derff 26.03.13, 11:37 Nikogo nie reprezentują i niszczą kolejno przedsiębiorstwa jedno po drugim.Żyją jak pączki w maśle za społeczne pieniądze i przeszkadzaja w pracy normalnym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:39 zapomniał kolega dodać... to mówiłem ja Jarząbek..... łubudubu łubudubu Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:43 kolegów to ty masz gdzie indziej.spadaj palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:42 Najwyzszy czas ,aby liderzy związkowi byli opłacani ze składek związkowców... Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:43 najwyższy czas żeby partie pol. w sejmie opłacane były ze swoich skałdek Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:42 hołota związkowa utrzymywana za pieniądze zakładów pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z sejmu i rządu 26.03.13, 11:45 hołota sejmowa utrzymywana za pieniądze podatników Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Nieroby z sejmu i rządu 26.03.13, 11:52 cieszy mnie Twoja opinia na temat pisuarów,meneli z SP,kmiotków i całej reszty.tu jesteśmy zgodni.całkowicie.widocznie nawet wśród głupków związkowych trafi się jakiś bardziej trzeźwy. Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: Nieroby z sejmu i rządu 28.03.13, 11:18 Oj uważaj bo prezes cię przepędzi od koryta partyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 11:46 Nie pytam czy widział ktoś uczciwego, bo to z istoty rzeczy niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 11:49 widziano tylko pracowitego komucha... jak pałą na robotniku obracał.... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 12:05 obeznany44 napisał: > widziano tylko pracowitego komucha... jak pałą na robotniku obracał.... Bolek ex robotnik i solidaruch też pałą chce obracać. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 11:53 nikt tak nie rwie się do ciężkiej pracy strajkowej jak solidaruchy. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Co innego solidaruch-polityk, a co innego 26.03.13, 14:13 związkowiec. Ci pierwsi to mendy którzy pod płaszczykiem obrony praw pracowniczych dorwali się do władzy by zaserwować Polsce najbardziej zdegenerowaną wersję kapitalizmu. Znam ludzi którzy należą do NSZZ Solidarność a nigdy nie zagłosowali ani nie zagłosują na POPiS czy inne wcielenia tej bandy. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson No nie mogę kolejny leming 26.03.13, 14:08 którego niewiedzieć czemu miałem na zielono! A hołota żyjąca za pieniądze wypracowane przez szeregowych pracowników zakładów pracy to raczej nieroby na managerskich, w większości zupełnie zbędnych, stołkach, a nie związkowcy dzięki którym jeszcze jakieś resztki praw pracowniczych w tym dzikim grajdole obowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: No nie mogę kolejny leming 27.03.13, 08:15 tornson napisał: > którego niewiedzieć czemu miałem na zielono! > A hołota żyjąca za pieniądze wypracowane przez szeregowych pracowników zakładów > pracy to raczej nieroby na managerskich, w większości zupełnie zbędnych, stołk > ach, a nie związkowcy dzięki którym jeszcze jakieś resztki praw pracowniczych w > tym dzikim grajdole obowiązują. Żeby tylko związkowcy z "S" (aż brzydzę się pisać pełną nazwę ... .) wytłumaczyli Narodowi dlaczego najpierw wprowadzili kapitalizm a teraz już im nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: No nie mogę kolejny leming 27.03.13, 12:47 jan.urbaniak1 napisał: > Żeby tylko związkowcy z "S" (aż brzydzę się pisać pełną nazwę ... .) wytłumaczy > li Narodowi dlaczego najpierw wprowadzili kapitalizm a teraz już im nie podoba. Jest to oczywiście jakaś ciemna karta z której "S" się jeszcze nie wytłumaczyła. Mimo wszystko ja jednak bym rozgraniczył dzisiejszych związkowców od tych mend które za sprawą łgarstw i manipulacji lat 80ych dorwali się potem do władzy i dziś niszczą kraj. Poza tym w tych protestach uczestniczyły też OPZZ, Sierpień 80 i wiele innych organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: No nie mogę kolejny leming 29.03.13, 08:10 tornson napisał: > jan.urbaniak1 napisał: > > > Żeby tylko związkowcy z "S" (aż brzydzę się pisać pełną nazwę ... .) wytł > umaczy > > li Narodowi dlaczego najpierw wprowadzili kapitalizm a teraz już im nie p > odoba. > Jest to oczywiście jakaś ciemna karta z której "S" się jeszcze nie wytłumaczyła > . Mimo wszystko ja jednak bym rozgraniczył dzisiejszych związkowców od tych men > d które za sprawą łgarstw i manipulacji lat 80ych dorwali się potem do władzy i > dziś niszczą kraj. Poza tym w tych protestach uczestniczyły też OPZZ, Sierpień > 80 i wiele innych organizacji. Inne organizacje uczestniczące w tym solidaruszym happeningu nie miały innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:51 Styropiany pierdzielone... chlają i żrą za waszą kasę w sejmie.... tak dla uściślenia Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 12:02 obeznany44 napisał: > Styropiany pierdzielone... chlają i żrą za waszą kasę w sejmie.... > > tak dla uściślenia > > To styropiany od etosu. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Styropiany to masz dziś w rządzie 26.03.13, 14:10 i pisowskiej pseudo-opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:50 Karierowicz kiedyś zapisywał się do partii teraz idzie do Solidarności. Nie potrzeba żadnych kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:52 karierowicz to liż dup...ko przełożonemu partyjnemu będącemu przy korycie tak że ten pierwszy ma aż rany od tego lizania.... Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:52 poprawka.. pierwszy ma rany na języku a drugi na du...sku Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:54 ty tak w ramach dyżuru związkowego czy dla pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 11:56 no to wreszcie kolega coś sensownego napisał o sobie... ja z własnej woli Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 12:01 obeznany44 napisał: > no to wreszcie kolega coś sensownego napisał o sobie... > > ja z własnej woli > > Nie podlizuj się. Wytłumacz się lepiej kolesiom z "konspiry". Rozumiem, że się tak strasznie bałeś ale naprawdę niepotrzebnie. Ten z ORMO tylko zażartował ... . Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 12:04 yhy a w Ameryce biją murzynów... Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 12:09 a nie lepiej coś z rozumu? posiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 12:11 to teraz kolega z rozumu chce coś napisać? Zamieniam się w słuch... Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 13:29 karierowicz, jak zawsze zapisuje się do partii ( PSL, lub PO, lepiej do PSL, bo czas PO już mija, jeszcze rzutem na taśmę miliony w największej spółce skarbu państwa i po zawodach) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: Nieroby z Solidarności 27.03.13, 10:30 derff napisał: > Karierowicz kiedyś zapisywał się do partii teraz idzie do Solidarności. Nie pot > rzeba żadnych kwalifikacji. Wtedy jednak trzeba było coś umieć ... . Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 12:08 teraz dostaję 2,5-3 tys.zł na rękę 99venus 26.03.13, 12:01 Odpowiedz mówi Piotr,kierowca autobusu gliwickiej komunikacji,strajk popieram bo jak będzie to nam też coś kapnie. i to jest cała filozofia związkowej hołoty. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Nieroby z Solidarności 26.03.13, 12:18 zaraz tam nieroby, taki np. Duda jest również pracodawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 13:04 ja pierdu a jakie miał okulary że widział? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 17:33 Coś takiego nie występuje w przyrodzie. To jak uczciwy i honorowy solidaruch. Odpowiedz Link Zgłoś
obeznany44 Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 20:25 jest solidaruch i solidaruch.. jest taki bolek bohater samozwaniec i taki zwykły kowalski co z tym pierwszym ma tyle wspólnego co komuna paryska komunistami mowskiewskimi... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 26.03.13, 23:30 obeznany44 napisał: > jest solidaruch i solidaruch.. jest taki bolek bohater samozwaniec i taki zwykł > y kowalski co z tym pierwszym ma tyle wspólnego co komuna paryska komunistami m > owskiewskimi... > To jest jak choroba weneryczna. Ale oczywiście niektórzy mają rzeżączkę a inni kiłę. I to jest cała różnica pomiędzy solidaruchami ... . Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 27.03.13, 08:40 A wiadomo przecież, że lepsza rączka niż rzeżączka. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 27.03.13, 08:46 fredoo napisał: > A wiadomo przecież, że lepsza rączka niż rzeżączka. To dlatego solidaruch Duda ma takie po robociarsku spracowane dłonie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekwojtek45 Re: Nieroby z Solidarności 27.03.13, 14:43 Jakoś dziwnym trafem strajkowali tylko pracownicy firm państwowych. Zastanawiające. Wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 28.03.13, 08:54 Pracownicy firm państwowych mają wyższe wynagrodzenia od prywatnych i strjkują. I potem się dziwią że firmy upadają. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 28.03.13, 10:03 kilka firm udało im się już wykończyć.niczego się nie nauczyli.tepi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 28.03.13, 13:10 99venus napisał: > kilka firm udało im się już wykończyć.niczego się nie nauczyli.tepi. Chyba kilkaset .. . Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: A widział ktoś pracowitego solidarucha ? 28.03.13, 13:26 to w tej sytuacji zmieniam zdanie;wyjatkowo utalentowani. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Nieroby z Solidarności A ty kim jestes stary 28.03.13, 18:04 UB-eku ze plujesz na Solidarnosc ?Wiem ze bardzo CI sie nie podoba ze nie jestes własciciewlem Polski i nie mozesz robic co chciałes w PRL? Jezeli nie jestes UB-ekiem to moze jestes nisko płatnym propagandzista PO na tym forum ,ktory zapomnial kto WYWALCZYŁ NIEPODLEGŁOSC DLA CIEBIE ORAZ TWOICH SZEFOW KTORZY SIE OBECNIE ZESZMACILI NA WYSOKO PŁATNYCH POSADACH? Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Zbysiu, pokręcilo cię? Duda z Kukizem wywalczył? 28.03.13, 18:39 Kaczyński, ten co to weterani prawdziwej Solidarnosci do niego mówią: "nie p*dol, nie było cie tam"? Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Re: Zbysiu, pokręcilo cię? Duda z Kukizem wywalcz 29.03.13, 12:43 sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/544468_224219311049825_1600707329_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Zbysiu, pokręcilo cię? Duda z Kukizem wywalcz 29.03.13, 14:18 PiS był zawsze partią czysto bolszewicką. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: A widział ktoś uczciwego solidarucha ?!! 29.03.13, 16:57 ja bym powiedział tak:jeden z nielicznych.pełen naiwności i wiary w ludzi.z niego to bydło też zrobiło agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: Nieroby z Solidarności 30.03.13, 11:41 Won z zakładowego garnuszka! Ciekawe ilu z tych wyższych związkowców zostanie, gdyby mieli utrzymać się ze składek? Odpowiedz Link Zgłoś
anol52 Działacz związkowy jak kapitan... 30.03.13, 11:49 Jak kapitan okrętu - z tonącym zakładem pójdzie na dno!! A potem na kolejny okręt... Odpowiedz Link Zgłoś
bnov "Solidarność", 30.03.13, 12:15 ostatnia ostoja Polski. Neokolonialny rząd zwalcza Związek z zoologicznym, dzikim zacięciem, bo tylko Związek może mu przeszkodzić w realizacji planu likwidacji Polski i przekształcenia jej we wschodnią marchię. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: "Solidarność", 30.03.13, 13:01 Ta ostatnia ostoja będzie kiedyś rozliczona. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: "Solidarność", 30.03.13, 13:11 to agenci Moskwy dążący do upadku państwa Polskiego. Breżniem finansował angielskich górników,Putin Solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
bnov Re: "Solidarność", 10.04.13, 07:47 Faktycznie, gdyby nie bohaterscy Generałowie, Kiszczak, Jaruzelski, Tuczapski, Siwicki, Polska by upadła. A dzisiaj odbudowuje ją nie mniej bohaterska PO, z bohaterskim Stefanem Niesiołowskim, znawcą nauk na miarę Stalina. Odpowiedz Link Zgłoś