej maści grup i grupek chce urządzać pochody, a to antyglobaliści na czele z Ikonowiczem, a to broniący jakiegoś Araba na czele z Ikonowiczem, a to geje na czele z Ikonowiczem, a to lesby itd.itd... A w szpitalach brakuje pieniędzy na leczenie chorych dzieci. Jeżeli geje i lesby i inna chołota chce demonstrować, to niech zapłacą do kasy miasta za "obsługę" demonstracji i niech sobie chodzą z fajfonsami na wierzchu ale za swoje pieniądze. Konstytucja gwarantuje prawo do demonstracji, co prawie zaswsze jest respektowane, ale również gwarantuje bezpłatną opiekę zdrowotną co nigdy nie jest przestrzegane z powodu tego, że właśnie na takie pierdoły jak pochody gejów i lesb są wydawane publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Drogi Zbyszku! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 16:18 Biedny Zbyszku, bardzo i szczerze Ci wspolczuje, ze masz klopoty z dostaniem sie do lekarza i nie pomniejszam twojego rozgoryczenia. Zapewne dla Ciebie pochody gejow i lesbijek to niepotrzebne wydawanie publicznych pieniedzy. Ale inni moga uwazac, ze niepotrzebne wydawanie publicznych pieniedzy, to mobilizacja z okazji pobytu w Polsce papieza (wierzacych i niewierzacych), obchody urodzin Marszalka, i co tam jeszcze. Jednak nie sa to pieniadze wyrzucone w bloto - kiedy sie odbywa obywatelskie wychowanie. Nam wszystkim w Polsce przyda sie wychowywanie obywatelskie, do demokracji, do pogardliwie tu czesto uzywanego slowa "tolerancja". To ze o tolerancji mowi sie z taka pogarda swiadczy o tym, ze biedne to spoleczenstwo potrzebuje takiej nauki, inaczej Polska pozostanie zapyziala, zla na swiat i nie najlepiej czujaca sie sama ze soba. Wyjdz z nami, heteroseksualistami na demonstracje - bedziesz to mogl kiedys opowiadac wnukom, jak jedna moja stara londynska przyjaciolka opowiada o karczemnej publicznej awanturze jaka zrobila w banku. Chciala bowiem zalozyc konto na wlasne imie (bo pracowala i zarabiala) a bank kazal jej przyniesc pozwolenie od meza! Oczywiscie ze polscy geje i lesbijki wywalcza z czasem spoleczna akceptacje i rownouprawnienie, bo swiat idzie naprzod i inaczej byc nie moze. Ale Ty, Zbyszku, Ty bedziesz szedl w pierwszym szeregu sposrod tych, ktorzy walczyli nie o "swoje", ale o prawa innych ludzi. Bo jestes dobrym, przyzwoitym czlowiekiem. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Drogi Zbyszku! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:20 Ty sie Hella Zbiszka nie czepiaj.Jestes taka wielka emance?My mamy swoje tradycje i zasady ktorych bronimy.My mamy swoja wiare.Na zachodzie,gdzie stracili wiare w Pana Boga,powstaje panika,ze chrzescijanstwo zastapi islam. Uwazaj zebys nie musiala w chuscie chodzic,i koranu na pamiec sie uczyc. A moze kobiety obronia cywilizacje zachodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Drogi Zbyszku! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:44 Ty sie Hella Zbiszka nie czepiaj. Jestes taka wielka emance?My mamy swoje Buraki ktorych bronimy. My mamy swoja slome. A moze kobiety obronia Buractwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Drogi Zbyszku! IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 18:03 Czesc Jurek ty czerstwiaku.Jak jestes taki postepowy,to wytlumacz mi prosze, co rozumiesz przez postep.Jesli chodzi ci o wojujacy homoseksualizm,to jestes niestety 3000 tysiace lat do tylu.Moze masz inne ciekawe idee. A moze tylko potrafisz mowic na "nie!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Drogi Jurku! IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.05.04, 18:12 Wiesz przecie dobrze, ze kobiety buractwa bronic nie musza. Buractwo jest samo z siebie niezniszczalne jak karaluchy. Przetrwa bombe atomowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Drogi Zbyszku! IP: *.geofizyka.krakow.pl 01.06.04, 07:36 Droga Helu. Nie mam nic przeciwko demonstracjom, lecz każdy powinien partycypować w kosztach takich pochodów, tym bardziej, że mnożą się one jak grzyby po deszczu. Nie porównuj autorytetu moralnego jakim jest Papierz z gejem potrząsającym genitaliami na patyku. Są inne metody walki o równouprawnienie, są wybory, są organizacje w ONZ itd. Dam przykład może nieadekwatny do tego tematu ale ważny: Gdyby Bin Laden wykorzystał te pieniądze którymi dysponował i dysponuje cały Świat Arabski to nikt ich by nie powstrzymał przed zdominowaniem Organizacji Światowych i wywalczenia wszystkiego, ale facet wybrał terroryzm i teraz siedzi w jakiejś dziurze wysyłając kolejnych samobójców na śmierć. Zrozum Helu, że natrętny, agresywny sposób walki o swoje prawa przynosi zawsze efekt odwrotny. Podobnie to wygląda z homoseksualistami, którzy przysporzają sobie coraz więcej wrogów co widać nawet po tych wpisach do tego tematu. Nie wiem, czy byłaś na zachodzie, tam idąc ulicą spotykasz np faceta, który ma wycięte spodnie tak, że interes powiewa mu na wietrze, a na koszuli hasła gejowskie. Czy to, wg ciebie rzeczywiście dobry sposób propagowania swojej inności, czy wielu ludzi nie będzie patrzeć na to zdezaprobatą? Piszesz do mnie Biedny Zbyszku, nie wiem czy jestem moralnie biedny ale jestem na tyle inteligentny, by walcząc o swoje stosować techniki aprobowane przez środowisko, którego nie można lekceważyć, bo wtedy taka walka to walka z wiatrakami i bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ciemnogród Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 213.17.164.* 31.05.04, 14:58 A czy procesje Bożego Ciała rodem ze średniowiecza i czasów palenia czarownic powinny mieć miejsce- w końcu katolicka mniejszość blokuje centrum miasta i zycie niewierzącej większości. Do tego jeszcze bez talentu spiewają (wiem bo mam kościół nie daleko i słuszę te ich zawodzenia w czasie procesji). A może Pan Kaczyński bał sie że ktoś z jego rodziny pobiegnie w tej paradzie więc zablokował ją profilaktycznie, co by skandalu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 15:05 A w jakim kraju ty zyjesz,gdzie wiekszosc jest niewierzaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart wszyscy homosie, zewrzyjcie wasze odbyty... IP: *.net.autocom.pl 31.05.04, 14:59 w słusznej walce o narzucenie nam, zwolennikom staromodnej miłości damsko- męskiej, swoich jedynie słusznych poglądów. Walczcie o należące się wam z definicji liczne przywileje i promujcie swoją karykaturę związku i rodziny jako jedynie słuszną i światłą. Życze wam powoidzenia (na Marsie)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rexio Parada równości czego? IP: *.k.mcnet.pl 31.05.04, 14:59 Nie rozumiem, dlaczego skłonności seksualne człowieka mają być dla niego reprezentatywne. Czy np. zoofil ma też paradować? W końcu to jego seksualny motyw na życie. W naturze nie ma równości i jeżeli ktoś tak uważa, to oszukuje siebie samego. Ja mam 183 cm wzrostu, a chciałbym mieć 200 cm. Czy mam domagać się równości w tym zakresie? Tylko proszęnie strywializowaćtej parabolii, bo nie chodzi tu wprost o wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Czy PiS "olewa" pis? IP: *.centertel.pl 31.05.04, 15:17 Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie w demokratycznym społeczeństwie. Widocznie takim nie jesteśmy, jeżeli u nas nie można. Posty z bluzgami, należą przeważnie do przeciwników parady, co pozwala jednoznacznie stwierdzić jaki poziom intelektualny oni reprezentują. Sam ten fakt, ilustruje, że zwolennicy demokracji i tolerancji reprezentują sobą wyższy poziom. Pan Kaczyński nie po raz pierwszy pokazuje, że nazwa jego partii – Prawo i Sprawiedliwość – jest jakąś ogromną pomyłką. Takie działania prędzej czy później odbiją się na nim (i jego partii) i wróżę mu szybkie pikowanie w sondażach jak to uczynił niedawno Pan Miller. Dziwi mnie natomiast niejednoznaczna postawa PO. Może warto by było ustalić wreszcie obowiązującą wersję? Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Młodzież Wszechpolską (czy to nie oni tworzyli specjalne „strefy” dla młodzieży pochodzenia żydowskiego na uczelniach przed wojną?). Mam nadzieje, że im tak nie zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Czy PiS "olewa" pis? IP: *.ny5030.east.verizon.net 31.05.04, 16:29 Gość portalu: gość napisał(a): > Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie w demokratycznym społeczeństwie Czy parada pedalow jest wyrazaniem opinii, czy raczej ich narzucaniem? > Pozdrawiam wszystkich, szczególnie Młodzież Wszechpolską (czy to nie oni > tworzyli specjalne „strefy” dla młodzieży pochodzenia żydowskiego n > a uczelniach > przed wojną?). Mam nadzieje, że im tak nie zostanie :) A ja mam nadzieje, ze wlasnie tak im zostanie, przed takimi jak wy trzeba sie bronic kazda metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Czy PiS "olewa" pis? IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 16:58 proponuje obozy resocjalizacyjne prowadzone przez Mlodziez Wszechpolska w opuszczonych zabudowaniach w Sztutowie, Oświęcimiu, Łambinowicach, na Majdanku i w innych lokalizacjach. Przydalby sie centralny obóz resocjalizacyjny blisko warszawy, bo tutaj akurat elementu antypolskiego jest najwiecej a tu - co za pech - w Treblince zadnych zabudowan nie zostalo niestety trzeba będzie postawić namioty. Każdy rodzaj przestępstwa będzie specjalnie naznaczony. Pedalstwo - znaczek tęczy, kobiety i mężczyźni zabijający życie nienarodzone - czarny trójkącik, obcokrajowcy (ze szczególnym uwzględnieniem okupantów z UE) - kółeczko o kolorze odpowiednim do koloru skóry, przy czym indianie dostają czerwone. Z braku wolnych miejsc, osoby dopuszczające się pomniejszych zbrodni (np. kupujące lub uzywające prezerwatyw) będą chłostane w miejscach publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 15:03 Brawo Panie Kaczynski.Nie ugial sie Pan pod presja tych pseudodemokratow z GW i srodowisk zepsucia moralnego.Demokratyczne jest to,ze znakomita wiekszosc spoleczenstwa odrzuca dewiacje seksualne i jest przeciw takim paradom.Mam nadzieje ze dozyje czasow gdy zabronia dzialalnosci sekt wszelkiej masci,a homoseksualistow beda przymusowo leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.do.pl / *.generacja.pl 31.05.04, 15:05 Może prawnie zakażmy seksu oralnego między kobietą a mężczyzną? Ostatecznie, też jest dewiacją - nie prowadzi do pobożnego rozpłodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robirak Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.k.mcnet.pl 31.05.04, 15:07 Typowy bełkot zwolenników równania zachowań seksualnych. Nie są one równe z natury rzeczy. Tak to już jest. A manifestacja swoich zachowań seksualnych jest śmieszne. jeśli ktoś jest homoseksualistą, jego rzecz. Nic mi do tego. Nic mi do tego, jeśli ktoś jest heteroseksualny. Ale w przyrodzie tak jest, że nie wiem jaka ustawa nie posoła jej zmianom. Można np. równać zefirek z tajfunem mocą przepisu, i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meri Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.acn.waw.pl 31.05.04, 15:07 panie, wez sie pan w leb popukaj! co za brednie! jak mozna tak mowic w XXI wieku? zycze milego ogladania TV TRWAM i radia matyja. oni tam wszystko zrzucaja na homoseksualistow, a jak nei na nich to na Unie Europejska... tylko prawdziwy i ogromny kretyn jest w stanie takie bzdury wygadywa jak pan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robok Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: router.ds* / *.us.edu.pl 31.05.04, 15:14 niezłe przeciwników takich akcji nazywacie albo faszystami albo zwolennikami Radia Maryja czy TV Trwam. Moze te tęczowe okulary dają wam taki świat i jesteście jak zombi co ci homo powia to prawda. Brawo, ludzie nie lubia tracić energi ale myśleć to by mogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: ZERO TOLERANCJI DLA SODOMY IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.04, 17:41 Mam nadzieje ze dozyje czasow gdy zabronia dzialalnosci sekt wszelkiej masci,a Burakow Polskich beda przymusowo leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: POWIEDZMY NIE KACZOROWI! IP: *.idea.pl 31.05.04, 16:16 "nie" dla kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: 195.85.249.* 31.05.04, 15:07 ja uważam że już jest to przesada, nikt tylko jak zwykle Ci chcą manifestować swoje orientacje. nie przeszkadzają jak są anonimowi, przepraszam ale jak widzę to mnie to strasznie brzydzi. a można oszczędzić takim jak ja nieprzyjemnych doznań, więc popieram nie dla takiej parady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsagan Re: Parada Równości: dziś decyzja IP: *.man.polbox.pl 31.05.04, 15:15 znalazł się esteta. Odpowiedz Link Zgłoś