haen2010 02.03.13, 11:52 Jak obstawiasz ten spęd dzisiaj? Ty tam najlepiej się orientujesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:01 haen2010 napisał: > Jak obstawiasz ten spęd dzisiaj? Ty tam najlepiej się orientujesz. Nie mam pojęcia, zajęty jestem inną sprawą. Natomiast gdyby decyzja należała do mnie - niechętnie ale pozbył bym się R. Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:08 remez2 napisał: > /.../ Natomiast gdyby decyzja należała do mnie - niechętnie ale pozbył bym się R. Kalisza. A ja tam bym się go chętnie pozbył. To narcyz, który jedynie od SLD może odstraszać, a nie przysparzać jej/mu wyborców. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:12 No tak, ale następstwem może być exodus innych, z Olejniczakami na czele. Wtedy czarno widzę te pierwsze wybory. Klęska w nich to praktycznie koniec SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:17 haen2010 napisał: > No tak, ale następstwem może być exodus innych, z Olejniczakami na czele. Wtedy > czarno widzę te pierwsze wybory. Klęska w nich to praktycznie koniec SLD. Jeżeli partia, która ma aspiracje do rządzenia rozpada się przez odejście kilku osób, to ... z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:31 Pozwól że zdementuję: SLD pod wodzą Millera (Nap[ieralskiego, Wundelicha czy innego betonu) nie ma aspiracji do rządzenia, ma aspiracje do tkwienia na poziomie ok. 10-12% zapewniającym trwanie i nic poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:41 kzet69 napisał: > Pozwól że zdementuję: SLD pod wodzą Millera (Nap[ieralskiego, Wundelicha czy in > nego betonu) nie ma aspiracji do rządzenia, ma aspiracje do tkwienia na poziomi > e ok. 10-12% zapewniającym trwanie i nic poza tym... A co Ty masz do dementowania? Zajmij się najuczciwszymi z uczciwych - A.Ryfińskim, M.Mroczkiem, A. Dębskim. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:19 taziuta napisał: > remez2 napisał: > > > /.../ Natomiast gdyby decyzja należała do mnie - niechętnie ale pozbył b > ym się R. Kalisza. > > A ja tam bym się go chętnie pozbył. To narcyz, który jedynie od SLD może odstra > szać, a nie przysparzać jej/mu wyborców. :/ Wiesz, jestem zwolennikiem oceny całego działania, nie tylko bieżących "gwiazdorzeń". Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Pytanie do remeza 02.03.13, 12:21 remez2 napisał: > Wiesz, jestem zwolennikiem oceny całego działania, nie tylko bieżących "gwiazdorzeń". Tyle, że my wiemy tylko o gwiazdorzeniu, i tylko na tej podstawie możemy go oceniać... Odpowiedz Link Zgłoś