Dodaj do ulubionych

Litwini powinni ich pogonić

11.03.13, 08:59
gdzie pieprz rośnie!
natemat.pl/53681,polacy-na-nowo-chrystianizuja-litwe-chca-zakazu-aborcji-i-obowiazkowej-religii-w-szkole
A potem mordy prują, że Litwini ich nie akceptują. Litwa to suwerenny kraj i nie muszą tolerować polskiej V kolumny.
M.
Obserwuj wątek
    • kotek.filemon Polaczkowo eksportuje to co umi 11.03.13, 09:23
      Nowoczesnych technologii ni ma, ale za to prawie w awangardzie walki o życie wypoczęte. Piszę "prawie", bo do niedoścignionych standardów Nikaragui i Salwadoru jeszcze trochę brakuje...
      • mariner4 Jestem pewien, że gdyby PiS był u władzy 11.03.13, 11:16
        mielibyśmy zadymę na cały świat.
        Na szczęście nie jest.
        M.
    • lumpior Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 11:22
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,143105261,143105261,Moher_poza_granicami_.html
      • mariner4 Przegapiłem.....:-( 11.03.13, 11:36
        M.
    • kzet69 Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 11:22
      Ci moherowi idioci wylecą z koalicji szybciej niż do niej weszli, a potem znów będą jęczeć, że Litwini dyskryminują polską mniejszość! A Litwini nie dyskryminują tylko bronią swojej niezawisłości przed V watykańską kolumną... Nawet szef episkopatu Litwy wysłał tych debili na drzewo...
      "Ten polityczny krok spowoduje niepotrzebne napięcie i falę oburzenia w społeczeństwie" - ocenił w specjalnym oświadczeniu pomysł Polaków, by zmuszać młodych Litwinów do lekcji religii przewodniczący Konferencji Episkopatu Litwy, arcybiskup kowieński Sigitas Tamkeviczius.
      • lumpior Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 11:26
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13539320,Siwiec__Z_Polski_plynie_powiew_XIX_wiecznego_rozumienia.html?
    • zapijaczony_ryj Re: Litwini powinni ich pogonić do psychiatry 11.03.13, 11:35

Czytaj więcej: Poseł PiS: Gdyby moja żona została zgwałcona, kazałbym jej urodzić dziecko
    • humbak Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 11:37
      Pożyjemy zobaczymy. Myślę że ważniejsze dla oceny działalności AWPL jest ot jak sobie poradzą z powierzoną im energetyką. Póki co referendum dało znać że Litwini nie chcą jądrówki. Integracja infrastruktury przesyłowej z unijnymi sąsiadami też jest tu bardzo istotna jako element zabezpieczenia dostaw energii.
      Intensywne działanie na polu obyczajowym nie jest rozsądne, także z naszej perspektywy bo raczej nie ułatwi poprawy stosunków dwustronnych które do niedawna były bardzo napięte, a teraz są zawieszone w stanie niepewności.
      Retoryka ostracyzmów w stosunku do AWPL z Polski nie jest zbyt dobra- nie ułatwia im działania, choć krytyka jest jak sądzę jak najbardziej na miejscu.
      • remez2 Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 12:09
        No, no. Charles-Maurice de Talleyrand-Périgord mógłby się od Ciebie uczyć. :-)
    • kotek.filemon Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 12:26
      Przypominam też nieśmiało, że gdy ważyła się niepodległość Litwy reprezentacja polityczna tamtejszych Polaków robiła za V kolumnę sowiecką.
      • humbak Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 12:28
        Ty patrz! A teraz nie robi. Podejrzane, nie?:)
      • mariner4 Co ty bredzisz? 11.03.13, 12:31
        Polacy to tylko "za waszą wolność i naszą". Nie wiesz o tym??????
        M.
        • humbak Re: Co ty bredzisz? 11.03.13, 12:35
          Może dodajcie kontekst?
    • douglasmclloyd Nie tylko Litwini 11.03.13, 15:33
      Kacapy, Niemcy i mniejszości seksualne powinny pogonić ten głupi, tępy naród między Odrą a Bugiem w pisdu.
      • mariner4 Ten kraj nazywa się Lirwa. 11.03.13, 17:18
        I tam obowiązuję litewskie prawa. Nikt nie ma prawa rozp... tego kraju.
        Wystarczy, że że Polactwo rozp... własny kraj.
        M.
        • pistosekta Re: Ten kraj nazywa się Lirwa. 11.03.13, 19:15
          Litwa Ukraina Białoruś .. - wszędzie tam Polska się wcina .
          Będzie jak przed II wojną św -wszędzie słabe stosunki z sąsiadami .
        • humbak Re: Ten kraj nazywa się Lirwa. 11.03.13, 19:20
          Mariner, oni są członkami koalicji rządowej. Skoro tak Ci praworządność na sercu leży, wyciągnij wnioski.
          • remez2 Re: Ten kraj nazywa się Lirwa. 11.03.13, 19:24
            humbak napisał:

> Mariner, oni są członkami koalicji rządowej. Skoro tak Ci praworządność na serc
            > u leży, wyciągnij wnioski.
            Biorą przykład z PSL?
            • humbak Re: Ten kraj nazywa się Lirwa. 11.03.13, 19:25
              Nie wiem. Pisałem powyżej że nie zgadzam się z ich działaniami, ale sposób wypowiedzi Marinera zaczyna mnie wkurzać.
              • mariner4 Mnie też wkurza. 11.03.13, 19:28
                Ale co robić? W KK nie ma paragrafów o głupocie, a szkoda.
                M.
          • mariner4 A jaka inna koalicja uchroni nas 11.03.13, 19:27
            od głupoty?
            Nie lubią nas. Kto wie, czy nie mają racji. To po... naród.
            M.
            • humbak Re: A jaka inna koalicja uchroni nas 11.03.13, 19:30
              Jakiej głupoty?
    • remez2 Re: Litwini powinni ich pogonić 11.03.13, 19:18
      mariner4 napisał:

> gdzie pieprz rośnie!
      Polska od morza, do morza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka