29.10.15, 14:30
Miałem dac, to początkowo do działu Humor lub Kwiatki, ale po namyśle, jest to jednak większy kaliber zdarzeń.

Jak informowałem w rozmowie z Zimnym, p. Sikorski miał dziś rozmowę z p. Hołdysem na Twitterze. Doszło tam do sporej demaskacji ich poczucia dobrego smaku (ok, każdy ma inny, ale ogólne normy są w miarę constans). Ja ich rozmowę poznałem ze screenu (zapisu) innego Twitterowicza, który zrobił kopię i posłał w świat ze swoim opisem "RT @depeshe48: Pajace na zawsze razem. Forever and ever".

Ponieważ nie miałem możliwości innego zapisania ich wypowiedzi, kliknąłem "ulubione" przez co zapisane to zostało w systemie i mogę do tego wrócic w dowolnym czasie. Wchodzę teraz bezpośrednio na twitter do RadSika i...widzę, że mam bana! Pan były poseł/marszałek zablokował mi możliwośc czytania jego wypowiedzi. Nie ma o to żalu do niego, nawet nie czuję, aby świat mi się z tego powodu zawalił.

Dlaczego o tym mówię? Ano dlatego, że nic nie psiałem do p. Sikorskiego, w żaden sposób nie nastawałem na niego, itp, itd, a tu bęc i ban. Domniemuję, że p. Sikorski o moim istnieniu dowiedział się w momencie SPRAWDZANIA kto nacisnął przycisk "ulubione" i zbanował wszystkich hurtem!

Jeśli to prawda, jeśli polityk tego formatu nie ma co robic, tylko SPRAWDZA kto gdzie o nim co powiedział, lub co gorsza, "polubił" jakąś głupotę o nim...to żal.pl
Obserwuj wątek
    • zimna-wodka Re: Upadek 29.10.15, 18:20
      Dobry tytuł. Niestety bardzo dobry.
    • klip-klap Re: Upadek 29.10.15, 20:44
      A myslalem, ze Sikorski to czlowiek bez kompleksow wink)), tak sie chwali tymi osmiorniczkami jako przykrym obowiazkiem pracy w MSZ.

Nawet mu nie zaluje, byle rzeczywiscie podejmowal kogos z zagranicy w restauracji. No chyba, ze liczymy p. Rostowskiego jako przedstawiciela jakiegos obcego kraju.
    • adameczko Re: Upadek 29.10.15, 22:23
      Jeżeli faktycznie jest tak jak mówisz to osobowość publiczna p. Sikorskiego jest na bardzo zaawansowanym poziomie big_grin
    • tirol1 Re: Upadek 30.10.15, 06:30
      Ale jaja!
    • zimna-wodka Re: Upadek 30.10.15, 10:48
      W innym wątku odsyłałem do projektu konstytucji który wisiał sobie na stronach PiS od paru lat. No i źle odsyłałem - bo ten projekt już został usunięty.
      Jak twierdzą niektórzy - na tydzień przed wyborami.

pl.blastingnews.com/polityka/2015/10/blad-404-czyli-o-znikajacym-projekcie-konstytucji-pis-00618903.html
    • seloso Re: Upadek 30.10.15, 12:11
      maskuj.pl/nielubiepis Szokujące szczegóły i wytyczne akcji 500 zł na dziecko. Miał dostać każdy dostanie tylko PIS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka