Dodaj do ulubionych

czy nie mdli was

15.01.12, 16:57
"Smoleńsk"
czy nie rzygacie na samą wzmiankę o nim?
q..a ile można, rozumiem pól litra niech będzie litr
ale beczka to nie na moją wątrobę.
Obserwuj wątek
    • axel-bis Re: czy nie mdli was 15.01.12, 17:33
      Czuję że zaraz cię "wymydlą "
      • zapijaczony_ryj Tez tak sądzę, bo to weekend jest 15.01.12, 18:27
        axel-bis napisał:

> Czuję że zaraz cię "wymydlą "

a wiadomo kto w weekenda moderuje
    • extremeconcept.pl Re: czy nie mdli was 15.01.12, 17:41
      mnie mdli od debili, którym wystarczy rzucić trochę ścierwa na pożarcie - aby odwrócić uwagę od rzeczy naprawdę istotnych.
      • taziuta Re: czy nie mdli was 15.01.12, 17:44
        extremeconcept.pl napisał:

> mnie mdli od debili, którym wystarczy rzucić trochę ścierwa na pożarcie - aby odwrócić
        > uwagę od rzeczy naprawdę istotnych.

Hmm, a co wg Ciebie jest tu ścierwem a co rzeczą naprawdę ważną?
    • wielkur No cóż .... 15.01.12, 18:05
      ... długo nie mają innej katastrofy więc muszą zaspokajać swoją niepohamowaną chuć Smoleńskiem. Przyznaję, że na wymioty co najmniej od półtora roku też mnie zbiera.
    • hordol owszem mdli mnie 15.01.12, 18:23
      gdy widze słuzalczosc rządu wobec rosjan, kretactwo anodiny, niszczejacy wrak ,brak czarnych skrzynek i klamstwa w polskich mediach

"izwinitje" jak to powiedzaiłd do rosjan rzecznik rządu rp
      • yoma Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 18:24
        Naprawdę myślisz, że dana Anodina w ogóle jeszcze pamięta o jakimś Smoleńsku, nie mówiąc o krętactwach?
        • hordol Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 18:32
          anodina słuzy nie polsce ale rosji.i robi to co dla rosji jest korzystne
      • douglasmclloyd Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 19:43
        hordol napisała:

> gdy widze słuzalczosc rządu wobec rosjan, kretactwo anodiny, niszczejacy wrak ,
        > brak czarnych skrzynek i klamstwa w polskich mediach

Oszołomstwo powtarza swoje kłamstwa do znudzenia, aż w nie uwierzy. Tak samo, jak uwierzyło w listę Maciorewicza.
      • x2468 Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 20:05
        Nie hordol,nie martw się.Przyjdzie twoja pora to dostaniesz swoja czarna skrzynkę.Taka 170x50x40.Może nawet dębową lub przynajmniej bejcowana na dąb sosnę.I nowe buty dostaniesz.Z tektury.
        • hordol [...] 15.01.12, 20:13
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • venus99 Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 20:53
        a co byś chciał z tym złomem zrobić?
        • hordol Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 20:55
          to co sie robi w cywilizowanych krajach przy badaniu katastrofy
      • platfusy.do.paki Re: owszem mdli mnie 15.01.12, 21:02
        > gdy widze słuzalczosc rządu wobec rosjan, kretactwo anodiny, niszczejacy wrak ,
        > brak czarnych skrzynek i klamstwa w polskich mediach

Mdli też od ujadania sfory opłaconych kundelków takich hrabia, piq etc.
    • etta2 Re: czy nie mdli was 15.01.12, 18:34
      Nie tylko mdli, ale wręcz wywołuje odruch wymiotny. A te pytanie kretynów:
      - a gdzie jest kokpit?
      - a nich pokażą ślady tutki na brzozie i brzozy na tutce...
      - a dlaczego nie dostaliśmy jeszcze wraku i czarnych skrzynek?
      - a czy Błasik był w kokpicie, czy nie był?
      i.t.d. Bleeeweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cóż, innych zasług pisdzielce nie mają, to pielęgnują katastrofę, w której "poległ" ich kwiat.
      • kum.z.antalowki mięmartwiło, potem mięmdliło, teraz mięśmieszy 15.01.12, 19:29
        i sam się obawiam co mię to jeszcze może, zwłaszcza, że już mi zwracają uwagę, żebym sobie nie robił jaj z największej tragedii od czasu jak tysiąc z hakiem lat temu ten podły sługus Ottona I margrabia Gero zaprosił na ucztę 30 czy 40 wodzów słowiańskich i wszystkich otruł.
    • rzewuski1 Re: czy nie mdli was 15.01.12, 18:36
      prawdę mówiąc lubię czytać te brednie psiowców o tej katastrofie
      umacnia mnie to w przekonaniu ze są to jednak bardzo chorzy ludzie
    • sclavus Re: czy nie mdli was 15.01.12, 19:35
      Mdli! Oj, mdli...
    • czan-dra Re: czy nie mdli was 15.01.12, 19:42
      Jak możecie tak pisać?
      To przecież największa tragedia od czasu wyginięcia dinozaurów, w tym wyginięciu, też pewnie ruskie maczali palce.
      A tak serio, to staram się unikać takich wątków, przejadły mi się jakieś rok temu...
    • piq szczerze mówiąc, to można się porzygać,... 15.01.12, 19:42
      ...nie ze względu na temat, tylko na poziom intelektualny (i moralny, czyli jazda na trupach i zawłaszczanie sobie tragedii przez tępe pisiactwo, choć zginęli tam też inni ludzie). Czy ktoś już teraz pamięta, że tam zgnął np. Dolniak, Karpiniuk czy Jaruga-Nowacka albo Szmajdziński?

A pisiactwo czy składa te wiechcie tylko za słusznych zmarłych, czy za np. Rybickiego i Szymanek-Deresz też?
      • piq a najbardziej chce się rzygać,... 15.01.12, 19:57
        ...jak kulfon w otoczeniu rosłych ochroniarzy toczy się na czele ogłupionych ćwoków, żeby co miesiąc położyć byle jaki wiecheć na jakiejś płytce chodnikowej naprzeciw bar zakąskowego z wódką. Osobliwy w swojej głupocie sposób czczenia tragedii.
        • kum.z.antalowki Re: a najbardziej chce się rzygać... 15.01.12, 20:38
          Właśnie oglądam powtórkę "kawy na lawę"... i patrzę... i słyszę... jak Girzyńskiemu i Jakiemu ta ich smoleńska żółć się cafie. Tak jakby nie było mgły, błędów pilotów i kontrolerów lotu a jedynie od tego jak się po samolocie przemieszczał gen. Błasik zależał w tedy wypadek, a teraz zależały ich dołujące partyjne sondaże, a w perspektywie coraz bardziej mizerne szanse wyborcze...
          I ten czujny pampers Rymanowski, który ze skóry wychodzi, żeby sensowne wypowiedzi Kalisza, Kwiatkowskiego i Ryfińskiego przerywać, wekslować i zagłuszać... Biduś ze skóry by wylazł by pisiactwu obu obediencji nieba przychylić. Ale trudno, oj trudno pomóc takim miałkim cieniasom
          Śmichu warte.
          I tyle.
    • wanda43 Re: czy nie mdli was 15.01.12, 20:51
      mdli i to bardzo. Niech sobie pierniczą trzy po trzy para pietnascie, a ja i tak przy swoim zdaniu pozostane.
    • hordol a nie zapomnijcie przeprosić rosyjskich przyjacioł 15.01.12, 20:59

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka