Dodaj do ulubionych

fotki, wywiad:niem. bojówka vs. rekonstukcja hist.

14.11.11, 22:59
Dwa linki i dwa podwątki wątku głównego. Ciekawe fotki o jakby "sanitariuszach" czy "amunicyjnych" niemieckiej, lewackiej bojówki. Widać, jak to marxjugend dobrze się przygotowało, hehe. Prawie że armijny, bitewny profesjonalizm. Markietanki też przywieżli? Plus wywiad z Polakiem, którego opluł Niemiec...

beatrycze.nowyekran.pl/post/37495,sanitariusze-lewacko-niemieckiej-bojowki
marucha.wordpress.com/2011/11/13/rekonstruktor-na-nowym-swiecie-splunal-na-mnie-niemiec/

PS. Na marginesie. Podobno w Berlinie i innych niemieckich miastach rozwieszano plakaty zapraszające do Polski "antyfaszystów", nawołujące do zablokowania, rozbicia marszu "polskich faszystów". Jeżeli to prawda, to ABW powinno zająć się odpowiedzialnymi za to. Moim zdaniem to podlega już pod lewacki terroryzm.
Obserwuj wątek
    • boblebowsky żaden Nowy Świat nie odwróci uwagi 14.11.11, 23:02
      od bydła z pl. Konstytucji i Rozdroża, nie ta skala. Ale walcz pajacu.....:))))
      • dirloff Re: żaden Nowy Świat nie odwróci uwagi 14.11.11, 23:07
        > od bydła z pl. Konstytucji i Rozdroża, nie ta skala. Ale walcz pajacu.....:))))

Bydło bydłu równe. Czy to kibolskie, czy lewackie. Ważne, aby było nasze, polskie. Nie powiązane z lewacką, paraterrorystyczną międzynarodówką. Niektórzy jednak, jak widać, mają już we krwii wzywanie "bratniej pomocy"... Czy to z Moskwy, czy to z Berlina...

Poza tym, to spoko-loko. Takie bąbelkowate pacynki nie są warte walki... :))))
        • dr.krisk Re: żaden Nowy Świat nie odwróci uwagi 14.11.11, 23:09
          dirloff napisał:

> > od bydła z pl. Konstytucji i Rozdroża, nie ta skala. Ale walcz pajacu....
          > .:))))
          >
          > Bydło bydłu równe. Czy to kibolskie, czy lewackie. Ważne, aby było nasze, polsk
          > ie.
          A ja mam gdzieś obywatelstwo bydła. Nie czuję żadnej patriotycznej więzi z kibolami ryczącymi po polsku.
        • boblebowsky [...] 14.11.11, 23:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • honeyr Re: żaden Nowy Świat nie odwróci uwagi 15.11.11, 00:30
          A wydawałeś się w miarę normalny, na ile to możliwe przy zwolenniku PiS. Cóż...

Nawet Terlikowski wam wypisał czarno na białym, żeście dali d*y bratając się z bandytami- a wy dalej w zaparte - potem będzie pyszczyć, żeby was od kibolstwa odróżniać...przez mikroskop nawet nie widać różnicy. Osobiście sadzę, że Staruch to aniołek przy ziemkiewiczach wildsteinach pereirach wróblewskich korwinach zawiszach i co tam jeszcze w brunatnym mateczniku się lęgnie.

Ale to dobrze - prezesunio i zero zobaczą w sondażach, jak im ich pociąg do bandytów służy, hehe. :)
          • dirloff Re: żaden Nowy Świat nie odwróci uwagi 15.11.11, 00:53
            > A wydawałeś się w miarę normalny, na ile to możliwe przy zwolenniku PiS. Cóż...
            >

Przynajmniej nie wypisuję tu agitek o "brunatnych" czy "faszystach" z Marszu...

> Nawet Terlikowski wam wypisał czarno na białym, żeście dali d*y bratając się z
            > bandytami- a wy dalej w zaparte - potem będzie pyszczyć, żeby was od kibolstwa
            > odróżniać...przez mikroskop nawet nie widać różnicy.

Nie ma żadnych "nas". Ani nie współorg. Marszu, ani w nim nie brałem udziału. Nie jestem też członkiem żadnej partii pol. czy org. społecznej. Zaczynam jednak nabierać chęci za wzięcie udziału w przyszłym roku, jeżeli ta "antyfaszystowska" szopka będzie się dalej działa;-)

Osobiście sadzę, że Staruc
            > h to aniołek przy ziemkiewiczach wildsteinach pereirach wróblewskich korwinach
            > zawiszach i co tam jeszcze w brunatnym mateczniku się lęgnie.

Przypominam, że w wątkach dotyczących 11 listopada piszę krytycznie o kibolach, o chuliganach. Zresztą, Ziemkiewicz czy Terlikowski również. Nie bronię i nie broniłem wcześniej koboli, tylko zwracałem uwagę i zwracam, iż wojna kibolsko-platformerska zaistniała wyłącznie przez spór, konflikt tego środowiska z Wybiórczą. A także przez PRowską potrzebę znalezienia nowego wroga publicznego po pedofilach i dopalaczach. Wcześniej całe to sportowo-związkowo-kibolskie środowisko, lobby, było ściśle związane z PO i popierało tę partię. Natomiast politycy PO często prowadzili biznesy na styku piłkarskim, vide Schetyna.

Osobiście sadzę, że Staruc
            > h to aniołek przy ziemkiewiczach wildsteinach pereirach wróblewskich korwinach
            > zawiszach i co tam jeszcze w brunatnym mateczniku się lęgnie.

Po pierwsze, to patrz punkt wyzej. Staruch nikomu nie przeszkadzał, a wręcz przeciwnie - był lobbowany przez posłów PO, z Kidawą-Błońską włącznie i do tego był podejrzewany o skrytą współpracę z policją. Problem pojawił się "przez" Wybiórczą. Po tym nastąpiła eskalacja.
            Po drugie, to porównując i zrównujących tych wszystkich, wkładając ich do jednego garnka, tylko sam sobie stawiasz ze świadectwa. Nie im. Świadectwo lewackiego zaparcia ideologicznego.

> Ale to dobrze - prezesunio i zero zobaczą w sondażach, jak im ich pociąg do ba
            > ndytów służy, hehe. :)

PiS słabnie w oczach, to oczywista oczywistość. Mart się lepiej o "lewiznę", która razem wzięta - SLD i Palikot - ma mniejsze poparcie do PiS. I pamiętaj, że słabość PiS nie przekłada się na siłę, wygraną lewicy, lecz na siłę i wygraną PO.

• honeyr Re: żaden Nowy Świat nie odwróci uwagi 15.11.11, 22:00
              W wojnie kiboli z PO stać po stronie kiboli z powodu braku sympatii dla PO? Na głowę trzeba by upaść, i ten wyłysiający upadek jednoczy (bez względu na wszystkie rzekome różnice, które mogą interesować i frapować Ciebie i entomologów, a mi wiszą) pomiędzy typami, jakich wymieniłem w poście.
              A że PO dotąd była dla kiboli matką, tylko źle o niej świadczy, nic więcej.
              Poza tym, nie sami kibole, ale zespoleni z nimi ONRowcy i inni tego typu, przez PiS cynicznie (czy tylko?) dopieszczani, których brunatności nie chcesz dostrzec, choć w oczy kole, urządzili rozróbę, która Ci się tak podoba, i która z walką z Tuskiem nie miała nic wspólnego. PO nie było na Kolorowej. A z wpisów ich zwolenników tu, i z wypowiedzi ich polityków widać, ze bliżej im do tych, których Ty cenisz.

> PiS słabnie w oczach, to oczywista oczywistość. Mart się lepiej o "lewiznę", kt
              > óra razem wzięta - SLD i Palikot - ma mniejsze poparcie do PiS. I pamiętaj, że
              > słabość PiS nie przekłada się na siłę, wygraną lewicy, lecz na siłę i wygraną P
              > O.

I tak, i nie. Skoro szeroko pojęta lewica (a wciąż jest miejsce na tę "nową") ma poparcie razem bliskie 20%, to już do PiS bliziutko...Masz rację, ze słabość PiS nie przekłada się na siłę lewicy (tego by jeszcze brakowało - mielibyśmy lewice złożoną z takich, co tu na forum widzą ją na brunatno), ale słabość PiS przekłada się też długofalowo na słabość PO (dlatego POPiS o wiele lepiej tłumaczy wg mnie to zjawisko) , a to już ma jasny wpływ na pozycję lewicy.

I wybacz, ale w kontekście zdarzeń z 11-11 PO nie jawi mi się jako centralne zagrożenie, przed którymi należy uciekać w ramiona wildsteinów. To mi raczej potwierdza, że PiS w opozycji jest mniejszym złem niż PO u władzy; ale PIS u władzy byłby złem o wiele, wiele większym niż PO u władzy.
      • ukos Różnica skali jest zrozumiała 14.11.11, 23:17
        boblebowsky napisał:

> od bydła z pl. Konstytucji i Rozdroża, nie ta skala. Ale walcz pajacu.....:))))

Ci kibole to zwykła polska swołocz, zawsze dużo bardziej liczna od słabo zakorzenionej w Polsce marksistowsko-rewolucyjnej lewicy, z powodu słabości zmuszonej do podejrzanych konszachtów międzynarodowych, nieuchronnie nasuwających porównania z agenturalną przeszłością tej formacji.
    • dr.krisk Straszne.... 14.11.11, 23:07
      No fakt, obchody 11 listopada spaprali nam niemieccy lewacy :)
      Oprócz tego nic specjalnego się nie działo na ulicach.
      • dirloff Re: Straszne.... 14.11.11, 23:31
        > No fakt, obchody 11 listopada spaprali nam niemieccy lewacy :)

Owszem. Pamiętaj jednak, że ktoś tych lewaków zaprosił (zapraszał od miesięcy) i ktoś w jednym tytule prasowym nakręcił (nakręcał od miesięcy) emocje i chęć konfrontacji...

> Oprócz tego nic specjalnego się nie działo na ulicach.

Ano działo, działo. Całkiem udany, kilkunastotysięczny Marsz Niepodległości 11.11.11:-) Niestety, mainstreamowe media (zwłaszcza stacje tv) jakoś go "pomijały"... ;-)
        • boblebowsky Re: Straszne.... 14.11.11, 23:36
          > Ano działo, działo. Całkiem udany, kilkunastotysięczny Marsz Niepodległości 11.
          > 11.11:-) Niestety, mainstreamowe media (zwłaszcza stacje tv) jakoś go "pomijały

Nie łżyj, bo w ten sposób też nie zmienisz rzeczywistości. Wszystkie telewizje pokazywały całe spektrum wydarzeń.
          • qqazz Re: Straszne.... 14.11.11, 23:49
            Dziwne bo ja w mediach widziałem tylko zadymy, które uczestnicy własciwego marszu określają jako marginalne, była msza był przemarsz rodzin z dziećmi było śpiewanie pieśni patriotycznych i gdzieś tam z boku i po marszu zdarzały się zadymy.
            No ale media przeciez interesuje krew a nie świętowanie, ciekawe że nie było ani słowa o marszach we Wrocławiu, Szczecinie czy Krakowie, no ale o czym tutaj rozmawiac jak tam nie było zadym.

pozdrawiam
            • boblebowsky Re: Straszne.... 14.11.11, 23:56
              qqazz napisał:

> Dziwne bo ja w mediach widziałem tylko zadymy, które uczestnicy własciwego mars
              > zu określają jako marginalne, była msza był przemarsz rodzin z dziećmi było śpi
              > ewanie pieśni patriotycznych i gdzieś tam z boku i po marszu zdarzały się zadym
              > y.
              > No ale media przeciez interesuje krew a nie świętowanie, ciekawe że nie było an
              > i słowa o marszach we Wrocławiu, Szczecinie czy Krakowie, no ale o czym tutaj r
              > ozmawiac jak tam nie było zadym.

Media rządzą się sowimi prawami, zarówno te w naszym kraju, jak i za granicą więc nie bardzo rozumiem twoje zdziwienie. Mnie też się to nie podoba, ale nie sugerowałbym, że chciały kogoś specjalnie zdyskredytować. Materiału na kompromitacje dostarczyli sami zainteresowani.
          • dirloff Re: Straszne.... 14.11.11, 23:59
            Nie łżę. Pisałem o tym w innym wątku. Oglądałem PolsatNews i tvn24. Superstację i tvp Info nie, datego te stacje pomijam. Polsat transmitował w miarę rzetelnie. Jednak - moim zdanem - zbyt dużo i uwagi, i wagi przydawał zadymom. Natomiast odnośnie tvn24 to odnosiłem wrażenie, że nie pokazują Marszu jako takiego, jego uczestników, tylko same zajścia. Do tego robili "ścinki" nagrań i na okrągło powtarzali to palenie wozów, zamiast - na żywo - sam marsz. I tak kibolstwo i lewactwo - przy pomocy mediów i takich ideolo jak Blumsztajn - "przejęło" medialnie i Marsz, i tę Kolorową Niepodległą.
            • boblebowsky Re: Straszne.... 15.11.11, 00:06
              dirloff napisał:

> Nie łżę. Pisałem o tym w innym wątku. Oglądałem PolsatNews i tvn24. Superstację
              > i tvp Info nie, datego te stacje pomijam. Polsat transmitował w miarę rzetelni
              > e. Jednak - moim zdanem - zbyt dużo i uwagi, i wagi przydawał zadymom. Natomias
              > t odnośnie tvn24 to odnosiłem wrażenie, że nie pokazują Marszu jako takiego, je
              > go uczestników, tylko same zajścia. Do tego robili "ścinki" nagrań i na okrągło
              > powtarzali to palenie wozów, zamiast - na żywo - sam marsz. I tak kibolstwo i
              > lewactwo - przy pomocy mediów i takich ideolo jak Blumsztajn - "przejęło" media
              > lnie i Marsz, i tę Kolorową Niepodległą.

Oglądałem skacząc powszystkich stacjach i uważam że pokazywane było wszystko. Pozostaje tylko kwestia proporcji, ale nie wyobrażam sobie, żeby wtedy kiedy na policję leci kostka brukowa i butelki, albo palą się samochody ktokolwiek pokazywał coś innego niż to.
              Ale twoją perspektywę chęć i ukrycia wstydu rozumiem i :)))
              • dirloff Re: Straszne.... 15.11.11, 00:11
                > Ale twoją perspektywę chęć i ukrycia wstydu rozumiem i :)))

Zabawne, ponieważ tożsamy "wstyd" odczuwają nie tylko prof. Żaryn, ale i Kazia Szczuka;-) Tylko że ona z przeciwnej strony, tej "niemieckiej"... ;-))))
                • boblebowsky Re: Straszne.... 15.11.11, 00:16
                  dirloff napisał:

> > Ale twoją perspektywę chęć i ukrycia wstydu rozumiem i :)))
                  >
                  > Zabawne, ponieważ tożsamy "wstyd" odczuwają nie tylko prof. Żaryn, ale i Kazia
                  > Szczuka;-) Tylko że ona z przeciwnej strony, tej "niemieckiej"... ;-))))

Waleczny jesteś, to muszę przyznać, ale choćbyś stójkę na uszach zrobił to i tak nic nie zmieni proporcji w zachowaniu jednej i drugiej strony, bo tego po prostu nie da się porównać, a co dopiero zrównać.
                  • dirloff Re: Straszne.... 15.11.11, 00:34
                    > Waleczny jesteś, to muszę przyznać, ale choćbyś stójkę na uszach zrobił to i ta
                    > k nic nie zmieni proporcji w zachowaniu jednej i drugiej strony, bo tego po pro
                    > stu nie da się porównać, a co dopiero zrównać.

Tu się zgodzę. Ani organizatorzy Marszu, ani dominująca większość jego uczestników, nie opierała marszu na idei zablokowania świętowania drugiej stronie i nie artykułowała w mediach i nie kolportowała za granicą agitek nawołujących do blokady, do konfrontacji. To robili Blumsztajn i niektórzy inni publicyści z Wybiórczej i lewicowe środowisko KrytPol'a. Rozpisali się o węgierskich faszystach z Jobbik czy podobnych europejskich organizacji, partii, a problemem okazali się wyłącznie lewacy z Niemiec. Lewacy prawie ze profesjonalnie przygotowani do ulicznych walk, vide ci "sanitariusze"...
                    • boblebowsky zieeeew....dobranoc.......n/t 15.11.11, 00:36

• qqazz Re: Straszne.... 15.11.11, 00:38
                    Faktycznie nic nie zmieni proporcji, jedna strona sciagnęła bandytów zza granicy, do drugiej po prostu pewne marginalne grupki same się przyczepiły, jedna zdecydowanie się odcina i potępia chuliganów, druga zachwyca się ich bohaterstwem (np. Żakowski o antifie) i taka jest miedzy nimi różnica.

pozdrawiam
                    • boblebowsky Re: Straszne.... 15.11.11, 00:45
                      qqazz napisał:

> Faktycznie nic nie zmieni proporcji, jedna strona sciagnęła bandytów zza granic
                      > y, do drugiej po prostu pewne marginalne grupki same się przyczepiły,

To nawet trudno nazwać próbą relatywizacji to jest po prostu zwykła głupota.
                      • qqazz Re: Straszne.... 15.11.11, 00:50
                        Dokładnie, mam taka sama opinie o tym jak całą sytuacje przedstawiają lewicowi komentatorzy. To zwykła głupota, bo przejrzysta i łatwa do wypunktowania, Ziemkiewicz Żakowskiego punktował niczym Kliczko, Adamka.

pozdrawiam
          • honeyr Re: Straszne.... 15.11.11, 00:31
            > Nie łżyj, bo w ten sposób też nie zmienisz rzeczywistości. Wszystkie telewizje
            > pokazywały całe spektrum wydarzeń.

Coś się zmieniło, bo rok temu pisałeś całkowicie odwrotnie? Dobrze, pozytywna zmiana, tak tylko pytam.
          • ssierota Re: Straszne.... 15.11.11, 06:58
            > Nie łżyj, bo w ten sposób też nie zmienisz rzeczywistości. Wszystkie telewizje
            > pokazywały całe spektrum wydarzeń.

Ja widziałem (~16:00) TVN24:
            * non stop powtórki tego co się działo przed ~1h na Placu Konstytucji,
            * czasami niewielki inset z Błękitnego24 z baaardzo niewyraźnym Marszem idącym na ~południe.
            I najbardziej kuriozalny komentarz ze studia, w którym Marszem nazywa się to co się działo o ~15:00, a słowa o tym, że od 1h ludzie spokojnie idą do pomnika Dmowskiego. Do tego rozmowy telefoniczne na żywo z uczestnikami Marszu totalnie niekompatybilne z tym co jest pokazywane i mówione. Gdyby nie to, że sam oceniałem sytuację (jak się później okazało - poprawnie) to z tego co widziałem i słyszałem, wynikało, że uczestnicy Marszu cały czas się bija z policją, a przedstawiciele MW na żywo mówią jakieś brednie o nieistniejącym Marszu.

W ogóle - czy ktoś widział w jakichkolwiek mediach film, zdjęcia z Marszu? Idących ludzi z flagami? Z dziećmi? Analogicznie, czy ktoś widział jakieś relacje na żywo z Tęczowych z Marszałkowskiej?
    • woda_woda Ale o co idzie? 14.11.11, 23:30
      dirloff napisał:

Odżegnujecie się juz od kibolstwa?
    • mike.recz Litości...dirloff. 14.11.11, 23:48
      Co najlepsze w całej scenie w tej szarpaninie pomiędzy Polakami z rekonstrukcji, a chuliganem
      z antify po stronie antify brała udział JEDNA osoba.
      Po stronie Polaków z grupy rekonstrukcyjnej dwie.
      Nikt inny z antify się do tego nie włączył.
      Nie ma więc mowy o jakimkolwiek pobiciu kogoś
      z grup rekonstrukcyjnych. Było za to jakieś
      splunięcie (według rekonstruktora), lekka szarpanina oraz okrzyki.

Ja wciąż nie mam pewności kto tam zaczął tę szarpaninę.

Doskonale to widać na dużych zdjęciach:

www.tvn24.pl/13578,2479240,0,0,1,1,atak-na-grupe-rekonstrukcyjna-na-ul-nowy-swiat,,galeriamax.html
      Mieliśmy kłamliwą pikietę:

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/478165,Warszawa-protest-przed-Krytyka-Polityczna
      Grupa ok. 30 zwolenników Marszu Niepodległości żądała przeprosin za pobicie członków grup rekonstrukcyjnych przez osoby związane ze skrajnie lewicowymi środowiskami.

A Gazeta Polska wciąż wciska ciemnotę:

vod.gazetapolska.pl/674-lewacy-zaatakowali-grupe-rekonstrukcji-historycznej
      "Lewacy z Niemiec i Polski zaatakowali i pobili członków Grupy Rekonstrukcji Historycznej, a następnie zabarykadowali się w kawiarni Krytyki Politycznej "Nowy Wspaniały Świat". Kilka osób zostało rannych"
      • mike.recz Re: Litości...dirloff. 14.11.11, 23:55
        I jeszcze drugie nagranie do odsłuchania:

wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Wiadomosci/Bijatyka-na-Nowym-Swiecie-w-Warszawie/
      • dirloff Re: Litości...dirloff. 15.11.11, 00:22
        Po pierwsze, to dalej posiłkujemy się szczątkowymi materiałami. Dochodzą kolejne, zatem nie stawiaj ostatecznych tez.
        Po drugie, to "nakręcano" emocje i chęć konfrontacji na łamach Wybiórczej i w środowisku KrytPol'a, czy nie?
        Po trzecie, to oglądałeś dziś Lisa? Był tam Tomasz Babiarz czy ktoś bardzo podobny do niego (nie mam pewności, nie mogłem oglądać). I nawet on był w szoku po tym, że Niemcy zaatakowali Polaków w historycznych mundurach.
        Po czwarte, to skąd wiesz, że ci Niemcy zatrzymani w KrytPol'u, to wszyscy? Zatrzymano ich ponad 90, a relacje mówią o przynajmniej 2 autokarach Niemców.
        Po piąte, ktoś rozwieszał te nawołujące do interwencji plakaty w Berlinie, czy nie? Uważasz to za prawidłowe?
        Po szóste, ktoś - któraś ze stron - zbudowała ideę własnego "świętowania" na pomyśle blokowania i przeszkadzania w świętowaniu drugiej stronie, czy nie? Już sama ta idea, jako forma "mordu założycielskiego", ma w sobie "grzech pierworodny". Natomiast przekucie tego w czyny w postaci ściągania niemieckich bojówek to już i kryminał, i perwersja, prowokacja polityczna, historyczna. Niemcy? Niemcy NA Polaków?
        Po siódme, znaleziono w melinie KrytPol'a kastety, baseball'e i co tam jeszcze, czy nie?
        Po ósme, kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie, vide protest/pikieta Solidarnych 2010 i innych pod Kryt'Polem, czy nie?
        • mike.recz Jedno krótkie pytanie. 15.11.11, 00:29
          Czy wciąż będziesz się kompromitował powielaniem udowodnionego kłamstwa
          o "pobiciu członków grup rekonstrukcyjnych przez lewaków z Niemiec i Polski".
          • dirloff Re: Jedno krótkie pytanie. 15.11.11, 00:55
            > Czy wciąż będziesz się kompromitował powielaniem udowodnionego kłamstwa
            > o "pobiciu członków grup rekonstrukcyjnych przez lewaków z Niemiec i Polski".

A czy ja to piszę? Nie, piszę o "atakowaniu" czy "zaatakowaniu", a to miało miejsce. Zatem kto tu się kompromituje?
      • wkkr @mike.recz 15.11.11, 07:15
        Niemieccy bojówkarze przyjechali do Polski w celach turystycznych a ci faszyści z grup rekonstrukcyjnych napadli ich na Nowym Świecie.
        =================================
        Ciekawe dlaczego Policja zamknęła bojówkarzy a nie rekonstruktorów?
        Pewnie Policja to tez faszyści tak jak głoszą to niektórzy lewacy....
    • ponte_aronte ale dlaczego nie wspominasz o serbskich 15.11.11, 06:06
      czeskich, ukraińskich nacjonalistach, którzy przybyli na Marsz Niepodległości?
      • mara571 sa dowody, ze oni rozrabiali? 15.11.11, 06:13
        wsrod aresztowanych byl jeden Wegier i 92 Niemcow, ktorzy zostawili lewakom dosc klopotliwe pamiatki w kawiarence.
        • ponte_aronte och, odpowiadam tylko na stwierdzenie autora 15.11.11, 06:23
          wątku:
          "Bydło bydłu równe. Czy to kibolskie, czy lewackie. Ważne, aby było nasze, polskie. "
      • wkkr A ilu z nich zostało aresztowanych za 15.11.11, 07:18
        wszczynanie burd? Żadne bo najwyraźniej burd nie wszczynali.
        PS
        Znam parę przyzwoitych (żadnych oszołomów) osób które głosowały na PO i brały udział w marszu i z ich relacji wynika że była to (w głównym nurcie) bardzo fajna patriotyczna impreza.
        Dlatego mam poważne wątpliwości co do intencji głównych mediów relacjonujących 11 listopada w Warszawie.
    • mariner4 A kibole top patrioci? 15.11.11, 07:38
      OK. Antifa to chuligani, a co powiedzieć o zamaskowanych Kibolach i ich ojcu duchowym niejakim Romaszewskim, dawnym opozycjonista, dzisiaj zwykłą kanalią?
      Tak długo jak strony będą zwalać na siebie wzajemnie winę, tak nigdy sie to nie skończy.
      M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka