Dodaj do ulubionych

Ewa Stankiewicz -

13.05.12, 19:36
czy relacjonuje rzeczywistość? czy ukazuje obraz obiektywnie? z czego jest znana, poza podstawianiem Bulskiego i opowiadaniem bzdur typu - straż miejska, która zajmuje się mafiami(wywiad z Ziemkiewiczem)
a co z jej kulturą osobistą - do Komorowskiego "w moich oczach jest pan półanalfabetą"
godna jest użalania się nad jej niedolą czy nie? a może trafił swój na swego?
Obserwuj wątek
    • indris Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 20:17
      ...to osoba, która publicznie przed kamerami twierdziła, że możliwe jest iż Rosjanie dobijali rannych w Smoleńsku. Było to 21 kwietnia 2012 na demonstracji "w obronie telewizji Trwam", osobiście to widziałem w telewizorze.
      Nawet prof. J. R. Nowak stwierdził w Radiu Maryja, że Ewa Stankiewicz "może trochę przesadza", chociaż zaraz dodał, że woli ją niż "mięczaków" i rekomendował ją na listy wyborcze "obozu patriotycznego" do Sejmu.

Tę osobę powinno się traktować albo jako chorą psychicznie albo jako prowokatorkę.
      • szwampuch58 Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 20:19
        zdecydowanie jako swira
      • mietowe_loczki Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 20:21
        indris napisał:

> ...to osoba, która publicznie przed kamerami twierdziła, że możliwe jest iż Ros
        > janie dobijali rannych w Smoleńsku.

w442.wrzuta.pl/obraz/1FKxGOejLCl/facepalm
      • behemot17-13 Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 20:25
        widziałem i słyszałem. jest troszeczkę nawiedzona.
        • erte2 Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 21:52
          behemot17-13 napisał:

...widziałem i słyszałem. jest troszeczkę nawiedzona.
          Troszeczkę nawiedzona ? Jest po prostu pie...ięta !!!!
          • hummer Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 21:55
            erte2 napisał:

> behemot17-13 napisał:
            >
            > ...widziałem i słyszałem. jest troszeczkę nawiedzona.
            > Troszeczkę nawiedzona ? Jest po prostu pie...ięta !!!!

Bo ją p. Niesiołowski poturbował.

Nie oglądałem żadnego reportażu p. Ewy, po za tym, jak p. Niesiołowski leci do niej z łapami" i jeszcze mówi
            "Dzień po incydencie Niesiołowski mówił dziennikarzowi Gazeta.pl, że nie żałuje swojej reakcji i że nerwy mu nie puściły: - Bzdury. Nic mi nie puściło. Piszą to pisowskie lizusy i pismaki, nie przywiązuję do tego w ogóle uwagi."
            • woda_woda Nie kłam, hummer. 13.05.12, 22:01
              hummer napisał:

> Bo ją p. Niesiołowski poturbował.
            • behemot17-13 Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 22:24
              nie ściemniaj, jeżeli siedzisz na FK to oglądałeś.
            • fiu-bzdziu2010 Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 22:34

"Bo ją p. Niesiołowski poturbował. "

Zadnego poturbowania Ewy ani kamery nie było, bo gdyby było to od przedwczoraj oglądalibyśmy
              zdjęcia a la Julia z warkoczem
            • indris Poturbowanie nie działa wstecz ... 13.05.12, 22:50
              Cokolwiek się stało z Ewą Stankiewicz w piątek 11 maja 2012, nie mogło wpłynąć na jej działanie w sobotę 21 kwietnia 2012.
              • hummer Re: Poturbowanie nie działa wstecz ... 13.05.12, 22:57
                indris napisał:

> Cokolwiek się stało z Ewą Stankiewicz w piątek 11 maja 2012, nie mogło w
                > płynąć na jej działanie w sobotę 21 kwietnia 2012.

A co się stało 21 kwietnia?
                • wkkr Autorytatywnie stwierdziła że 14.05.12, 08:28
                  w Smoleński dobijano rannych.
                  • hummer Re: Autorytatywnie stwierdziła że 14.05.12, 08:49
                    wkkr napisał:

> w Smoleński dobijano rannych.

Jakie to ma znaczenie w sprawie?
                    • wkkr Masz dwie opcje do wyboru: 14.05.12, 11:27
                      a) cynicznie łże i jest gotowa zrobić każdą podłość by osiągnąć założony cel.
                      b) jest chora, ma omamy, pogrążyła się w paranoi i utraciła kontakt z rzeczywistością.
            • mietowe_loczki Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 22:51
              hummer napisał:

> erte2 napisał:
              >
              > > behemot17-13 napisał:
              > >
              > > ...widziałem i słyszałem. jest troszeczkę nawiedzona.
              > > Troszeczkę nawiedzona ? Jest po prostu pie...ięta !!!!
              >
              > Bo ją p. Niesiołowski poturbował.
              >
              > Nie oglądałem żadnego reportażu p. Ewy, po za tym, jak p. Niesiołowski leci do
              > niej z łapami"

Kiedy ją poturbował? Skąd to wiesz?
            • wkkr Ładnie to tak kłamać? 14.05.12, 08:27
              Niesiołowi nerwy pościły ale miał powód.
              Pewnie widziałeś fragment gdy Niesiołowski odpycha kamerę...
              Nie widziałeś natomiast tego że tam została urządzana regularna nagonka na niego.
              Ludzie z solidarności lecieli za nim niczym sfora psów (dosłownie - kiedyś opędzałem się od takich burków, wiem co czół Niesioł) i wykrzykiwała wulgaryzmy pod jego adresem. Przy okazji wymachiwali drzewcami od flag, pięściami itd.... Atmosfera była na granicy linczu....
              I w takim to kontekście ta pożal się Boże "dziennikarka" podtykała Niesiołowi kamerę i prosiła o wywiad. Równie dobrze mogła by usilować przeprowadzić wywiad z samobójca na moment przed skokiem.
              To nie jest dziennikarstwo- to jest ścierwnictwo.
          • behemot17-13 Re: Ewa Stankiewicz ... 13.05.12, 22:19
            znaczy chora. w takim razie trzeba współczuć tej pani. swoją drogą, obłęd w jej oczach zauważalny. z bólu czy z nienawiści, oto jest pytanie.
            • yeelonek "dokument" z aktorem Bulskim 13.05.12, 22:32
              "Mariusz Bulski urodzony w Blachowni pod Częstochową, 34 lata, 7 lat temu skończył PWST w Krakowie, 2 dni temu wypadła mu plomba, ale chwilowo nie ma pieniędzy na dentystę, bo nie pracuje. Mówi w agencji aktorskiej, żeby do niego nie dzwonili z ofertami (żartuje: chyba, żeby Spielberg). Bulski pod Pałac Prezydencki przychodzi od kwietnia, teraz jest społecznym rzecznikiem inicjatywy obrony krzyża.

Zadumany Mariusz Bulski stoi w kolejce. Gdy pojawia się kamera telewizyjna, Bulski reaguje. Mówi, że nie wierzy w katastrofę prezydenckiego samolotu, podejrzewa rosyjski spisek. Bulski w kamerze wzruszony, emocjonalny. Interpretuje: ten Rosjanin z krwią na rękach (Putin) przytula jego premiera, a jego prezydenta nie przytuliłby nigdy, KGB dobrze działa. Bulski mówi z pół godziny, wybór jego wypowiedzi ukazuje się w filmie dokumentalnym „Solidarni 2010”.

Dzwonią do siebie znajomi Bulskiego z branży: Widziałeś Mariusza? W telewizji łkał. Zobacz go sobie na YouTube. Ty, to naprawdę on. Zwariował? Fryzurę przyczesał na grzecznie. To on jest teraz wierzący? Nic nie mówił, że ma robotę. Tąpnięty jakiś był. Czytałeś wywiad z Bulskim? Mówi, że aktor też człowiek i ma prawo łkać nad losem Rzeczpospolitej. Kontaktował się z Ziemią ostatnio? Dzwoniłeś do niego? Kilka dni z rzędu dzwoniłem, siedzi pod pałacem. Ja dzwoniłem – Bulski mówi, że jest zajęty, bo film robi.

www.polityka.pl/kraj/1508500,1,aktor-bulski---slynny-obronca-krzyza.read#ixzz1umesFLQw
              • mietowe_loczki Re: "dokument" z aktorem Bulskim 13.05.12, 22:53
                To ten sam, który mówił w tym filmie, że ilekroć był zagranicą, wstydził się przyznać, że jest Polakię?
                • zzarda32 Re: "dokument" z aktorem Bulskim 14.05.12, 07:15
                  Zadziwiające: PIS+RM=lot na kukułczym gniazdem.
          • chasyd_666 Re: Ewa Stankiewicz ... 14.05.12, 08:36
            > Troszeczkę nawiedzona ? Jest po prostu pie...ięta !!!!

Udowodnij
        • lionold Re:widziałem i słyszałem jest troszeczkę nawiedzon 14.05.12, 10:01
          Troszeczkę! To paradne. To jest indywiduum, któremu moim zdaniem w każdym momencie może wpaść do łba pomysł by takiemu czy innemu .......owskiemu przyp.....ić kamerą w łeb, albo coś w niej umieścić i mu siknąć w japę lub cokolwiek innego. Wariaci i schizofrenicy są nie do przewidzenia. Ten typ nawiedzenia kwalifikuje się do zakładu zamkniętego - łącznie z guru sekty.
    • wanda43 Re: Ewa Stankiewicz - 14.05.12, 07:21
      Wczoraj na Polsacie pokazali nagranie jak Stankiewicza agresywnie i beszczelnie atakuje innych posłów z PO, paskudne klamliwe babsko. Niesielowski dal sie jej sprowokowac, inni spokojnie odpierali jej ataki. Jesli ktos komus ublizal, to raczej ona, a nie zaden z poslow.
      • zuzkazuzka111 nie kłam Wandziu, nie kłam 14.05.12, 08:24
        www.ipla.tv/2012-05-13-pis-sklada-pozew-przeciwko-stefanowi-ni/vod-5534104
        nic takiego tu nie ma.
        • wanda43 Re: nie kłam Wandziu, nie kłam 14.05.12, 08:34
          Stankewicz bis, czy Zugier Kotka?
        • calun_torunski pozew pis - u ?? w jakim trybie ??? 14.05.12, 08:44
          a swoja droga to przypomina aresztowanie wlasciciela sklepu przez policje po tym jak mu bojowka SA zdemolowala i podpalila sklep

tym razem bojowki PiS lamaly prawo, dopuszczaly sie miotania wyzwisk i agresji fizycznej wobec poslow - widzialy to miliony Polakow

posel Niesiolowski nie stchorzyl przed pusowska bojowka i chwala mu za to

i przy okazji - dlaczego nazywa sie PiS "prawica" - przeciez to jest narodowo-socjalistyczna zbieranina ???
      • chasyd_666 Re: Ewa Stankiewicz - 14.05.12, 08:42
        wanda43 napisała:

> Wczoraj na Polsacie pokazali nagranie jak Stankiewicza agresywnie i beszczelnie
        > atakuje innych posłów z PO,

A konkretnie ?...

--
        www.youtube.com/watch?v=O3bjHyc8AOo
    • cookies9 Re: Ewa Stankiewicz - 14.05.12, 08:32
      Wiadomo kim jest i do jakiej stajni należy:-) - jest pracownikiem Gazety Polskiej Codziennej
      i to wystarczy,aby poseł Niesiołowski nie chciał z nią rozmawiać.Była namolna,jak mucha...
      Znamy jej 'dzieła' - ociekające wazeliną pod adresem PiS i panaprezesa i niechęci wobec PO.
      Jest tendencyjna,nierzetelna,propagandzistka red,Sakiewicza i Pośpieszalskiego...Była to prowokacja szyta grubymi nićmi. A swoją drogą, przyćmiła wszelkie dyskusje na temat '67'...
      • remik.bz Incydent w czasie jasnogórskiej pielgrzymki 14.05.12, 09:05
        cookies9 napisała:

> Wiadomo kim jest i do jakiej stajni należy:-) - jest pracownikiem Gazety Polski
        > ej Codziennej
        > i to wystarczy,aby poseł Niesiołowski nie chciał z nią rozmawiać.Była namolna,j
        > ak mucha...

Dokladnie tak samo było z pewna Pania dziennikarz z Polsatu , która filmowała pielgrzymów jasnogórskich.
        Wiadomo było kim jest, do jakiej stajni należy, była namolna jak mucha, robiła to wbrew woli pielgrzymów.
        Rozumiem, ze Panią z Polsatu tez potępisz?
        • calun_torunski Incydent w czasie prezentacji nowych produktow Ryd 14.05.12, 09:48
          Rydzyka

> Dokladnie tak samo było z pewna Pania dziennikarz z Polsatu , która filmowała p
          > ielgrzymów jasnogórskich.

dokladnie zupelnie inaczej

> Wiadomo było kim jest, do jakiej stajni należy, była namolna jak mucha, robiła
          > to wbrew woli pielgrzymów.

co robila wbrew woli "pielgrzymow" ???? filmowala spotkanie z biznesmenem-politykiem na otwartej przestrzeni - w miejscu otwarym dla wszystkich, w dodatku, w odroznieniu od Stankiewicz przyszla bez swojej bojowki

> Rozumiem, ze Panią z Polsatu tez potępisz?

za co ??? ona byla ofiara agresji mocherow, a nie uczestnikiem bojowki PiS
    • chasyd_666 Re: Ewa Stankiewicz - 14.05.12, 08:34
      >do Komorowskiego "w moich oczach jest pan półanal
      > fabetą"

A nie jest ?... :)

--
      www.youtube.com/watch?v=O3bjHyc8AOo
      • calun_torunski a kogo obchodza jej oczy i co tam sobie ubzdura ?? 14.05.12, 08:45
        zalosna osoba
      • behemot17-13 Re: Ewa Stankiewicz - 14.05.12, 18:08
        człowieku, to nie ma znaczenia, czy jest czy nie jest. dziennikarka, powinna relacjonować wydarzenia a nie wrzeszczeć i rzucać obelgami. na wiecu zachowywała się jak baba jarmarczna, jak polityk najgorszego sortu. Stankiewicz nie wykonuje zawodu dziennikarza, ona uprawia propagandę, tanią, chamską i przez to nie jest akceptowana.
    • remik.bz Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 08:55
      behemot17-13 napisał:

> czy relacjonuje rzeczywistość? czy ukazuje obraz obiektywnie

a może trafił swój na swego?

To tak samo jak z tą Pania redaktor z Polsatu , która wbrew woli pielgrzymów filmowała ich w czasie jasnogórskich uroczystości.
      Doszło wtedy niestety do rekoczynów. Opinia publiczna stała po jej stronie: " w końcu to dziennikarz, ma prawo filmowac nawet wbrew woli filmowanego".
      Ale widac Pan Niesiolowski nie podziela tej opinii . Szkoda tylko , ze nie stanął wtedy w obronie pielgrzyma, który nie zyczył sobie filmowania.
      • xenocide Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 09:08
        remik.bz napisał:

> behemot17-13 napisał:
        >
        > > czy relacjonuje rzeczywistość? czy ukazuje obraz obiektywnie
        >
        > a może trafił swój na swego?
        >
        > To tak samo jak z tą Pania redaktor z Polsatu , która wbrew woli pielgrzymów fi
        > lmowała ich w czasie jasnogórskich uroczystości.
        > Doszło wtedy niestety do rekoczynów. Opinia publiczna stała po jej stronie: " w
        > końcu to dziennikarz, ma prawo filmowac nawet wbrew woli filmowanego".
        > Ale widac Pan Niesiolowski nie podziela tej opinii . Szkoda tylko , ze nie stan
        > ął wtedy w obronie pielgrzyma, który nie zyczył sobie filmowania.

Co wolno lemingowi to nie moherowi.
        • calun_torunski dlaczego nie wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 09:44
          scenia pierwsza:

idzie Niesiolowski - w odleglosci 5-10 metrow biegnie kilku bojowkarzy PiS krzyczacych - zlodziej, zdrajca, dlasza droge Nesiolowskiego zagradzaja barierki, za ktorymi stoja wrzesczacy bojowkarze PiS, blokujacy przejscie Niesiolowskiemu, podchodzi z kamera propagandzistka PiS Stankiewicz, zadaje pytania, na sugestie oddalenie sie ponawia pytania, podchodzi coraz blizej, wycie bojowkarzy PiS narasta, Niesiolowski odpycha kamere od swojej twarzy

scena druga:

ekipa dziennikarzy stacji TV, ktorej czestymi goscmi sa poslowie PiS i SP, filmuje przebieg zjazdu zwolennikow leadera politycznego i rzutkiego biznesmena Rydzyka, organizowanym w miejscu waznym dla ogromnej wiekszosci Polakow - miejscu otwartym dla wszystkich. Od czasu do czasu jedna ze starszych osob rzuca obelge w strone ekipy, w pewnym momencie do ekipy zbliza sie grupa osob, zaczynaja lzyc ekipe i usiluja wyrwac mikrofon i kamere, ekipa wobec agresji i grozby zniszczenia sprzetu i obrazen opuszcza teren

• behemot17-13 Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 18:27
        ta pani redaktor z Polsatu nie udzielała się na wiecach, nie robiła za polityka, nie obrzucała błotem premiera i prezydenta bo jest dziennikarką, natomiast Stankiewicz nią nie jest, jest politykiem.
        • zgred-zisko Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 18:52
          Według norm panujących n. w CNN (i innych poważnych agencjach), dziennikarz, który wziąłby aktywny udział a jakiejś imprezie partyjnej, zastałby wyrzucony z roboty na zbity pysk, tego samego dnia.
          • ave.duce Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 18:59
            Dlatego dziwi mnie taka jednoznaczna reakcja "Reporterów bez Granic".
            Pewnie nie wiedzą, kto zacz Stankiewicz.
            • behemot17-13 Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 19:14
              wiedzą, wiedzą. w tym przypadku zadziałała tzw. solidarność zawodowa, będą stać po stronie Stankiewicz.
              • ave.duce Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 19:25
                I to są zapewne ci sami, którzy wyrzekają na "solidarność zawodową", np., lekarzy ;)
                • behemot17-13 Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 19:30
                  dokładnie tak jest.
          • cookies9 Re: Może wzoruje się na TVN i Polsacie? 14.05.12, 19:00
            U nas nie ma takich norm - im bardziej upolityczniony dziennikarz tym lepiej - Stankiewicz,
            Sakiewicz,Rymanowski - przykładów sporo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka