Dodaj do ulubionych

Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi

03.03.13, 01:37
......kiedyś powiedział Urban, że dziś mężczyzna napotykając na swej drodze dziecko, powinien je kopnąć, broń boże pogłaskać......

Ma rację Urban. Piszę to w kontekście zarówno historii Pana Rafała Pietrzaka (przesiedział 15 lat w wiezieniu w USA za "zły dotyk") jak i w kontekście jednej z okładek Newsweeka Tomasza Lisa .
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 02:09
      a ilu ekshibicjonistów demonstrowało przed Tobą swe, hmmm, wdzięki majtając, gdyś był dzieckiem ?
      ilu "wujków", "przyjaciół domu" się do Ciebie dobierało w Twych czasach chłopięcych ?
      hę ?
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Co do Ciebie,Olgo, nie mam żadnych wątpliwości,... 03.03.13, 09:03
        olga_w_ogrodzie napisała: a ilu ekshibicjonistów demonstrowało przed Tobą swe, hmmm, wdzięki majtając, gdyś był dzieckiem ? ilu "wujków", "przyjaciół domu" się do Ciebie dobierało ...

---> ... że tak rzeczywiście było. A Twoja dzisiejsza wypowiedź, tylko potwierdza, że to polubiłaś.
    • ave.duce Nie można po prostu zostawić dziecko w spokoju? 03.03.13, 08:24
      remik.bz napisał:

> ......kiedyś powiedział Urban, że dziś mężczyzna napotykając na swej drodze dzi
      > ecko, powinien je kopnąć, broń boże pogłaskać......
      >
      • m.c.hrabia Re: Nie można po prostu zostawić dziecko w spokoj 03.03.13, 08:28
        ale remiś musi bo się udusi
        • ave.duce Co "musi"? 03.03.13, 09:12
          Nie uznaje prawa dziecka do tego, żeby nie być dotykanym w żaden sposób?
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 03.03.13, 09:25
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • ave.duce Serio? 03.03.13, 10:20
              1normalnyczlo.w.i.e.k napisał:

> ave.duce napisała: Nie uznaje prawa dziecka do tego, żeby nie być dotykanym w
              > żaden sposób?
              >
              > Tak jak ty, uważają głównie pedofile.Mają w tym... ---> ... swój interes!

Wiesz to z autopsji, jak mniemam.

ps. nie wysilaj się tak, bo to się może skończyć udarem, bidaku.
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k [...] 03.03.13, 10:42
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • ave.duce Niczego nie mylę - to wynika 03.03.13, 11:17
                  z Twoich postów. Wypada Ci tylko współczuć, bidaku.

Pisz na Berdyczów.
      • remik.bz Mam na myśli przypadki "koniecznego działania" 03.03.13, 09:13
        ave.duce napisała:
        Nie można po prostu zostawić dziecko w spokoju

Ależ nie tylko mozna ale nawet i trzeba (po co sie narażać).
        Ja mam na mysli sytuacje nietypowe, wyjątkowe (sorry, nie zaznaczyłem tego w poście załozycielskim)
        Np dzieciak w parku przewrócił sie , rozbił kolano , placze i wola "mamo, mamo" ( a mama gdzies się zawieruszyła)
    • kzet69 Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 09:07
      Jesteś idiotą i to do sześcianu, więcej nie chce mi się pisać...
      • remik.bz Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 09:15
        kzet69 napisał:

> Jesteś idiotą i to do sześcianu, więcej nie chce mi się pisać...

Sorry , ale ja załozyłem wątek dla inteligentnych dydkutntów , a nie dla tych, którzy wpisują w google "ironia", aby dowiedziec się "co to takiego".
    • wiosnaludzikow Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 09:19
      remik.bz napisał:

> ......kiedyś powiedział Urban, że dziś mężczyzna napotykając na swej drodze dzi
      Wiele w tym prawdy.
      • adherent1 Was to już zupełnie porąbało. 03.03.13, 10:35
        W tym wyścigu szczurów chcecie zniszczyć ostatnie racjonalne zasady, że
        w każdym społeczeństwie szczególnej ochronie podlegają dzieci i kobiety.

• 1normalnyczlo.w.i.e.k Środowisko LGBTP chce zniszczyć relacje rodzinne 03.03.13, 10:48
          adherent1 napisał: chcecie zniszczyć ostatnie racjonalne zasady, że w każdym społeczeństwie szczególnej ochronie podlegają dzieci i kobiety.

---> ... w tym relacje emocjonalne - by w tak stworzoną pustkę emocjonalną wkroczyć ze swoimi "potrzebami"!
        • remik.bz To nie nas porabało tylko postepaków 03.03.13, 11:22
          adherent1 napisał:

> W tym wyścigu szczurów chcecie zniszczyć ostatnie racjonalne zasady, że
          > w każdym społeczeństwie szczególnej ochronie podlegają dzieci i kobiety.

Nas porabało? W polskiej tradycji kobieta , dziecko to zawsze było "najważniejsze". Głaskanie dziecka po głowie, to był wyraz sympatii dla dziecka , wyraz uznania dla rodziców.
          A co zrobilo postepactwo? Wymyslilo , ze to głaskanie to jakis "zły dotyk"- nawet Lis na okładce Nesweeka taki sybol umiescil.
          To jakas paranoja - dlatego załozyłem ten drwiący z postepaków watek.
          W efekcie postepacy doprowadzaja do sytuacji ( i tu nie zartuje) , że mężczyzna głaskający po głowie dzieciaka , który sie przewrócił (aby go pocieszyc) moze być włóczony po sadach za pedofilię. A jesli kopnie dziecko za radą Urbana- to co najwyzej odpowie za chuligaństwo. Jest różnica ?
    • cookies9 Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 10:53
      remik.bz napisał:

>
      > Ma rację Urban. Piszę to w kontekście zarówno historii Pana Rafała Pietrzaka (p
      > rzesiedział 15 lat w wiezieniu w USA za "zły dotyk") jak i w kontekście jednej
      > z okładek Newsweeka Tomasza Lisa .

Dziwny ten twój idol Urban...z kolei mój znajomy mawiał -'nie uderzę dziecka na ulicy,bo może być moje''. I to jest OK!
      • remik.bz Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 11:31
        cookies9 napisała:

>z kolei mój znajomy mawiał -'nie uderzę dziecka na
        > ulicy,bo może być moje''. I to jest OK!
        Oczywiście ,ze to jest OK
        A teraz odpowiedz mi szczerze , czy Twój znajomy bez obaw pogłaszcze po glowie, na ulicy płaczące, obce dziecko, aby go pocieszyć ? jeszcze 20 lat temu taki odruch było oczywisty i normalny.
        • cookies9 Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 11:40
          remik.bz napisał:

> cookies9 napisała:
          >
          > >z kolei mój znajomy mawiał -'nie uderzę dziecka na
          > > ulicy,bo może być moje''. I to jest OK!
          > Oczywiście ,ze to jest OK
          > A teraz odpowiedz mi szczerze , czy Twój znajomy bez obaw pogłaszcze po glowie,
          > na ulicy płaczące, obce dziecko, aby go pocieszyć ? jeszcze 20 lat temu taki o
          > druch było oczywisty i normalny.

Nie trzeba dziecka pocieszać dotykając . Zwyczajnie - zapytać dlaczego płacze - wszelkie głaskanie,całowanie odpada...nie szukaj usprawiedliwienia dla pedofilstwa w KK.
          Pieszczoty zostaw dla swoich dzieci i wnucząt.
          • remik.bz Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 11:46
            cookies9 napisała:

>> Nie trzeba dziecka pocieszać dotykając . Zwyczajnie - zapytać dlaczego płacze
            > - wszelkie głaskanie,całowanie odpada...nie szukaj usprawiedliwienia dla pedof
            > ilstwa w KK.
            > Pieszczoty zostaw dla swoich dzieci i wnucząt.

Przeciez podobno wszystkie dzieci sa nasze :)

PS ta Twoja wypowiedź utwierdziła mnie w przekonaniu ,ze Urban ma rację. Jakikolwiek gest mężczyzny w stosunku do obcego dziecka to "pedofilia".
            • cookies9 Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 11:51
              Przeciez podobno wszystkie dzieci sa nasze :)

PS ta Twoja wypowiedź utwierdziła mnie w przekonaniu ,ze Urban ma rację. Jakikolwiek gest mężczyzny w stosunku do obcego dziecka to "pedofilia".

Są nasze,kiedy wymgają pomocy i wsparcia, a nie dotykania i głaskania.Głaszcz swoje koty
              i zaprenumeruj "NIE",jak masz tak blisko do poglądów Urbana.
              • remik.bz Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 12:02
                cookies9 napisała:

>>
                > Są nasze,kiedy wymgają pomocy i wsparcia, a nie dotykania i głaskania

A gsłaskanie i tulenie płaczącego dziecka to nie pomoc i wsparcie?

.Głaszcz > swoje koty

To aby nie zoofilia wg postepaków:)

> i zaprenumeruj "NIE",jak masz tak blisko do poglądów Urbana.

Zgadzam się z nim tylko i wyłącznie w tym jednym , jedynym przypadku. To zbyt mało , aby prenumerowac jego szmatławca.
                • cookies9 Re: Jedyny raz w życiu przyznaję racje Urbanowi 03.03.13, 12:10
                  >A gsłaskanie i tulenie płaczącego dziecka to nie pomoc i wsparcie?<

Nie.Dzieci nie lubią umizgów 'obcych'...wystarczy,że wspomożesz biedną rodzinę z dziećmi,zaniesiesz słodycze,książki,zafundujesz wakacje.Nie idż w zaparte dla tłumaczenia
                  zachowania niektórych księży czy nauczycieli i trenerów,jak Sebastian S z Wodzisłwia Śl.
                  • remik.bz Sprawa Rafała Pietrzaka 03.03.13, 13:03
                    cookies9 napisała:

> >A gsłaskanie i tulenie płaczącego dziecka to nie pomoc i wsparcie?<
                    >
                    > Nie.Dzieci nie lubią umizgów 'obcych'...

Jakich umizgów? jesli dzieciak przewróci sie , skaleczy to przytulenie, głaskanie płaczącego nazywasz umizgiem? To przeciez gest pocieszenia, pomocy.

wystarczy,że wspomożesz biedną rodzinę
                    > z dziećmi,zaniesiesz słodycze,książki,zafundujesz wakacje.

Nie o tym dyskusja, to całkiem inny temat

Nie idż w zaparte dla
                    > tłumaczenia
                    > zachowania niektórych księży czy nauczycieli i trenerów,jak Sebastian S z Wodzi
                    > słwia Śl.

Znowu wszystko wraca do KK. Daj juz z tym spokój.
                    Do założenia wątku zainspoirowała mnie historia Rafała Pietrzaka , który dostał 30 lat wiezienia za to, ze mył córeczke swej partnerki gołą ręka anie w "rękawiczce kapielowej"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka