derff 22.03.13, 09:34 Jaki paradoks. Dziadek Merkel był w armii Hallera a Tuska w Wermachcie. Chichot historii. Co na to PIS???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mietowe_loczki Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 09:42 Nic. Ich zwartoszczelinowe móżdżki tego nie ogarną. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nie zauważyłem postu i też 22.03.13, 10:44 taki watek otworzyłem. :-(( PiSięta maja bardzo nieskomplikowany sposób myślenia. Białe - oni i czarne - reszta. Po prostu prostaczki. M. Odpowiedz Link Zgłoś
ojboj Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 10:52 W I wojnie światowej Niemcy byli jeszcze normalnymi, cywilizowanymi ludźmi. Dopiero później, kiedy przegrali i zostali zdegradowani do roli europejskiego pryszcza na d... objawiła się ich prawdziwa natura. W II wojnie światowej byli już okrutnymi, sadystycznymi, pozbawionymi skupułów i ślepo wykonującymi najbardziej zbrodnicze rozkazy barbarzyńcami. To właśnie w takiej niemieckiej armii służyl dziadek Tuska. Można się domyślać, że właśnie takie morale przekazał potem swoim dzieciom i wnukom (vide: postawa Tuska po zamachu smoleńskim). Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 11:11 ojboj napisał: > j zbrodnicze rozkazy barbarzyńcami. To właśnie w takiej niemieckiej armii służy > l dziadek Tuska. Można się domyślać, że właśnie takie morale przekazał potem sw > oim dzieciom i wnukom (vide: postawa Tuska po zamachu smoleńskim). A co to jest "zamach smoleński"? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Pan Bóg projektując człowieka popełnił błąd. 22.03.13, 11:20 Nie sprawił, że głupota boli. Wyłbyś z bólu! M. Odpowiedz Link Zgłoś
ojboj Re: Pan Bóg projektując człowieka popełnił błąd. 22.03.13, 11:22 Nadal nikt ci nie chce pogrzebać w rozporku? Odpowiedz Link Zgłoś
ojboj Dzidek Merkel walczył w armii francuskiej 22.03.13, 11:16 przeciwko Niemcom. Ciekaw jestem, co robił jej drugi dzidek w czasie II wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
ojboj Re: Dziadek Tuska - dzidek Merkel 22.03.13, 11:25 Chociaż z drugiej strony, gdyby nie te peowskie ryje, które żadnej okazji nie przepuszczą, żeby bosą stopą kopnąć w owłosiony pisowski zad, byłaby to dosyć pozytywna wiadomość. Tak obiekwytnie rzecz biorąc. Odpowiedz Link Zgłoś