Dodaj do ulubionych

W służbie gangu: kto zastąpi szefa Centralnego ...

IP: 80.48.252.* 02.06.04, 22:00
Anie pisałem czym się podniecacie przecież możliwość reformy służb
specjalnych została zprzepaszczona 15 lat temu kiedy poprzednicy obecnych
bezkarnie z tych służb odeszli bo mieli , lub udawali , że mają kwity na
swoich weryfikatorów.Piszcie ile chcecie,a oni i tak będą robić swoje .
Obserwuj wątek
    • Gość: Bilder Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Centralneg IP: *.dclient.hispeed.ch 03.06.04, 06:08
      Dajcie za szefa niemowlaka on napewno nie wie co to oszustwo chyba ze juz ma w
      genach krasc i oszukiwac no coz dermokracja...
    • Gość: rewik Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Centralneg IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 08:49
      Ciekawe czy odpowiadają oni również za koklusz i gradobicie.......
    • Gość: ja Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Centralneg IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 09:13
      państwo siarscy na naczelnika i zastepce cbs a bedzie dobrze
      • Gość: BSW Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Centralneg IP: 80.51.236.* 03.06.04, 12:49
        A może tak cwaniaku sam się ujawnij i zostań naczelnikiem lub zastepcą ???
        pitolić na necie tylko umiesz ?? kretynie jeden !!
    • Gość: gość Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Cenralneg IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 14:13
      Takie sprawy należy skrupulatnie wyjaśniać, ale czy pozostawienie magnetofonu
      to podsłuch, czy w tej sprawie również jest już wszczęte postępowanie
      przygotowawcze, czy podsłuch dziennikarski jest zgodny z etyka postępowania
      dziennikarza. Okaże się. Może dowiemy się z TVN lub gazety wyborczej. Mnie
      interesuje co przyniesie wyjaśnienie końcowe tej sprawy.
      • Gość: magnat trak Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Cenralneg IP: *.proxy.aol.com 03.06.04, 14:40
        W Czestochowskiej komendzie dawno smierdzialo mafia,ale nikt w tym kierunku nic
        nie robil!!!!Ktos musi oczyscic Czestochowska policje!!!!!
    • Gość: ARABES OD CZASU GDY KOLOMBO.... IP: 193.0.117.* 03.06.04, 19:28
      ...WYLADOWAŁ NA SŁUPIE Z KOKSEM W BAGAŻNIKU I KOLEGĄ-KOMISARZEM POWINNO SIĘ COŚ
      ZMIENIC .. JAK TO WYGLĄDA - WIDZIMY. NIE ZAZDROSZCZE WAM MIESZKANIA W CIENIU
      TYCH UKŁADÓW . PRZECIEŻ KIEDYS POZWIAZANY BEDZIE PROBLEM KINA WOLNOŚĆ ... :)
    • Gość: Roza Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Centralneg IP: 213.199.204.* 03.06.04, 19:55
      staracie się o prawdę dziennikarską i chała wam za to że drążycie afery być może ta jest kolejną ale coś mnie w tych artykułach drażni
      piszeci "opisaliśmy związki policjantów cbś z bandytami" a w sumie chodzi o jednego
      piszecie że analiza udzielonego wywiadu i odmowa na spotkanie podejrzanego policjanta z dziennikarzem to dowód bycia w "układzie"
      zastanawiam sie czy nie przecholowaliście z "atmosferą" artykułow z których można wnioskować że cały cbś na czele z szefami to przestępy i tak częstochowianie zaczną ich traktować czy właśnie o to wam chodzi
      fakty i dowody to jedno a podejrzenia to drugie
      podawanie nazwisk i łączenie ich z "dowodami" dziennikarskimi to manipulacja opinią publiczną
      gratuluję
    • Gość: wik Re: W służbie gangu: kto zastąpi szefa Centralneg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 22:30
      Cóz jak ktoś się sprzedał to karać ale jeśli nie to co, może komuś właśnie
      chodzi o to żeby głośno było, mam nadzieję że autorzy sa pewni swoich
      informatorów i swoich wniosków, a jeśli są w błędzie to na pewno przeproszą :)
      ale bagno jest chyba wszędzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka