m.c.hrabia 15.01.12, 16:57 "Smoleńsk" czy nie rzygacie na samą wzmiankę o nim? q..a ile można, rozumiem pól litra niech będzie litr ale beczka to nie na moją wątrobę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Tez tak sądzę, bo to weekend jest 15.01.12, 18:27 axel-bis napisał: > Czuję że zaraz cię "wymydlą " a wiadomo kto w weekenda moderuje Odpowiedz Link Zgłoś
extremeconcept.pl Re: czy nie mdli was 15.01.12, 17:41 mnie mdli od debili, którym wystarczy rzucić trochę ścierwa na pożarcie - aby odwrócić uwagę od rzeczy naprawdę istotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: czy nie mdli was 15.01.12, 17:44 extremeconcept.pl napisał: > mnie mdli od debili, którym wystarczy rzucić trochę ścierwa na pożarcie - aby odwrócić > uwagę od rzeczy naprawdę istotnych. Hmm, a co wg Ciebie jest tu ścierwem a co rzeczą naprawdę ważną? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkur No cóż .... 15.01.12, 18:05 ... długo nie mają innej katastrofy więc muszą zaspokajać swoją niepohamowaną chuć Smoleńskiem. Przyznaję, że na wymioty co najmniej od półtora roku też mnie zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol owszem mdli mnie 15.01.12, 18:23 gdy widze słuzalczosc rządu wobec rosjan, kretactwo anodiny, niszczejacy wrak ,brak czarnych skrzynek i klamstwa w polskich mediach "izwinitje" jak to powiedzaiłd do rosjan rzecznik rządu rp Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 18:24 Naprawdę myślisz, że dana Anodina w ogóle jeszcze pamięta o jakimś Smoleńsku, nie mówiąc o krętactwach? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 18:32 anodina słuzy nie polsce ale rosji.i robi to co dla rosji jest korzystne Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 19:43 hordol napisała: > gdy widze słuzalczosc rządu wobec rosjan, kretactwo anodiny, niszczejacy wrak , > brak czarnych skrzynek i klamstwa w polskich mediach Oszołomstwo powtarza swoje kłamstwa do znudzenia, aż w nie uwierzy. Tak samo, jak uwierzyło w listę Maciorewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 20:05 Nie hordol,nie martw się.Przyjdzie twoja pora to dostaniesz swoja czarna skrzynkę.Taka 170x50x40.Może nawet dębową lub przynajmniej bejcowana na dąb sosnę.I nowe buty dostaniesz.Z tektury. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol [...] 15.01.12, 20:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 20:53 a co byś chciał z tym złomem zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 20:55 to co sie robi w cywilizowanych krajach przy badaniu katastrofy Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 21:02 > gdy widze słuzalczosc rządu wobec rosjan, kretactwo anodiny, niszczejacy wrak , > brak czarnych skrzynek i klamstwa w polskich mediach Mdli też od ujadania sfory opłaconych kundelków takich hrabia, piq etc. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: czy nie mdli was 15.01.12, 18:34 Nie tylko mdli, ale wręcz wywołuje odruch wymiotny. A te pytanie kretynów: - a gdzie jest kokpit? - a nich pokażą ślady tutki na brzozie i brzozy na tutce... - a dlaczego nie dostaliśmy jeszcze wraku i czarnych skrzynek? - a czy Błasik był w kokpicie, czy nie był? i.t.d. Bleeeweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cóż, innych zasług pisdzielce nie mają, to pielęgnują katastrofę, w której "poległ" ich kwiat. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki mięmartwiło, potem mięmdliło, teraz mięśmieszy 15.01.12, 19:29 i sam się obawiam co mię to jeszcze może, zwłaszcza, że już mi zwracają uwagę, żebym sobie nie robił jaj z największej tragedii od czasu jak tysiąc z hakiem lat temu ten podły sługus Ottona I margrabia Gero zaprosił na ucztę 30 czy 40 wodzów słowiańskich i wszystkich otruł. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: czy nie mdli was 15.01.12, 18:36 prawdę mówiąc lubię czytać te brednie psiowców o tej katastrofie umacnia mnie to w przekonaniu ze są to jednak bardzo chorzy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: czy nie mdli was 15.01.12, 19:42 Jak możecie tak pisać? To przecież największa tragedia od czasu wyginięcia dinozaurów, w tym wyginięciu, też pewnie ruskie maczali palce. A tak serio, to staram się unikać takich wątków, przejadły mi się jakieś rok temu... Odpowiedz Link Zgłoś
piq szczerze mówiąc, to można się porzygać,... 15.01.12, 19:42 ...nie ze względu na temat, tylko na poziom intelektualny (i moralny, czyli jazda na trupach i zawłaszczanie sobie tragedii przez tępe pisiactwo, choć zginęli tam też inni ludzie). Czy ktoś już teraz pamięta, że tam zgnął np. Dolniak, Karpiniuk czy Jaruga-Nowacka albo Szmajdziński? A pisiactwo czy składa te wiechcie tylko za słusznych zmarłych, czy za np. Rybickiego i Szymanek-Deresz też? Odpowiedz Link Zgłoś
piq a najbardziej chce się rzygać,... 15.01.12, 19:57 ...jak kulfon w otoczeniu rosłych ochroniarzy toczy się na czele ogłupionych ćwoków, żeby co miesiąc położyć byle jaki wiecheć na jakiejś płytce chodnikowej naprzeciw bar zakąskowego z wódką. Osobliwy w swojej głupocie sposób czczenia tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: a najbardziej chce się rzygać... 15.01.12, 20:38 Właśnie oglądam powtórkę "kawy na lawę"... i patrzę... i słyszę... jak Girzyńskiemu i Jakiemu ta ich smoleńska żółć się cafie. Tak jakby nie było mgły, błędów pilotów i kontrolerów lotu a jedynie od tego jak się po samolocie przemieszczał gen. Błasik zależał w tedy wypadek, a teraz zależały ich dołujące partyjne sondaże, a w perspektywie coraz bardziej mizerne szanse wyborcze... I ten czujny pampers Rymanowski, który ze skóry wychodzi, żeby sensowne wypowiedzi Kalisza, Kwiatkowskiego i Ryfińskiego przerywać, wekslować i zagłuszać... Biduś ze skóry by wylazł by pisiactwu obu obediencji nieba przychylić. Ale trudno, oj trudno pomóc takim miałkim cieniasom Śmichu warte. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: czy nie mdli was 15.01.12, 20:51 mdli i to bardzo. Niech sobie pierniczą trzy po trzy para pietnascie, a ja i tak przy swoim zdaniu pozostane. Odpowiedz Link Zgłoś