Dodaj do ulubionych

HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka"

27.01.13, 14:38
Na lewicy zlosc i zgrzytanie zebow
www.youtube.com/watch?v=wwZiFExtrRk&feature=player_embedded
Obserwuj wątek
    • fiu-bzdziu2010 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:41
      Hit obciachu Panny Krystyny - no i owszem
    • 99venus Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:45
      a nie mówiłem,że Pawłowicz to kuchta?
    • ponte_aronte ale maglara z tej Pawlowicz 27.01.13, 14:47
      Hitler też załatwiał wszystkich wrzaskiem, ale hit
    • life.form Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:52
      Nadaje się na kaprala w Lidze Cudzoziemskiej, wyda komendę nawet pod ostrzałem i wzyscy usłyszą :D

A na poważnie, może ona ma coś ze słuchem? Na ogół niedosłyszący tak wrzeszczą.
    • witek.bis Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:56
      No, cóż... Jeśli tamta była "pociąg pancerny", to ta jest "pancernik Potiomkin"...
    • tanebo Wredna baba z Siedlec 27.01.13, 14:58
      I tyle w temacie...
    • dzapallo Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:08
      "Mamy tu panią profesor prawa o ogromnej wiedzy i naturalnym , swojskim zachowaniu (nie pijarowym) i funkcjonariuszkę mediów, która nie zna się na materii, w której prowadzi "wywiad" tj. realizuje swe techniki manipulacyjne. Problem funkcyonariuszki polegał na tym, że nie tylko nie udało się jej przypisać pani prof. jakiegoś swojego (przygotowanego) twierdzenia ale i że chęć takiego przypisania była bardzo widoczna...

Nadto funkcjonariuszka nie okazując żadnego szacunku dla rozmówczyni, pokory wobec wiedzy, dorobku naukowego, próbując "na równi" dyskutować z pania profesor (zamiast po prostu pytać) ujawniła swoją ignorancję, nieuctwo, pychę ...

Pani prof. Pawłowicz funkcjonariuszkę traktowała jak ignorantkę czyli zgodnie z obiektywnym stanem rzeczy - co dla lemingów było nieprzyjemnym doświadczeniem..."

• adam111115 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:11
        Ta idiotka jest doktorem habilitowanym, a nie żadnym profesorem.
      • witek.bis Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:14
        Cytat z tego samego forum (kilka postów niżej):

Pawłowicz jest moją fanką, zwłaszcza po ostatnim wystąpieniu sejmowym.
      • life.form "naturalna" jak Korwin Mikke... 27.01.13, 15:25
        Pamiętacie te teksty Mikkego o niepełnosprawnych i reakcję internautów? Ten babiszon obecnie współdzieli z Mikkem pierwsze miejsce w rankingu Chamów Polskich. A moim zdaniem jest gorsza, bo Mikke nie żyje z naszych podatków, a baba przerobiła trybune sejmową na spluwaczkę za nasze pieniądze. Nie trzeba być ani homoseksualistą, ani nawet lewicowcem, by nie akceptować chamstwa i pogardy.
    • wanda43 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:57
      Jej tylko mietły brak.
      • tadeusz.4 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 28.01.13, 02:03
        wanda43 napisała:

> Jej tylko mietły brak.

Óna woli rower:

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=v_MFrXptbOM#t=44s
    • max2-012 "dziennikarka" żałosnie niekompetentna 27.01.13, 18:11

• fiu-bzdziu2010 Re: "dziennikarka" żałosnie niekompetentna 27.01.13, 18:14
        wręcz przeciwnie - to dziennikarka wykazała wyższy poziom niż profesorka Krystyna
    • senikowski Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 18:14
      ulala
      • porannakawa01 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 18:35
        Panna Krysia Rodzinę Świętą by zjebała bo nie pasuje do jej wyobrażeń o związku małżeńskim.
        Idealny związek partnerski którego owocem był Jezus.
        Józefie, nie przyglądaj mi się tak dziwnym wzrokiem
        To wcale nie jest tak jak myślisz!
        To Duch Święty!
    • remez2 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 18:45
      Znaleziono w sieci:
      Nie jest sztuką przegadać dziennikarkę jeśli cały czas się krzyczy tak, że słychać echo w studiu. Najgłośniej mówi ten, kto nie ma nic do powiedzenia.
      • 99venus Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 18:50
        bardzo dobre.idealnie pasuje do kucharskiego teamu płci żeńskiej sejmowej prawicy.
        • zbysio45 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 19:04
          Tez mi problem z tymi homoseksualistami to niech załatwia w UNI aby była odrebna konstytucja dla normalnych ludzi i odrebna dla gejow.Podobnie moze załatwia przez premiera Tuska rowniez w Polsce?Pada jednak pytanie ile włascoiwie jest w Polsce homoseksualistow i jaki to jest problem -moze 0,1% ludzi z ta preferencja seksualną.Ja jako mezczyzna wystepuje z wnioskiem wprowadzenia przymusowo pologamji a dlaczego tylko islamisci maja miec dobrze.
          • remez2 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 19:12
            Ja jako mezczyzna wystepuje z wnioskiem wprowadzenia przymusowo pologamji a dlaczego tylko islamisci maja miec dobrze.
            Bardzo dowcipne. Przyjmując na potrzeby tej rozmowy, że deklaracja <ja jako mezczyzna> odpowiada prawdzie, spróbuj zastanowić się nad faktem, że to oni utrzymują żony i potomstwo.
          • tadeusz.4 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 28.01.13, 02:00
            jaki to jest problem -moze 0,1% ludzi z ta preferenc
            > ja seksualną.

Robiłeś jakieś badania? Gdzie? Na jakiej próbie? Jaką metodą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka