setijo 14.08.12, 15:38 Naród nie posiada się w wdzięczności: www.tvn24.pl/tusk-nie-uniknie-dzis-pytan-o-syna-i-amber-gold,270970,s.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Car przemówił 14.08.12, 16:09 Premier Tusk miał bardzo dobre wystąpienie,szczególnie w kwestii rodzinnej... "Kłopoty, w jakie wpadł mój syn są skutkiem tego, że wybrał samodzielną drogę i nie mógł liczyć na moją pomoc - mówił na konferencji Donald Tusk. Mój syn jest człowiekiem szczerym, uczciwym i silnym, choć nie wykazał się roztropnością. To bardzo bolesna cena życia. Liczę, że poradzi sobie z tą sytuacją. Może liczyć na moje wsparcie, jako ojca, a nie premiera - dodał. ..." Miejmy nadzieję,że od tej pory więcej miejsca na FK poświęcimy Stafańskiemu-Plichcie,który bezczelnie ocyganił ,niektórych Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Car przemówił 14.08.12, 16:16 cookies9 napisała: > Premier Tusk miał bardzo dobre wystąpienie,szczególnie w kwestii rodzinnej... > > "Kłopoty, w jakie wpadł mój syn są skutkiem tego, że wybrał samodzielną drogę i > nie mógł liczyć na moją pomoc - mówił na konferencji Donald Tusk. Mój syn jest > człowiekiem szczerym, uczciwym i silnym, choć nie wykazał się roztropnością. T > o bardzo bolesna cena życia. Liczę, że poradzi sobie z tą sytuacją. Może liczyć > na moje wsparcie, jako ojca, a nie premiera - dodał. ..." > > Miejmy nadzieję,że od tej pory więcej miejsca na FK poświęcimy Stafańskiemu-Pli > chcie,który > bezczelnie ocyganił ,niektórych Polaków... > Coś ty! Przecież może wyjść, że w OLT Michał Tusk zarabiał circa 8000 PLN, a AG dla krk przekazała kwotę z sześcioma zerami. Nie zauważyłeś, że najgłośniej ujadają ci najbliżej kruchty będący? Odpowiedz Link Zgłoś
setijo Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:19 Najbardziej urzekło mnie stwierdzenie "mój syn jest uczciwy" he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:23 setijo napisał: > Najbardziej urzekło mnie stwierdzenie "mój syn jest uczciwy" he he :))) A nie jest? To daj przykłady nieuczciwości... Odpowiedz Link Zgłoś
setijo Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:28 Nawet sam redaktor z gdańskiego GW przyznał, że młody Tusk ich oszukał: wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/401002,michal-tusk-przeprowadzil-wywiad-sam-ze-soba-redaktor-naczelny-gazety-wyborczej-trojmiasto-jan-grzechowiak-tusk-nas-oszukal.html Rzeczywiście uczciwy niczym stary Tusk he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:24 setijo napisał: > Najbardziej urzekło mnie stwierdzenie "mój syn jest uczciwy" he he :))) ty o swoim masz inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:26 A oprócz głupawego "he he" masz jakieś argumenty na to, że nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
setijo Donald Bąk... 14.08.12, 16:33 Jeżeli syn premiera nazywa się Bąk, to premier chyba też powinien nazywać się Bąk. No chyba że syn premiera nie nazywa się Bąk, tylko oszukuje, że się tak nazywa. A swoją drogą Donald Bąk to brzmi dumne he he :)) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Donald Bąk... 14.08.12, 16:41 setijo napisał: > Jeżeli syn premiera nazywa się Bąk, to premier chyba też powinien nazywać się B > ąk. No chyba że syn premiera nie nazywa się Bąk, tylko oszukuje, że się tak naz > ywa. > A swoją drogą Donald Bąk to brzmi dumne he he :)) > A ty oczywiście nazywasz się "setijo"... Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:28 Nigdy byś tak o swoim nie powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Tusk prawdę ci powie... 14.08.12, 16:28 setijo napisał: > Najbardziej urzekło mnie stwierdzenie "mój syn jest uczciwy" he he :))) > A udowodnij, że mniej uczciwy od katabasów... wyborcza.biz/biznes/1,100896,12285385.html Odpowiedz Link Zgłoś