Dodaj do ulubionych

Constans ?

12.02.13, 22:14
D.Tusk ma poparcie znacznej części Polaków z mentalnością cwaniaczka. Puszczając do niej oko posługuje się znaną mantrą - widzicie jaki jestem, zapewne można mieć do mnie pretensje o to, że mijam się z prawdą, że głoszę obietnice bez pokrycia, że popełniam masę błędów, ale czy życzylibyście sobie by powrócił ten, który chciałby "oczyszczać", "rozwalać układy" ?

Czy coś się zmieniło od kilku lat ? Na razie w dalszym ciągu constans, ? Ciekawe jak długo jeszcze Polacy będą dawali się uwodzić tym zabiegom socjotechnicznym Tuskowego "think tanku" ?
Obserwuj wątek
    • palnick Re: Constans ? 12.02.13, 22:23
      Ta znaczna część, to właśnie elektorat aferałów. Będą popierać hasło "Kradnę ale Tobie też pozwalam".
      • starysyn [...] 12.02.13, 22:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • bmw1-953 Re: Constans ? 12.02.13, 23:41
          Spoko.....My tez Was znamy, we właściwym świetle.

starysyn napisała:

> polaczki pokazuja swoich w prawdziwym swietle? znamy was jako dumb polacks, wi
          > ec chyba to prawda.
      • losiu4 Re: Constans ? 12.02.13, 22:35
        z tym zawsze jest kłopot, bo chętnych do kradzenia w pełowni i w okolicach to może i jest sporo, ale środków do rozkradania jest mało. To tak jak w naturze: chętnych do zagospodarowania jakiejś niszy jest dużo, ale ma ona ograniczoną pojemność, więc niesnaski między "swoimi" a "swojszymi" są nieuniknione

Pozdrawiam

losiu
      • platfusy.do.paki Jestem sPOkojny 12.02.13, 23:46
        > Ta znaczna część, to właśnie elektorat aferałów. Będą popierać hasło "Kradnę al
        > e Tobie też pozwalam".

Torcik jest coraz mniejszy. Nie da się już na dłuższą metę utrzymać takiej hordy pasożytów. Po prostu nie dla wszystkich starczy. Trzeba będzie wyrzucać za burtę.

Tylko ci wyrzuceni za burtę mają taki paskudny zwyczaj ujawniania przekrętów swoich byłych kolegów.

Co jak we Wrocławiu sprawa Dutkiewicza i jego byłego zastępcy Janickiego.

Jatka w PO dopiero przed nami.
      • camille_pissarro Re: Constans ? 13.02.13, 07:30
        TU klasyczny taki okaz :)
    • starysyn waadzy nigdy pis miec nie bedzie. bo Polacy 12.02.13, 22:32
      to cwanaiczki, jak piszesz. glupole tez? wiec szukaj kogos innego sobie, jak ryby w oceanie. kaczki poplyna, wiec nei spadna juz drugie.
      • camille_pissarro Re: waadzy nigdy pis miec nie bedzie. bo Polacy 12.02.13, 22:49
        Skąd ty taki dobry "towar" dorwałeś ? :)
        • losiu4 Re: waadzy nigdy pis miec nie bedzie. bo Polacy 12.02.13, 22:56
          z Izraela pewnie stuka, albo z Czerskiej :) Ale słownictwo wyraźnie poprawiła. Kojarzę te osobę z jakiegoś wcześniejszego nicka - stylu nie da sie tak łatwo zmienić :)

Pozdrawiam

losiu
          • camille_pissarro Re: waadzy nigdy pis miec nie bedzie. bo Polacy 12.02.13, 23:00
            Jak dla mnie to zbyt wyrafinowanym językiem operuje :)
            • 3alfa.alfa Re: waadzy nigdy pis miec nie bedzie. bo Polacy 12.02.13, 23:56
              camille_pissarro napisał:

> Jak dla mnie to zbyt wyrafinowanym językiem operuje :)

A poczytaj starsze posty tego żydka tłumaczone translatorem

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=kaczkiwon&forumId=28&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
              • camille_pissarro Re: waadzy nigdy pis miec nie bedzie. bo Polacy 13.02.13, 06:40
                Ani chybi był pewnie na meczu z siostrami Radwańskimi .
    • losiu4 Re: Constans ? 12.02.13, 22:32
      myślisz dlaczego na pełownię głosowało ponad 90% osadzonych? Zagłosowaliby też pryszczaci, ale tych zgarnął Gumowy, bo więcej zioła jarał. Albo udawał ze jarał.

Pozdrawiam

Losiu
      • starysyn Re: Constans ? 12.02.13, 22:34
        lubie czytac ze polaczki uznali polaczkow za glownei cwaniaczkow. w cywilizowanym swiecie za takich smeici uchodzi polaczek. gratuluje, losiu i dziekuje za nauki o polaczkach twoich.
        • losiu4 Re: Constans ? 12.02.13, 22:38
          starysyn napisała:

widzę ze oficer prowadzacy wysłał Cie na szkolenie z jezyka. Muszę Cię pochwalić, postepy czynisz :) A tak z ciekawości: gdzie je macie? W Tel Avivie czy wysyłają was na staż gdzieś do Polski, np. do siedziby jakiejś gazety?

Pozdrawiam

Losiu
          • starysyn Re: Constans ? 12.02.13, 22:41
            Polska kupuje izraelska bron, bo taki ma rozkaz. i chyba nie ma czym sie chwqalic polaczek, poza tym ze znany jest jako zlodziej, klamca i smierdzacy brudas do czarnej roboty i zdychania za wolnosc cywilizowanych. gratuluje, tepy antysemicki glupcze. polaczek potrafi, losiu.
            • losiu4 Re: Constans ? 12.02.13, 22:55
              ano chyba faktycznie coś tam kupuje i chyba faktycznie na rozkaz. Mam tylko nadzieję ze nie za duzo, bo po co nam szmelc?

Pozdrawiam

Losiu
    • l_zaraza_l Re: Constans ? 13.02.13, 00:18

> D.Tusk ma poparcie znacznej części Polaków z mentalnością cwaniaczka. Puszczaj
      > ąc do niej oko posługuje się znaną mantrą - widzicie jaki jestem, zapewne możn
      > a mieć do mnie pretensje o to, że mijam się z prawdą, że głoszę obietnice bez
      > pokrycia, że popełniam masę błędów, ale czy życzylibyście sobie by powrócił ten
      > , który chciałby "oczyszczać", "rozwalać układy" ?
      >
      > Czy coś się zmieniło od kilku lat ? Na razie w dalszym ciągu constans, ? Ciekawe jak długo jeszcze Polacy bę
      > dą dawali się uwodzić tym zabiegom socjotechnicznym Tuskowego "think tanku" ?

Nie jestem tuskowa ale przeraża mnie wizja władcy, który nie wie o czym mówi bo jest na prochach a jak nie jest na prochach to często rozmawia z nieżyjącym od trzech lat bratem.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Constans ? 13.02.13, 00:25
        sam mówił, że zdarza się to kilkadziesiąt razy dziennie....

no to co z tym rządzeniem by było, jak tyle przerywników....
        • l_zaraza_l Re: Constans ? 13.02.13, 01:32
          fiu-bzdziu2010 napisała:

> sam mówił, że zdarza się to kilkadziesiąt razy dziennie....
          >
          > no to co z tym rządzeniem by było, jak tyle przerywników....

Zapewne nie dałby rady.
          Ale to juz chyba było, czyż nie?
    • zuzkazuzka111 Re: Constans ? 13.02.13, 06:57
      Do tego, by durnia POpierali durnie, POtrzebne było rozwalenie edukacji, szkolnictwa.
      Ludzie bezmyślni głosują na tych, którzy im wmawiają że są mądrzy i lepsi od tych innych.

I jak powiedział ich "guru" Lis - „Cham, głupiec i prostak to jest ktoś, kto jest w ofensywie.”
      Cham, głupiec i prostak nie zdaje sobie sprawy ze swojej głupoty i prostactwa, co wyraźnie widać na forum Kraj.
      • kotek.filemon Re: Constans ? 13.02.13, 10:17
        zuzkazuzka111 napisała:

> I jak powiedział ich "guru" Lis - „Cham, głupiec i prostak to jest ktoś,
        > kto jest w ofensywie.”
        > Cham, głupiec i prostak nie zdaje sobie sprawy ze swojej głupoty i prostactwa,
        > co wyraźnie widać na forum Kraj.

Oj, widać widać. Im gorzej w łajbie u prezesa, tym bardziej tu PiSdą cuchnie.
    • mietowe_loczki Re: Constans ? 13.02.13, 12:16

> D.Tusk ma poparcie znacznej części Polaków z mentalnością cwaniaczka.

PiS nie dzieli Polaków. Zwolennicy PiS są kulturalni. Nie obrażają swoich oponentów. Nie to co peowska swołocz.

Puszczaj
      > ąc do niej oko posługuje się znaną mantrą - widzicie jaki jestem, zapewne możn
      > pokrycia, że popełniam masę błędów, ale czy życzylibyście sobie by powrócił ten

No tego właśnie nikt nie chce. A cudzysłów jest jak najbardziej tu uzasadniony. Bo i "oczyszczali", i "rozwalali" układy.

• zayka Re: Constans ? 13.02.13, 12:20
        mietowe_loczki napisała:

> camille_pissarro napisał:
        >
        > > D.Tusk ma poparcie znacznej części Polaków z mentalnością cwaniaczka.
        >
        > PiS nie dzieli Polaków. Zwolennicy PiS są kulturalni. Nie obrażają swoich opone
        > ntów. Nie to co peowska swołocz.
        >
        > Puszczaj
        > > ąc do niej oko posługuje się znaną mantrą - widzicie jaki jestem, zapewn
        > e możn
        > > a mieć do mnie pretensje o to, że mijam się z prawdą, że głoszę obietnic
        > e bez
        > > pokrycia, że popełniam masę błędów, ale czy życzylibyście sobie by powróc
        > ił ten
        > > , który chciałby "oczyszczać", "rozwalać układy" ?
        >
        > No tego właśnie nikt nie chce. A cudzysłów jest jak najbardziej tu uzasadniony.
        > Bo i "oczyszczali", i "rozwalali" układy.
        >

a pączkami też poczęstujesz ?
        • mietowe_loczki Re: Constans ? 13.02.13, 17:05
          Tak, ale tylko błyskotliwych rozmówców, więc możesz mieć problem, żeby się załapać.

• tomek62.0 Re: Constans ? 13.02.13, 12:30

> D.Tusk ma poparcie znacznej części Polaków z mentalnością cwaniaczka. Puszczaj
      > ąc do niej oko posługuje się znaną mantrą - widzicie jaki jestem ?

Widzimy i Slyszymy !
      youtu.be/GXG24SdaLeY
      Czytaj (2x) aby zrozumiec ! Pomysl (3x) zanim napiszesz !
      Wyciaga sie wnioski w oparciu o brak danych.

youtu.be/EDDKXIWlIEY
    • boblebowsky Zgadza się, constans. 13.02.13, 12:33
      Poparcie dla PIS stanowią w znacznej części rasowi kretyni, którzy wierzą w powrót pana prezesa na białym koniu. Czekają też pewnie na te 3 mln mieszkań:))

>
      > Czy coś się zmieniło od kilku lat ? Na razie w dalszym ciągu constans, ? Ciekawe jak długo jeszcze Polacy bę
      > dą dawali się uwodzić tym zabiegom socjotechnicznym Tuskowego "think tanku" ?
      • zayka Re: Zgadza się, constans. 13.02.13, 12:39
        boblebowsky napisał:

> Poparcie dla PIS stanowią w znacznej części rasowi kretyni, którzy wierzą w pow
        > rót pana prezesa na białym koniu. Czekają też pewnie na te 3 mln mieszkań:))

jakby cie słychać z trybuny na korcie
        • boblebowsky Re: Zgadza się, constans. 13.02.13, 12:45
          zayka napisała:

> boblebowsky napisał:
          >
          > > Poparcie dla PIS stanowią w znacznej części rasowi kretyni, którzy wierz
          > ą w pow
          > > rót pana prezesa na białym koniu. Czekają też pewnie na te 3 mln mieszka
          > ń:))
          >
          > jakby cie słychać z trybuny na korcie

Wyjątkowo godnie reprezentujesz wyborców PIS. Razem z camilkiem stanowicie modelowe przykłady.
          • zayka Re: Zgadza się, constans. 13.02.13, 12:59
            boblebowsky napisał:

> zayka napisała:
            >
            > > boblebowsky napisał:
            > >
            > > > Poparcie dla PIS stanowią w znacznej części rasowi kretyni, którzy
            > wierz
            > > ą w pow
            > > > rót pana prezesa na białym koniu. Czekają też pewnie na te 3 mln m
            > ieszka
            > > ń:))
            > >
            > > jakby cie słychać z trybuny na korcie
            >
            > Wyjątkowo godnie reprezentujesz wyborców PIS. Razem z camilkiem stanowicie mode
            > lowe przykłady.

też Ciebie nie obrażę stwierdzeniem że polska racja stanu jest Ci wroga
            • x2468 Re: Zgadza się, constans. 13.02.13, 17:41
              Ty z twoim imieniem z cala pewnością jesteś ekspertem od polskiej racji stanu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka