Dodaj do ulubionych

A Hani marzyla sie Prezydentura kraju

08.06.13, 16:00
...tak sobie pomyslala, Lechowi sie udalo, to mi tez.
Ciekawe, co teraz Duch podpowie?
Wawerka
Obserwuj wątek
    • zotres HGW->>>> 08.06.13, 16:10
      Po ukończeniu studiów pracowała na Wydziale Prawa i Administracji UW. W latach 1990–1992 była adiunktem na Wydziale Prawa Kanonicznego Akademii Teologii Katolickiej w Warszawie. Od 1994 jest profesorem UW na Wydziale Prawa i Administracji. Pracuje w Zakładzie Administracyjnego Prawa Gospodarczego i Bankowego, Instytutu Nauk Prawno-Administracyjnych UW. Jest również profesorem Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, pracownikiem Katedry Europejskiego Prawa Bankowego i Polityki Finansowej w Instytucie Politologii Wydziału Nauk Historycznych i Społecznych tej uczelni. Członek Collegium Invisibile.
      • bew-is Re: HGW->>>> 08.06.13, 16:13
        I co z tego, skoro prezydentem Warszawy jest żadnym a co mówić dopiero o prezydenturze w kraju.

zotres napisał(a):

> Po ukończeniu studiów pracowała na Wydziale Prawa i Administracji UW. W lata
        > ch 1990–1992 była adiunktem na Wydziale Prawa Kanonicznego Akademii Teolo
        > gii Katolickiej w Warszawie. Od 1994 jest profesorem UW na Wydziale Prawa i Adm
        > inistracji. Pracuje w Zakładzie Administracyjnego Prawa Gospodarczego i Bankowe
        > go, Instytutu Nauk Prawno-Administracyjnych UW. Jest również profesorem Uniwers
        > ytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego, pracownikiem Katedry Europejskiego Prawa
        > Bankowego i Polityki Finansowej w Instytucie Politologii Wydziału Nauk Historyc
        > znych i Społecznych tej uczelni. Członek Collegium Invisibile.

• w_v_w Re: HGW->>>> 08.06.13, 16:22
        moze dlatego jest kiepskim samorzadowcem, szewcze, trzymaj się kopyta! takie stare porzekadlo ;)

Pasuje jak ulal do HGW.

Wawerka
        • baabeczka Re: HGW->>>> 08.06.13, 16:53
          Niby masz racje,tylko czemu Lech Kaczynski nie trzymal sie swojego kopytka,tylko bratowego?
          • w_v_w Re: HGW->>>> 08.06.13, 17:35
            nie do mnie to pytanie, poza tym o zmarlych mowi sie dobrze, albo w ogóle, tak nakazuje dobry obyczaj :P

BTW porzekadlo o szewcu bylo w kontekscie niekompetencji i ignorancji HGW a nie jej poprzednika. Warto pisac na temat.

Wawerka
    • platfusy.do.paki Kto pamięta jak pompowano HGW w 1995? 08.06.13, 17:04
      Miała w sondażach solidne poparcie 15%.
      Miałem okazję poobserwować z bliska tę bździągwę w tamtej kampanii na spotkaniu na pewnej uczelni. Mówiła wyuczonym tekstem a jej sekretarz pod stołem wyrzucał napisane przez publiczność niewygodne pytania. Dla przykładu Kołodko nie bał się niczego i można było walić z grubej rury prosto z sali.

HGW dostała potem 2,76% i pompowane sondaże nic nie pomogły.
      Ale wszyscy rozgarnięci wiedzieli już, że to reprezentantka salonu, zbyt ordynarnie ją pompowali.
      • w_v_w Re: Kto pamięta jak pompowano HGW w 1995? 08.06.13, 17:41
        Ja dobrze pamietam pierwsza kampanie wyborcza w Warszawie, strach bylo wejsc do MarcPolu, kandydatka wisiala na wszelakich wolnych scianach, nad miesem, nad warzywami...
        Foty jakby prosto po Komunii w sensie liftingu, z reszta Tuska tez niezle "zfotoszopowali"

Jdziesz na wiec a tu zonk! zamiast lasicy z foty...bzdziagwa:D

Wawerka
    • zapijaczony_ryj Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 17:43
      A prezydentura kraju poczeka
      • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 17:57
        zapijaczony_ryj napisał:

> A prezydentura kraju poczeka

ryju, przez ciebie oplulam monitor, daj spokoj z takimi "szutkami" :D

Wawerka
        • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:00
          Przypomnij co tobie się kiedyś marzyło :))))

knajpki,obiadki ,dyskusje..............:-)
          nawet fotki krążą.
          • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:03
            a to mnie zaskoczyles, mozesz rozwinac temat?

Wawerka
            • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:09
              na pewno nie publicznie .

• w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:11
                no to napisz na priv. ;)

Wawerka
                • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:16
                  nie ma sensu ,było minęło,

już za stary jestem na całonocne dyskusje przy piwie.
                  • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:19
                    chyba jednak mnie z kims mylisz, ja nie pije piwa :)

Wawerka
                    • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:27
                      czy ja napisałem że pijesz , nie śmiałbym sugerować że masz tak prymitywne instynkty.

ok ,ok pomyliłem się.

zrzuć na karby mej starości.
                      • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:32
                        ...ale za to klne jak szewc, pale cygara i pije brandy ;P

Nie ma sprawy ;)

Wawerka
                        • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:34
                          dzięki . :-)
                          litościwa .
                          • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:39
                            ...to ze wzgledu na wiek i siwe skronie :p
                            Masz siwe skronie?

Wawerka
                            • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:40
                              domyslasz się więc i tak nie uwierzysz żem łysy :-)
                              • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:49
                                "lysy, poluje na tygrysy" :D

"trzeba lysych pokryc papa, lecz funduszy nie ma na to" :D

Lysy, to dobrze swiadczy, jesli nie miales tyfusu, to znaczy wysoki testosteron ;)

Wawerka
                                • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:52
                                  passssss.
                                  • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:03
                                    a myslalam,ze masz poczucie humoru :(

Przepraszam :)

Wawerka
                                    • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:07
                                      na starość ?
                                      żartujesz :(
                                      • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:10
                                        "wesole jest zycie staruszka" sorry, nie moglam sie powstrzymac :)

Wawerka
                                        • m.c.hrabia Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:11
                                          :D cmok.
                                          • w_v_w Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 19:18
                                            bo sie zawstydze!

Wawerka
        • w_v_w jednak, patrzac realnie na rozrost administracji 08.06.13, 18:01
          pod rzadami HGW, to moze okazac sie, za wygra poparciem samych warszawskich urzedasow.

Wawerka
        • zapijaczony_ryj Re: Najpierw tzrecia kadencja w Warszawie 08.06.13, 18:23
          w_v_w napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > A prezydentura kraju poczeka
          >
          > ryju, przez ciebie oplulam monitor, daj spokoj z takimi "szutkami" :D
          >
          > Wawerka

Ja przez cztery lata prezydentury s_raczkowego tez opluwałem , ale czasem pękałem ze smiechu
          • w_v_w 3 kadencja bufetowej, marzyc kazdy moze... 08.06.13, 18:25
            zapijaczony_ryj napisał:

[...], ale czasem pękałem ze smiechu

no wlasnie, tak sie obsmialam, ze az oplulam :)

Wawerka
    • cookies9 Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 18:44
      w_v_w napisał:

> ...tak sobie pomyslala, Lechowi sie udalo, to mi tez.
      > Ciekawe, co teraz Duch podpowie?

No właśnie dlaczego? Zdecydowanie lepsza kandydatura na prezydenta niż Lech Kaczyński,który pRezydentem sterowanym przez brata JarKacza...Był miernym prezydenten W-wy i miernym pRezydentem IVRP...Ale przypadki chodzą po ludziach i tak było w przypadku Kaczyńkiego:-)
      • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 18:51
        No HGW jest sterowana przez aktyw partyjny PO i wrecz doskonale wykonuje plan PO, ograbic Mieszkancow Warszawy na wszelkie mozliwe sposoby!

A potem powiedziec "pszeplaszam"

Wawerka
        • cookies9 Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 19:18
          HGW nie musi byc sterowana:-) Sama jest wiceprzewodniczącą PO i steruje innymi...
          Wyjątkowo mądra i zaradna jako samorządowiec,inne miasta mogą pozazdrościć warszawiakom takiej prezydent miasta.
          • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 19:22
            Juz jeden mnie dzisiaj na FK rozsmieszyl, Tobie tez sie udalo.
            Ona nie ma bladego pojecia o samorzadzie terytorialnym, zreszta to widac jak byle ustawa, przetarg i inne wrazliwe tematy pokonuja te kobite. Nie slyszalam,zeby ktos nam bufetowej zazdroscil. :D

Wawerka
            • etta2 [...] 08.06.13, 19:50
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 19:55
              Na razie udalo jej sie uruchomic to co jej poprzednik pokurcz samobójca Kaczynski utrupial z powodu psychozy manianiakalnej na tle korupcyjnym.
    • etta2 [...] 08.06.13, 20:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:17
        No i na pewno mialaby wieksze poparcie niz 12 % :-) przed wyborami na druga kadencję.
        • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:33
          gratuluje ci dobrego samopoczucia, a HGW niech startuje na dwa stolce jednoczesnie.

stac mnie na to, zeby takiego gamonia utrzymywac z podatkow.

chcialbys tyle "joboow" otrzymywac od ziomali co ona ?

Wawerka
      • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:27
        jestes zaslepiona pisdactwem i nie dopuszczasz mysli, ze ktos moze miec taki sam stosunek do pisiorow i platfonsow.

Krytykuje platfonsow, bo to menty, lenie, ignoranci, krytykuje pisiory, bo to nawiedzona sekta, wiec odpie...l sie mila moja od Wawerki.

Wawerka
        • alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:32
          I takie barachlo wygralo ze znakomitymi i prawymi,niezwykle uczciwymi pisiorami? Chyba PiS musi sobie wymienic narod ktory chodzi do wyborow :-)
          • alistair-p Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:33
            I to chyba z szesc razy pod rzad :-))
          • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 08.06.13, 20:36
            zmien plyte, ta sie troche przytarla, co mnie obchodzi PiS.

pomysl cieplo o Millerze, ilu "fachofcow" wprowadzi do Bufetowego Ratusza, jak Donek zaciesni wiezy z SLD

Wawerka
    • feelek Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 21:26
      Duch podpowie:
      "Uuuuuuu.....
      .... HGW startowała w 1995 na prezydenta RP, w pewnym momencie sondaże dawały jej 33%....
      uuuuu
      Po tym jak została Prezydentem Wwy złożyła deklarację, że nie ma ambicji innych niż modernizacja Wwy....
      Uuuuuuuu...
      Ani Wawerce ani innym nie uda się zamulić tego, że inaczej było z sp. LKaczyńskim, kt. tuż po wyborze zadeklarował,że prezydentura Wwy to tylko droga do celu prezydentury Polski....
      Uuuuuuu....
      p. Kaczyński dał w ten sposób do zrozumienia, że g..... go Wwa obchodzi
      uuuuuuu
      Co potem b. dokładnie wypełnił niczego przez 3 lata, poza muzeum powstania, w Wwie nie robiąc
      Uuuuuu.....
      a HGW:
      1 most,
      [owacje stadionu]
      1 metro dokończone,
      [owacje stadionu]
      2 metro kończone
      [owacje stadionu]
      ......
      • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 21:32
        feelek napisał:

[...]
        > a HGW:
        > 1 most,
        > [owacje stadionu]
        > 1 metro dokończone,
        > [owacje stadionu]
        > 2 metro kończone
        > [owacje stadionu]
        > ......

...i jeszcze ze 3 metry

...obudz sie, przestan snic horrory :D

Wawerka
        • feelek Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 22:09
          Horror to twoje chorre wizje
          Uważaj stajesz się HGW:
          Horror Gardzącej Wawerki
          • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 22:16
            Nie podniecaj sie zbytnio, bo jeszcze w jaki priapizm wpadniesz a to bolesne bywa, ponoc.
            Pogarda to moje drugie imie :D

Wawerka
            • feelek Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 10.06.13, 09:53
              a priapizm to co?
              ... rzępolenie kogoś co niczego nie osiągnął i wylewa od lat swe żale bo nic innego nie umie?
              a to bolesne jest?
              może ci chłopa brak?
              i dlatego tak masz?
              • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 10.06.13, 14:43
                feelek, ty jednak gamon jestes ;)

szkoda na ciebie mojej klawiatury

Wawerka

feelek napisał:

> a priapizm to co?
                > ... rzępolenie kogoś co niczego nie osiągnął i wylewa od lat swe żale bo nic in
                > nego nie umie?
                > a to bolesne jest?
                > może ci chłopa brak?
                > i dlatego tak masz?
    • easy-babette666 Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 09.06.13, 23:32
      Już dawno nie było tak głupich wpisów jak twoje. Nowy jesteś? Kto cię zaangażowal? Blaszczak czy Adaś?
      Jak można ci pomóc? Czy masz stałego lekarza?

w_v_w napisał:

> ...tak sobie pomyslala, Lechowi sie udalo, to mi tez.
      > Ciekawe, co teraz Duch podpowie?
      > Wawerka
      • w_v_w Re: A Hani marzyla sie Prezydentura kraju 10.06.13, 00:13
        [...] Kto cię zaangażow
        > al? Blaszczak czy Adaś?

Bufetowa, tak dla niepoznaki ;)

Dziekuje za troske, dobre rady zachowaj dla siebie.

Wawerka

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka