lumpior 23.04.12, 15:02 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11596439,_Lis_szczuje__To_wscieklizna_polityczna___PiS_protestuje.html? // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witek.bis Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 15:15 Poseł Macierewicz przedstawiony został jako terrorysta? A co upoważnia posła Płaszczaka do takiego twierdzenia? Zarost, czy może nakrycie głowy osobnika przedstawionego na zdjęciu? Bo żadnej bomby to ja tam nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 15:31 No właśnie chciałbym usłyszeć ten jazgot gdyby to Gazeta Polska dała okładkę np. owego dziadka z Wermahtu z wnukiem Donusiem ....w stroju organizacyjnym! No i jeszcze jakby tak uzupełniono o komentarz w sprawie zabijania wówczas i dziś nie zapewniając(państwowa,powszechna,darmowa służba zdrowia)-leków chorym na raka(nie ,nie nowotwora)-by było wyraziście. ???? Od razu proszę-na inwektywy jestem przygotowany-o jakiś rzeczowy argument. ???- ULTRABEZSTRONNY Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 15:38 :-))) Jesteś przygotowany na inwektywy? To pokaż swoją ultrabezstronność i napisz, że PiS jest beeee, a Kaczor to gooopek... Inwektywy masz jak w banku :-)) A wracając do rzeczy - nie wiem, skąd wyciągnąłeś tego dziadka, bo ani dziadek Tuska, ani dziadek Macierewicza nie biorą udziału w tej grze. A jak przedstawiają Tuska i Komorowskiego zwolennicy PiS-u i co później robią z tymi wizerunkami, to wszyscy mniej więcej wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:11 tak zgadzam się ,że dziadkowie niw powinni brać udziału w tych grach. Tak też drzewiej winien zareagować p. phremier,a nie łgać jak najęty-choć kuzynka do kamer TVN od razu potwierdziła służbę dziadka p. premiera. A jeśli użyłem tego argumentu aby uwypuklić standardy(czyli brak standardów!)Lisa. Swoją drogą chciałbym zobaczyć Lisa "w akcji",gdyby nagle okazało się ,iż dziadkiem Kaczora był jakiś prominentny członek armi hitlerowskiej.??? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:19 Już chciałem zadać jedno głupie pytanie, ale szybko uświadomiłem sobie, że dziadek kaczora musiał być członkiem prominentnym, a nie żadnym tam poślednim... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ultrabezstronny Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:30 To zabieg ("prominentny") celowy na okolioczność instynktu prawdziweg "dziennikarza" Lisa. Żywioł objawił by się wówczas i szybciej, i w większym wymiarze. A ....pośledni...? lis poluje całą dobę.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:41 ty ultradebilu przejrzyj sobie okładki GuPola :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: PiS kontra Lis. 23.04.12, 16:44 Lis juz osiągnął cel,celem były te "kwity" wysyłane przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś