Dodaj do ulubionych

Elbląg przepędzi platformę

07.04.13, 18:27
Platfusy okropnie sobie u ludzi nagrabili, jak to widać na forach lokalnych. Jeszcze niedawno w tym mieście połowa wyborców na nich głosowała.
Nepotyzm, korupcja i złodziejstwo ich wykończyły, jak prawie wszędzie zresztą. Chcą wezwać gdańskiego bubka na ratunek, ale sie przeliczą. Donald nie lubi wdawać się w przegrane sprawy, ceni sobie dobre samopoczucie, winko i cygara.

Za tydzień referendum.

www.elblag24.pl/85053-ide-na-referendum-poniewaz-zobacz-film.html
Obserwuj wątek
    • platfusy.do.paki Re: Elbląg przepędzi platformę 07.04.13, 22:23
      Znam 3 osoby z Elbląga. Zawsze stanowili dla mnie absolutny TOP jeśli chodzi o platformiany fanatyzm. Skądinąd wiadomo, że warmińsko-mazurskie to było zagłębie leminżerii.

To ciekawe, czyżby i tam zaczęło wszystko fermentować? Nie do wiary.
    • wiosnaludzikow Oni naprawdę dalej nie rozumieją dlaczego 20.04.13, 20:07
      www.tvn24.pl/odwolany-prezydent-elblaga-rezygnuje-z-kierowania-po,319925,s.html
    • etta2 Re: Elbląg przepędzi platformę 20.04.13, 21:08
      Jasne i zapanuje Europa+ najpierw w Elblągu, a potem w calym kraju. Heniuś już to wie, choć ja w to nie wierzę. Sprzeczność interesów heniusiu: E+ walczy nie o władzę w kraju, a o intratne posadki w Brukseli, a ty - stary lis - taki głupi, że o tym nie wiesz.
      • kzet69 Re: Elbląg przepędzi platformę 20.04.13, 21:20
        etta E+ walczy o władzę w Polsce albo inaczej o odsunięcie od władzy chorego układu PO-PiS... Bruksela to narzędzie, nie cel... pzdr.
        • 10x10 Re: Elbląg przepędzi platformę 21.04.13, 08:39
          Rzeczywiście, biuro polityczne E=mc2 prezentuje się(przypomina), co najmniej, jak związek bojowników o wolność i demokrację
    • humbak Re: Elbląg przepędzi platformę 20.04.13, 21:19
      > Nepotyzm, korupcja i złodziejstwo ich wykończyły, jak prawie wszędzie zresztą.

Pff...
    • smalltownboy Re: Elbląg przepędzi platformę 20.04.13, 21:26
      rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,13766276,POsada_dla_kolegi__Poreba_z_WORD_u_do_RARR__Po_6_.html
      • smalltownboy Re: Elbląg przepędzi platformę 20.04.13, 21:29
        Najlepsze jest to zdanie :))

"Gazeta" nie ma zamiaru go śledzić i zatruwać mu życia prywatnego i zawodowego - skoro jest tak doskonałym specjalistą, na pewno bez problemu znajdzie pracę w dziesiątkach firm prywatnych, które urosły jak grzyby po deszczu podczas rządów koalicji.
    • haen2010 Bardzo mi miło 21.04.13, 07:44
      Za przypomnienie wątku, który spełnił się z naddatkiem. Dzisiaj wybory w Rybniku - czarna passa platfusów trwa i trwa mać.
      • 2kecaw Re: Bardzo mi miło 21.04.13, 07:48
        Nie wiem jak w Rybniku lecz w województwie warmińsko-mazurskim bastionie PO lemingi coraz częściej są zawstydzone swoim brakiem roztropności.
        kecaw
        • haen2010 Re: Bardzo mi miło 21.04.13, 07:58
          2kecaw napisał:

> Nie wiem jak w Rybniku lecz w województwie warmińsko-mazurskim bastionie PO le
          > mingi coraz częściej są zawstydzone swoim brakiem roztropności.
          > kecaw

No tak. Przy niskiej frekwencji wynik może być przypadkowy. Nie zdziwię się jakby Mikke wygrał. Platfusa jednak nie obstawiam.
          • zbysio45 Bardzo mi miło ze ludzie w Elblagu poznali sie 21.04.13, 17:48
            na nieudolnych rzadach PO. Czekamy na wyniki wyborów ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka