Dodaj do ulubionych

Car przemówił

14.08.12, 15:38
Naród nie posiada się w wdzięczności: www.tvn24.pl/tusk-nie-uniknie-dzis-pytan-o-syna-i-amber-gold,270970,s.html
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Car przemówił 14.08.12, 16:09
      Premier Tusk miał bardzo dobre wystąpienie,szczególnie w kwestii rodzinnej...

"Kłopoty, w jakie wpadł mój syn są skutkiem tego, że wybrał samodzielną drogę i nie mógł liczyć na moją pomoc - mówił na konferencji Donald Tusk. Mój syn jest człowiekiem szczerym, uczciwym i silnym, choć nie wykazał się roztropnością. To bardzo bolesna cena życia. Liczę, że poradzi sobie z tą sytuacją. Może liczyć na moje wsparcie, jako ojca, a nie premiera - dodał. ..."

Miejmy nadzieję,że od tej pory więcej miejsca na FK poświęcimy Stafańskiemu-Plichcie,który
      bezczelnie ocyganił ,niektórych Polaków...

• simera16 Re: Car przemówił 14.08.12, 16:16
        cookies9 napisała:

> Premier Tusk miał bardzo dobre wystąpienie,szczególnie w kwestii rodzinnej...
        >
        > "Kłopoty, w jakie wpadł mój syn są skutkiem tego, że wybrał samodzielną drogę i
        > nie mógł liczyć na moją pomoc - mówił na konferencji Donald Tusk. Mój syn jest
        > człowiekiem szczerym, uczciwym i silnym, choć nie wykazał się roztropnością. T
        > o bardzo bolesna cena życia. Liczę, że poradzi sobie z tą sytuacją. Może liczyć
        > na moje wsparcie, jako ojca, a nie premiera - dodał. ..."
        >
        > Miejmy nadzieję,że od tej pory więcej miejsca na FK poświęcimy Stafańskiemu-Pli
        > chcie,który
        > bezczelnie ocyganił ,niektórych Polaków...

>
        Coś ty! Przecież może wyjść, że w OLT Michał Tusk zarabiał circa 8000 PLN, a AG dla krk przekazała kwotę z sześcioma zerami. Nie zauważyłeś, że najgłośniej ujadają ci najbliżej kruchty będący?
      • setijo Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:19
        Najbardziej urzekło mnie stwierdzenie "mój syn jest uczciwy" he he :)))
        • cookies9 Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:23
          setijo napisał:

> Najbardziej urzekło mnie stwierdzenie "mój syn jest uczciwy" he he :)))

A nie jest? To daj przykłady nieuczciwości...
          • setijo Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:28
            Nawet sam redaktor z gdańskiego GW przyznał, że młody Tusk ich oszukał: wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/401002,michal-tusk-przeprowadzil-wywiad-sam-ze-soba-redaktor-naczelny-gazety-wyborczej-trojmiasto-jan-grzechowiak-tusk-nas-oszukal.html

Rzeczywiście uczciwy niczym stary Tusk he he :)))
        • m.c.hrabia Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:24
          setijo napisał:

ty o swoim masz inne zdanie.
        • damakier1 Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:26
          A oprócz głupawego "he he" masz jakieś argumenty na to, że nie jest?
          • setijo Donald Bąk... 14.08.12, 16:33
            Jeżeli syn premiera nazywa się Bąk, to premier chyba też powinien nazywać się Bąk. No chyba że syn premiera nie nazywa się Bąk, tylko oszukuje, że się tak nazywa.
            A swoją drogą Donald Bąk to brzmi dumne he he :))
            • simera16 Re: Donald Bąk... 14.08.12, 16:41
              setijo napisał:

> Jeżeli syn premiera nazywa się Bąk, to premier chyba też powinien nazywać się B
              > ąk. No chyba że syn premiera nie nazywa się Bąk, tylko oszukuje, że się tak naz
              > ywa.
              > A swoją drogą Donald Bąk to brzmi dumne he he :))
              >
              A ty oczywiście nazywasz się "setijo"...
        • zgred-zisko Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:28
          Nigdy byś tak o swoim nie powiedział?
        • simera16 Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:28
          setijo napisał:

>
          A udowodnij, że mniej uczciwy od katabasów... wyborcza.biz/biznes/1,100896,12285385.html
    • volupte Re: Car przemówił 14.08.12, 16:46
      To my mamy cara?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka