Dodaj do ulubionych

Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch

02.07.13, 03:01
Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby redakcji "globalizujacych mediow" przy obsludze medialnej TVTRWAM?

www.naszdziennik.pl/polska-kraj/42584,przeszlosc-baumana-trafila-pod-strzechy.html
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 05:54
      pewnie niedługo.będą musieli sobie odbić stres po zapłaceniu grzywny.
      ja bym to bydło nazistowskie polewał gnojowicą,oczywiście niezależnie od wysokich grzywien.
    • wiosnaludzikow Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 06:00
      corastara napisała:

> Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby redakcji "globalizujacych mediow"
      > przy obsludze medialnej TVTRWAM?
      >
      > www.naszdziennik.pl/polska-kraj/42584,przeszlosc-baumana-trafila-pod-strzechy.html
      Rydzyka wychowało kilka grup politycznych swoją tolerancją dla jego bezprawnych działań. W tym również SLD i UW.
      • 99venus Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 06:15
        ja bym powiedział,że przede wszystkim SLD i UW.następni tylko kontynuowali.
        • wiosnaludzikow Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 14:12
          99venus napisał:

> ja bym powiedział,że przede wszystkim SLD i UW.następni tylko kontynuowali
          No to są jaja. Venus się ze mną zgodziła a ja z Nią :)
    • lauriane Re: Rydzykmedia propaguje nazistowski ruch 02.07.13, 09:38
      corastara napisała:

> Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby redakcji "globalizujacych mediow"
      > przy obsludze medialnej TVTRWAM?
      >
      > www.naszdziennik.pl/polska-kraj/42584,przeszlosc-baumana-trafila-pod-strzechy.html
      L. Na czym polega "nazizm tego ruchu" ?
      J.C.
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Ekstremiści KrytykiPolitycznej już atakują Polaków 02.07.13, 09:45
      corastara napisała: Kiedy ekstremisci z NOP zaczna wybijac szyby

---> ... razem z nazistami, których sprowadzają do Polski, by atakowali polskich patriotów - tym się zajmij a swoje chore dywagacje wyrzuć na śmietnik!
    • qqazz Potraktowanie sowieckiego politruka 02.07.13, 09:50
      Baumana tak jak na to zasługuje aż tak cię obuzyło?
      Wiesz że pochwalanie komunizmu jest karalne?

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka