Dodaj do ulubionych

Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach

29.03.12, 19:58
głodne dzieciątka ,umierające staruszki ,nie ma ochrony zdrowia,ludzie muszą żyć w lepiankach
rzekł Błaszczak
a ja pie... mi jest dobrze ,moje dzieci nie głodują ,rodzice maja się dobrze,domek ma całkiem całkiem,na lekarzy nie narzekam.

i kto żyje w matriksie ?
Obserwuj wątek
    • pancho-villa Re: Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach 29.03.12, 20:06
      m.c.hrabia napisał:

> głodne dzieciątka ,umierające staruszki ,nie ma ochrony zdrowia,ludzie muszą ży
      > ć w lepiankach
      > rzekł Błaszczak
      > a ja pie... mi jest dobrze ,moje dzieci nie głodują ,rodzice maja się dobrze,do
      > mek ma całkiem całkiem,na lekarzy nie narzekam.
      >
      > i kto żyje w matriksie ?

Ty.
      • m.c.hrabia Re: Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach 29.03.12, 20:08
        pancho-villa napisał:

> m.c.hrabia napisał:
        >
        > > głodne dzieciątka ,umierające staruszki ,nie ma ochrony zdrowia,ludzie mu
        > szą ży
        > > ć w lepiankach
        > > rzekł Błaszczak
        > > a ja pie... mi jest dobrze ,moje dzieci nie głodują ,rodzice maja się dob
        > rze,do
        > > mek ma całkiem całkiem,na lekarzy nie narzekam.
        > >
        > > i kto żyje w matriksie ?
        >
        >
        > Ty.

nie narzekam:)
        więc niech dalej me życie tak się toczy:)
    • etta2 Re: Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach 29.03.12, 20:10
      Ależ Hrabio, nie kumasz, że nie to chodzi? Chodzi wyłącznie o to, że kurdupel nie rządzi, a w/g niego - powinien. Jak on będzie rządził, to wszyscy będą syci i szczęśliwi, bo manna z nieba spadnie. I ten kretyn chce to ludziom wcisnąć.
      • lumpior Re: Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach 29.03.12, 20:18
        etta2 napisała:

> Ależ Hrabio, nie kumasz, że nie to chodzi? Chodzi wyłącznie o to, że kurdupel n
        > ie rządzi, a w/g niego - powinien. Jak on będzie rządził, to wszyscy będą syci
        > i szczęśliwi, bo manna z nieba spadnie. I ten kretyn chce to ludziom wcisnąć.
        Nie wszystkim,dotyczy to moherów Rydzyka i katotalibow Dziwisza,łykną wszystko.
        • m.c.hrabia Re: Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach 29.03.12, 20:40
          ale głośne som:)
      • porannakawa01 Re: Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach 29.03.12, 20:46
        etta2 napisała:

> Ależ Hrabio, nie kumasz, że nie to chodzi? Chodzi wyłącznie o to, że kurdupel n
        > ie rządzi, a w/g niego - powinien. Jak on będzie rządził, to wszyscy będą syci
        > i szczęśliwi, bo manna z nieba spadnie. I ten kretyn chce to ludziom wcisnąć.

To jeszcze miałabym życzenie, że jak już Pan Prezes dojdzie do władzy to żeby każda rodzina dostała choć jeden rower marki Ukraina i pęto kiełbasy choć raz w roku na swieta! A jeszcze lepiej - dwa razy w roku!

Byłoby to możliwe?
        Mógłby obiecać?
        • m.c.hrabia Re: Nędza ,bida ,nędza ,bida że strach 29.03.12, 20:58
          pan prezes obieca ci nawet trzy pętka pasztetowej
    • zapijaczony_ryj Pisałem właśnie o tym 29.03.12, 20:42
      m.c.hrabia napisał:

> głodne dzieciątka ,umierające staruszki ,nie ma ochrony zdrowia,ludzie muszą ży
      > ć w lepiankach
      > rzekł Błaszczak
      > a ja pie... mi jest dobrze ,moje dzieci nie głodują ,rodzice maja się dobrze,do
      > mek ma całkiem całkiem,na lekarzy nie narzekam.
      >
      > i kto żyje w matriksie ?

TU:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,134672561,134672561,PiS_wszystko_czarnowidzi_Polacy_gloduja_autostrad.html
      • lumpior Jaka bida? 29.03.12, 20:44
        superauto24.se.pl/auta-gwiazd/twoj-biskup-jezdzi-limuzyna-za-150-000-zl-zdjecia-czym-jezdza-polscy-biskupi_245777.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka