Dodaj do ulubionych

Pod przykryciem

06.02.13, 17:00
Palikot poznał słodki smak zemsty. Zawsze na jego eventy platfusy coś wymyślali, od dopalaczy począwszy. Teraz mało kto się interesuje czy Tusk trafi trzysta baniek - media non stop wałkują Nowicką z Grodzką.

Nie czyń bliźniemu, co tobie niemiłe - można zacytować.
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Pod przykryciem 06.02.13, 17:07
      haen2010 napisał:

> Palikot poznał słodki smak zemsty. Zawsze na jego eventy platfusy coś wymyślali
      > , od dopalaczy począwszy. Teraz mało kto się interesuje czy Tusk trafi trzysta
      > baniek - media non stop wałkują Nowicką z Grodzką.
      >
      > Nie czyń bliźniemu, co tobie niemiłe - można zacytować.

Widocznie ich wszystkich zatkało..I dobrze im tak...
      • lionold Re: "Nie czyń bliźniemu, co tobie niemiłe - ...." 06.02.13, 18:49
        A twoi "stwórcy" nam uczynili - sprowadzając cię na ten padół - wal się heinrich.
    • godz-0800 Re: Pod przykryciem 06.02.13, 17:42
      Wiedziałem,że Donek nie daruje tej paprotki od Millera Palikotowi.
    • pakules Re: Pod przykryciem 06.02.13, 18:04
      Mylisz się Heniutek, palikot znowu zrobił wygłup tym razem z tym grodzkim aby przykryć to że niestety dostaniemy figę z makiem a nie 300 baniek.
      • jacekm22 Re: Pod przykryciem 06.02.13, 18:11
        A z jakiej to parafii mamy cos musowo DOSTAC ???!!!!
        • porannakawa01 Re: Pod przykryciem 06.02.13, 18:57
          jacekm22 napisał:

> A z jakiej to parafii mamy cos musowo DOSTAC ???!!!!

Już są durnie liczący straty!
          Straty bo nie dostali tego czego oczekiwali!

Straty powstają dopiero wtedy gdy dostaną a przepieprzą.
          Język polski jest dośćgiętki i da wysłowić prawie wszystko.
          Tego jednak pewnie nie potrafi u niektórych, cooooo?
    • gambit_smolenski2 jest wprost przeciwnie... 06.02.13, 21:54
      Jak wyżej, Haen; jest dokładnie tak, jak to ujął forumowicz Pakules. Otóż za zadyma z Nowicką i Grodzką jest niczym innym, jak zasłoną dymną nałożoną na REALNE afery i problemy, czyli 300 mld z Unii oraz lotnisko w Modlinie i stenogramy autostradowe...
      • lech1966 Re: jest wprost przeciwnie... 06.02.13, 22:04
        gambit_smolenski2 napisał(a):
        REALN
        > E afery i problemy, czyli 300 mld z Unii oraz lotnisko w Modlinie i stenogramy
        > autostradowe...

Nie wiem czy to sie da zatuszowac,,Poza tym nie wiedziałem ze urzednicy UE sa tacy sexualni,,
        i dają sie tak dyma,c przez (co prawda duzą) grupe cwaniaków z POlski..
        Pisalismy niedawno o dymisji Bondaryka,,,nawet ja pisałem na jego temat zle, myslałem ze jego głowa poleciała za Brunona K. z Krakowa...Ale to agencja Bondaryka nagrała te rozmowy,,i pewnie za to poleciał z posady...Jak mógł sie odwazyc podniesc reke (podstawic ucho) pod nalepszych urzedników(i znajomych) premiera tysiaclecia- który nas lemingów zapewnia o sukcesach w budowie autostrad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka