Dodaj do ulubionych

Niezbity dowód, że

01.07.13, 16:30
służba zdrowia w Polsce nie zajmuje się pacjentami:
- Mordowanie milionów ludzi nie było celem Hitlera. Niech mi pan pokaże chociaż jedno zdanie, które będzie świadczyć o tym, że wiedział o eksterminacji Żydów. Gdyby dziś stanął przed sądem, musiałby zostać uniewinniony - mówi w rozmowie z dziennikarzem "Do Rzeczy" Janusz Korwin-Mikke.
Obserwuj wątek
    • kim.dzong.kaczynski Re: Niezbity dowód, że 01.07.13, 16:31
      Za takie słowa powinien iśc do pierdla albo do wariatkowa.
      • wiosnaludzikow Re: Niezbity dowód, że 01.07.13, 18:41
        Ależ ma w tym przypadku całkowitą rację. Mógłby być też uniewinniony z uwagi na fakt iż dowody tzw Złego Drzewa nie mogą być brane pod uwagę przez sąd.
      • zoil44elwer Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 01:20
        Dobrze prawi JKM.Zarzuty wobec AH powinny zostać umorzone bo podejrzany zmarł!
        • wiosnaludzikow Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 05:51
          zoil44elwer napisał:

> Dobrze prawi JKM.Zarzuty wobec AH powinny zostać umorzone bo podejrzany zmarł!
          Ewentualnie uznać jego zły stan zdrowia i dać mu dożyć gdzieś w domku na Mallorca.
    • m.c.hrabia Re: Niezbity dowód, że 01.07.13, 16:32
      NFZ chyba nie refunduje psychiatrii
      • taziuta Re: Niezbity dowód, że 01.07.13, 16:36
        m.c.hrabia napisał:

> NFZ chyba nie refunduje psychiatrii

Ano nie. PiS straciłby wówczas całą wierchuszkę...
    • chateau Re: Niezbity dowód, że 01.07.13, 17:04
      O borze...
    • ave.duce W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 17:30
      - jak zwykle.
      • remez2 Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 17:34
        ave.duce napisała:

> - jak zwykle.
        Koszty demokracji. ;- (
        • ave.duce Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 17:55
          Chce znowu zaistnieć w meNdiach - przecież szykuje się do kampanii i objęcia fotela Prezydenta m.st.
          • remez2 Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 17:59
            ave.duce napisała:

> Chce znowu zaistnieć w meNdiach - przecież szykuje się do kampanii i objęcia fo
            > tela Prezydenta m.st.
            A potem posła, senatora, prezydenta i Chrystusa Narodów. Chyba, że upomni się biologia.
            • ave.duce Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 18:33
              Co do Chrystusa Narodów mam wątpliwości. Chrystus z muszką?
              • remez2 Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 18:37
                ave.duce napisała:

> Co do Chrystusa Narodów mam wątpliwości. Chrystus z muszką?
                Nie szata zdobi.
                • ave.duce Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 18:59
                  Szata może i nie, ale muszka i owszem ;) Narcyz > www.infotuba.pl/upload/article/185.jpeg
                  • remez2 Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 19:08
                    ave.duce napisała:

> Szata może i nie, ale muszka i owszem ;) Narcyz > www.infotuba.pl/upload/article/185.jpeg
                    W "C.K.Dezerterzy" K. Sejdy jest scena opisu podsądnego:
                    "...Twarz.
                    Pisz - morda, prosi o uderzenie cegłą".
                    • ave.duce Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 01.07.13, 19:16
                      Nie pamiętam takich fragmentów - trochę cytatów z "Misia" i "Rozmów kontrolowanych" - ale Korwin-Mikke nie zasługuje nawet na to, żeby go walnąć w mordę. Szkoda cegły.
        • zoil44elwer Re: W "Do rzeczy" JKM od rzeczy 02.07.13, 01:27
          Forum:B Blida była przestępczynią bo aresztowani w "jej"sprawie zostali skazani(P Jaki-Solidarna Polska)
    • erte2 Re: Niezbity dowód, że 01.07.13, 17:41
      remez2 napisał:
      Niezbity dowód, że....
      Pozwól ze dokończę: ......Janusz Korwin-Mikke jest jednak silnym idiotą.
      • godz-0800 Re: Niezbity dowód, że 01.07.13, 18:37
        erte2 napisał:

> remez2 napisał:
        > Niezbity dowód, że....
        > Pozwól ze dokończę: ......Janusz Korwin-Mikke jest jednak silnym idiotą.

Powtórzył tezy Davida Irvinga z książki "Wojna Hitlera"

Najpoważniejsze kontrowersje, budziło potraktowanie Holocaustu. W Wojnie Hitlera Irving go nie neguje, twierdzi natomiast, że Hitler nie wiedział o masowych mordach Żydów „wywożonych na wschód”. Nie odnalazł żadnego dokumentu potwierdzającego rozkaz Hitlera rozpoczynający masakrę, ani nawet dokumentu potwierdzającego, że o niej wiedział. Sprawa jest rzeczywiście nadzwyczaj ciekawa, bowiem do tej pory nie odnaleziono żadnego rozkazu rozpoczynającego „ostateczne rozwiązanie”.

fotelprzykominku.blox.pl/2010/03/Wojna-Hitlera.html
        • godz-0800 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 15:37
          Nawet autor wątku,którego cenię, nie pofatygował się do odpowiedzi na mój post?
          Dziwie eis...wówczas moglibyśmy
          rozpocząć merytoryczną dyskusję?
          Panie remez....dziwie się.
          Wiek,że wsadziłem szpilę, ale trzeba zdobyć się przynajmniej na odpowiedź?
          Uważasz,że nie warto?
          • remez2 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 16:07
            godz-0800 napisał:

> Nawet autor wątku,którego cenię, nie pofatygował się do odpowiedzi na mój post?
            Tak dla porządku - Twój post nie był skierowany do mnie.
            > Dziwie eis...wówczas moglibyśmy rozpocząć merytoryczną dyskusję?
            Nie. Po pierwsze wątek tyczy wypowiedzi JKM. Po drugi - nie czytałem książki D.Irvinga. Po trzecie - FK to nie miejsce na pisanie esejów. Po czwarte - nie mam czasu ani możliwości zweryfikowania stwierdzeń D.I.
            > Panie remez....dziwie się.
            Ja też ale sądzę, że różne są naszego zdziwienia powody.
            > Wiek,że wsadziłem szpilę, ale trzeba zdobyć się przynajmniej na odpowiedź?
            > Uważasz,że nie warto?
            Jak wyżej. pozdrawiam

• godz-0800 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 16:26
              D.Irvinga. Po trzecie - FK to nie miejsce na pisanie esejów. Po czwarte - nie mam czasu ani możliwości zweryfikowania stwierdzeń D.I.

Dlatego napisałem,że JKM powtórzył tezy D.Irvinga.
              Ty, zarzuciłeś mu,że jest niespełna rozumu lub,że wymaga specjalistycznej opieki.
              Nie zglębiłeś problemu a postawiłeś swoja tezę.
              Mylę się?
              • godz-0800 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 16:42
                W przedmowie do książki D.Irvinga, prof.dr Czesław Madajczyk napisał.....
                Cytat:
                Jednak spór o zasadniczym znaczeniu wybuchł tu po ukazaniu się książki "Wojna Hitlera"sprowokowało go stwierdzenie,że Hitler w ogóle nie wiedział o mordowaniu Żydów,chociaż wiedziało o tym jego otoczenie.
                Wiadomości z lat późniejszych o utrzymywaniu przez D.Irvinga kontaktów, nieważne,że luźnych- z grupami neonazistowskimi czy też im bliskimi w RFN, zaostrzyły ten spór,upolityczniły go.
                Pod naciskiem krytyki Irving sprecyzował swoje stanowisko,twierdząc,że nie znalazł w archiwach żadnego dowodu wydania odpowiedniego rozkazu.
                Nawet gotów był wypłacić wysoka nagrodę temu, kto to znajdzie.
                Sam byłem tym zainteresowany.
                Jednak intensywne poszukiwanie tego rozkazu,głównie przez historyków żydowskich i niemieckich jak i przeze mnie nie dały rezultatu....
                To był dosłowny cytat prof Cz. Madajczyka.
                • remez2 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 16:49
                  Streszczając - A.Hitler był jedynym człowiekiem w Europie, który nic nie wiedział o trwających przez lata masowych mordach. Wybacz ale to już aberracja.
                  • godz-0800 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 16:55
                    remez2 napisał:

> Streszczając - A.Hitler był jedynym człowiekiem w Europie, który nic nie wiedzi
                    > ał o trwających przez lata masowych mordach. Wybacz ale to już aberracja.

Ja tego nie powiedziałem.
                    Nie napisałem nigdzie,że podzielam opinie D.Irvinga.
                    To, co Ty próbujesz mi wmówić....jak się nazywa?
                    • remez2 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 17:06
                      godz-0800 napisał:

> Ja tego nie powiedziałem.
                      > Nie napisałem nigdzie,że podzielam opinie D.Irvinga.
                      O, mamo. Odniosłem się do przytaczanych przez Ciebie opinii - D.Irvinga i prof.dr Czesława Madajczyka.
                      > To, co Ty próbujesz mi wmówić....jak się nazywa?
                      Niczego nie próbuję Ci wmawiać i nie mam również najmniejszej ochoty ciągnąć tego jałowego sporu.
                      • godz-0800 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 17:11
                        remez2 napisał:

> godz-0800 napisał:
                        >
                        > > Ja tego nie powiedziałem.
                        > > Nie napisałem nigdzie,że podzielam opinie D.Irvinga.
                        > O, mamo. Odniosłem się do przytaczanych przez Ciebie opinii - D.Irvinga
                        > i prof.dr Czesława Madajczyka.
                        > > To, co Ty próbujesz mi wmówić....jak się nazywa?
                        > Niczego nie próbuję Ci wmawiać i nie mam również najmniejszej ochoty ciągnąć te
                        > go jałowego sporu.

Odpuszczę prowadzenie sporu, bo ja również nie mam ochoty prowadzić sporu z kimś, kto mówi do mnie...."o mamo".
                  • hummer Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 17:13
                    remez2 napisał:

> Streszczając - A.Hitler był jedynym człowiekiem w Europie, który nic nie wiedzi
                    > ał o trwających przez lata masowych mordach. Wybacz ale to już aberracja.

Hitler był pod wpływem Heinrich Himmlera.
                    Nie uwierzę, że przez tyle lat nie wiedział co się dzieje w świątyni SS w Wewelsburgu.
                    Tam składano ofiary z ludzi.
              • remez2 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 16:45
                godz-0800 napisał:
                > Dlatego napisałem,że JKM powtórzył tezy D.Irvinga.
                W porządku, powtórzył. Ale co ma z tego wynikać?
                > Ty, zarzuciłeś mu,że jest niespełna rozumu lub,że wymaga specjalistycznej opieki.
                To drugie.
                > Nie zglębiłeś problemu a postawiłeś swoja tezę.
                Stosujesz niedopuszczalne uogólnienia. Literatura na temat III Rzeszy i Holocaustu jest tak ogromna, że mam prawo mieć zdanie bez znajomości książki przytoczonego przez Ciebie, nawiasem mówiąc bardzo kontrowersyjnego autora.
                > Mylę się?
                Nie.
                PS - uważam wypowiedź JKM za haniebną.
                • godz-0800 Re: Niezbity dowód, że 02.07.13, 16:59
                  Stosujesz niedopuszczalne uogólnienia. Literatura na temat III Rzeszy i Holocaustu jest tak ogromna, że mam prawo mieć zdanie bez znajomości książki przytoczonego przez Ciebie, nawiasem mówiąc bardzo kontrowersyjnego autora.
                  > Mylę się?
                  Nie.
                  PS - uważam wypowiedź JKM za haniebną.

Literatura na temat III Rzeszy jest ogromna...owszem- dlatego warto ją zgłębiać.
                  Abstrahując od wypowiedzi D.Irvinga i JKM.
    • qqazz Tumany z was i tyle 01.07.13, 22:03
      w to ze Kiszczak i Jaruzelski nie mieli nic wspólnego z Masakra na Wybrzeżu czy pacyfikacją Kopalni Wujek to wierzycie bez zajaknienia, bo przeciez nie ma dowodów, świadków, dokumentów że któryś z nich wiedział czy wydawał polecenia.

pozdrawiam
      • zapijaczony_ryj Ja tam na służbe zdrowia nie narzekam 01.07.13, 22:07
        nawet dentystę raz w roku na fundusz
      • boblebowsky Re: Tumany z was i tyle 01.07.13, 22:16
        Za to ty zaprezentowałeś się z najlepszej strony:))

qqazz napisał:

> w to ze Kiszczak i Jaruzelski nie mieli nic wspólnego z Masakra na Wybrzeżu czy
        > pacyfikacją Kopalni Wujek to wierzycie bez zajaknienia, bo przeciez nie ma dow
        > odów, świadków, dokumentów że któryś z nich wiedział czy wydawał polecenia.
        >
        >
        > pozdrawiam
        • qqazz Re: Tumany z was i tyle 02.07.13, 15:49
          staram się jak mogę ;)

pozdrawiam
      • douglasmclloyd Re: Tumany z was i tyle 01.07.13, 22:47
        qqazz napisał:

> w to ze Kiszczak i Jaruzelski nie mieli nic wspólnego z Masakra na Wybrzeżu czy
        > pacyfikacją Kopalni Wujek to wierzycie bez zajaknienia, bo przeciez nie ma dow
        > odów, świadków, dokumentów że któryś z nich wiedział czy wydawał polecenia.

Hitler miał więcej honoru i palnął sobie w łeb.
      • remez2 Re: Tumany z was i tyle 01.07.13, 22:58
        Pozdrowienia od J.T.Stanisławskiego.
    • rzewuski1 Ruskie powinny zaplacic odszkodowanie ... 01.07.13, 22:34
      rodzinie Hitlera za to ze doprowadzili Hitlera do samobójstwa, gdyby się nie zjawili pod Berlinem Hitler by żył i ratował Żydów od Niemców.
      • douglasmclloyd Re: Ruskie powinny zaplacic odszkodowanie ... 01.07.13, 22:45
        rzewuski1 napisał:

> rodzinie Hitlera za to ze doprowadzili Hitlera do samobójstwa, gdyby się nie zj
        > awili pod Berlinem Hitler by żył i ratował Żydów od Niemców.

Dlaczego żadna kancelaria adwokacka na Brooklynie jeszcze na to nie wpadała?
      • zoil44elwer Re: Ruskie powinny zaplacic odszkodowanie ... 02.07.13, 01:34
        rzewuski1 napisał:

> rodzinie Hitlera za to ze doprowadzili Hitlera do samobójstwa, gdyby się nie zj
        > awili pod Berlinem Hitler by żył i ratował Żydów od Niemców.
        IPN 5 lat prowadził śledztwo w/s śmierci AH bo nie było niezbitych dowodów jego śmierci.Nie ma ciała(zwłok) ofiary to nie ma przestępstwa.
        • remez2 Re: Ruskie powinny zaplacic odszkodowanie ... 02.07.13, 09:30
          Śledztwo IPN w "sprawie wadowickiej" zostało umorzone ponieważ główni podejrzani A.Hitler i H.Himmler nie żyją. To komunikat oficjalny.
    • hummer Smutne bo to z mojego miasta ten pajac 02.07.13, 17:05
      remez2 napisał:

> służba zdrowia w Polsce nie zajmuje się pacjentami:
      > - Mordowanie milionów ludzi nie było celem Hitlera. Niech mi pan pokaże choc
      > iaż jedno zdanie, które będzie świadczyć o tym, że wiedział o eksterminacji Żyd
      > ów. Gdyby dziś stanął przed sądem, musiałby zostać uniewinniony - mówi w rozmow
      > ie z dziennikarzem "Do Rzeczy" Janusz Korwin-Mikke.

Zaczął karierę polityczną. Inni idą jego śladem, a władze się przyglądają.
      wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,14196192,Silny_NOP_mogl_powstac_tylko_we_Wroclawiu___Ostrzegalismy_.html
      Wszak Ojczyznę mają na ustach.
    • antyprawak Re: Niezbity dowód, że 03.07.13, 15:04
      Spoko, i tak go zaproszą do TV. Bo to już nie jest telewizja, tylko tvFakt24, tvFaktinfo. A wiadomo, są klauni jest zabawa i oglądalność rośnie.
      • remez2 Re: Niezbity dowód, że 03.07.13, 15:32
        antyprawak napisał:

> Spoko, i tak go zaproszą do TV. Bo to już nie jest telewizja, tylko tvFakt24, t
        > vFaktinfo. A wiadomo, są klauni jest zabawa i oglądalność rośnie.
        Rzecz w tym, że cytowaną wypowiedzią przekroczył poziom wygłupów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka