Dodaj do ulubionych

Donald Pinokio

10.06.12, 19:34
Nos coraz dłuższy

Tusk będzie ponownie kandydował na szefa PO - doniósł "Newsweek". Premier, mimo że wielokrotnie podkreślał, że nie zamierza znowu startować w partyjnych wyborach, ponoć zmienił zdanie.
Obserwuj wątek
    • simera16 Re: Donald Pinokio 10.06.12, 19:41
      kiemlicz88 napisał:

> Nos coraz dłuższy
      >
      > Tusk będzie ponownie kandydował na szefa PO - doniósł "Newsweek". Premier, mimo
      > że wielokrotnie podkreślał, że nie zamierza znowu startować w partyjnych wybor
      > ach, ponoć zmienił zdanie.
      >
      Jesteś członkiem PO, ze cię ta wewnątrzpartyjna sprawa tak intryguje?
      • pupa_putina Re: Donald Pinokio 10.06.12, 20:31
        Oszust na stanowisku premiera jest problemem wszystkich Polaków. Zreszta gdyby tak do tego podejść, to trzeb by uznać, że wszystkie komuchy z tego forum należą do PiSu. Nic was tu tak nie fascynuje jak byle bździna wypuszczona przez kaczora albo jego przybocznych sługusów.
        • man_sapiens Re: Donald Pinokio 10.06.12, 20:52
          Oszust? Aha, budowałeś swoją karierę na założeniu, że nie będzie kandydować...
    • volupte Re: Donald Pinokio 10.06.12, 19:48
      Hofman ?
    • behemot17-13 Re: Donald Pinokio 10.06.12, 19:59
      bo widzisz, ma na uwadze takich nieboraków jak ty. kolejna kadencja Tuska i będziesz mógł się pluć nieprzerwanie, zapominając o żarciu, wystarczy, że będziesz nabierał dużo płynów do paszczy. doradzam kranówkę z odrobiną mydła(może być szare, z twoich żelaznych zapasów) plujesz i pienisz się zarazem.
    • kiemlicz88 Re: Donald Pinokio 10.06.12, 20:00
      Lemingom przypomnę:

14 września 2010:

Tusk przypomniał, że w styczniu 2011 r. upłynie 10 lat od momentu, gdy powstała Platforma. - Przez większość tego czasu byłem jej szefem, a kilka tygodni temu wybrano mnie na kolejną, czteroletnią kadencję - powiedział premier. Wyjdzie na to, że będę szefem PO przez 12 lat. To jest ten moment, kiedy powinno się dać szansę następcom. Zakładam, że to moja ostatnia kadencja - podkreślił.

Jego zdaniem, byłby to "niezły obyczaj", gdyby politycy, którzy sprawują funkcję szefa partii, w odpowiednim momencie z niej rezygnowali. - W Polsce jest sporo polityków, którzy myślą, że zostali szefami lub prezesami partii dożywotnio, ale ja zdecydowanie nie zaliczam się do tej grupy - zastrzegł Tusk. Na koniec rzucił pod adresem dziennikarzy, by nie martwili się o jego emeryturę.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ostatnia-kadencja-tuska,146067.html
      I jak tu wierzyć w każde inne słowo phemiera?
      • bgwd14 Re: Kaczyński - kłamczyński 10.06.12, 20:29
        Lepiej sobie odśwież pamięć, bo masz chłopie niebywały tupet. Po tylu niedotrzymanych obiecankach Twojego idola, po wielokrotnym łamaniu słowa, wysmarowałeś ten śmieszny post. Liczysz na to, że wszystkich Polaków ogarnęła pisowska amnezja?

Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem
        Nie będzie koalicji z Samoobroną.
        Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami
        Nie podniesiemy akcyzy na paliwo.
        Trzy miliony mieszkań
        Niższe podatki
        Tanie państwo i redukcja administracji
        Marcinkiewicz – premier na całą kadencję.
        Afera bilboardowa.
        Chcemy koalicji z PO.
        PO jest w koalicji z SLD.
        Nie bedzie TKMu.
        „Moja teczka jest sfałszowana”.
        W rządzie nie będzie przestępców!
        Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB.
        Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
        Kler nie ma wpływu na politykę PiS
        Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski.
        Obniżymy ZUS.
        • bgwd14 Re: Kaczyński - kłamczyński 10.06.12, 20:32
          Aha, i całkiem niedawne:
          Odejdę, gdy PiS przegra wybory
          Nie będę kandydował na prezydenta
    • kiemlicz88 Re: Donald Pinokio 10.06.12, 20:55
      Tusk obiecała drugą Irlandię i to prawdopodobnie będzie jedyna spełniona obietnica tego pana.
      • simera16 Re: Donald Pinokio 10.06.12, 21:25
        kiemlicz88 napisał:

> Tusk obiecała drugą Irlandię i to prawdopodobnie będzie jedyna spełniona obietn
        > ica tego pana.
        >
        Wierzysz w obietnice polityków? Pokaż mi takiego, który dotrzymał w 100% słowa...
        • kiemlicz88 Re: Donald Pinokio 10.06.12, 22:23
          Druga Irlandia akurat sie sprawdzi. Euro pociągnie nas na dno.
          Od momentu przyznania Polsce i Ukrainie prawa do organizacji piłkarskich mistrzostw Europy dług publiczny Polski zwiększył się o przeszło 300 miliardów złotych i wynosi 815 mld zł.
          • simera16 Re: Donald Pinokio 11.06.12, 06:01
            kiemlicz88 napisał:

> Druga Irlandia akurat sie sprawdzi. Euro pociągnie nas na dno.
            > Od momentu przyznania Polsce i Ukrainie prawa do organizacji piłkarskich mistrz
            > ostw Europy dług publiczny Polski zwiększył się o przeszło 300 miliardów złotyc
            > h i wynosi 815 mld zł.
            >
            Jeżeli to ma być odpowiedź na mój wpis, to muszę przyznać, że jest ona "wybitna"...
    • wiosnaludzikow Re: Donald Pinokio 11.06.12, 15:53
      kiemlicz88 napisał:

> Nos coraz dłuższy
      >
      > Tusk będzie ponownie kandydował na szefa PO - doniósł "Newsweek". Premier, mimo
      > że wielokrotnie podkreślał, że nie zamierza znowu startować w partyjnych wybor
      > ach, ponoć zmienił zdanie.
      A co ? Kaczyński nie będzie kandydował ?
      • wiosnaludzikow Jarosław Pinokio 11.06.12, 15:55
        Jak dizsiaj pamiętam Kaczyńskiego, który obiecał, że jak jego brat zostanie Prezedentem to On nie będzie Premierem.
        Są więc większe kłamczuchy !
    • sierpikosa Bruksela za Smoleńsk odmówiła mu posadki? 11.06.12, 16:20
      ?
    • agnostic5 Re: Donald Pinokio 11.06.12, 17:14
      PO to miał być zupełnie inny poziom. Jak się okazuje - jeden czort.
      Premier zamienia się w Gierka - piar i długi. A ufać można jak Kaczyńskiemu. Nieważne co mówi, bo i taK zrobi na odwrót. I tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka