corastara 02.07.13, 03:01 Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby redakcji "globalizujacych mediow" przy obsludze medialnej TVTRWAM? www.naszdziennik.pl/polska-kraj/42584,przeszlosc-baumana-trafila-pod-strzechy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 05:54 pewnie niedługo.będą musieli sobie odbić stres po zapłaceniu grzywny. ja bym to bydło nazistowskie polewał gnojowicą,oczywiście niezależnie od wysokich grzywien. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 06:00 corastara napisała: > Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby redakcji "globalizujacych mediow" > przy obsludze medialnej TVTRWAM? > > www.naszdziennik.pl/polska-kraj/42584,przeszlosc-baumana-trafila-pod-strzechy.html Rydzyka wychowało kilka grup politycznych swoją tolerancją dla jego bezprawnych działań. W tym również SLD i UW. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 06:15 ja bym powiedział,że przede wszystkim SLD i UW.następni tylko kontynuowali. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 14:12 99venus napisał: > ja bym powiedział,że przede wszystkim SLD i UW.następni tylko kontynuowali No to są jaja. Venus się ze mną zgodziła a ja z Nią :) Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 09:38 corastara napisała: > Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby redakcji "globalizujacych mediow" > przy obsludze medialnej TVTRWAM? > > www.naszdziennik.pl/polska-kraj/42584,przeszlosc-baumana-trafila-pod-strzechy.html L. Na czym polega "nazizm tego ruchu" ? J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlo.w.i.e.k Ekstremiści KrytykiPolitycznej już atakują Polaków 02.07.13, 09:45 corastara napisała: Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby ---> ... razem z nazistami, których sprowadzają do Polski, by atakowali polskich patriotów - tym się zajmij a swoje chore dywagacje wyrzuć na śmietnik! Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Potraktowanie sowieckiego politruka 02.07.13, 09:50 Baumana tak jak na to zasługuje aż tak cię obuzyło? Wiesz że pochwalanie komunizmu jest karalne? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś