Dodaj do ulubionych

Tusk cały dzień w pełnym makijażu...

20.11.11, 21:06
Tak oto utrzymuje się tę "chłopięcość", "młodość" i peruwiańską słoneczność" premiera Tuska - profesjonalnym, teatralnym, kilkuwarstwowym makijażem, opartym na środku o nazwie "Kryolan"...

Softly białorusinizacja postępuje; mamy wodza, "Króla Słońce" (Peru), mamy przychylne, podlizujące się media i dziennikarzy/publicystów z hasłami "Tusku musisz!", i mamy leminżą t(ł)uszczę, wpatrzoną w wodza niczym w lalę, malowaną lalę...

niezalezna.pl/19261-tusk-w-makijazu

PS. Oczywiście, nikt poza tytułem Sakiewicza tego nie poruszy, złośliwie nie skomentuje, nie wyśmieje, nie wykpi... Bo Donek to nie Jarek...
Obserwuj wątek
    • tanebo Re: Tusk cały dzień w pełnym makijażu... 20.11.11, 21:09
      Myślisz że Kaczyński nie używa makijażu? Każdy polityk występujący w TV ma makijaż. Choćby tylko puder. Inaczej w tych światłach wyglądałby jak spocona świnia. Wymóg techniczny.
      • dirloff Re: Tusk cały dzień w pełnym makijażu... 20.11.11, 21:15
        W telewizji, i owszem. To oczywista oczywistość. Ale w Sejmie? Na całą "dniówkę"? Jakieś dopalacze dodające energii i koncentracji też mu aplikuje osobisty lekarz? To mi już trąci właśnie taką "białorusinizacją", spadkiem po Sowietach...
        • tanebo Re: Tusk cały dzień w pełnym makijażu... 20.11.11, 21:45
          Ze względów praktycznych to czasami tak wygląda. Zwłaszcza premier musi liczyć się z tym że będzie udzielał nagłego wywiadu. Zresztą to nie dotyczy tylko polityków. Czasami wygląda to dziwnie, makijaż na żywo jest widoczny i matowy, różni się od tego który stosują kobiety. Można się przestraszyć, ale dziennikarze którzy często są na wizji, mają zdjęcia i zaraz spotykają się z ludźmi nie zdejmują go.
    • etta2 Re: Tusk cały dzień w pełnym makijażu... 20.11.11, 21:11
      A to ci dopiero, hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha....
      A fiutka też sobie upudrował? Nie sprawdzili spece z GP? Poważne niedopatrzenie, hahahaha...
      • srul Re: Tusk cały dzień w pełnym makijażu... 20.11.11, 21:15
        > A fiutka też sobie upudrował? Nie sprawdzili spece z GP? Poważne niedopatrzenie
        > , hahahaha...

Kolejne nonsensowne pytanie, pudrując to coś, co mu sterczy z kołnierzyka nie mógłby nie trafić.
        Zresztą angramujaca ksywka Chyży Rój nie pozostawia w tym względzie watpliwości.
    • hordol dotychczas makijażem przykrywał 300 mld złotych 20.11.11, 21:12
      długu którego narobił przez 4 lata swoich rządów

krzysztofjaw.nowyekran.pl/post/30827,polski-dlug-publiczny-i-tvp-znow-klamie-jak-za-prl
    • ayran tłuścioch Tusk... 20.11.11, 21:18
      ... jakby tego było mało, Tusk oszukuje także w sprawie swojej sylwetki - chociaż jest o 10 lat starszy od redaktora Sakiewicza, to dzięki przemyślnym sztuczkom sprawia wrażenie, że jego obwód w talii jest jakieś 30 cm mniejszy niż u rzeczonego redaktora, co jest przecież nie do uzyskania uczciwymi metodami.
      • damakier1 Re: tłuścioch Tusk... 20.11.11, 21:23
        Skrywane jest też bardzo skrzętnie, że tłusty ten i wyblakły łysy rudzielec w rzeczywistości jest nikczemnej postury i kurduplowaty bardziej od Jarka Zbawiciela. Tylko sprytnie skryte w nogawkach spodni szczudełka pozwalają ukryć ten mankament.
        • ex.mila Dzisiaj Pacewicz 20.11.11, 21:46
          w Loży Prasowej o tym wspomniał - po czym zderzył się z krytyką wielbiciela prezesa Zarembą - że robi sobie żarty z poważnych spraw. Na co Pacewicz odrzekł, że nie rozumie tej niewiary w onieśmielającą piękność prezesa.
          • hordol wspominał czy wspominała? 20.11.11, 21:50
            1.bp.blogspot.com/-zK1ihdvQ5Lg/TcCIqC1e0eI/AAAAAAAABno/OvbVNJWfqPU/s1600/pacewicz.jpg
          • dirloff Re: Dzisiaj Pacewicz 20.11.11, 21:50
            Po pierwsze, nie Pacewicz, a Stasiński. Ten Stasiński vel szczurek vel "Der Dziennik";-) Po drugie, nie zrozumiałem tego fragmentu między Zarembą a Stasińskim. Kto komu, i co powiedział?
            • ex.mila Stasiński oczywiście 20.11.11, 22:01
              ale te twoje "vel szczurek' i dalsze insynuacje, to już z kolegami z komitetu reprezentacyjnego. Jak powtarzałam setki razy - nic nie muszę, nie ma obowiązku ze wszystkimi gadac, a jak mnie wytną nawet się nie spocę. I zakonotuj, że nie wiem czemu, ale nawet jak mamy podobne zdanie na jakiś temat - nie chce mi się z tobą gadać. Jesteś podstępny, wredny i w każdej chwili możesz mi wbić nóż w plecy. Za grosz ci nie ufam.
              • dirloff ex.milo, nie przesadzaj... kwiatków;-) 20.11.11, 22:25
                "Szczurek" to jego internetowo-forumowa ksywka. Wynikająca z jego fizjonomii. Nie nadana przeze mnie. O "Der Dziennik" powiedział złośliwie, akcentując niemiecką własność tytułu. Sam te jego słowa słyszałem w tv. Chyba je też powtórzył w tekście. Zatem nie są to moje insynuacje. Jasne, że niczego nie musisz, jednak zabrałaś głos w moim wątku, zatem pozwoliłem sobie zagadnąć. To takie zło, wbicie noża w plecy i wredność?;-) Noże wbijam co najwyżej w masło i inne produkty żywieniowe; nie jestem Brutusem. Natomiast Ty Juliuszem... ;-)
      • srul [...] 20.11.11, 21:26
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • wylogowany.pielegniarz Re: Tusk cały dzień w pełnym makijażu... 20.11.11, 21:54
      Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale podrzuceniem czegoś takiego pokazujesz tylko, do kogo skierowane są wypociny Sakiewicza i spółki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka