Dodaj do ulubionych

PiS kontra Lis.

23.04.12, 15:02
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11596439,_Lis_szczuje__To_wscieklizna_polityczna___PiS_protestuje.html? //
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 15:15
      Poseł Macierewicz przedstawiony został jako terrorysta? A co upoważnia posła Płaszczaka do takiego twierdzenia? Zarost, czy może nakrycie głowy osobnika przedstawionego na zdjęciu? Bo żadnej bomby to ja tam nie widzę...
      • ultrabezstronny Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 15:31

No właśnie chciałbym usłyszeć ten jazgot gdyby to Gazeta Polska dała okładkę np. owego dziadka z Wermahtu z wnukiem Donusiem ....w stroju organizacyjnym!
        No i jeszcze jakby tak uzupełniono o komentarz w sprawie zabijania wówczas i dziś nie zapewniając(państwowa,powszechna,darmowa służba zdrowia)-leków chorym na raka(nie ,nie nowotwora)-by było wyraziście.
        ????
        Od razu proszę-na inwektywy jestem przygotowany-o jakiś rzeczowy argument.
        ???-
        ULTRABEZSTRONNY
        • witek.bis Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 15:38
          :-)))
          Jesteś przygotowany na inwektywy? To pokaż swoją ultrabezstronność i napisz, że PiS jest beeee, a Kaczor to gooopek... Inwektywy masz jak w banku :-))
          A wracając do rzeczy - nie wiem, skąd wyciągnąłeś tego dziadka, bo ani dziadek Tuska, ani dziadek Macierewicza nie biorą udziału w tej grze. A jak przedstawiają Tuska i Komorowskiego zwolennicy PiS-u i co później robią z tymi wizerunkami, to wszyscy mniej więcej wiemy...
          • ultrabezstronny Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:11

tak zgadzam się ,że dziadkowie niw powinni brać udziału w tych grach.
            Tak też drzewiej winien zareagować p. phremier,a nie łgać jak najęty-choć kuzynka do kamer TVN od razu potwierdziła służbę dziadka p. premiera.
            A jeśli użyłem tego argumentu aby uwypuklić standardy(czyli brak standardów!)Lisa.
            Swoją drogą chciałbym zobaczyć Lisa "w akcji",gdyby nagle okazało się ,iż dziadkiem Kaczora był jakiś prominentny członek armi hitlerowskiej.???
            • witek.bis Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:19
              Już chciałem zadać jedno głupie pytanie, ale szybko uświadomiłem sobie, że dziadek kaczora musiał być członkiem prominentnym, a nie żadnym tam poślednim... ;-)
              • ultrabezstronny Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:30
                To zabieg ("prominentny") celowy na okolioczność instynktu prawdziweg "dziennikarza" Lisa.
                Żywioł objawił by się wówczas i szybciej, i w większym wymiarze.
                A ....pośledni...?
                lis poluje całą dobę....
                • m.c.hrabia Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:41
                  ty ultradebilu
                  przejrzyj sobie okładki GuPola :)
                  • lumpior Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:44
                    Lis juz osiągnął cel,celem były te "kwity" wysyłane przez PiS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka