kiemlicz88 25.08.12, 10:55 Warszawiacy mają dość nePOtyzmu, korków, podwyżek i ślamazarnej budowy II odcinka metra. www.wiadomosci24.pl/artykul/czy_hanna_gronkiewicz_waltz_jest_dobrym_prezydentem_warszawy_238933.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 11:27 Sondaz na płatne smsy? To tylko zapiekli przeciwnicy moga wysłać, reszta oleje. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 12:37 mieszkasz w stolicy? jeśli tak, to rozumiem zainteresowanie osobą H.G. Waltz . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj I dlatego będzie się musiała męczyć 3 kadencję 25.08.12, 14:13 kiemlicz88 napisał: > Warszawiacy mają dość nePOtyzmu, korków, podwyżek i ślamazarnej budowy II odcin > ka metra. "Ślamazarna budowa metra" z takim rozmachem jeszcze nigdy metro się w Warszawie nie budowało!! > > www.wiadomosci24.pl/artykul/czy_hanna_gronkiewicz_waltz_jest_dobrym_prezydentem_warszawy_238933.html Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: W kamieniołomach, co daj Boże 25.08.12, 14:34 Pobozne zyczenie .Daj na mszę w tej intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: W kamieniołomach, co daj Boże 25.08.12, 14:35 volupte napisał: > Pobozne zyczenie .Daj na mszę w tej intencji. Albo się do ryzego w Toruniu pomódl ! Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Kilka kamieniołomów reedukacyjnych dla platfusów 25.08.12, 14:41 przyda się. Pierwszy raz w życiu będą pracować uczciwie. Taki Tusk z rodzinką w pasiastych kombinezonach z kilofami.... Piękny widok... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Kilka kamieniołomów reedukacyjnych dla platfu 25.08.12, 14:42 Módł się o to żarliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Samo przyjdzie. Lud się o to postara. I o szubieni 25.08.12, 14:52 ce też... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kilka kamieniołomów reedukacyjnych dla platfu 25.08.12, 14:58 grande.toscano napisał: > przyda się. Pierwszy raz w życiu będą pracować uczciwie. Taki Tusk z rodzinką w > pasiastych kombinezonach z kilofami.... Piękny widok... A dla Naczelnego Idioty Pampersy i zakład zamknięty z drzwiami bez klamek! Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Przyda się 06.12.12, 22:30 przyda się. Pierwszy raz w życiu będą pracować uczciwie. Taki Tusk z rodzinką w pasiastych kombinezonach z kilofami.... Piękny widok... Uwielbiam takie wpisy. Będzie co cytować. Pisz jeszcze. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 14:29 Znowu chcesz się "popisywać" wiedzą o budowie metra? A może uważasz że korki są do uniknięcia przy szeroko zakrojonej przebudowie infrastruktury? Wiesz że pisanie rzeczy o których nie ma się pojęcia to okazywanie braku szacunku sobie i adresatom? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Kiedyś jeden PiS_dogłowy idiota, ten co wyłudził 25.08.12, 14:38 od Lasów Państwowych działkę z osrodkiem rzadowym i widokiem na jezioro wyszedł na trybynę sejmową i powiedział: Hahahaha, Pani Gronkiewicz dopiero zaczęła rządzić w Warszawie i nie mogłem dojechać, bo wszystko rozkopane. Głupek chciałby remontować ja za Kaczyńskiego- bez rozkopywania! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Kiedyś jeden PiS_dogłowy idiota, ten co wyłud 25.08.12, 14:43 To glupek jej laurke wystawił:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To jest burak ze wsi i pewnych spraw nie 31.08.12, 12:42 rozumie. Ot głupi dziobak. M. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Sama Hanka niewiele znaczy 25.08.12, 14:37 Ale ma ten fart, że wyborny inżynier od komunikacji jest jej małżonkiem. Nikt mu, czyli Hance kitu nie wciśnie. Mało kto o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Sama Hanka niewiele znaczy 13.06.13, 21:55 w jej przypadku powinna miec kilku mezow, co by za nia mysleli Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 14:51 Lemingom się wydaje, że Warszawa to europejska stolica z wielkimi możliwościami. G.. prawda, to prowincja pod każdym względem, HGW nie ma pomysłu na rozwój i planów na przyszłość. Wystarczy pojechać do Pragi, Berlina, czy nawet Moskwy, żeby zobaczyć jaką stolicę mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Stolica na miarę leminżego móżdżku 25.08.12, 14:56 Bardzo ładne macie,lemingi, reklamy na najnowszym domu towarowym o wyglądzie kombinatu pogrzebowego. YSL hivier 2011. Na czasie :). Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Stolica na miarę leminżego móżdżku 25.08.12, 15:00 Najnowszy to który? Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Jeden jedyny, wybudowany w ostatnich 20 latach 25.08.12, 15:32 Mekka leminga, jak weźmie kredyt będzie mógł kupić zeszłosezonowy pasek do spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Jeden jedyny, wybudowany w ostatnich 20 latac 25.08.12, 15:42 Ostatnie 20 lat? Zbudowano kilkadziesiat. Odpowiedz Link Zgłoś
grande.toscano Facet, rozróżniasz centrum handlowe od domu towaro 25.08.12, 15:47 wego? Zresztą w centrach handlowych też macie wyprzedaże posezonowe jako nowy towar. Pipidówą byliście, jesteście i będziecie... Tylko ceny macie kosmiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Facet, rozróżniasz centrum handlowe od domu t 25.08.12, 17:26 WDT ,,Centrum" to przezytek . Nie buduje sie juz takich. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Stolica na miarę leminżego móżdżku 14.06.13, 10:08 Ta wypowiedź świadczy tylko tyle, że jesteś dennym złośliwym dupkiem, który wali na oślep byle tylko komuś przyłożyć, bo go jaja z nadmiaru testosteronu swędzą. Jak się nie podoba reklama na prywatnym budynku to zgłoś to admina obiektu, ale wara od pani Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 14:59 Fakt HGW fabryk nie buduje , pozwala na rozkopywanie miasta ns metro i remonty . To skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:10 Metro to miało być na Euro. A teraz to cieku wodnego nie przewidzieli i ich zalało. HGW winnego wskazała - to ten lodziarz od autostrad i Isabel - Marcinkiewicz. Jedna warta drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:13 HGW juz dwa lata temu powiedziala ,ze nie oplaci sie z metrem gonic na euro , za droga impreza.Wiec nie plec. A że kurzawka jest , jest i kazdej ekipie mogla sie trafic., tak jak tobie pryszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kundera5 Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:14 Gronkiewicz-Waltz to najlepszy prezydent od czasów Starzyńskiego. Nikt tyle inwestycji nie rozpoczął, nikt tyle energii nie pchnął w to miasto. Debili nie sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:16 Może u kogoś traci. Na pewno nie u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:41 Nie. Ale mam oczy i widzę. A to wystarczy. Przywróciła sprawne funkcjonowanie miasta po totalnej demolce zrobionej przez jej poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:43 Tamten nic oprócz dokonczenia muzeum nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:47 zgred-zisko napisał: > Nie. Ale mam oczy i widzę. A to wystarczy. > Przywróciła sprawne funkcjonowanie miasta po totalnej demolce zrobionej przez j > ej poprzednika. Nie jestem z Warszawy, ale mam znajomego, który mieszka na Pradze. Okolice Wileńskiego polecam. Oczy Ci błoną zaszły. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 16:22 A ja mieszkam w Warszawie i widzę ile wspaniałych rzeczy zrobiono. Miasto jest jak nie do poznania. Uporządkowane ulice, nowe nawierzchnie, nowe magistrale kanalizacyjne, unowocześniony transport i tysiące innych rzeczy. A ponadto nareszcie w miarę sprawnie działająca administracja, którą poprzednik zrujnował doszczętnie. Dla przypomnienia złożył ponad 180 donosów do prokuratury, na rzekome błędy urzędnicze. Nic z tego nie wyszło, ale administracja została całkowicie zablokowane i nikt nie chciał podejmować żadnych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 17:28 Dworzec Wileński to juz inna bajka niz kiedys. Twojemu znajomemu bielmo na oczach osiadło. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: HGW traci poparcie 14.06.13, 10:16 Kiemlicz skoro nie jesteś z Warszawy to bądź łaskaw odwalic się od pani Prezydent. Nie twoja broszka. Krytykuj i odwołuj u siebie ile chcesz od Warszawy sie odczep. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:20 HGW nadal instaluje odgromniki? Pani prezydent przypomina, że choć na skrzyżowaniu Wrocławskiej z ul. Powstańców Śląskich działa sygnalizacja świetlna, dochodziło tam do śmiertelnych wypadków. Bezpieczeństwo poprawiło się jej zdaniem właśnie po zainstalowaniu odgromników - wynalazku Lucjana Margola. Dlatego ratusz postanowił zlecić "wykonanie ekspertyzy promieniowania geopatycznego wraz z zabezpieczeniem [czyli zamontowaniem podobnych urządzeń - red.] na kolejnych skrzyżowaniach: Grochowskiej z Żółkiewskiego, Radiowej na wysokości WAT i na Powstańców Śląskich z Radiową". O wynalazku "Gazeta" pisała po raz pierwszy w 2002 r. "Przekonanie o pozytywnym działaniu przedmiotu umieszczonego na rozstaju dróg przypomina wiarę w amulety i talizmany" - mówił nam wtedy antropolog kultury Roch Sulima. A Ilona Buttler z Instytutu Transportu Samochodowego wolała nie komentować, bo "jeszcze się panowie w ZDM obrażą". wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6106578.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 15:49 Maj 2011: Do tej pory oficjalnie ratusz wciąż utrzymywał, że strategiczną miejską inwestycję uda się zakończyć w 2013 r., a opóźnienia da się nadrobić. Urzędnicy stronili od podania nowego harmonogramu robót. Wiceprezydent Jacek Wojciechowicz przyznaje jednak, że jest on właśnie opracowywany. Od kilku tygodni piszemy o możliwych opóźnieniach związanych m.in. z brakiem pozwoleń na budowę trzech stacji. www.zw.com.pl/artykul/244827,596270_Metro-coraz-pozniej---.html Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: HGW traci poparcie 25.08.12, 16:25 No to co? Masz pretensję, że tarcza dokopała się do kurzawki? Przy tego typu pracach, zawsze coś może pójść nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 06.09.12, 17:52 zgred-zisko napisał: > No to co? Masz pretensję, że tarcza dokopała się do kurzawki? Przy tego typu pr > acach, zawsze coś może pójść nie tak. Szkoda, że nikt nie poczytał o tym, jak metro budowali w latach 50. Może by wiedzieli, że jest problem z ciekami na Powiślu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 26.08.12, 09:43 Ponad 40 proc. z ponad dwustu warszawskich radnych PO jest zatrudnionych w urzędach lub instytucjach kontrolowanych przez Platformę. Radni dorabiają w zarządach nieruchomości, agencji nieruchomości rolnych, funduszu ochrony środowiska, państwowych i komunalnych spółkach, a nawet gabinetach politycznych ministrów. adna PO Dorota Lutomirska w 2011 r. została likwidatorem podległego ministrowi skarbu Przedsiębiorstwa Budowlano-Usługowego Holbud. Za ubiegły rok wykazała dochód 136 tys. zł. Umiejętności radnego Lecha Jaworskiego (były członek KRRiT i były szef Rady Warszawy) Platforma wykorzystała podwójnie. Obsadziła go w kierownictwie Mazowieckiego Regionalnego Funduszu Pożyczkowego i w radzie nadzorczej Toruńskiej Agencji Rozwoju Regionalnego. Warszawscy samorządowcy znaleźli też pracę w Polskim Holdingu Nieruchomości (troje rajców PO), Wojskowej Agencji Mieszkaniowej (troje kolejnych) czy Agencji Nieruchomości Rolnych (czworo radnych). Radnych miasta znajdujemy też w kierownictwie muzeów podległych marszałkowi Mazowsza np. Muzeum Niepodległości i Muzeum Sportu i Turystyki. Niektórzy – wprost – wybrali typowo polityczne funkcje doradcze. Na przykład były szef PO w radzie miasta, dziś poseł Marcin Kierwiński korzysta ze współpracy dwóch radnych Zofii Trębickiej i Małgorzaty Rogulskiej. Poseł Michał Szczerba z kolei dawał zlecenia w swoim gabinecie radnemu Woli Kamilowi Giemzie. prawdaoplatformie.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 31.08.12, 11:41 Czy ten wyciek zaleje HGW? Lej wypłukany przez wodę pod tunelem Wisłostrady ma 64 metry średnicy i 11 metrów głębokości - dowiedziała się "Gazeta". Widać z niego fundamenty tunelu. A tarcza drążąca tunel ma awarię. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12397627,Lej_pod_tunelem_jest_ogromny__4_miesiace_objazdow_.html Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: a kto zyskuje???? 26.08.12, 14:34 Czesio Bielecki może i jego pomniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 31.08.12, 11:46 Już nawet lemingi z Polityki to zauważyły: Inwestycje drogowe, podobnie, jak w całym kraju, ciągną się w nieskończoność. W mieście chyba nie ma ważniejszej drogi, która byłaby oddana w terminie. Symbolem urzędniczej niemocy i niekompetencji jest 50-metrowa kładka dla pieszych nad ul. Wawelską . Za jej remont zabrano się w 2008 r., jednak z różnych powodów przejście udostępniono pieszym dopiero po czterech latach. Przez kilka miesięcy trwały odbiory techniczne, co stało się obiektem kpin mieszkańców i dziennikarzy (...) Teraz pojawia się jakaś masa krytyczna. Nie bardzo wiadomo, co, po co i na jak długo jest rozkopane. Przestało się to sklejać w zrozumiałą całość. (...) Poza wszystkim władza Hanny Gronkiewicz-Waltz robi się w dziwny sposób niemal imperialna, ratusz stał się politycznym dworem, do którego ciągną całe zastępy aspirantów, urzędnikom przyznawane są wysokie premie, a pani prezydent ma kłopoty z komunikacją społeczną. Publicznie występuje rzadko, a nawet jeśli, wydaje się poirytowana pretensjami, tym, że ktoś nie rozumie jej wysiłków i poświęcenia. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12382889,_Wkurzawka____ostra_krytyka_Hanny_Gronkiewicz_Waltz.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: HGW traci poparcie 31.08.12, 11:56 Teraz zamkną ich w kazamatach reżimu, jak Majewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 31.08.12, 12:03 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Teraz zamkną ich w kazamatach reżimu, jak Majewskiego. Podobno Janicki to dziennikarz Tuska. To by wskazywało, że między Donem a Hanką źle się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: HGW traci poparcie 31.08.12, 12:08 Podobno to dziennikarz Andrzeja Jaworskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Pewnie przez ten lej pod tunelem. 31.08.12, 12:32 Jeszcze troche i caly ratusz tam zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Pewnie przez ten lej pod tunelem. 31.08.12, 13:41 HGW zamieniała się w ducha świętego. Kompletnie jej nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran to chyba teraz jest już pewne na 100% 31.08.12, 13:47 ... że bezpartyjny i niezależny kandydat Czesław Bielecki (ps. Maciej Poleski) rozgromi ją w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: to chyba teraz jest już pewne na 100% 31.08.12, 14:12 W Warszawie od miesięcy są zamknięte najważniejsze ulice - Marszałkowska i Świętokrzyska. Teraz zamknęli z powodu leja Wisłostradę. Praga też niemal odcięta od lewobrzeżnej Warszawy. Ostatni taki zator komunikacyjny był chyba w 1945 roku. To jest naprawdę śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: to chyba teraz jest już pewne na 100% 31.08.12, 14:17 Mówiąc ściśle - zamknięty jest fragment Marszałkowskiej i fragment Świętokrzyskiej. Tę drugą byłoby zresztą trudno okreslić jako "najważniejszą". A jeśli chodzi o "niemal odcięcie" to - póki co - nie mam szczególnych problemów z codziennym dojazdem do pracy z północnej części prawobrzeżnej Warszawy do Wilanowa - zajmuje mi to średnio 45 minut. A ty kiedy byłeś ostatnio w Warszawie? O ile w ogóle byłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: to chyba teraz jest już pewne na 100% 31.08.12, 16:58 Jestem na co dzień. Jeździsz przez pl. Wileński? To, że zamknęli Wisłostradę, to fajne prawda? A to, że fragment zamknięty, nie piszesz, że to fragment w samym centrum, przy rondzie Dmowskiego. Świętokrzyską jeździ się na Wolę, teraz trzeba zapychać zakorkowaną Grzybowską. Kiedy przyjechałaś do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: to chyba teraz jest już pewne na 100% 31.08.12, 19:17 agnostic5 napisał: > Jestem na co dzień. Jeździsz przez pl. Wileński? Nie, nie jeżdżę. Generalnie omijam miejsca o których wiem, że są kiepsko przejezdne i nie mogę się nadziwić tym, którzy się tam uparcie pchają. Rozumiem, że agnostycy budowaliby metro dwa razy szybciej i bez zamykania jakichkolwiek ulic i naturalnie znacznie taniej, tyle że wykolegowano ich z przetargu. >To, że zamknęli Wisłostradę, t > o fajne prawda? Nie, to niefajne, ale rozumiem, że kiedy dochodzi do awarii zagrażającej bezpieczeństwu, to lepiej drogę zamknąć. Objazd tunelu jest poprowadzony naprawdę dobrze - mnie dojazd wydłużył się o ok. 5-8 minut. Oczywiście nie wiem, co będzie po pierwszym września, ale póki nie wiem, to nie narzekam. >. Świętokrzyską jeździ się na Wolę, teraz trzeba zapychać zak > orkowaną Grzybowską. O mój Boże... Ale to wciąż nie oznacza, że Świętokrzyska jest najważniejszą ulicą w Warszawie. > Kiedy przyjechałaś do Warszawy? Jestem płci męskiej. A do Warszawy przyjechali moi pradziadkowie i dziadkowie - w latach 20. ubiegłego stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: to chyba teraz jest już pewne na 100% 31.08.12, 19:35 Ja ciągle czekam na prawdziwego gospodarza Warszawy - z planem, pomysłem, wizją. Kogoś takiego jak Starzyński. Gronkiewicz-Waltz mogła stać się kimś takim, niestety nie dała rady. Nepotyzm, niechęć do dialogu społecznego, oddanie pola deweloperce, okropna polityka kulturalna lub nawet jej brak - za dużo minusów, żeby nie przykryły plusów. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_za_oko.2 Co! Nawet motłoch przestaje ją POpierać. 31.08.12, 14:22 Niebywałe!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Co! Nawet motłoch przestaje ją POpierać. 01.09.12, 17:24 oczy_za_oko.2 napisał: > Niebywałe!!!!!!! Lemingi przyjezdne za wsi często nie mają w Warszawie meldunku. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: HGW traci poparcie 31.08.12, 17:00 Ja myślę, ze to buczenie, gdziekolwiek pokaże się pani prezydent nie jest przypadkowe. I nie sądzę, że buczą tylko pisowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 01.09.12, 11:21 Wisłostrada zamknięta na 4 miesiące. Kolejny sukces HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: HGW traci poparcie 01.09.12, 13:02 No , ona jezioro kurzawki tam ustawiła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: HGW traci poparcie 01.09.12, 13:25 volupte napisał: > No , ona jezioro kurzawki tam ustawiła :-) Fajnych inżynierów wynajeła. Odpowiedz Link Zgłoś
kundera5 Re: HGW traci poparcie 01.09.12, 15:47 Może o 2 punkty ma mniejsze poparcie, ale z takim pisowskim nadętym Bieleckim wygra w cuglach. To najlepsze 7 lat dla Warszawy po 1939 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: HGW traci poparcie 01.09.12, 17:27 HGW ma swoje wady , ale nie ma z kim przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Kolejna POdwyżka 06.09.12, 17:07 Lemingi, od stycznia podwyżka cen biletów. POdziękujcie HGW! W styczniu 2013 za przejazdy komunikacją miejską zapłacimy jeszcze więcej. I to nie koniec, bo w 2014 ceny znów skoczą w górę. warszawa.naszemiasto.pl/artykul/1519627,w-styczniu-kolejna-podwyzka-cen-biletow-ztm,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Kolejna POdwyżka 06.09.12, 17:35 I to cię boli , mimo ze nie jesteś z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Kolejna POdwyżka 06.09.12, 17:40 volupte napisał: > I to cię boli , mimo ze nie jesteś z Warszawy? Ja się tylko śmieję z lemingów. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Kolejna POdwyżka 06.12.12, 17:11 Druga kadencja Hanki w skrócie: niezalezna.pl/35611-oto-skutki-rzadow-gronkiewicz-waltz Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Cieszysz się Słoiku? 06.12.12, 17:17 W końcu co weekend zwozisz do Warszawy wecki ze smalcem, no nie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Cieszysz się Słoiku? 06.12.12, 20:25 mariner4 napisał: > W końcu co weekend zwozisz do Warszawy wecki ze smalcem, no nie? > M. No proszę i ta pogarda do prowincji. Ja mieszkam na tej zapchlonej, antysemickiej prowincji i bardzo się z tego cieszę, że nie muszę żyć w jednym mieście z takimi chamami i prostakami. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro To Ty jesteś nie tyle słoikiem co wekiem 07.01.13, 20:30 z poluzowana gumką :)))), nawet nie wiedziałeś gdzie jest ulica Bagatela, a tu próbujesz zgrywać Warszawiaka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Nawet Brunon K. chce ja skrzywdzic ! 06.12.12, 18:27 Polscy wyborcy nie pozwola na to. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Nawet Brunon K. chce ja skrzywdzic ! 06.12.12, 20:26 adalberto3 napisał: > Polscy wyborcy nie pozwola na to. Uronię łzę za Hanią, ale niech już przestanie szkodzić stolicy mojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow proponuję inny sondaż Kiemliczu 06.12.12, 19:46 Czy Warszawiacy wolą Jarosława czy HGW jako Prezydenta Wwy Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: proponuję inny sondaż Kiemliczu 06.12.12, 20:35 wiosnaludzikow napisał: > Czy Warszawiacy wolą Jarosława czy HGW jako Prezydenta Wwy Ja wolę dobrego gospodarza dla kraju i dla jego stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski mowisz masz HGW zastapi Tuska 07.12.12, 12:51 a Czesio i tak przepadnie Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: mowisz masz HGW zastapi Tuska 07.01.13, 20:18 Ta dewotka z wadą wymowy na pewno pogrzebie tę partię. Trzymam kciuki za tę wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: mowisz masz HGW zastapi Tuska 14.06.13, 17:09 calun_torunski napisał: > a Czesio i tak przepadnie Twoje analizy i diagnozy są warte 20 groszy od wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Trzecia kadencja HGW pewna jest 07.12.12, 12:48 Tak jak i PO z Tuskiem, a naczelny idiota ósmą przegrana zaliczy znów Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Trzecia kadencja HGW pewna jest 07.01.13, 19:00 HGW grabi sobie ostro- podwyżka cen biletów i od razu likwidacja nocnych kursów metra. - Podwyżka czynszów i wojna z kupcami z Centralnego. - totalnie spierniczona budowa metra - cena za wywóz śmieci - 45 zł od lokalu albo 80 gr od metra kw. - horendalne wydatki na Sylwestra, pełnego kiczu i bezguścia To już nie jest zabawne, Haniu. Mojego głosu nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Trzecia kadencja HGW pewna jest 07.01.13, 20:24 W tym roku podatnicy warszawscy wydali poprzez HGW 3,5 miliona na miejskiego Sylwestra na Pl. Konstytucji. Oszczędności spowodowane likwidacją nocnych kursów metra to 3,6 miliona. Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
bmw1-953 Re: Trzecia kadencja HGW pewna jest 07.01.13, 20:34 Wyrazy współczucia Warszawiakom. I po dwóch jej kadencjach są wykończeni zapijaczony_ryj napisał: > Tak jak i PO z Tuskiem, a naczelny idiota ósmą przegrana zaliczy znów Odpowiedz Link Zgłoś