dzapallo 27.01.13, 14:38 Na lewicy zlosc i zgrzytanie zebow www.youtube.com/watch?v=wwZiFExtrRk&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-bzdziu2010 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:41 Hit obciachu Panny Krystyny - no i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:45 a nie mówiłem,że Pawłowicz to kuchta? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte ale maglara z tej Pawlowicz 27.01.13, 14:47 Hitler też załatwiał wszystkich wrzaskiem, ale hit Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:52 Nadaje się na kaprala w Lidze Cudzoziemskiej, wyda komendę nawet pod ostrzałem i wzyscy usłyszą :D A na poważnie, może ona ma coś ze słuchem? Na ogół niedosłyszący tak wrzeszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 14:56 No, cóż... Jeśli tamta była "pociąg pancerny", to ta jest "pancernik Potiomkin"... Odpowiedz Link Zgłoś
dzapallo Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:08 "Mamy tu panią profesor prawa o ogromnej wiedzy i naturalnym , swojskim zachowaniu (nie pijarowym) i funkcjonariuszkę mediów, która nie zna się na materii, w której prowadzi "wywiad" tj. realizuje swe techniki manipulacyjne. Problem funkcyonariuszki polegał na tym, że nie tylko nie udało się jej przypisać pani prof. jakiegoś swojego (przygotowanego) twierdzenia ale i że chęć takiego przypisania była bardzo widoczna... Nadto funkcjonariuszka nie okazując żadnego szacunku dla rozmówczyni, pokory wobec wiedzy, dorobku naukowego, próbując "na równi" dyskutować z pania profesor (zamiast po prostu pytać) ujawniła swoją ignorancję, nieuctwo, pychę ... Pani prof. Pawłowicz funkcjonariuszkę traktowała jak ignorantkę czyli zgodnie z obiektywnym stanem rzeczy - co dla lemingów było nieprzyjemnym doświadczeniem..." Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:11 Ta idiotka jest doktorem habilitowanym, a nie żadnym profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:14 Cytat z tego samego forum (kilka postów niżej): Pawłowicz jest moją fanką, zwłaszcza po ostatnim wystąpieniu sejmowym. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form "naturalna" jak Korwin Mikke... 27.01.13, 15:25 Pamiętacie te teksty Mikkego o niepełnosprawnych i reakcję internautów? Ten babiszon obecnie współdzieli z Mikkem pierwsze miejsce w rankingu Chamów Polskich. A moim zdaniem jest gorsza, bo Mikke nie żyje z naszych podatków, a baba przerobiła trybune sejmową na spluwaczkę za nasze pieniądze. Nie trzeba być ani homoseksualistą, ani nawet lewicowcem, by nie akceptować chamstwa i pogardy. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 15:57 Jej tylko mietły brak. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 28.01.13, 02:03 wanda43 napisała: > Jej tylko mietły brak. Óna woli rower: www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=v_MFrXptbOM#t=44s Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: "dziennikarka" żałosnie niekompetentna 27.01.13, 18:14 wręcz przeciwnie - to dziennikarka wykazała wyższy poziom niż profesorka Krystyna Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 18:35 Panna Krysia Rodzinę Świętą by zjebała bo nie pasuje do jej wyobrażeń o związku małżeńskim. Idealny związek partnerski którego owocem był Jezus. Józefie, nie przyglądaj mi się tak dziwnym wzrokiem To wcale nie jest tak jak myślisz! To Duch Święty! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 18:45 Znaleziono w sieci: Nie jest sztuką przegadać dziennikarkę jeśli cały czas się krzyczy tak, że słychać echo w studiu. Najgłośniej mówi ten, kto nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 18:50 bardzo dobre.idealnie pasuje do kucharskiego teamu płci żeńskiej sejmowej prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 19:04 Tez mi problem z tymi homoseksualistami to niech załatwia w UNI aby była odrebna konstytucja dla normalnych ludzi i odrebna dla gejow.Podobnie moze załatwia przez premiera Tuska rowniez w Polsce?Pada jednak pytanie ile włascoiwie jest w Polsce homoseksualistow i jaki to jest problem -moze 0,1% ludzi z ta preferencja seksualną.Ja jako mezczyzna wystepuje z wnioskiem wprowadzenia przymusowo pologamji a dlaczego tylko islamisci maja miec dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 27.01.13, 19:12 Ja jako mezczyzna wystepuje z wnioskiem wprowadzenia przymusowo pologamji a dlaczego tylko islamisci maja miec dobrze. Bardzo dowcipne. Przyjmując na potrzeby tej rozmowy, że deklaracja <ja jako mezczyzna> odpowiada prawdzie, spróbuj zastanowić się nad faktem, że to oni utrzymują żony i potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz.4 Re: HIT! Pawlowicz vs "dziennikarka" 28.01.13, 02:00 jaki to jest problem -moze 0,1% ludzi z ta preferenc > ja seksualną. Robiłeś jakieś badania? Gdzie? Na jakiej próbie? Jaką metodą? Odpowiedz Link Zgłoś