neoretronick 03.11.12, 22:40 ... uchodźstwo to jeszcze za mało powiedziane. To była tchórzowska ucieczka z Polski napadniętej przez niemieckich faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Wychodźstwie czy uchodźstwie, bo dla mnie ... 03.11.12, 22:46 nie przesadzaj tysiące uciekło by kontynuować walkę u boku sojuszników w końcu miał tam powstać(i powstała) armia natomiast Kaczorowski nigdzie nie uciekł poczytaj sobie jego życiorys Odpowiedz Link Zgłoś
neoretronick Re: Wychodźstwie czy uchodźstwie, bo dla mnie ... 03.11.12, 23:32 O Komorowskim nic nie napisałem, to po pierwsze, natomiast władza powinna organizować obronę kraju w kraju, a nie spier..lać z ponad 100 tonami złota gdzie bezpieczniej. Tak nawiasem do tej pory banki londyńskie nie oddały Polsce tego złota. [/b] Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Na Berdyczów przez 04.11.12, 00:44 Zaleszczyki! Wiali łajzy, że ich huragan Sandy nawet by nie dogonił! Śmierdziele, hrabie pieprzone! Odpowiedz Link Zgłoś