zoro_wieczorowo_poro 03.02.13, 14:53 Czy wg pana profesora Ziemia jest płaska czy w kształcie kuli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Zasadnicze pytanie do prof. Biniendy 03.02.13, 14:59 Nie jesteś zoro, ale ZERO i nie wieczorową porą, ale przez całe swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zasadnicze pytanie do prof. Biniendy 03.02.13, 15:57 ... łoj, dupcycie Hipolicie i nie wicie dlacymu... :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Zapomniałem zapytać, przez grzeczność: 03.02.13, 15:59 ten twój Binenda, to jakiś bóg? (dej grzęde Binieńdzie a on se wyżej sieńdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Zapomniałem zapytać, przez grzeczność: 03.02.13, 16:24 Dla kogoś, kto jest nikim, nawet Bienenda jest bogiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zapomniałem zapytać, przez grzeczność: 03.02.13, 16:28 przyjmująć, że takowy jest... to dla nikogo, nie może być kimś... ;) (paczaj jak mi sie sygnaturka wylosowała!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Zasadnicze pytanie do prof. Biniendy 03.02.13, 16:34 Intelektualne badziewie w rodzaju zera wieczorową porą i niedojdy sclavusa już nie wie czego się chwycić :))) Ponoć mieli jakąś konferencję na Czerskiej, ale jak widać biedaki nic nie uradziły. To środowisko to jest jednak intelektualna pustynia, toną chłopaki w coraz szybszym tempie a zbawcy nie widać. Ponoć zgłosiła się do bodajże MENu grupa polskich naukowców, która wystąpiła o grant na 1,5 miliona złotych by przeprowadzić taką symulację jak Binienda. Niech im dadzą. Czerska się nie dołoży, bo jest blisko upadłości :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Zasadnicze pytanie do prof. Biniendy 03.02.13, 17:00 specjalista od owiec napisał: Ponoć zgłosiła się do bodajże MENu grupa polskich naukowców, która wystąpiła o > grant na 1,5 miliona złotych by przeprowadzić taką symulację jak Binienda. > > Niech im dadzą. Czerska się nie dołoży, bo jest blisko upadłości :D :D :D taką symulacją jak Binięda to ja za 500zł zrobię ćwoku nieoskrobany :D Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Zasadnicze pytanie do prof. Biniendy 03.02.13, 17:21 > taką symulacją jak Binięda to ja za 500zł zrobię ćwoku nieoskrobany :D Tak, tak. Na pirackim sofcie ściągniętym z torrentów. Bajaj dalej :D Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Zasadnicze pytanie do prof. Biniendy 03.02.13, 17:37 a dobrze się czujesz?, czy można Ci jakoś pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz to dowód że Idiokracja już nadeszła 03.02.13, 18:30 film science fiction opowiada o społeczeństwie Idiokratycznym - ale za 500 lat a tymczasem sądząc po poziomie internautów czytając jakie zadaja pytania jak komentują\ czym sie interesuje a co jest dla nich za trudne to Idiokracja juz nadeszła polecam film: pl.wikipedia.org/wiki/Idiokracja_%28film%29 - Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to dowód że Idiokracja już nadeszła 03.02.13, 18:44 madel.salon24.pl/481016,anicie-gargas-ironistce Tylko zrozum ! Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro tu masz daneprawdziwku 03.02.13, 18:50 do rysunku o który cię prosiłem Samolot w momencie uderzenia w brzozę poruszał się: z prędkością 269 kilometrów na godzinę (75 metrów na sekundę) z przyśpieszeniem pionowym wynoszącym 3 metry na sekudnę do kwadratu (0,3 wartości przyśpiesznia ziemskiego) z kątem pochylenia wynoszącym 13,9° (później ten kąt powiększył się do 20°) z kątem natarcia wynoszącym 16° (później ten kąt powiększył się do 22,1°) z dodatnią prędkością pionową rzędu 6 metrów na sekundę (wznosił się) po prostej nachylonej pod kątem 4,6° do poziomu. Powyżej cytowane dane o wartościach kąta pochylenia i natarcia pochodzą z rysunku 15 na s. 18 Załącznika 2 do „Raportu końcowego” Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus pull up! pull up! ... niegraczu... 03.02.13, 19:24 bo też penderolniesz czółkiem w komodę... (może by ci się nawet to przydało - może oświeciło by cię) Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz to typowa wypowiedź 03.02.13, 19:25 dla Idiokracji: m.c.hrabia napisał: > tylko kretyna Bimendę? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: to typowa wypowiedź 03.02.13, 19:27 Doprawdy??? To ja mam jeszcze jedno: dlaczego Binienda nie ujawnił wsadu... do swojego programu... tylko spenderolił, jak zbity pies, z podkulonym ogonem??? Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: to typowa wypowiedź 03.02.13, 19:33 madel.salon24.pl/481016,anicie-gargas-ironistce Panie Niegracz. Ten ksiądz ocenia film, i wymienia kilka elementów które są sprzeczne z ustaleniami Antoniego i Biniendy. Ta analiza jest o tyle rzetelna, że nie odnosi się do fachowych sprawa, tylko ocenia obraz i konkluzje ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: to typowa wypowiedź 03.02.13, 19:34 niegracz napisał: > dla Idiokracji: > > m.c.hrabia napisał: > > tylko kretyna Bimendę? > > dla mnie to bimendzie możesz nawet świeczkę palić , możesz go lizać po zadku ,możesz się do niego modlić , i nawet możesz o tym zboczeniu pisać na forum a ja będę pisał co o tym myślę . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj wg Macierewicza płaska, bo jak by była okrągła 03.02.13, 19:38 to ludzie oddalając się od siebie by się coraz bardziej zapadali Odpowiedz Link Zgłoś