simera16 14.12.11, 10:09 ... ta kaczka z linku na forum PE...www.youtube.com/watch?v=8a5y1oxmrUc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Poręba jak... 14.12.11, 10:38 Faktem jest, że jego wystąpienie było żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Nie... 14.12.11, 10:52 ...spodziewałem się szczególnie burzliwej dyskusji w tym wątku. Rozpocząłem go właśnie dlatego, że wystąpienie Poręby, Kurskiego było żenujące, a także dają dowód, że nie rozumieją oni czym jest UE... Oni nie rozumieją nawet pojęcia słowa "unia"... :( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nie... 14.12.11, 11:05 simera16 napisał: > ...spodziewałem się szczególnie burzliwej dyskusji w tym wątku. Rozpocząłem go > właśnie dlatego, że wystąpienie Poręby, Kurskiego było żenujące, a także dają > dowód, że nie rozumieją oni czym jest UE... Oni nie rozumieją nawet pojęcia sło > wa "unia"... :( Moim zdaniem są dwie możliwości. Doskonale wiedzą czym jest UE ale obowiązuje zasada - zawsze i w każdej sprawie przeciwko rządzącym. Albo rzeczywiście są tak "uprani", że w wersję - "Polska powinna przewodniczyć światu" - wierzą jak w Biblię. Tak źle, a tak jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nie... 14.12.11, 11:17 remez2 napisał: > > Moim zdaniem są dwie możliwości. Doskonale wiedzą czym jest UE ale obowiązuje z > asada - zawsze i w każdej sprawie przeciwko rządzącym. Albo rzeczywiście > są tak "uprani", że w wersję - "Polska powinna przewodniczyć światu" - wierzą > jak w Biblię. > Tak źle, a tak jeszcze gorzej. > Obawiam się, ze obie wersje są w użyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Właśnie... 14.12.11, 11:21 ..."wisienkę" na tym PiSowski guanie Czarnecki kładzie... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Kompletna żenada. 14.12.11, 12:04 ave.duce napisała: > Szkoda słów. > No ale przynajmniej chłopaki z PiS&Co zaistnieli na forum europejskim... One tak majOM, by łamać niepisane prawa, które to stanowią by o własnym kraju dobrze, lub w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiawyluzowanybronek Re: Kompletna żenada. 14.12.11, 17:18 biorą przykład z Geremka Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Poręba to zdrajca jak jego szef 14.12.11, 12:16 Te PiSowskie gnidy sprzedają Polskę w imię swoich chorych ambicji. M. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Kur.ski nie był wcale gorszy 14.12.11, 12:21 z tego co przed chwilą słyszałem. To jest właśnie cały patriotyzm by PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 To mordobicie o wyborcę krajowego. 14.12.11, 12:34 Gdzieś od odejścia PJN przestałem śledzić zidiocenie pisowców. Podtrzymuje tezę, że za tymi ich podziałami stoją wyłącznie wzgledy finansowe - kolejnym załapanym na synekury brukselskie odechciewa się zasilać skarbnika prezesa swoją forsą. Gdzieś czytałem, ze taki Kurski musiał utrzymywać osiem pisowskich biur krajowych. Czy on idiota jest żeby nie lepiej i z pożytkiem dla siebie tej forsy nie zagospodarować? Podobnie reszta tej "prawicowej" swołoczy. Nie ma sensu zgłębiać pisowski burdel, w którym dziwki pracują na własny rachunek. Obecnie są one zaangażowane w otwarcie swojego przybytku i najważniejsza jest dla nich reklama, marketing, pozyskanie klientów krajowych, nie zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: To mordobicie o wyborcę krajowego. 14.12.11, 17:31 Zgadzam się w stu procentach. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: To mordobicie o wyborcę krajowego. 14.12.11, 18:17 Jak ta kaczka do własnego gniazda.Jak Wildstein.Na obczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś