w_v_w 08.06.13, 16:00 ...tak sobie pomyslala, Lechowi sie udalo, to mi tez. Ciekawe, co teraz Duch podpowie? Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zotres HGW->>>> 08.06.13, 16:10 Po ukończeniu studiów pracowała na Wydziale Prawa i Administracji UW. W latach 1990–1992 była adiunktem na Wydziale Prawa Kanonicznego Akademii Teologii Katolickiej w Warszawie. Od 1994 jest profesorem UW na Wydziale Prawa i Administracji. Pracuje w Zakładzie Administracyjnego Prawa Gospodarczego i Bankowego, Instytutu Nauk Prawno-Administracyjnych UW. Jest również profesorem Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, pracownikiem Katedry Europejskiego Prawa Bankowego i Polityki Finansowej w Instytucie Politologii Wydziału Nauk Historycznych i Społecznych tej uczelni. Członek Collegium Invisibile. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: HGW->>>> 08.06.13, 16:13 I co z tego, skoro prezydentem Warszawy jest żadnym a co mówić dopiero o prezydenturze w kraju. zotres napisał(a): > Po ukończeniu studiów pracowała na Wydziale Prawa i Administracji UW. W lata > ch 1990–1992 była adiunktem na Wydziale Prawa Kanonicznego Akademii Teolo > gii Katolickiej w Warszawie. Od 1994 jest profesorem UW na Wydziale Prawa i Adm > inistracji. Pracuje w Zakładzie Administracyjnego Prawa Gospodarczego i Bankowe > go, Instytutu Nauk Prawno-Administracyjnych UW. Jest również profesorem Uniwers > ytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, pracownikiem Katedry Europejskiego Prawa > Bankowego i Polityki Finansowej w Instytucie Politologii Wydziału Nauk Historyc > znych i Społecznych tej uczelni. Członek Collegium Invisibile. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: HGW->>>> 08.06.13, 16:22 moze dlatego jest kiepskim samorzadowcem, szewcze, trzymaj się kopyta! takie stare porzekadlo ;) Pasuje jak ulal do HGW. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: HGW->>>> 08.06.13, 16:53 Niby masz racje,tylko czemu Lech Kaczynski nie trzymal sie swojego kopytka,tylko bratowego? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: HGW->>>> 08.06.13, 17:35 nie do mnie to pytanie, poza tym o zmarlych mowi sie dobrze, albo w ogóle, tak nakazuje dobry obyczaj :P BTW porzekadlo o szewcu bylo w kontekscie niekompetencji i ignorancji HGW a nie jej poprzednika. Warto pisac na temat. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Kto pamięta jak pompowano HGW w 1995? 08.06.13, 17:04 Miała w sondażach solidne poparcie 15%. Miałem okazję poobserwować z bliska tę bździągwę w tamtej kampanii na spotkaniu na pewnej uczelni. Mówiła wyuczonym tekstem a jej sekretarz pod stołem wyrzucał napisane przez publiczność niewygodne pytania. Dla przykładu Kołodko nie bał się niczego i można było walić z grubej rury prosto z sali. HGW dostała potem 2,76% i pompowane sondaże nic nie pomogły. Ale wszyscy rozgarnięci wiedzieli już, że to reprezentantka salonu, zbyt ordynarnie ją pompowali. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Kto pamięta jak pompowano HGW w 1995? 08.06.13, 17:41 Ja dobrze pamietam pierwsza kampanie wyborcza w Warszawie, strach bylo wejsc do MarcPolu, kandydatka wisiala na wszelakich wolnych scianach, nad miesem, nad warzywami... Foty jakby prosto po Komunii w sensie liftingu, z reszta Tuska tez niezle "zfotoszopowali" Jdziesz na wiec a tu zonk! zamiast lasicy z foty...bzdziagwa:D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 17:43 A prezydentura kraju poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 17:57 zapijaczony_ryj napisał: > A prezydentura kraju poczeka ryju, przez ciebie oplulam monitor, daj spokoj z takimi "szutkami" :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:00 Przypomnij co tobie się kiedyś marzyło :)))) knajpki,obiadki ,dyskusje..............:-) nawet fotki krążą. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:03 a to mnie zaskoczyles, mozesz rozwinac temat? Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:09 na pewno nie publicznie . Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:11 no to napisz na priv. ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:16 nie ma sensu ,było minęło, już za stary jestem na całonocne dyskusje przy piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:19 chyba jednak mnie z kims mylisz, ja nie pije piwa :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:27 czy ja napisałem że pijesz , nie śmiałbym sugerować że masz tak prymitywne instynkty. ok ,ok pomyliłem się. zrzuć na karby mej starości. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:32 ...ale za to klne jak szewc, pale cygara i pije brandy ;P Nie ma sprawy ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:34 dzięki . :-) litościwa . Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:39 ...to ze wzgledu na wiek i siwe skronie :p Masz siwe skronie? Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:40 domyslasz się więc i tak nie uwierzysz żem łysy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:49 "lysy, poluje na tygrysy" :D "trzeba lysych pokryc papa, lecz funduszy nie ma na to" :D Lysy, to dobrze swiadczy, jesli nie miales tyfusu, to znaczy wysoki testosteron ;) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:03 a myslalam,ze masz poczucie humoru :( Przepraszam :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:07 na starość ? żartujesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:10 "wesole jest zycie staruszka" sorry, nie moglam sie powstrzymac :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:18 bo sie zawstydze! Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w jednak, patrzac realnie na rozrost administracji 08.06.13, 18:01 pod rzadami HGW, to moze okazac sie, za wygra poparciem samych warszawskich urzedasow. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:23 w_v_w napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > A prezydentura kraju poczeka > > ryju, przez ciebie oplulam monitor, daj spokoj z takimi "szutkami" :D > > Wawerka Ja przez cztery lata prezydentury s_raczkowego tez opluwałem , ale czasem pękałem ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w 3 kadencja bufetowej, marzyc kazdy moze... 08.06.13, 18:25 zapijaczony_ryj napisał: [...], ale czasem pękałem ze smiechu no wlasnie, tak sie obsmialam, ze az oplulam :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 18:44 w_v_w napisał: > ...tak sobie pomyslala, Lechowi sie udalo, to mi tez. > Ciekawe, co teraz Duch podpowie? No właśnie dlaczego? Zdecydowanie lepsza kandydatura na prezydenta niż Lech Kaczyński,który pRezydentem sterowanym przez brata JarKacza...Był miernym prezydenten W-wy i miernym pRezydentem IVRP...Ale przypadki chodzą po ludziach i tak było w przypadku Kaczyńkiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 18:51 No HGW jest sterowana przez aktyw partyjny PO i wrecz doskonale wykonuje plan PO, ograbic Mieszkancow Warszawy na wszelkie mozliwe sposoby! A potem powiedziec "pszeplaszam" Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 19:18 HGW nie musi byc sterowana:-) Sama jest wiceprzewodniczącą PO i steruje innymi... Wyjątkowo mądra i zaradna jako samorządowiec,inne miasta mogą pozazdrościć warszawiakom takiej prezydent miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 19:22 Juz jeden mnie dzisiaj na FK rozsmieszyl, Tobie tez sie udalo. Ona nie ma bladego pojecia o samorzadzie terytorialnym, zreszta to widac jak byle ustawa, przetarg i inne wrazliwe tematy pokonuja te kobite. Nie slyszalam,zeby ktos nam bufetowej zazdroscil. :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 08.06.13, 19:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 19:55 Na razie udalo jej sie uruchomic to co jej poprzednik pokurcz samobójca Kaczynski utrupial z powodu psychozy manianiakalnej na tle korupcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 08.06.13, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:17 No i na pewno mialaby wieksze poparcie niz 12 % :-) przed wyborami na druga kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:33 gratuluje ci dobrego samopoczucia, a HGW niech startuje na dwa stolce jednoczesnie. stac mnie na to, zeby takiego gamonia utrzymywac z podatkow. chcialbys tyle "joboow" otrzymywac od ziomali co ona ? Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:27 jestes zaslepiona pisdactwem i nie dopuszczasz mysli, ze ktos moze miec taki sam stosunek do pisiorow i platfonsow. Krytykuje platfonsow, bo to menty, lenie, ignoranci, krytykuje pisiory, bo to nawiedzona sekta, wiec odpie...l sie mila moja od Wawerki. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:32 I takie barachlo wygralo ze znakomitymi i prawymi,niezwykle uczciwymi pisiorami? Chyba PiS musi sobie wymienic narod ktory chodzi do wyborow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:33 I to chyba z szesc razy pod rzad :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:36 zmien plyte, ta sie troche przytarla, co mnie obchodzi PiS. pomysl cieplo o Millerze, ilu "fachofcow" wprowadzi do Bufetowego Ratusza, jak Donek zaciesni wiezy z SLD Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 21:26 Duch podpowie: "Uuuuuuu..... .... HGW startowała w 1995 na prezydenta RP, w pewnym momencie sondaże dawały jej 33%.... uuuuu Po tym jak została Prezydentem Wwy złożyła deklarację, że nie ma ambicji innych niż modernizacja Wwy.... Uuuuuuuu... Ani Wawerce ani innym nie uda się zamulić tego, że inaczej było z sp. LKaczyńskim, kt. tuż po wyborze zadeklarował,że prezydentura Wwy to tylko droga do celu prezydentury Polski.... Uuuuuuu.... p. Kaczyński dał w ten sposób do zrozumienia, że g..... go Wwa obchodzi uuuuuuu Co potem b. dokładnie wypełnił niczego przez 3 lata, poza muzeum powstania, w Wwie nie robiąc Uuuuuu..... a HGW: 1 most, [owacje stadionu] 1 metro dokończone, [owacje stadionu] 2 metro kończone [owacje stadionu] ...... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 21:32 feelek napisał: [...] > a HGW: > 1 most, > [owacje stadionu] > 1 metro dokończone, > [owacje stadionu] > 2 metro kończone > [owacje stadionu] > ...... ...i jeszcze ze 3 metry ...obudz sie, przestan snic horrory :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 22:09 Horror to twoje chorre wizje Uważaj stajesz się HGW: Horror Gardzącej Wawerki Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 22:16 Nie podniecaj sie zbytnio, bo jeszcze w jaki priapizm wpadniesz a to bolesne bywa, ponoc. Pogarda to moje drugie imie :D Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 10.06.13, 09:53 a priapizm to co? ... rzępolenie kogoś co niczego nie osiągnął i wylewa od lat swe żale bo nic innego nie umie? a to bolesne jest? może ci chłopa brak? i dlatego tak masz? Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 10.06.13, 14:43 feelek, ty jednak gamon jestes ;) szkoda na ciebie mojej klawiatury Wawerka feelek napisał: > a priapizm to co? > ... rzępolenie kogoś co niczego nie osiągnął i wylewa od lat swe żale bo nic in > nego nie umie? > a to bolesne jest? > może ci chłopa brak? > i dlatego tak masz? Odpowiedz Link Zgłoś
easy-babette666 Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 23:32 Już dawno nie było tak głupich wpisów jak twoje. Nowy jesteś? Kto cię zaangażowal? Blaszczak czy Adaś? Jak można ci pomóc? Czy masz stałego lekarza? w_v_w napisał: > ...tak sobie pomyslala, Lechowi sie udalo, to mi tez. > Ciekawe, co teraz Duch podpowie? > Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 10.06.13, 00:13 [...] Kto cię zaangażow > al? Blaszczak czy Adaś? Bufetowa, tak dla niepoznaki ;) Dziekuje za troske, dobre rady zachowaj dla siebie. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś