hummer 24.02.12, 20:16 Dziś wiemy, że partia Ruch Palikota nie powstała w Sali Kongresowej, dzisiaj wiemy, że została ona zainicjowana w gabinecie premiera Donalda Tuska - oświadczył Grzegorczyk. Szkoda tylko naiwniaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Członek Palikota 24.02.12, 20:27 m.c.hrabia napisał: > a kto to ten Grzegorczyk? Znaczy się ruchu jego poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Każdy nazywa RPP jak widzi. 24.02.12, 20:32 Re: Członek Palikota m.c.hrabia napisał: > czy raczej parcia? > > > do koryta? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Członek Palikota 25.02.12, 12:12 hummer napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > a kto to ten Grzegorczyk? > > Znaczy się ruchu jego poparcia. > Ta , od 6.01.2012..... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: I co tu dodawać... 24.02.12, 20:42 to najwyraźniej człowiek który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Przeciez pisało jak byk: Ruch Palikota. No to został wytentegowany. Na drugi raz bedzie czytał uwaznie. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Piszesz o rzeczy niby oczywistej. 24.02.12, 20:45 Niby bo te podchody Kwacha do Palikotu czy raczej Palikotu do Kwacha i Millera o czymś świadczą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: I co tu dodawać... 24.02.12, 20:49 Miller zaczyna walczyć o elektorat. 9 jakichś pionków wyciągnął i ryk na całą Polskę. Palikot zawodzi, ale robienie spiskowych teorii jest durne. Killer Miller ma na sumieniu Rywina, Starachowice, likwidację Funduszu Alimentacyjnego, całowanie biskupów po pierścieniach, tajne więzienia CIA i Irak. I to ma być lewica? Lewizna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: I co tu dodawać... 24.02.12, 20:51 agnostic5 napisał: > Miller zaczyna walczyć o elektorat. 9 jakichś pionków wyciągnął i ryk na całą P > olskę. > Palikot zawodzi, ale robienie spiskowych teorii jest durne. > > Killer Miller ma na sumieniu Rywina, Starachowice, likwidację Funduszu Alimenta > cyjnego, całowanie biskupów po pierścieniach, tajne więzienia CIA i Irak. I t > o ma być lewica? Lewizna i tyle. Tusk ma na sumieniu zamach na wolność obywatelską i człowieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:13 hummer napisał: "> Tusk ma na sumieniu zamach na wolność obywatelską i człowieczeństwo. > " Twoje? Nie oceniaj się tak surowo, bycie pisiakiem nie pozbawia człowieczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:16 kzet69 napisał: > hummer napisał: > "> Tusk ma na sumieniu zamach na wolność obywatelską i człowieczeństwo. > > " > > Twoje? Nie oceniaj się tak surowo, bycie pisiakiem nie pozbawia człowieczeństwa > ... Panie doktorze,pan się myli w swojej diagnozie....uprzejmie donoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:55 wachmistrz_soroka napisał: "> Panie doktorze,pan się myli w swojej diagnozie....uprzejmie donoszę." Czyli, twoim zdaniem bycie pisiakiem pozbawia człowieczeństwa? Jak możesz wachmistrzu... przesadzasz... Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:58 kzet69 napisał: > wachmistrz_soroka napisał: > "> Panie doktorze,pan się myli w swojej diagnozie....uprzejmie donoszę." > Czyli, twoim zdaniem bycie pisiakiem pozbawia człowieczeństwa? Jak możesz wachm > istrzu... przesadzasz... Ja tak nie uważam,lecz myślę,że ten zarzut bycia pisiakiem skierowałeś do niewłaściwej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 23:36 kzet69 napisał: > hummer napisał: > "> Tusk ma na sumieniu zamach na wolność obywatelską i człowieczeństwo. > > " > > Twoje? Nie oceniaj się tak surowo, bycie pisiakiem nie pozbawia człowieczeństwa > ... Ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
poiuzt POgięci rozmnażają się przez pączkowanie.. 24.02.12, 21:01 ile kasy za wynik wyborczy dostanie taki Palikot ? ktoś policzył ? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Piaskownica spiskowa 24.02.12, 22:08 > Dziś wiemy, że partia Ruch Palikota nie powstała w Sa > li Kongresowej, dzisiaj wiemy, że została ona zainicjowana w gabinecie premiera > Donalda Tuska - oświadczył Grzegorczyk. Pewnie takie były zamiary z początku. Ale po owocach poznacie ich. W gabinecie Tuska mógł powstać pomysł, ale rzeczywistość szczęśliwie wprowadziła korekty. Nikt z PO Ruchu nie wsparł. Tworzył się od dołu. Teza, ze Ikonowicz, Grodzka, Nowicka, Środa itd to ludzie Tuska byłyby dla nich obraźliwe, gdyby nie były tak śmieszne:) Poza tym - wystarczy spojrzeć, jakie obelgi platfusy kierują na Palikota. To dobry barometr, bo emocjonalny i nie do zatuszowania. Swoją drogą, chłopcy od Leszka i chłopcy od Janusza zachowywali się dziś jak dzieci w piaskownicy. A wystarczyłoby, żeby pamiętali słowa Sierakowskiego, że "lewica jeszcze bardziej niż zjednoczenia potrzebuje substancji.", i już by im nieco dojrzałości przybyło. Proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 jesli to prawda to szacun dla Tuska 24.02.12, 22:10 skutecznie wyeliminował lewice PiS i Kaczyński mu kompletnie zagraża robi z nimi co chce i jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: jesli to prawda to szacun dla Tuska 25.02.12, 11:53 Ot, zna Polaków i tyle. Na złość lewicy odmrożą sobie uszy. Tusk jest teraz. Ale co po sobie zostawi, to naród będzie dekadami przeżywał. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:01 > Szkoda tylko naiwniaków. Bo ja wiem. Przecież ich nie sieją, sami się rodzą. -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:15 remez2 napisał: "> Bo ja wiem. Przecież ich nie sieją, sami się rodzą." Nie za dużo spoglądasz w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:17 kzet69 napisał: > remez2 napisał: > "> Bo ja wiem. Przecież ich nie sieją, sami się rodzą." > > Nie za dużo spoglądasz w lustro? On ma rację,ja myślę tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:28 kzet69 napisał: > Nie za dużo spoglądasz w lustro? Powiem Ci w sekrecie. Jest na forum paru przygłupów i sporo potomków najmłodszego syna Noego. Nie równaj do nich. PS - i nie zmuszaj mnie abym użył języka dyplomatycznego. :-) ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:31 remez2 napisał: > kzet69 napisał: > > Nie za dużo spoglądasz w lustro? > Powiem Ci w sekrecie. Jest na forum paru przygłupów i sporo potomków najmłodsze > go syna Noego. Nie równaj do nich. > PS - i nie zmuszaj mnie abym użył języka dyplomatycznego. :-) Lepiej go jednak użyć w stosunku do pana doktora.. Jak ja lubię neofitów.... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:43 > Lepiej go jednak użyć w stosunku do pana doktora.. Może się jednak zreflektuje. > Jak ja lubię neofitów.... Ja też. Zwłaszcza mających osobisty interes. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 12:53 Każdy facet ma OSOBISTY interes.... zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 13:30 kzet69 napisał: > Każdy facet ma OSOBISTY interes.... zapomniałeś? Mam dla Ciebie dwie wiadomości: dobrą - poziomem "humoru" doganiasz posła M. Suskiego, złą - wyprzedził Cię TW Wielgus. ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 13:38 remez2 napisał: > kzet69 napisał: > > > Każdy facet ma OSOBISTY interes.... zapomniałeś? > Mam dla Ciebie dwie wiadomości: > dobrą - poziomem "humoru" doganiasz posła M. Suskiego, > złą - wyprzedził Cię TW Wielgus. > Obie wiadomości są złe. Masz choć jedna dobrą? > ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: I co tu dodawać... 25.02.12, 13:46 Obie wiadomości są złe. Masz choć jedna dobrą? Jak się postara to przegoni TW Wielgusa. Ma wyższy potencjał. :-) ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś