07.12.11, 00:31
Założmy, że jest sobie Pan X. W przypływie geniuszu, w swoim domostwie, wynajduje on lekarstwo na wszystkie choroby. Konstruuje niezniszczalny sejf, który da się otworzyć jedynie hasłem które on tylko zna. Pan X chowa tam przepis na owo lekarstwo.
Teraz nagle Pan X staje się zły. Idzie na ulice i zabija z zimną krwią pierwszą napotkaną kobietę. Akurat widzi to policjant. Policja zwija delikwenta do aresztu na gorącym uczynku.

Pan X siedzi w celi i nie będzie chciał wyjawić hasła do sejfu za żadną cenę - nawet podczas najstraszniejszych tortur. W państwie, w którym dzieje się akcja, rządzi PIS. PIS wprowadził prawo kary śmierci - za morderstwa z zimną krwią itp. Więc zgodnie z prawem kara zostaje wykonana i Pan X ginie. Zawartość sejfu (panaceum) zostaje na zawsze w sejfie.

Co o tym sądzicie? :)
Obserwuj wątek
    • 8macek Re: Zagadka 07.12.11, 08:52
      ja sądzę, że jako przeciwnik kary śmierci zostałbyś wyśmiany gdybyś tego typu argumenty przedstawiał na poważnym gruncie.
      no ale tu jest internet, tu różne głupoty można wypisywać.
      :-)
    • zapijaczony_ryj Tu masz panaceum na wszystko za 1,35 zeta 07.12.11, 09:03
      prawda2.info/viewtopic.php?t=6688
      I to wszystko prawda jak piję rano od 17 miesięcy 10 kropli na pół szklanki wody i ...przestałem chorować.Czuję się też tak jak bym był 10 lat młodszy!
      I wszystkie wyniki badań mnie się poprawiły bardzo znacznie!
    • zapijaczony_ryj Re: Zagadka 07.12.11, 09:07
      www.dobreksiazki.pl/b10885-woda-utleniona-na-strazy-zdrowia.htm
    • wujcio44 Re: Zagadka 07.12.11, 09:51
      domis086 napisała:

> Co o tym sądzicie? :)

Sądzę, że to stek bzdur.
      • l_zaraza_l Re: Zagadka 07.12.11, 10:00
        wujcio44 napisał:

> domis086 napisała:
        >
        > > Co o tym sądzicie? :)
        >
        > Sądzę, że to stek bzdur.

To prawda ale to jest bzdurzenie w szczytnej sprawie. Najważniejsze, że człowiek szuka argumentów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka