vladexpat 07.06.13, 11:19 krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,14046836,W_czwartek_manifestacja_w_obronie_kopalni_Brzeszcze.html Temat na pierwszą stronę, a zamiast tego rozważania o Fibaku i durnowatej dziennikarskiej prowokatorce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Brzeszcze to Małopolska 07.06.13, 11:45 a na dodatek matecznik PiSu. To tam burmistrzowała v-ce prezes Szydło Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 07.06.13, 11:49 Odsię od Śląska. Toto to nie Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Zamieszki w Brzeszczach 07.06.13, 12:05 ta napisała: > Odsię od Śląska. Toto to nie Śląsk. Pardon, skopiowałem tytuł fotorelacji kefir2010.wordpress.com/2013/06/07/zamieszki-w-brzeszczach-na-slasku-bronia-kopalni-przed-likwidacja-foto/ Ale już się poprawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Dlaczego durnowatej? 07.06.13, 12:09 Bardzo dobrze się stało - jestem identycznego zdania jak Wroński i uczestnicy sondy GW. wyborcza.pl/1,75968,14050310,Nie_przylaczam_sie_do_skowytu_w_sprawie__Wprost_.html Masz ochotę jeszcze raz oglądać "autorytet moralny" - sutenera broniącego pedofila, czyli Fibaka broniącego Polańskiego u T. Lisa? To proszę bardzo - ja nie, thnx. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Dlaczego durnowatej? 07.06.13, 12:24 Indeed - mnie nie obchodzi z kim sypiają koledzy i koleżanki pana Fibaka. Nie moje łóżko, nie moja sprawa. Natomiast obchodzi mnie, kiedy widzę uliczne starcia policji z demonstrantami z użyciem kamieni i gazu łzawiącego. Szczególnie, jeżeli to się dzieje nie w Turcji a w moim kraju, Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Nie wiem, czy zauważyłeś... 07.06.13, 12:29 ale to artykuł z 4 czerwca, a dziś mamy piątek - siódmego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Nie wiem, czy zauważyłeś... 07.06.13, 12:42 indeed4 napisał: > ale to artykuł z 4 czerwca, a dziś mamy piątek - siódmego ;-) No właśnie, demonstracja odbyła się wczoraj, z pełnym ceremoniałem, czyli przepychankami, kamieniami i gazem a w GW ani mru-mru. Za to o Fibaku aż huczy. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Nie wiem, czy zauważyłeś... 07.06.13, 12:52 Było coś wczoraj, ale niewiele, a jeśli w ogóle pojawiło się na jedynce (nie wiem, nie obserwowałem) to w dziale "Gospodarka" - miałeś nadzieję, że neoliberalna GW będzie nagłaśniać społeczne protesty? Spora naiwność - nie mają w tym żadnego interesu... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Nie wiem, czy zauważyłeś... 07.06.13, 13:05 vladexpat napisał: > w GW ani mru-mru. Pisza, pisza. I nawet wiedza, ze Brzeszcze to nie Slask wyborcza.biz/biznes/1,100969,14044164,Malopolskie__W_czwartek_manifestacja_w_obronie_kopalni.html wyborcza.biz/biznes/1,100969,14052386,Ok__8_tys__osob_demonstrowalo_w_obronie_kopalni_Brzeszcze.html Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Nie wiem, czy zauważyłeś... 07.06.13, 13:11 Żadnej własnej relacji czy komentarza tylko zacytowany materiał PAP. Najdelikatniej mówiąc śmierdzi mi to cenzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Nie wiem, czy zauważyłeś... 07.06.13, 13:13 Linkowałem to przecież wyżej. Gadomski z GW już dołożył roszczeniowej hołocie od Dudy, czy dopiero się zbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 To się dopiero okaże, kim dokładnie 07.06.13, 12:34 jest autorytet Olbrychskiego i Lisa, zasłużony tenisista Fibak - stręczycielstwo/kuplerstwo to wszystko przestępstwa ścigane z urzędu, po ujawnieniu sprawy przez Wprost z pewnością zajmie się tym policja. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: To się dopiero okaże, kim dokładnie 08.06.13, 15:06 ... jesteś pewien, że mu jakieś TW też przylepią??? za zorro: nie rozśmieszaj ... wyrocznio od siedmiu boleści... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Dziwne... 08.06.13, 15:04 podejście... ... sutenera broniącego pedofila, czyli Fibaka broniącego Polańskiego... ... bo skoro się przespał z 14tką (podstawioną przez matkę a wyglądającą na 18-19), to już pedofil na całe życie???? (przy okazji - zrobił to ponad 30 lat temu... albo i 40) *** Według ciebie, kto raz da doopy, to już qrva na amen... do grobowej deski... - przypomnę ci to , kiedy dasz doopy, tu, na FK... a już dawałeś...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Fotoreportaż 07.06.13, 12:45 kefir2010.wordpress.com/2013/06/07/zamieszki-w-brzeszczach-na-slasku-bronia-kopalni-przed-likwidacja-foto/ Oczywiście z zastrzeżeniem, że Brzeszcze to Małopolska a nie Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Wow 07.06.13, 12:57 "kilka tysięcy osób przyszło na manifestację w Brzeszczach w obronie tamtejszej kopalni. Związkowcy, pracownicy i mieszkańcy boją się, że zakład zostanie zlikwidowany. Protest w pewnym momencie wymknął się spod kontroli. Policja musiała bronić wejścia do urzędu gminy przed grupami protestujących, którzy kilkukrotnie siłą próbowali wtargnąć do budynku. Obrzucili go petardami i jajkami. By uspokoić agresywnych demonstrantów, policja musiała użyć pałek i gazu." A wiesz, że masz rację? Cały ten Fibak już dawno powinien spaść na strony w rodzaju pudelka. Co kogo obchodzi, że celebryta okazał się stręczycielem, a inni celebryci rozdzierają koszule w ramach jego obrony przed natarczliwością dociekliwej dziennikarki? Informacja o szturmowaniu budynku gminy przez parotysięczny tłum zasługuje przynajmniej na wzmiankę na SG. Ale Endorgan postępuje identycznie. Zamieszki w całym kraju, a w telewizji leci konkurs piękności na miss Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Fotoreportaż 08.06.13, 13:39 vladexpat napisał: > kefir2010.wordpress.com/2013/06/07/zamieszki-w-brzeszczach-na-slasku-bronia-kopalni-przed-likwidacja-foto/ > Oczywiście z zastrzeżeniem, że Brzeszcze to Małopolska a nie Śląsk. Obecnie to Małopolska.Brzeszcze leżą w powiecie oświęcimskim,który przedtem był w województwie katowickim. Brzeszcze leżą w Podkarpaciu Północnym, Kotlinie Oświęcimskiej, nad rzeką Wisłą, w dawnej wschodniej części historycznego Śląska, a obecnie w zachodniej Małopolsce. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 07.06.13, 13:21 Jak się tym z Brzeszcz uda, to jeszcze więcej z moich podatków zeżre górnictwo :( Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 07.06.13, 13:32 man_sapiens napisał: > Jak się tym z Brzeszcz uda, to jeszcze więcej z moich podatków zeżre górnictwo > :( Albo drogi, które mają być za kopalnię oraz zasiłki dla bezrobotnych dla paru tysięcy osób. Nie przesądzaj, rację mają jedni albo drudzy i się nie dowiemy, póki w mediach informacja polega na cmokaniu nad Fibakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 07.06.13, 13:24 Obecna Solidarność jest tak potrzebna robotnikom, że im więcej pał i gazu na te durne łby, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 07.06.13, 13:37 wujaszek_joe napisał: > Obecna Solidarność jest tak potrzebna robotnikom, że im więcej pał i gazu na te > durne łby, tym lepiej. Ty masz zdanie wyrobione, ja chciałbym wyrobić je sobie w oparciu o relacje ze zdarzenia. A tu cisza. I to mnie niepokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 07.06.13, 13:46 O przebigu S1 było parę miesięcy wstecz nieco artykułów na portalach gospodarczych. Poszukaj nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
malech Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 07.06.13, 15:06 > >" Ty masz zdanie wyrobione, ja chciałbym wyrobić je sobie w oparciu o relacje ze > zdarzenia. A tu cisza. I to mnie niepokoi." Mnie również. Media nabrały wody w usta, politycy też i to ze wszystkich opcji łącznie z panią Szydło, która pochodzi z Brzeszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Będziecie mogli nakopać górnom do dupy 08.06.13, 09:11 ale na początku musicie mieć inne i pewne źródło energii, tak potrzebnej do zasilania komputerka, żeby sobie popisać w necie. Atomówka? Nie ma. Gaz łupkowy? Nie ma. Wiatraki? Trzeba czekać na wiatr. Prądnica rowerowa? Trzeba się nakręcić... Jesteście skazani na konsumowanie energii z węgla, lepiej więc nie "nerwować" ryli ze Ślunska i Zagłębia Dąbrowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Będziecie mogli nakopać górnom do dupy 08.06.13, 09:18 A na Zagłębiu to jeszcze jaka działa? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Będziecie mogli nakopać górnom do dupy 08.06.13, 13:14 Kopalnia Węgla Kamiennego "Kazimierz-Juliusz"... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zamieszki w Brzeszczach na Śląsku 08.06.13, 15:49 Brzeszcze to Małopolska a nie Sląsk! Odpowiedz Link Zgłoś