Dodaj do ulubionych

Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!!

06.06.12, 21:46
Co teraz zrobi Jarkacz? Ostatnia szansa na poważne dokopanie rządowi umknęła.Powinien sobie przypomnieć że za jego rządów oddano 7 (siedem) km autostrad.
Obserwuj wątek
    • volupte Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 21:49
      Tragedia!!!
    • lumpior To cios w gołębie serce PrezesaPana. 06.06.12, 21:49
      Ucierpi także Tadek z Torunia i jego mohery.Jak można????.
      • m.c.hrabia Re: To cios w gołębie serce PrezesaPana. 06.06.12, 21:52
        niemieckie leopardy maja wolną drogę :)
      • zapijaczony_ryj Raczej kop w rozkalibrowane zwieracze! 07.06.12, 18:08
        lumpior napisał:

> Ucierpi także Tadek z Torunia i jego mohery.Jak można????.

Nalezało mu się, bo to wredny i wielo wizerunkowy typ!
      • zoil44elwer Re: To cios w gołębie serce PrezesaPana. 07.06.12, 18:47
        NEWS PAPa!Premier pojechał 100 kilometrową autostradą A2(częściowo przejezdna) do posła Godsona na obiaT.Menu:Przystawka-Czarny salceson z bananami.Zupa:Czernina z kaczej krwi.Danie główne:Ryż z kaczką po pekińsku,brukselka i pataty.Deser:Niskoprocentowe wino afrykańskie z bananów.
    • losiu4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:01
      nie dość ze tylko częśc, to jeszcze "przejezdna". A i to jak wieść gminna niesie zaraz po euro trzeba bedzie zamykać i poprawiać. Z resztą drogowych obietnic, bo to nie tylko o A2 chodzi, (i tak obcietych w stosunku do planów sprzed kilku lat) nie jest tak wesoło. Weź se wsadź takie "sukcesy" wiesz gdzie.

Pozdrawiam

Losiu
      • des4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:07
        nie wieść gminna a powszechnie wiadomo

nie poprawiać tylko uzupełniać ekrany, barierki itp...

a poza tym autostrady nam nie potrzeba bo to tylko pijar i propaganda :)))
      • alistair-p Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:10
        Masz rację,żeby jeszcze tej elektryki nie było po chałupach to byłby sukces.
      • boblebowsky Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:12
        losiu4 napisał:

> nie dość ze tylko częśc, to jeszcze "przejezdna". A i to jak wieść gminna niesi
        > e zaraz po euro trzeba bedzie zamykać i poprawiać. Z resztą drogowych obietnic,
        > bo to nie tylko o A2 chodzi, (i tak obcietych w stosunku do planów sprzed kilk
        > u lat) nie jest tak wesoło. Weź se wsadź takie "sukcesy" wiesz gdzie.
        >

Znowu głupota i zła wola dała o sobie znać.
        Nie część otwarta tylko część jest "przejezdna" i nie poprawiać, tylko dokończyć pisi matole.
        • losiu4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 00:23
          boblebowsky napisał:

> Nie część otwarta tylko część jest "przejezdna" i nie poprawiać, tylko dokończy
          > ć pisi matole.

no przeca pisałem że "przejezdna". Natomiast po euro trzeba bedzie i poprawiać i dokończyć. Czasem cieżko będzie rozróżnic jedno od drugiego. No, zobaczymy co z tego wyjdzie bo prawdę mówiac mam pomału dosc ryzego burdelu. Za stary jestem by sie na pijarowskie sztuczki nabierać.

Pozdrawiam

Losiu
          • boblebowsky Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 00:39
            losiu4 napisał:

> boblebowsky napisał:
            >
            > > Nie część otwarta tylko część jest "przejezdna" i nie poprawiać, tylko do
            > kończy
            > > ć pisi matole.
            >
            > no przeca pisałem że "przejezdna". Natomiast po euro trzeba bedzie i poprawiać
            > i dokończyć. Czasem cieżko będzie rozróżnic jedno od drugiego. No, zobaczymy co
            > z tego wyjdzie bo prawdę mówiac mam pomału dosc ryzego burdelu. Za stary jeste
            > m by sie na pijarowskie sztuczki nabierać.
            >

Nie bądź bezczelny co! Napisałeś, że otwarta tylko część i to w stanie przejezdności. Tymczasem otwarta jest całość i jednym odcinkiem w stanie "przejezdności".
            I nie poprawiać tylko dokończyć to nie zostało zrobione, czyli stacje benzynowe, tereny zielone,ekrany dźwiękowe, itd... A to że ciężko ci odróżnić poprawki od dokończenia potwierdza tylko to co ci powtarzam, że rozumek masz mały.
            • losiu4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 01:23
              boblebowsky napisał:

nagłówek to dzieło założyciela wątku. Ja napisałem o cześci przejezdnej. Którą nb. trzeba "otworzyc" znaczy jakoś do uzytku oddać :) A części, bo cała A2 ma sięgać od granicy do granicy.

> Tymczasem otwarta jest całość i jednym odcinkiem w stanie "przejezdności".

nie jest otwarta "całość' bo całosć, jak już zaznaczyłem, ma byc "od granicy do granicy". Nie wprowadzaj ludzi w błąd ryżym pijarem.

> I nie poprawiać tylko dokończyć to nie zostało zrobione,

trzeba będzie i dokończyć o czym piszesz i poprawić tu i ówdzie tam gdzie nie zostało wszystko zrobione. Nie ma lewara :) Bo nie tylko o "tereny zielone" chodzi:
              "Od 3 czerwca kierowcy mogą jeździć odcinkami A i B. Na odcinku A nie ma jeszcze jednak ostatniej warstwy asfaltu. Zezwala na to tzw. ustawa o przejezdności, którą podpisał niedawno prezydent. Odcinki A i C są na razie właśnie tylko przejezdne - ukończone mają być w październiku br. "

Pozdrawiam

Losiu
              • boblebowsky Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 01:38
                losiu4 napisał:

> boblebowsky napisał:
                >
                > nagłówek to dzieło założyciela wątku. Ja napisałem o cześci przejezdnej. Którą
                > nb. trzeba "otworzyc" znaczy jakoś do uzytku oddać :) A części, bo cała A2 ma s
                > ięgać od granicy do granicy.
                >
                > > Tymczasem otwarta jest całość i jednym odcinkiem w stanie "przejezdności"
                > .
                >
                > nie jest otwarta "całość' bo całosć, jak już zaznaczyłem, ma byc "od granicy do
                > granicy". Nie wprowadzaj ludzi w błąd ryżym pijarem.
                >
                > > I nie poprawiać tylko dokończyć to nie zostało zrobione,

Dawno takiego głąba to na tym forum nie spotkałem. Ręce do kolan opadają.
                EOT.

pl.wikipedia.org/wiki/Autostrada_A2_%28Polska%29#Odcinek_wschodni

> trzeba będzie i dokończyć o czym piszesz i poprawić tu i ówdzie tam gdzie nie z
                > ostało wszystko zrobione. Nie ma lewara :) Bo nie tylko o "tereny zielone" chod
                > zi:
                > "Od 3 czerwca kierowcy mogą jeździć odcinkami A i B. Na odcinku A nie ma jes
                > zcze jednak ostatniej warstwy asfaltu
                . Zezwala na to tzw. ustawa o przejezd
                > ności, którą podpisał niedawno prezydent. Odcinki A i C są na razie właśnie
                > tylko przejezdne
                - ukończone mają być w październiku br. "
                >
                > Pozdrawiam
                >
                > Losiu
                • losiu4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 13:49
                  boblebowsky napisał:

> Dawno takiego głąba to na tym forum nie spotkałem. Ręce do kolan opadają.
                  > EOT.

nie żeby co, ale to co zapodałeś potwierdza ze A2 ma byc "od granicy do granicy" :) A teraz troche o pijarowskich sztuczkach ryzych przy budowach dróg w Polsce. Otóż przyjmij do wiadomości ze pierwotne plany były dużo bardziej rozległe. Ryze widzac ze nie dadzą rady, zaczeły je obcinać. I tu uwaga: nawet tych obciętych planów nie wykonano, bo pomijając naszą nieukończoną A2 budowano i miano skończyć też inne drogi. W zamian mamy szopkę pt. "wielkie święto z okazji przejezdności A2", czyli skupiono się tylko na jednym z elementów tego planu który również nie został ukończony. Trzeba być lemingiem i to dużym, co najmniej takim jak Boblebowsky, by dać się nabrać na tę hucpę.

Pozdrawiam

Losiu
                  • boblebowsky Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 14:03
                    No i po raz kolejny EOT. Okazuje się , że argumenty to słowo które jest ci kompletnie obce.
                    Zasługujesz jedynie na baty, a nie na dyskusje.

losiu4 napisał:

> boblebowsky napisał:
                    >
                    > > Dawno takiego głąba to na tym forum nie spotkałem. Ręce do kolan opadają.
                    > > EOT.
                    >
                    > nie żeby co, ale to co zapodałeś potwierdza ze A2 ma byc "od granicy do granicy
                    > " :) A teraz troche o pijarowskich sztuczkach ryzych przy budowach dróg w Polsc
                    > e. Otóż przyjmij do wiadomości ze pierwotne plany były dużo bardziej rozległe.
                    > Ryze widzac ze nie dadzą rady, zaczeły je obcinać. I tu uwaga: nawet tych ob
                    > ciętych planów
                    nie wykonano, bo pomijając naszą nieukończoną A2 budowano i
                    > miano skończyć też inne drogi. W zamian mamy szopkę pt. "wielkie święto z okazj
                    > i przejezdności A2", czyli skupiono się tylko na jednym z elementów tego planu
                    > który również nie został ukończony. Trzeba być lemingiem i to dużym, co
                    > najmniej takim jak Boblebowsky, by dać się nabrać na tę hucpę.
                    >
                    > Pozdrawiam
                    >
                    > Losiu
                    • losiu4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 08.06.12, 00:07
                      czyli co? Fakty sie nie podobają to sie obrazamy? Ano można i tak. I przyjmij do wiadomości że ten "sukces" to nie jest sukces. Obciete plany nie zostały zrealizowane a to co sie przedstawia jako niebywałe osiagniecie jest właśnie jeszcze jednym przykładem na to ze nie dokończono tego co planowano. Jedynym prawdziwym sukcesem jest przepchnieta w błyskawicznym trybie ustawa o "przejezdności" bo jakby nie to, to nie byłoby nawet "przejezdnej A2". I to są te Twoje sukcesy... całe szczęście za granicą mało kto się tym interesuje, bo wstyd byłby jak byk.

Pozdrawiam

Losiu
          • damakier1 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 14:05
            losiu4 napisał:
            > no przeca pisałem że "przejezdna". Natomiast po euro trzeba bedzie i poprawiać
            > i dokończyć.

No to się poprawi i dokończy. Uważasz, że jak po Kaczyńskim nie trzeba było niczego poprawić ani dokończyć, bo niczego nie zrobił to było lepiej?

Nie ma rady, nie da się zakrzyczeć sukcesu, jaki osiągnęliśmy. A że sukces jest, widać choćby po tym, jak bardzo ciebie i wszystkich wyznawców Pisu boli.
            • losiu4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 08.06.12, 00:26
              damakier1 napisała:

> No to się poprawi i dokończy. Uważasz, że jak po Kaczyńskim nie trzeba było nic
              > zego poprawić ani dokończyć, bo niczego nie zrobił to było lepiej?

o tym co zrobił rząd Kaczora (i poprzednicy) to można poczytać. Zrobili dosć sporo jak na tak krótki okres czasu. Pewnie mogli wiecej, kto wie. Tyle ze te prace nie były widoczne "gołym okiem" w postaci hasajacych po placu budowy maszyn. Taki widok to samiutka końcówka procesu inwestycyjnego, choć trzeba przyznać najbardziej widowiskowa i widoczna dla postronnych.

> Nie ma rady, nie da się zakrzyczeć sukcesu, jaki osiągnęliśmy.

zrozum, kobitko. To co nam sie przedstawia jako sukces jest rozpaczliwym łataniem porazki w realizacji planów budowy dróg. Przecież jakby nie przepchana w ekspresowym tempie i dogniatana kolanem ustawa o "przyjezdności" to nawet tym "sukcesem" z A2 nie można by sie było pochwalić. I to chyba jedyny ogromny sukces całej kampanii - ta ustawa. Większosć planów lezy i kwiczy, bo imaginuj sobie Aśćka, ze A2 to tylko jedna z dróg które miały być gotowe (nie przejezdne, a gotowe) na Euro2012. Całe szczescie zasadniczo wiemy o tym tylko my, tubylcy. Zagranicy to nie interesuje, dzieki Bogu.

> A że sukces jest, widać choćby po tym, jak bardzo ciebie i wszystkich wyznawców Pisu boli.

nie wiem czy kogo co boli czy nie, mnie boli jeno to ze ryże potrafiły spartolic w sumie dograną rzecz. Naprawde wolałbym nie mieć powodu do narzekań, nie cieszy mnie gdy ktoś fuszerkę odwala i bardzo ale to bardzo nie lubię jak ktoś, szczególnie rzadzacy, w kulki sobie polatuje. A jak jeszcze co nie daj Boże cos sie stanie na tych "przejezdnych drogach" i zainteresuja się tematem zagraniczniacy ... wole nie myśleć o takiej ewentualniosci i po cichu trzymam kciuki za ryżych zeby jednak nic sie nie stało.

Pozdrawiam

Losiu
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 08.06.12, 08:14
                losiu4 napisał:

> o tym co zrobił rząd Kaczora (i poprzednicy) to można poczytać. Zrobili dosć sp
                > oro jak na tak krótki okres czasu. Pewnie mogli wiecej, kto wie. Tyle ze te pra
                > ce nie były widoczne "gołym okiem" w postaci hasajacych po placu budowy maszyn.
                > Taki widok to samiutka końcówka procesu inwestycyjnego, choć trzeba przyznać n
                > ajbardziej widowiskowa i widoczna dla postronnych.

No to wymień konkretnie co zrobili poza np. zablokowaniem budowy a1 z Grudziądza do Torunia.

> zrozum, kobitko. To co nam sie przedstawia jako sukces jest rozpaczliwym łatani
                > em porazki w realizacji planów budowy dróg. Przecież jakby nie przepchana w eks
                > presowym tempie i dogniatana kolanem ustawa o "przyjezdności" to nawet tym "suk
                > cesem" z A2 nie można by sie było pochwalić. I to chyba jedyny ogromny sukces c
                > ałej kampanii - ta ustawa. Większosć planów lezy i kwiczy, bo imaginuj sobie Aś
                > ćka, ze A2 to tylko jedna z dróg które miały być gotowe (nie przejezdne, a goto
                > we) na Euro2012. Całe szczescie zasadniczo wiemy o tym tylko my, tubylcy. Zagra
                > nicy to nie interesuje, dzieki Bogu.

Ale cała A2, o czym piszesz powyżej, nie miała być użytkowana przed Euro. To że jest ta autostrada w obecnym kształcie jest realizacją planów. A wg wszystkich miało się nie udać.

>
                > nie wiem czy kogo co boli czy nie, mnie boli jeno to ze ryże potrafiły spartoli
                > c w sumie dograną rzecz.
                >

A gdzie niby spartoliły? Dograły dograną rzecz.
      • behemot17-13 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:30
        straszny smutas z Ciebie jest, nic tylko narzekasz, wytykasz, szukasz wszędzie minusów. czy Ty potrafisz jeszcze być z czegokolwiek zadowolony?
        • losiu4 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 00:19
          behemot17-13 napisał:

> straszny smutas z Ciebie jest, nic tylko narzekasz, wytykasz, szukasz wszędzie
          > minusów. czy Ty potrafisz jeszcze być z czegokolwiek zadowolony?

potrafię. Natomiast nie widzę powodu by cieszyc się z byle czego. Czemu ryże nie potrafia nic zrobić porządnie?

Pozdrawiam

Losiu
    • fiu-bzdziu2010 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:15
      może jakiś bojkot ogłoszą, będzie luźniej
    • 3alfa.alfa Może tak: kiedy i na ile zamkną? 06.06.12, 22:15
      alistair-p napisał:

> Co teraz zrobi Jarkacz? Ostatnia szansa na poważne dokopanie rządowi umknęła.Po
      > winien sobie przypomnieć że za jego rządów oddano 7 (siedem) km autostrad.
      • alistair-p Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 06.06.12, 22:41
        3alfa.alfa napisała:

> alistair-p napisał:
        >
        > > Co teraz zrobi Jarkacz? Ostatnia szansa na poważne dokopanie rządowi umkn
        > ęła.Po
        > > winien sobie przypomnieć że za jego rządów oddano 7 (siedem) km autostrad
        > .
        =======================
        Nic nie jest wieczne,zawsze po jakimś czasie trzeba odnowic,naprawić.
        • 3alfa.alfa Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 06.06.12, 22:45

> =======================
          > Nic nie jest wieczne,zawsze po jakimś czasie trzeba odnowic,naprawić.
          >
          Nie mam na myśli jakiejs odległej przyszłości a raczej jeszcze ten rok kalendarzowy
          • alistair-p Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 06.06.12, 22:49
            Nie znam się na konstrukcji autostrad.Jesli jesteś w stanie tak znakomicie ocenić jej stan techniczny,gratuluję,marnujesz się tutaj na FK.
            • 3alfa.alfa Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 06.06.12, 22:52
              alistair-p napisał:

> Nie znam się na konstrukcji autostrad.Jesli jesteś w stanie tak znakomicie ocen
              > ić jej stan techniczny,gratuluję,marnujesz się tutaj na FK.

Nie trzeba być specjalistą że coś nie jest tak skoro zrobili ograniczenia do 70 km/h i tylko do 3,5 t
              • alistair-p Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 06.06.12, 23:21
                To chyba są dwie autostrady A2,na tej o której pisze można jeżdżić do 100 km/h.O tym że jest zamknięta dla ciężarówek nie słyszałem.
                • losiu4 Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 07.06.12, 00:16
                  alistair-p napisał:

> To chyba są dwie autostrady A2,na tej o której pisze można jeżdżić do 100 km/h
                  > .O tym że jest zamknięta dla ciężarówek nie słyszałem.

a powinieneś:
                  "Dziś nad ranem wylano ostatnią część nawierzchni, na odcinku C, gdzie prace były najbardziej opóźnione przez problemy z wykonawcami (jego budowę najpierw porzucił chiński Covec, potem bankrutująca firma DSS). Autostradą mogą przejeżdżać wyłącznie samochody osobowe do 3,5 tony i autokary."
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11866456,Autostrada_A2_ukonczona__Bedzie_przejezdna_na_Euro.html
                  i jeszcze:
                  "Na krytycznym odcinku C będą mogły jechać jedynie pojazdy o wadze do 3,5 tony z prędkością do 70 km/h."
                  wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Autostrada-A2-bedzie-przejezdna,wid,14546693,wiadomosc.html?ticaid=1e958
                  Pozdrawiam

Losiu
                  • xkx2 Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 07.06.12, 07:37
                    Z tego co mi wiadomo każdy kto bedzie jecha czymś takim robi to na własne ryzyko. W przypadku wypadku na odszkodowanei bym raczej nie liczył, bo wedla ubezpieczycieli jest to nei droga a budowa.
                    PiS wybudował autostrade POpaprańcy i spólka wybudowali wiele kilomartów wyrobów drogo podobnych za cenę dróg brukowanych złotem i szlachetnymi kamieniami.
                    • felinecaline Re: Może tak: kiedy i na ile zamkną? 07.06.12, 13:22
                      Takie "budowy" (przebudowy, rozbudowy) ciagna sie tez od polskiej zachodniej granicy na zachod w poprzek, wzdluz i na "skuske" calej Europy i cale szczescie, inaczej jezdzilo by sie po tym, czym byly "autostrady" w DDR (pewnie za jej istnienia nie bylo cie jeszcze na swiecie :P ) albo po "autostradach w ruinie" a nie w budowie, przebudowie czy rozbudowie.
                • 3alfa.alfa Miałem rację juz dziś autostrade zamknęli!!! 07.06.12, 18:02
                  Zeby Ryży mógł sie pojeździć
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,114927,11885183,Premier_sprawdzal_stan_A2__Tak_jechal_z_Warszawy_do.html
    • douglasmclloyd Masakra 06.06.12, 22:33
      Na dodatek Tusk rządów nie chce oddać i właśnie sobie 3 kadencję zaklepuje.
      • m.c.hrabia Re: Masakra 06.06.12, 22:39
        "wredne bydle" panunprezesu nie chce ustąpić :)
      • losiu4 Re: Masakra 07.06.12, 00:27
        douglasmclloyd napisał:

> Na dodatek Tusk rządów nie chce oddać i właśnie sobie 3 kadencję zaklepuje.

jak sie lemingi znowu dadza nabrać na ryży pijar, tym razem z robieniem z niepowodzenia sukcesu - jak najbardziej tak. Bedzie 3. kadencja.

Pozdrawiam

Losiu
        • douglasmclloyd Re: Masakra 07.06.12, 00:54
          losiu4 napisał:

> douglasmclloyd napisał:
          >
          > > Na dodatek Tusk rządów nie chce oddać i właśnie sobie 3 kadencję zaklepuj
          > e.
          >
          > jak sie lemingi znowu dadza nabrać na ryży pijar, tym razem z robieniem z niepo
          > wodzenia sukcesu - jak najbardziej tak. Bedzie 3. kadencja.

Oby, bo wszyscy, oprócz Wolaków-malkontentów-pesymistów są zadowoleni.
          • losiu4 Re: Masakra 07.06.12, 01:27
            douglasmclloyd napisał:

> Oby, bo wszyscy, oprócz Wolaków-malkontentów-pesymistów są zadowoleni.

jak widać metoda "na koze rabina" swięci tryumfy

Pozdrawiam

Losiu
    • kiemlicz88 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:41
      To już do granicy z Białorusią można dojechać? Wow!
      • m.c.hrabia Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:45
        czekasz ?
        aby tam sie udać?
        • kiemlicz88 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 23:04
          m.c.hrabia napisał:

> czekasz ?
          > aby tam sie udać?

Tusk POwinien odwiedzić kumpla na Kremlu
      • alistair-p Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:46
        Łukaszenko otworzył granicę ? Myślałem że była otwarta cały czas.Alexander czeka z otwartymi ramionami na Jarkacza,wszak mentalnie i ideologicznie są identyczni.
      • douglasmclloyd Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 22:47
        kiemlicz88 napisał:

> To już do granicy z Białorusią można dojechać?

A tam po co?
    • chateau A jaki ten Tusk wredny, że 06.06.12, 23:10
      kazał robotnikom udawać radość - biegać po autostradzie i jeździć po niej rowerami.

Przecież to niemożliwe, żeby prawdziwy Polak cieszył się z wykonanej roboty. Więc albo pilnowali ich pochowani w krzakach siepacze, albo to byli Chińczycy z Covecu przebrani za Polaków.
    • wujaszek_joe Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 06.06.12, 23:46
      W nagrodę za swoje osiągnięcia Jarosław powinien zbudować następne 7km osobiście.
    • bryt.bryt a bylo tak pieknie ... 07.06.12, 00:26
      www.wprost.pl/ar/320960,1/Kaczynski-apeluje-z-autostrady-A2-nie-dajmy-Tuskowi-zepsuc-Euro/
    • zapijaczony_ryj A 3 miliony darmowych mieszkań ? 07.06.12, 06:38
      alistair-p napisał:

> Co teraz zrobi Jarkacz? Ostatnia szansa na poważne dokopanie rządowi umknęła.Po
      > winien sobie przypomnieć że za jego rządów oddano 7 (siedem) km autostrad.

które potem ukryto przed narodem
      • wiosnaludzikow Re: A 3 miliony darmowych mieszkań ? 07.06.12, 07:48
        ...a gruszki na wierzbie Millera :), a "zmienię nazwę partii zaraz po wyboracch, przysięgam-PALIKOTA"
        Wszyscy w tym mocno niedoskonałym systemie wyborczym kłamią. Zły jest system, który czyni to bezkarnym politycznie.
    • wiosnaludzikow Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 07:29
      ...a PO Euro2012 autostrada zostanie zamknięta i dalej budowana. To jak w scenariuszu do Misia IV.
    • xkx2 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 07:33
      To nie jest autostrada. To nie jest nawet droga to wyrób drogo podobny z którego korzystanie jest bardzo ryzykowne. Ciekawe kto będzie płacił odszkodowania za wypadki na tych wyrobach drogo podobnych jak się ubezpieczyciele powypinają bo stwierdza iż jazda po budowie nie jest objęta ubezpieczeniem?
      • jan.urbaniak1 Ponieważ zmuszony jest często jeżdzić ... 07.06.12, 11:54
        ... służbowo do Poznania lub Łodzi to z pewną taką słodyczą mówię PiSdzielcom: ChWWDPSJ !!! Osobiście uważam to (mam na myśli autostradę a nie ChWD... .) za bardzo pozytywną stronę EURO'2012.
    • cookies9 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 12:16
      To wszystko dla JarKacza:-) Boi się latać samolotem, a uwielbia ,jak go wożą limuzyną...
      droga z Warszawy do Lizbony przed nim i jego limuzynami:-)))
      • alistair-p Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 12:31
        Masz może jakieś informacje,że on już w tej Lizbonie zostanie?Niech ktoś tylko odprowadzi samochód,pewnie służbowy.
    • kzet69 Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 13:29
      Alistair-p mam pytanie jaka "Autostrada A-2" została otwarta? Zapewniono jedynie przejezdność dro biegnącej trasą przyszłej A-2. Z autostrada to póki co ma to niewiele wspólnego...
    • aniechto.only Re: Autostrada A2 otwarta.Płacz w PiS !!! 07.06.12, 13:54
      Niedawno widziałam samochód z naklejką na zderzaku "Nie czytam Wyborczej, nie ogładam TVN 24!" Teraz pisiaki będą musieli dopisać "Nie jeżdzę autostradą Tuska!" :))))
    • pan.nikt nie otwarta, tylko "Przejezdna" 08.06.12, 05:47
      nie otwarta, tylko PRZEJEZDNA
      • obraza.uczuc.religijnych Re: nie otwarta, tylko "Przejezdna" 08.06.12, 08:15
        Czyli cel osiągnięto: po autostradzie się jeździ.
      • cookies9 Re: nie otwarta, tylko "Przejezdna" 08.06.12, 08:18
        pan.nikt napisał:

> nie otwarta, tylko PRZEJEZDNA

i wystarczy...w ciągu kilku miesięcy pojawi się cała infrastruktura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka