Dodaj do ulubionych

Dziadek Tuska - dzidek Merkel

22.03.13, 09:34
Jaki paradoks. Dziadek Merkel był w armii Hallera a Tuska w Wermachcie. Chichot historii.
Co na to PIS????
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 09:42
      Nic. Ich zwartoszczelinowe móżdżki tego nie ogarną.
    • mariner4 Nie zauważyłem postu i też 22.03.13, 10:44
      taki watek otworzyłem. :-((
      PiSięta maja bardzo nieskomplikowany sposób myślenia. Białe - oni i czarne - reszta.
      Po prostu prostaczki.
      M.
    • ojboj Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 10:52
      W I wojnie światowej Niemcy byli jeszcze normalnymi, cywilizowanymi ludźmi. Dopiero później, kiedy przegrali i zostali zdegradowani do roli europejskiego pryszcza na d... objawiła się ich prawdziwa natura. W II wojnie światowej byli już okrutnymi, sadystycznymi, pozbawionymi skupułów i ślepo wykonującymi najbardziej zbrodnicze rozkazy barbarzyńcami. To właśnie w takiej niemieckiej armii służyl dziadek Tuska. Można się domyślać, że właśnie takie morale przekazał potem swoim dzieciom i wnukom (vide: postawa Tuska po zamachu smoleńskim).
      • kotek.filemon Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 11:11
        ojboj napisał:

> j zbrodnicze rozkazy barbarzyńcami. To właśnie w takiej niemieckiej armii służy
        > l dziadek Tuska. Można się domyślać, że właśnie takie morale przekazał potem sw
        > oim dzieciom i wnukom (vide: postawa Tuska po zamachu smoleńskim).

A co to jest "zamach smoleński"?
      • mariner4 Pan Bóg projektując człowieka popełnił błąd. 22.03.13, 11:20
        Nie sprawił, że głupota boli.
        Wyłbyś z bólu!
        M.
        • ojboj Re: Pan Bóg projektując człowieka popełnił błąd. 22.03.13, 11:22
          Nadal nikt ci nie chce pogrzebać w rozporku?
    • ojboj Dzidek Merkel walczył w armii francuskiej 22.03.13, 11:16
      przeciwko Niemcom. Ciekaw jestem, co robił jej drugi dzidek w czasie II wojny.
    • ojboj Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 11:25
      Chociaż z drugiej strony, gdyby nie te peowskie ryje, które żadnej okazji nie przepuszczą, żeby bosą stopą kopnąć w owłosiony pisowski zad, byłaby to dosyć pozytywna wiadomość. Tak obiekwytnie rzecz biorąc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka