Dodaj do ulubionych

Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:03
19 III 2002 r.
Toruń - "Dom Słowa"
Sesja "Rodzina i naród w Unii Europejskiej":
Godz. 16.00 - Msza św.
Godz. 17.00 - dr Nelson Fragelli: "Antyrodzinna polityka Unii Europejskiej"
Godz. 17.45 - prof. John Laughland: "Czy narody mogą w Unii Europejskiej
zachować tożsamość"
Godz. 18.30 - dyskusja panelowa

20 III 2002 r.
Warszawa:
Godz. 13.00 - sesja w Sejmie "Rodzina i naród w Unii Europejskiej" (dla
parlamentarzystów):
- dr Nelson Fragelli: "Antyrodzinna polityka Unii Europejskiej"
- prof John Laughland: "Czy narody mogą w Unii Europejskiej zachować tożsamość"
- prof. Rafał Broda: "Polska a Unia Europejska"
- dr Mieczysław Ryba: "Unia Europejska - szanse i zagrożenia dla Polski"
Godz. 16.00 - konferencja prasowa
Godz. 17.00 - sesja "Rodzina i naród w Unii Europejskiej", odbędzie się w
siedzibie Civitas Christiana, ul. Piękna 16 B (kolejność wystąpień taka jak w
Sejmie).
Obserwuj wątek
    • Gość: Hania Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania IP: 195.217.253.* 19.03.02, 10:10
      Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> 19 III 2002 r.
      > Toruń - "Dom Słowa"
      > Sesja "Rodzina i naród w Unii Europejskiej":
      > Godz. 16.00 - Msza św.
      > Godz. 17.00 - dr Nelson Fragelli: "Antyrodzinna polityka Unii Europejskiej"
      > Godz. 17.45 - prof. John Laughland: "Czy narody mogą w Unii Europejskiej
      > zachować tożsamość"
      > Godz. 18.30 - dyskusja panelowa
      >
      > 20 III 2002 r.
      > Warszawa:
      > Godz. 13.00 - sesja w Sejmie "Rodzina i naród w Unii Europejskiej" (dla
      > parlamentarzystów):
      > - dr Nelson Fragelli: "Antyrodzinna polityka Unii Europejskiej"
      > - prof John Laughland: "Czy narody mogą w Unii Europejskiej zachować tożsamość"
      >
      > - prof. Rafał Broda: "Polska a Unia Europejska"
      > - dr Mieczysław Ryba: "Unia Europejska - szanse i zagrożenia dla Polski"
      > Godz. 16.00 - konferencja prasowa
      > Godz. 17.00 - sesja "Rodzina i naród w Unii Europejskiej", odbędzie się w
      > siedzibie Civitas Christiana, ul. Piękna 16 B (kolejność wystąpień taka jak w
      > Sejmie).

Oszolku, a Ty nie bedziesz miec zadnego programu? Rozumiem, ze musisz sie jeszcze
      przyuczyc i tym razem bedziesz tylko zmieniac slajdy. Ale jak bedziesz miec
      kiedys jakas prelekcje w Warszawie, to daj znac!
      • Gość: Oszołom Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 10:19
        Gdzie mi do tych profesorów... Haniu przeceniasz mnie! Jestem studentem
        przecież a oni nie wykładają tylko się uczą..poza tym wyraźnie jest napisane że
        20 marca będą prelekcje w Warszawie w sejmie oraz w siedzibie Civitas
        Christiana. Czytaj uważnie
        • Gość: Hania Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania IP: 195.217.253.* 19.03.02, 10:21
          Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> Gdzie mi do tych profesorów... Haniu przeceniasz mnie! Jestem studentem
          > przecież a oni nie wykładają tylko się uczą..poza tym wyraźnie jest napisane że
          >
          > 20 marca będą prelekcje w Warszawie w sejmie oraz w siedzibie Civitas
          > Christiana. Czytaj uważnie

No ale nie jest napisane, ze bedziesz te prelekcje prowadzic!
          A poza tym godziny nie sprzyjaja uczeszczaniu na nie przez ludzi pracy. Wiec
          niestety, nie bedzie mi dane zaznac godziwej rozrywki :(
    • Gość: komodor Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 11:30
      Uważaj! - nie zapomnij omijać tych ciemniaków.
      PS. Oszołom - ty studentem?Jesteś pewien?A jaki wydział zaszczyciłeś swoją
      osobą. Jaką uczelnię?
      • Gość: Hania Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania IP: 195.217.253.* 19.03.02, 11:31
        Gość portalu: komodor napisał(a):

> Uważaj! - nie zapomnij omijać tych ciemniaków.
        > PS. Oszołom - ty studentem?Jesteś pewien?A jaki wydział zaszczyciłeś swoją
        > osobą. Jaką uczelnię?

Oszolek studiuje (uwaga, uwaga!) PRAWO!
        • Gość: komodor Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 13:06
          Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: komodor napisał(a):
          >
          > > Uważaj! - nie zapomnij omijać tych ciemniaków.
          > > PS. Oszołom - ty studentem?Jesteś pewien?A jaki wydział zaszczyciłeś swoją
          >
          > > osobą. Jaką uczelnię?
          >
          > Oszolek studiuje (uwaga, uwaga!) PRAWO!
          SZARIAT?
          • Gość: Alan Do Oszołoma IP: *.tlsa.pl 19.03.02, 13:13
            Oszołomie,studenciku, nie rób z forum słupa ogłoszeniowego.
            • Gość: ania Re:Nelson z krainy czarow IP: *.upc.chello.be 19.03.02, 13:47
              Ten niewatpliwie wybitny uczony na pytanie"Jak to mozliwe,ze wybory wygrywaja
              w wiekszosci krajow swiata ugrupowania lewicowe ,podczas gdy wiekszosc ludzi
              nie ma pogladow lewicowych?" odpowiedzial tak:"My katolicy,musimy liczyc sie z
              tym,ze juz na dlugo przed wyborami odprawiane sa rytualy magiczne"By to zmienic
              zalecal modlitwe ale nie wiem czy teraz przed nastepnymi wyborami nie pojdzie
              dalej i nie zaleci polowania na czarownice.
              • Gość: Hania Re:Nelson z krainy czarow IP: 195.217.253.* 19.03.02, 14:10
                Gość portalu: ania napisał(a):

> Ten niewatpliwie wybitny uczony na pytanie"Jak to mozliwe,ze wybory wygrywaja
                > w wiekszosci krajow swiata ugrupowania lewicowe ,podczas gdy wiekszosc ludzi
                > nie ma pogladow lewicowych?" odpowiedzial tak:"My katolicy,musimy liczyc sie z
                > tym,ze juz na dlugo przed wyborami odprawiane sa rytualy magiczne"By to zmienic
                >
                > zalecal modlitwe ale nie wiem czy teraz przed nastepnymi wyborami nie pojdzie
                > dalej i nie zaleci polowania na czarownice.

Prewencyjne palenie na stosie?
              • Gość: magdek Re:Nelson z krainy czarow IP: *.bonobo.dialup.pol.co.uk 19.03.02, 14:25
                Raczej Nelson z Ciemnogrodu, wg niego:
                "Europejskie instytucje od lat już ZALECAJA rozwody, aborcję, edukację
                seksualną i promowanie homoseksualizmu"

uwaza, ze skandalem jest to, aby "niezamężne matki miały takie same przywileje
                socjalne co zamężne"

twierdzi: "Pojawiły się nowe style w życiu takie, jak niezależne kobiety,
                lesbijki, dzieci z ponownych związków małżeńskich, itd."
                wg niego to wynik "rozbudzania najnizszych instynktow seksualnych"

wg Nelsona "homoseksualizm to grzech wolajacy o pomste do nieba" , a poniewaz
                wrzucil do jednego worka lesbijki i kobiety niezalezne, to bycie niezalezna
                jest grzechem... hmm, to straszne ile kobiet zyje w grzechu i nawet o tym nie
                wie.
          • Gość: Hania Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania IP: 195.217.253.* 19.03.02, 14:07
            Gość portalu: komodor napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: komodor napisał(a):
            > >
            > > > Uważaj! - nie zapomnij omijać tych ciemniaków.
            > > > PS. Oszołom - ty studentem?Jesteś pewien?A jaki wydział zaszczyciłeś
            > swoją
            > >
            > > > osobą. Jaką uczelnię?
            > >
            > > Oszolek studiuje (uwaga, uwaga!) PRAWO!
            > SZARIAT?

Nie wiem. Tym sie nie chwali akurtat. Ale narzekal kiedys na "libertynskie"
            poglady wykladowcow. Wiec moze jednak nie szariat? ;)
            • olo43 Re: Uwaga Rodzina Radia Maryja organizuje spotkania 19.03.02, 14:39
              Ja myślę, że jest to człowiek ogarnięty mroczną obsesją, która powoduje
              specyficzne postrzeganie świata.
              Nie podejrzewam żeby to był student. Prędzej stawiałbym na profesora jakiejś
              prowincjonalnej uczelni, bardzo płodnego grafomana. Oszołom niezależnie od
              wszystkich swoich przywar jest plagiatatorem ponieważ przepisuje całe strony
              jakiś brukowych wydawnictw twierdząc, ze jest autorem tych wypocin. Biedny
              człowiek. Pochylmy się nad nim z serdeczną troską i dobrym słowem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka