Dodaj do ulubionych

Ojciec Rydzyk uzdrowicielem

15.02.12, 08:45
polskich mediów!
Tak przynajmniej twierdzi nijaki Jojo Bruździński. U Moniki powiedział między innymi:
"Ojciec Rydzyk wniósł do polskich mediów odrobinę świeżego powietrza"!
Osobiście uważam, ze to jest taki sam powiew świeżości jaki Jojo wniósł do podmiejskich pociągów w czasach swojej młodosci!
Obserwuj wątek
    • axel-01 Re: Ojciec Rydzyk uzdrowicielem 15.02.12, 09:41
      Czyżby Ojciec Pio II ???.."Ryjku" chyba znów coś zamoczyłeś po Walentynkach ...
      • zapijaczony_ryj Ja? 15.02.12, 09:47
        axel-01 napisał:

> Czyżby Ojciec Pio II ???.."Ryjku" chyba znów coś zamoczyłeś po Walentynkach
        > ...

Ja?
        Zobacz jak zamoczył autor tego tekstu, w którym porównuje ojca Rydzyka do małego rycerza!
        Sienkiewicz się w grobie przewraca, a ja miałem taki ubaw!!!
        Zwróć uwagę na 1,53 sek:
        www.youtube.com/watch?v=43PjucpT6oE
        • axel-01 Re: Ja? 15.02.12, 10:19
          Przeglądałem prawie wszystkie ,niezłe ...Cześć "ryjku "
          • zzarda32 Re: Ja? 15.02.12, 10:32
            Ja tam się z tych ludzi śmiać nie będę - jeśli chcą tego i w to wierzą to ich sprawa. Mam tylko pytanie: Jak Jarosław "Polskę Zbaw" wytłumaczy im że chce ich oskubać z emerytur?

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/538867,Jednakowa-emerytura-dla-wszystkich-Propozycja-PiS
    • ave.duce Re: Ojciec Rydzyk uzdrowicielem 15.02.12, 14:01
      Na razie dwie komisje w Sejmie zajmują się sprawą uzdrowiciela i jego interesów.
      • zapijaczony_ryj mogą mu nagwizdać! 15.02.12, 19:24
        ave.duce napisała:

> Na razie dwie komisje w Sejmie zajmują się sprawą uzdrowiciela i jego interesów
        > .

Bo oficjalnie nic nie ma- jak kazdy aferzysta zresztą!
    • douglasmclloyd Re: Ojciec Rydzyk uzdrowicielem 15.02.12, 14:26
      pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał:

> "Ojciec Rydzyk wniósł do polskich mediów odrobinę świeżego powietrza"!

Dawno nie czułem tego powietrza, ale jak pamiętam, gdy leciała reklama Waszego Dziennika, to szukałem rowu, w którym mógłbym się schować, bo miałem wrażenie, iż zaraz nas będą Niemcy bombardować, albo nastąpi koniec świata.
    • zbysio45 Re: Ojciec Rydzyk uzdrowicielem bo to jest prawda. 15.02.12, 15:56
      Obecnie wszystkie media podobnie jak w PRL manipuluja oraz nie mowia prawdy.Chyba swieze powietrze w mediach nie zbuduje lizus Kuzniar oraz Pan LIS?
    • losiu4 Re: Ojciec Rydzyk uzdrowicielem 15.02.12, 19:13
      "Ojciec Rydzyk wniósł do polskich mediów odrobinę świeżego powietrza"!

kiedy to prawda jest. Bo ja pamiętam czasy gdy zasadniczo to w odbiorze masowym istniały: GW i... długo długo nic aż wreszcie przybudówki, jakieś Polityki czy inne Wprosty i sobie z dziubków spijały. Co napisali w jednym, powtarzali w reszcie i tak sie to kreciło. Przyszedł Ojciec Rydzyk i się porobiło. Od tamtej pory Adaś strasznie cięty na niego jest i swoich wyrobników goni by Ojcu Rydzykowi spokoju nie dawali. No i nie dają. A wszystko dlatego że Ojciec Rydzyk robote ideolo im psuje.

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka