Dodaj do ulubionych

Utrata przytomności

23.06.13, 13:15
Idzie w parze, poprzedza ubój nierytualny, ekologiczny. Bardzo podobne objawy obserwuję u kamaryli tuskowej i jej zaplecza poiltycznego. Główne objawy to gorączkowe szukanie haków na przeciwników, przekupywanie lub szantażownie posłów opozycji z ich idiotycznymi tłumaczeniami przyczyn. Jest tego sporo więcej, jak powrót do źródeł po sześciu latach z finansowaniem partii po ujawnionych, chamskich przekrętach. Jak pisanie miliona listów do warszawiaków, które mają roznosić urzednicy ratusza zamiast pilnować swojej roboty. No, krańcowe zidiocenie z utratą przytomności.

I pomyśleć, że na fali współczucia dla platfusów, gnębionych przez IVRP daliśmy władzę tym dupkom, niczym nie różniącym się od ich poprzedników. Tylko bajer mieli lepszy, ale to takie same g. kościelnych, pazernych i głupich solidaruchów. Przyszło otrzeźwienie.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Utrata przytomności 23.06.13, 14:04
      no widzisz jaki porąbany jesteś, stawiałeś na g... ,teraz na rzygi z Biłgoraja,
      dziwne upodobania masz.
      • haen2010 Re: Utrata przytomności 23.06.13, 14:19
        Hrabio, czar Tuska nie tylko mnie uwiódł. W końcu trzeba komuś wierzyć. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że real, fakty i wydarzenia, uświadomiły mi wcześniej od innych zweryfikować gadaninę z realem właśnie.

To tak jest, że jak się widzi faceta w garniturze od Armaniego to się spodziewa, że to poważny businessman. Tymczasem to gołodupiec na krzywy ryj.
        • spitek11 Re: Utrata przytomności 23.06.13, 14:42
          > Hrabio, czar Tuska nie tylko mnie uwiódł.

Władca sztucznego penisa też cię uwiódł: spitekpit.blox.pl/2013/06/Tajna-bron-Palikota.html
          Coś strasznie kochliwy jesteś.
          • haen2010 [...] 23.06.13, 14:54
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • m.c.hrabia Re: Utrata przytomności 23.06.13, 15:14
          czar Tuska nie tylko mnie uwiódł. W końcu trzeba komuś wierzyć.

nie Henryku po trzykroć nie ,wiara nie ma nic wspólnego z polityką .
          można dać się zauroczyć, ale wierzyć politykowi ? o nie.

można tylko oceniać która obietnica jest bardziej racjonalna a która od czapy.
          • spitek11 Re: Utrata przytomności 23.06.13, 15:25
            Większość społeczeństwa to bezmyślne pacany. Ty też do nich należysz, bo gdybyś miał trochę oleju w głowie, to byś wiedział, że określenie "uwodzenie" w odniesieniu do polityki pochodzi politologii, a nie a telenowel, jak ci się wydaje.
        • godz-0800 Re: Utrata przytomności 23.06.13, 16:06
          Hrabio, czar Tuska nie tylko mnie uwiódł. W końcu trzeba komuś wierzyć. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że real, fakty i wydarzenia, uświadomiły mi wcześniej od innych zweryfikować gadaninę z realem właśnie.

Haen...wyluzuj, teraz Cię uwiódł czar Palikota i pijaczyny Ola.
          Wydoroślej.......
    • 2kecaw tęsknisz za PiSem - to OK 23.06.13, 15:20
      tęsknisz za PiSem

Po latach partia Jarka wydaje się w zestawieniu z PO partią ludzi kompetentnych, pracowitych i mających przynajmniej jakąś koncepcję prowadzenia Ojczyzny.

pozdrawiam kecaw kaczysta od lat wielu
    • spitek11 Do Haena 23.06.13, 17:51
      Narodziny Duchowego Mistrza paliklockarni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka