Dodaj do ulubionych

Zyertowicz rozwalił Olejnik!

10.04.12, 20:11
I rozwscieczył! Popsuł jej cały propagandowy przekaz programu! Oglądacie?
Obserwuj wątek
    • sowietolog Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:13
      Wykazał, jak ITI/tvn24 oraz Agora/Wybiórcza od samego początku manipulowały i uprawiały propagandę. Doskonały Zybertowicz! ;-)
      • kzet69 Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:15
        Oglądamy chyba różne programy....
      • olga_w_ogrodzie Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 11.04.12, 01:26
        natomiast ja widziałam, jak pan Zybertowicz się totalnie ośmieszał.
        TOTALNIE.
    • wiosnaludzikow Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:15
      sowietolog napisał:

> I rozwscieczył! Popsuł jej cały propagandowy przekaz programu! Oglądacie?
      Rozwalic to na pewno nie rozwalil cokolwiek zreszta to by nie znaczylo. Na pewno jednak wykazal kilka jawnych klamstw przekazanych przez dziennikarzy TVN w tym Durczoka nt katastrofy smolenskiej, trafiajac dokladnie bo rozwscieczona Mońika zacEla dociskac sluchawke w uchu i zaczela topoc TVN odwolujac sie, ze Gazeta Polska tez klamala co potwierdza teze, ze zarowno TVN jak i GP to krancowe politycznie media.
    • jozef.moneta Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:16
      chyba oglądamy dwa różne programy.
    • jozef.moneta Krzemiński. Podziwiam determinację 10.04.12, 20:20
      Z trudem zachowuje powagę. Przecież ten Zybertowicz jest świrnięty.
      • amadeo214 Re: Krzemiński. Podziwiam determinację 10.04.12, 20:22
        Teraz miesza w to prezydenta Kwaśniewskiego
        • x2468 Re: Krzemiński. Podziwiam determinację 10.04.12, 20:35
          Zybertowicz? To ten rozedrgany z popsutymi zębami?
          • katarzyna.kulenda.zlewska [...] 10.04.12, 20:50
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • rzewuski1 Re: Krzemiński. Podziwiam determinację 10.04.12, 22:35
              katarzyna.kulenda.zlewska napisała:

> tak tak... to ta toruńska szmata... zresztą w tym pseudomieście to wszyscy są p
              > sychiczni!

a takie piękne protestanckie tradycje ma to miasto
              pl.wikipedia.org/wiki/Tumult_toru%C5%84ski

• szwampuch58 Re: Krzemiński. Podziwiam determinację 10.04.12, 20:38
        jozef.moneta napisał:

> Przecież ten Zybertowicz jest świrnięty.
        Mam to wrazenie juz dlugo,ostatnio zniknal z wizji, myslalem ze na leczeniu zamknietym wraca do zdrowia.
      • brysio76 Jak ktoś jeszcze w latach 80. był ortodoksyjnym ma 10.04.12, 20:56
        rksistą to z definicji musi być świrnięty. Szczególnie rozbawiły mnie zarzuty dotyczące tempa obsadzania stanowisk przez Komorowskiego. Nie mam żadnych wątpliwości że Kaczyński na jego miejscu obsadziłby je w ciągu 48 h i przedstawił swoje postępowanie jako dowód patriotyzmu. Jemu bowiem WOLNO WIĘCEJ. Z zasady
    • veglie Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:36
      Żadne wydarzenie.Cieniaś cieniaskę!
    • kiemlicz88 Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:38
      Zybertowicz rozjechał Krzemińskiego w pył.
      Bardzo sensownie.
      Są dwie sekty - tych, którzy wierzą w zamach i nie dopuszczają innych teorii i tych, którzy wierzą w naciski i głupotę pilotów. Ja chcę wyjaśnienia prawdy.
      TVN i GazWyb od razu nawijały o winie pilotów i pijanym gen. Błasiku. Na czyje polecenie?

Brawo!
      • x2468 Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:45
        Oglądacie pisiurki WSI24? Nie wstyd wam mordki ?
        • kiemlicz88 Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 20:55
          x2468 napisał:

> Oglądacie pisiurki WSI24? Nie wstyd wam mordki ?

Czytam GazWyb, Politykę, Uważam Rze. Gazety Polskiej nie lubię, bo brednie.
          Jednak zwracam uwagę na manipulacje, przeinaczenia, artykuły sponsorowane, związki dziennikarzy ze służbami.

Moim idolem jest Wojciech Jagielski, który ostatnio powiedział:

- Sprzedawaliśmy głupotę na masową skalę i teraz mamy odbiorców wychowanych na tej głupocie - tak o ostatnich 20-latach w polskich mediach mówi “Polityce” Wojciech Jagielski, były reporter “Gazety Wyborczej”.

I co lemingi na to?!

• rickky Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 22:31
            kiemlicz88 napisał:

> x2468 napisał:
            >

>
            > - Sprzedawaliśmy głupotę na masową skalę i teraz mamy odbiorców wychowanych na
            > tej głupocie - tak o ostatnich 20-latach w polskich mediach mówi “Polityc
            > e” Wojciech Jagielski, były reporter “Gazety Wyborczej”.
            >
            > I co lemingi na to?!

A nie pomyślałeś przypadkiem, ze to tekst o tobie, między innymi?
            Bo pasuje jak ulał.
      • porannakawa01 Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 22:39
        kiemlicz88 napisał:

> Zybertowicz rozjechał Krzemińskiego w pył.
        > Bardzo sensownie.
        > Są dwie sekty - tych, którzy wierzą w zamach i nie dopuszczają innych teorii i
        > tych, którzy wierzą w naciski i głupotę pilotów. Ja chcę wyjaśnienia prawdy.
        > TVN i GazWyb od razu nawijały o winie pilotów i pijanym gen. Błasiku. Na czyje
        > polecenie?
        Przecież w polskim sledztwie nie chodzi o prawdę, a chodzi o interes panstwa, który nakazuje, aby nie wykazac, ze prezydent, nawet bliżniak, był niespełna rozumu.
        Z tej racji nikt nie dopuści do tego, aby pośmiertnie postawić pod pręgierzem byłego prezydenta, szefa BBN oraz głównodowodzącego siłami lotniczymi.
        Zyjącego brata nieżyjącego prezydenta też nie postawi sie przed sądem za nakłanianie do przestępstwa.
        Ot i wszystko.

PS.
        Ale nie przejmujcie sie. Za jakieś 150 lat wszystko zostanie opisane w dziele typu "Największe debilizmy polityczne XXI wieku" lub "Najgłupsza katastrofa ostatnich 500 lat."

Polska Racja Stanu nie powinna dopuścić do wykazania w dokumentacji sądowej potwierdzenia, że obydwaj - albo durnie, albo niespełna rozumu.

Temu nie było rozprawy po ujawnieniu przez Wałęsę tego, że jednak Lech Kaczyński durniem jest.
        Potwierdzenie przed sądem, że jednak (dokumentacja video) byłaby ciosem w Polską Rację Stanu.
    • kiemlicz88 Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 21:18
      To TVN i GazWyb propagowały spiskowe teorie o naciskach na pilotów, pijanym Błasiku, pilotach, którzy mówili: jak nie wyląduję, to mnie zabije.

To reżimowe media budują mit smoleński.
      • x2468 Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 22:17
        Tak jakoś dziwnie się składa ze Jagielski nadal i najczęściej publikuje w Gazecie Wyborczej.
        Znowu walnąłeś niczym krowa na beton.
        pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Jagielski_%28publicysta%29
        wyborcza.pl/dziennikarze/1,84009,11214499,Koniec_kleski_glodu_w_Somalii__Teraz_gloduje_Sudan.html
    • effeliinkaa Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 22:20
      sowietolog napisał:

> I rozwscieczył! Popsuł jej cały propagandowy przekaz programu! Oglądacie?

HA!!! To była piękna akcja :D
    • m.c.hrabia Re: Zyertowicz rozwalił Olejnik! 10.04.12, 22:42
      o rany to jego intelekt musiał wybujać ponad poziomy:)
    • indris Zybertowicz rozwalił sam siebie... 11.04.12, 01:07
      ..zwłaszcza tym co mówił o przejmowaniu przez Komorowskiego funkcji prezydenta.
    • wiosnaludzikow tylko z jednej strony padały słowa : zgadzam się 11.04.12, 06:53
      Ponownie obejrzałem ten program. Tylko z jednej strony padły jakiekolwiek słowa typu "zgadzam się" dla argumentów strony przeciwnej. Ze strony Zybertowicza dla głosu Krzemińskiego i Olejnik (to ta sama strona).
      Wobec każdego kto myśli inaczej, wobec naukowców , którzy chcą niezależnych badań wypadku, padały tylko obrażliwe określenia w rodzaju (o naukowcach UW) "to zwolennicy sekty".
      Pamiętam jak Krzemiński był szczuplutki. Teraz stał się pulchniutki i wypasiony na unijnych odczytach rozdzielanych przez rząd PO.
      • calun_torunski ta zgoda to tylko zagajenie - do postawienia falsz 11.04.12, 21:19
        falszywej tezy - o symetrii

otoz wbrew temu co usiluje wcisna Zybertowicz nie ma symetrii pomiedzy osobami akceptujacymi oficjalna wersje zdarzen i osobami wymyslajacymi coraz bardziej fantastyczne teorie spiskowe

nie ma symetrii pomiedzy ludzmi, ktorzy przezyli katastrofe i wrocili do normalnego zycia - wyciagajace wnioski z katastrofy i ludzmi ktorzy buduja mity i fantasmagoryczna narracje

szkoda, ze tego Krzeminski jasno i wyraznie nie powiedzial - dosc tych klamstw smolenskich pisoidzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka