Dodaj do ulubionych

Kaczynski bedzie sie mscil.

03.06.13, 12:35
Wg Marcinkiewicza, Kaczynski po dojsciu do wladzy bedzie sie mscil na swoich "wrogach", sam sie wycenil na dwa lata w zawiasach, i teraz mam pytanie, na ile sie cenicie, ja na jakies trzy lata dozywocia, a jak prezes sie rozpedzi to powsadza wszystkich dookola, bez wzgledu na umilowanie jego, patrzcie na Ziobry, teraz Wiplery, Doornowate, a wiec prewencyjnie zapuszkuje wszystkich, i sam bedzie rzadzil, i wykonywal swoje polecenia, i wszystko sam zrobi ten nasz prezes umilowany ( moze mi troche zdejmie z wyroku).

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kazimierz-Marcinkiewicz-Jaroslaw-Kaczynski-bedzie-chcial-sie-zemscic,wid,15699551,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • platfusy.do.paki Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 12:41
      Ciebie wyceniam na 3 lata kopania rowów w obozie pracy.
      • hummer Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 12:42
        platfusy.do.paki napisał:

> Ciebie wyceniam na 3 lata kopania rowów w obozie pracy.

W kopalni uranu :)
      • czan-dra Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 12:53
        Ciebie na szesc lat w Tworkach.
        Naprawde nie znacie sie na zartach?
        Dajcie sobie PiSiory spokoj z pisaniem, tylko robicie z siebie wiekszych idiotow niz to sie wydaje na poczatku.

• para.doxx Ale złodzieje w panikę wpadają. 03.06.13, 13:34
        I wyjątkowo mają rację.
        Gdybym był złodziejem to już bym się pakował, bo ileż to razy można się budzić w środku nocy z krzykiem na ustach, sPOcony, obejszczany i osrany.
        • czan-dra Re: Ale złodzieje w panikę wpadają. 03.06.13, 13:45
          Kosz debilu.
          • para.doxx Co? Ty do kosza srasz w nocy ????????? 03.06.13, 13:50
        • porannakawa01 Re: Ale złodzieje w panikę wpadają. 03.06.13, 17:36
          para.doxx napisał(a):

> I wyjątkowo mają rację.
          > Gdybym był złodziejem to już bym się pakował, bo ileż to razy można się budzić
          > w środku nocy z krzykiem na ustach, sPOcony, obejszczany i osrany.

Nie bój się tak aż za bardzo!
          Kaczyński swojej ferajny nie rusza - zresztą sam z wami stał po te wyłudzane trzy stówy.
          Te trzy stówy to tylko żałosny przykład zachłanności formacji pisowskiej.
          Odtąd nikt nie jest w stanie dać gwarancji, że PiS jest uczciwą formacją a nie nastawioną na złodziejskie chapanie bo przy korycie.
          Macie przecież gwarantowaną bezkarność przez Kaczyńskiego, Tuska i Komorowskiego, który wtedy, podczas tego widocznego dla wszystkich kaczyńskiego skoku złodziejskiego na kasę sejmową, na naszą kasę - przymknął na to oczka litościwie i ze zrozumieniem.
    • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 12:45
      Od kaczora nie było ani słowa o zemście, nieładnie tak kłamać. To Marcinkiewisz tak powiedział o kaczorze, ale co to znaczy ?...że Marcinkiewisz zaczyna się bać, bo narobił dużych świństw.
      • czan-dra Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 12:55
        A Ty bedziesz sie uczyl przez dwanascie lat bez przerwy, az przeczytasz ze zrozumieniem, moze dwanascie nie wystarczy, ale nie chce byc okrutny.
    • szwampuch58 Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 12:45
      za maly....on i jego pistolecik
    • obeznany44 Re: Na razie mści się Marcinkiewicz 03.06.13, 12:47
      i ma innych za takich samych jak on czyli idiotów, którzy nie pamiętają że wyleciał za samowolki i ustawianie swoich kolesiów po spółkach skarbu państwa... że aż na koniec musiał się pocieszać inną d...ą bo żonka już wystarczyła i była passe jak kaziowi sodówka do łebka uderzyła po tym jak został dzięki niedobremu Jarkowi premierkiem wyciągniętym z czarnej d...y

taki awans dla niedojrzałego kazia musiał okazać się prawdziwym szokiem w ramach awansu społecznego, do tego stopnie że zapomniał komu ów awans zawdzięczał....
      • platfusy.do.paki Kazik zarzuca innym własne przewinienia 03.06.13, 12:50
        np. Tomasza Kaczmarka nazwał lowelasem. Taki zarzut w ustach Marcinkiewicza zabrzmiał cokolwiek absurdalnie :)
        • erte2 Re: Kazik zarzuca innym własne przewinienia 04.06.13, 09:50
          np. Tomasza Kaczmarka nazwał lowelasem. Taki zarzut w ustach Marcinkiewicza zabrzmiał cokolwiek absurdalnie
          Prawda. Nazwanie tłustawej męskiej prostytutki z przetłuszczonymi kudłami na łbie i inteligecją rozwielitki lowelasem to gruba przesada. Żigolak byłoby bardziej adekwatne.
    • cookies9 Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 12:51

czan-dra napisał: > teraz mam pytanie, na ile się cenicie

Spoko:-) Mamy wprawę w wywożeniu na taczkach i w karaniu chłostą...nosił wilk razy kilka,
      ponieśli i wilka..
    • para.doxx No nie wiem czy Kaczyński już o tym wie, że będzie 03.06.13, 13:38
      No nie wiem czy Kaczyński już o tym wie, że będzie się mścił?
      Ale może się okazać, że Marcinkiewicz ma bardzo dobry POmysł.:::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • wiosnaludzikow zdziwiony ? 03.06.13, 13:38
      Kija ma dwa końce a kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.
      Wyrżnięto watahę PiS więc czego się spodziewano ?
      PiS , o ile w ogóle dojdzie do władzy, wyrżnie teraz watahę PO.
      Zdziwiony ?
      • czan-dra Re: zdziwiony ? 03.06.13, 13:45
        Tak, zdziwiony, Twoja ignorancja.

I nie opowiadaj mi tu ze Marcinkiewicz jest z PO, bo wydajesz sie na to za inteligentny, niemniej jednak dopuszczam mysl, ze moge sie mylic.
        • wiosnaludzikow Re: zdziwiony ? 03.06.13, 16:53
          czan-dra napisał:

> Tak, zdziwiony, Twoja ignorancja.
          Sprawdż w słowniku znaczenie tego prostrego słówka "ignoracja" :)
          > I nie opowiadaj mi tu ze Marcinkiewicz jest z PO,
          a gdzież ja to napisałem ?
      • para.doxx Oj! My nie musimy ich wyżynać. 03.06.13, 13:52
        Motłoch to bardzo chętnie za nas zrobi.
        • cookies9 Re: Oj! My nie musimy ich wyżynać. 03.06.13, 14:25
          To nie motłoch ale panprezes planuje zemstę...

Znany publicysta snuje czarną wizję Polski pod rządami PiS. Jego zdaniem, Jarosław Kaczyński urządzi "wielkie polowanie na niewinnych", by wykryć zamach, "którego nie było". To wszystko skończy się nieszczęściem i dewastacją pozycji Polski w Unii. 'Partia ta jest opętana gorszym majaczeniem, niż o "układzie". To paranoja zamachu smoleńskiego. Religia, w którą, Kaczyński wierzy. Jest przekonany, że zamordowano brata, bo przeszkadzał imperium i politykom w Polsce. To jest w dziesiątkach jego wypowiedzi - mówi tygodnikowi "Wprost" Waldemar Kuczyński.

wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/429196,waldemar-kuczynski-ostrzega-przed-rzadami-jaroslawa-kaczynskiego-i-pis.html
          • para.doxx Oj! Motłoch nie zna litości. 03.06.13, 15:07
            "Gilotyna" będzie pracować dniami i mocami.
          • indeed4 Dziadek Waldemar to obsesyjny antykaczysta 03.06.13, 15:48
            od dawna cierpiący na zaawansowaną PiSofobię typową dla postsolidarnościowej laickiej lewicy, cały ten liberalno - lewicowy obóz zresztą zgodnie dostaje dreszczy na sam dźwięk słowa "naród"...

Mam tylko nadzieję, że zasłużony opozycjonista walczący ćwierć wieku temu o wolną, demokratyczną Polskę w końcu zrozumie, że PiS - czy to mu się podoba, czy nie - jest takim właśnie wolnym, demokratycznym wyborem. I że nie ma takich ciągot, jak jego redakcyjna koleżanka z lewicowej GW, feministka Agnieszka Graff...
          • purchawkapuknieta Re: Oj! My nie musimy ich wyżynać. 04.06.13, 12:29
            Córuś, w jakimś wątku wyczytałam, że głosowałaś w '89. Hahaha Jak brzydko jest kłamać. I kłamastwo ma krótkie nózki. Widzisz, cytować Kuczyńskiego jako autorytet w temacie może albo idiota (którego ociężałość jest tak wielka, ze podpisuje sie trzema krzyżykami) albo nastolatek zachłystujący się objawieniami GazWybu :)
        • wiosnaludzikow Re: Oj! My nie musimy ich wyżynać. 03.06.13, 16:53
          para.doxx napisał(a):

> Motłoch to bardzo chętnie za nas zrobi.
          ...czyli Wasze zaplecze polityczne :)!
        • erte2 Re: Oj! My nie musimy ich wyżynać. 04.06.13, 09:53
          para.doxx napisał(a):

... Motłoch to bardzo chętnie za nas zrobi.
          Motłoch czyli zasadniczy składnik elektoratu jarosława kaczyńskiego ? Rzeczywiście, istnieje takie niebezpieczeństwo, wystarczy spojrzec na motłoch każdego 10. na Krakowskim.
    • indeed4 Tak! 03.06.13, 14:38
      Bo prezes to polska prokuratura i sądy w jednym!

Chyba dziś jeszcze nie mówiłem, że uwielbiam FK... :-)))

• indeed4 Aaa... zapomniałbym - Trybunał w Strasburgu, też! 03.06.13, 14:47
        To też przebrany Kaczyński.
    • dziki-wsciekly-tygrys Re: Kaczynski bedzie sie mscil. 03.06.13, 15:49
      Kazio ma małego fiutka.
    • zotres Kaczyński do władzy nie dojdzie nigdy. 03.06.13, 17:21
      Ludziska nie wejdą dwa razy do śmierdzącej rzeki.
    • corastara Re: Kaczynski bedzie sie mscil. w Tworkach? 03.06.13, 17:22
      na czym? na swoich chlopcach/ hehehe
    • iq-ok Prosty greps a skuteczny :):) 03.06.13, 17:36
      Wystarczyło zacytować premiera (było nie było z nadania JK) a już zameldowało się całe PiStowarzystwo (różne platfusy, hummery itp.) ze swym ogólnie znanym debilizmem i chamstwem ujawniając prawdziwe oblicze, intencje i wartość intelektualną tej aspirującej do władzy sfory.
      Pocieszne :)
      • platfusy.do.paki Po ciebie mitomanie nikt nie przyjdzie 03.06.13, 18:17
        Co najwyżej twoja stara :)
        • iq-ok Ty upoleśdzony po nikogo nie pójdziesz:):) 03.06.13, 18:21
          choć nóżkami od lat przebierasz.
    • grba Walka o 04.06.13, 09:37
      U mnie rządzi PO w sojuszu z lokalnym ugrupowaniem, rządzi od lat i w tym czasie zdążyła oczyścić wszelkie podległe mu instytucje z pisowców jawnym, ukrytych a także z tych nieświadomych... wszyscy poszli won, by zrobić miejsce swoim, nawet sprzątaczkom, bo jak chcesz sprzątać, to musisz być swojak, musisz wiedzieć na kogo głosować. PiS knuje po kryjomu i dyszy rewanżem. Znany mi pisowiec już kupuje garnitury, prasuje koszule, czyści sobie buty, bo już za momencik, za chwileczkę usiądzie pod orłem. Czy będą zamykać? Skąd... wygonią z roboty... z kuli "braku zaufania"... jednym odbiorą gabinety, samochody i karty służbowe, sekretarki, tym ostatnim z hierarchi zabiorą miotły, klucze typu żabka... Cykliczna zmiana załogi na naszej państwowej nawie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka