Dodaj do ulubionych

Czas rozliczyć Dworaka!

07.07.13, 00:04
Czas zabrać się za zdrajców Ojczyzny. Jest ich w naszym kraju bez liku. Proponuję zacząć od Dworaka i jego spółki. To co wyprawiali z Polakami przez ostatnie dwa lata trzeba sprawiedliwie im wynagrodzić. Ponieważ nie mamy prokuratury ani sądów, powinniśmy sami zabrać się za wymierzenie sprawiedliwości. Proponuję zacząć od wyliczenia szkód finansowych, jakie spowodowali ci wierni słudzy bolszewików i szkopów. Trzeba podliczyć koszty organizowania wszystkich manifestacji, których było ponad 175. Liczenie jest proste: ilość manifestantów x czas manifestacji x średni koszt godziny pracy w kraju. W przypadku manifestacji centralnych dochodzi jeszcze koszt dojazdu i diety. Tak jak się rozlicza delegacje. Wszystko zgodnie z obowiązującymi przepisami. Dochodzą jeszcze inne, wcale nie małe koszty związane z organizacją manifestacji. Takiego wyliczenia powinni dokonać bezpośredni organizatorzy poszczególnych manifestacji. Trzeba policzyć koszty wysyłki protestów, koszty przeróżnych posiedzeń zarówno protestujących radnych jak i parlamentarzystów obradujących na temat zachowania się Dworaka i kumpli. Nie można też zapomnieć o protestujących w sposób ciągły przed siedzibą KRRiT. Trzeba te wszystkie koszty zsumować i obciążyć nimi członków KRRiT. Jeśli będzie taka potrzeba należy obciążyć hipoteki tych panów. Nawet gdyby miało to dotyczyć kolejnych 10 pokoleń. Pieniądze należy przeznaczyć na cel społeczny, który nie będzie budził niczyjej uwagi. Np. dożywianie dzieci w szkołach.
Obserwuj wątek
    • sclavus Re: Czas rozliczyć Dworaka! 07.07.13, 00:19
      ... gdyby głupota dysponowała skrzydełkami, wyfrunął byś z tego forum, z prędkością odrzutowca...
      • trevik Re: Czas rozliczyć Dworaka! 07.07.13, 01:14
        Taki przypadek na FK to faktycznie oszołom, ale już gdy spoglądam na salon24, czy inne "w polityce" to takie pustogłowe typy są tam mainstreamem!

T.
      • adamszem Uderz w stół... 07.07.13, 07:23
        Boisz się bolszewiku, że może zostać zrealizowane hasło głoszone swego czasu przez Wałęsę o puszczeniu komunistów w skarpetkach? Dzisiaj powszechnie wiadomo dlaczego Bolek tak szybko się z niego wycofał. Nie znaczy to jednak, że hasło straciło na aktualności.
        • wiosnaludzikow Re: Uderz w stół... 07.07.13, 09:36

> Boisz się bolszewiku, że może zostać zrealizowane hasło głoszone swego czasu pr
          > zez Wałęsę o puszczeniu komunistów w skarpetkach?
          Mówił o bussinesmanach a nie komunistach. Następnie dostał kasę, nie zapłacił podatku i zamknął w tej sprawie dziób.
          • chasyd_666 Re: Uderz w stół... 07.07.13, 14:48
            wiosnaludzikow napisał:

> Mówił o bussinesmanach a nie komunistach. Następnie dostał kasę, nie zapłacił p
            > odatku i zamknął w tej sprawie dziób.

Dokładnie ! :)
        • godz-0800 Re: Uderz w stół... 07.07.13, 09:40
          adamszem napisał:

> Boisz się bolszewiku, że może zostać zrealizowane hasło głoszone swego czasu pr
          > zez Wałęsę o puszczeniu komunistów w skarpetkach? Dzisiaj powszechnie wiadomo d
          > laczego Bolek tak szybko się z niego wycofał. Nie znaczy to jednak, że hasło st
          > raciło na aktualności.

Najlepiej jak zaczniesz realizować hasło "a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści"....Robespierre.
          Pamiętasz jak skończył ten znany z nieskazitelnej uczciwości jakobin?
          • godz-0800 Re: Uderz w stół... 07.07.13, 09:48
            mała korekta...
            > Najlepiej jak zaczniesz realizować hasło "a na drzewach zamiast liści będą wisi
            > eć komuniści"....Robespierre.

Powinno być ....panie Robespierre.
        • sclavus Wiesz, że dzwonią, ale - 07.07.13, 10:55
          jak to u katoli(ków) - nie wiesz, w którym kościele....
          :D:D:D
          PeeS - byłem pewien, że odfruniesz, a ty-eś się przykuł :>
          • godz-0800 Re: Wiesz, że dzwonią, ale - 07.07.13, 11:17
            sclavus napisał:

> jak to u katoli(ków) - nie wiesz, w którym kościele....
            > :D:D:D
            > PeeS - byłem pewien, że odfruniesz, a ty-eś się przykuł :>

Ja jestem katolikiem?
            Ty pewnie biskupem.
            Nie zrozumiałeś co ja chciałem przekazać w tym poście?
            To poproś i wyłożę ci to łopatologicznie.
            • pvf Re: Wiesz, że dzwonią, ale - 07.07.13, 14:17
              godz-0800 napisał:

> sclavus napisał:
              >
              > > jak to u katoli(ków) - nie wiesz, w którym kościele....
              > > :D:D:D
              > > PeeS - byłem pewien, że odfruniesz, a ty-eś się przykuł :>
              >
              > Ja jestem katolikiem?
              > Ty pewnie biskupem.
              > Nie zrozumiałeś co ja chciałem przekazać w tym poście?
              > To poproś i wyłożę ci to łopatologicznie.
              >

Godz, wyluzuj. Zacznij korzystać z drzewka albo coś... Przecież sclavus odpisał adamszemowi, czy jak mu tam, a nie tobie :)
      • mietowe_loczki Re: Czas rozliczyć Dworaka! 07.07.13, 22:05
        Ciekawe, co sobie popala. Mocne musi być.
        • godz-0800 Re: Czas rozliczyć Dworaka! 09.07.13, 20:10
          mietowe_loczki napisała:

> Ciekawe, co sobie popala. Mocne musi być.

Miętowe....z filtrem oczywiście.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k I tak by ciebie nie dogonił ... 09.07.13, 21:22
        sclavus napisał: ... gdyby głupota dysponowała skrzydełkami, wyfrunął byś z tego forum, z prędkością odrzutowca...

---> Przecież adamszem ma całkowitą rację mówiąc, że należy rozpocząć od mediów i pogonienia stamtąd czerwonych dynastii.
        Przeprowadzenie zmian w kraju, bez należytej informacji, jest praktycznie niemożliwe. I dlatego te zakłamane bolszewickie mordy, tych dworaków, ordyńskich, szubartowiczów, mazowieckich, kraśków, lisów ..., spadochroniarzy i spadochroniarki z zaprzyjaźnionych, komercyjnych mediów, należy pogonić w pierwszej kolejności.
    • porannakawa01 Re: Czas rozliczyć Dworaka! 07.07.13, 01:26
      gdyż wpuścił Rydzyka w maliny.
      Nie będzie w stanie utrzymać się w tym wspólnym przedsięwzięciu gdyż jest to na zasadzie współpracy i współpłacenia.
      Na początku będzie nadrabiał miną ale niezadługo zacznie się opadanie maski z Radia i Tivi ci ma ryja.
      Klops!
      • chasyd_666 Re: Czas rozliczyć Dworaka! 07.07.13, 14:50
        To nie TVT prosiła o rozłozenie opłaty na...110 rat... :)
        • kotek.filemon Re: Czas rozliczyć Dworaka! 10.07.13, 10:17
          chasyd_666 napisał:

> To nie TVT prosiła o rozłozenie opłaty na...110 rat... :)

Ciekawe, jak tam Muchomorkowi pójdzie z płatnościami.
    • piq skoro czas, to sobie go rozlicz na zdrowie,... 07.07.13, 01:36
      ...adamciu szemito. Nie zapomnij zjeść potem tych rozliczeń, żeby nie wpadły w ręce abwery.
    • ponte_aronte rozlicz Rydzyka 07.07.13, 07:11
      za to, ze dopiero teraz przedstawił gwarancje finansowe od SKOK na 15 mln pln, w związku z czym przyznano mu koncesję
      • szwampuch58 Re: rozlicz Rydzyka 07.07.13, 09:33
        to PiSowski "Amber Gold" gwarantuje?......Wowwww siEm wzruszylem
        • ponte_aronte tak :0 07.07.13, 09:38
          tu trochę wiecej
          www.polityka.pl/kraj/opinie/1548357,1,decyzja-krritv-w-sprawie-tv-trwam.read
          • szwampuch58 Re: tak : "teater" juz zaprogramowano 07.07.13, 09:45
            "Przyjęła z dobrą wiarą zmienioną nieco ofertę Lux Veritatis, podżyrowaną przez od dawna związane z PiS Spółdzielcze Kasy Oszczędnościowo Kredytowe."

Barany jednak,wiara jest dobra na "sumie" w niedzielne poranki ,biznes to nie sprawa wiary!
            • polska_tuska_na_sprzedaz odezwali się etatowi obrońcy POlszewii: sclavus, 07.07.13, 11:21
              trevik, godz, kawa, szwampuch i inni ...
              Doprawdy, czas nadszedł, by rozliczyć tych sługusów medialnych.
              • godz-0800 Re: odezwali się etatowi obrońcy POlszewii: sclav 07.07.13, 11:27
                polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

> trevik, godz, kawa, szwampuch i inni ...
                > Doprawdy, czas nadszedł, by rozliczyć tych sługusów medialnych.

O...wypraszam sobie, nie jestem katolikiem jak mi napisał sclavus, nie jestem również obrońcą PO raczej krytykiem, nie jestem również zwolennikiem PiS.
              • szwampuch58 Re: odezwal sie,tfu przepraszam 07.07.13, 11:28
                zasyczal przekupny fan telewizji bez twarzy,hehehe,jak zwykle durnowato
    • erte2 Re: Czas rozliczyć Dworaka! 07.07.13, 09:58
      adamszem
      straszne głupoty ci ta ślina na ten język przynosi....
      • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Czas rozliczyć Dworaka! 07.07.13, 11:17
        czas rozliczyć tych sługusów medialnych...
    • zbysio45 Re: Czas rozliczyć Dworaka!mam nadzieje ze juz 07.07.13, 18:50
      nie będziemy czekać długo ?
    • adamszem Dosyć zdrajców!!! 09.07.13, 19:57
      Jako Polak sobie nie życzę, aby jeden czy drugi bolszewicki, szkopski czy jeszcze jakiś inny dworak decydował o tym jakie programy w mojej ojczyźnie mam oglądać. Dosyć tego chamstwa! Dosyć panoszenia się zdrajców!!!
      • godz-0800 Re: Dosyć zdrajców!!! 09.07.13, 20:12
        adamszem napisał:

> Jako Polak sobie nie życzę, aby jeden czy drugi bolszewicki, szkopski czy jesz
        > cze jakiś inny dworak decydował o tym jakie programy w mojej ojczyźnie mam oglą
        > dać. Dosyć tego chamstwa! Dosyć panoszenia się zdrajców!!!

Ja też nie życzę sobie oglądać ani słuchać treści,które ty uważasz za zacne.
        Wiesz co robię? Jak myślisz?
      • porannakawa01 Re: Dosyć zdrajców!!! 09.07.13, 20:21
        adamszem napisał:

> Jako Polak sobie nie życzę, aby decydował o tym jakie programy w mojej ojczyźnie mam oglą
        > dać. Dosyć tego chamstwa! Dosyć panoszenia się zdrajców!!!

Piszesz jak dureń głuchy, ślepy z ograniczoną poczytalnością.
        Kto ci zabrania do upojenia słuchać radyja z twarzą, oglądać Trvam dzień i noc?
        Masz jakieś ograniczenia mentalne czy po prostu nie wiesz, że każdy program radiowy i tv jest dostępny powszechnie w wolnej sieci?
        Masz problem z włączeniem odbiornika gdyż jeden czy drugi bolszewicki, szkopski czy jesz
        > cze jakiś inny dworak wyłączyli ci radio z kontaktu?
    • zbysio45 Re: Czas rozliczyć Dworaka! 09.07.13, 20:29
      ZGADZAM SIE Z AUTOREM TEGO WATKU.Jest to arogancki koles Pana Prezydenta Komorowskiego ktory organizował polowania na zwierzyne i ludzi.Szczegolnie zasłuzył sie Platfusom w dyskryminowaniu Radia Maryja oraz Telewizji TRWAM.
      • godz-0800 Re: Czas rozliczyć Dworaka! 09.07.13, 20:42
        Możesz się zgadzać, ale czy musisz cały tekst pisać dużymi literami?
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k B.Komorowski chlał wódę w Rosji z kagiebistami... 09.07.13, 21:29
        zbysio45 napisał: Jest to arogancki koles Pana Prezydenta Komorowskiego ktory organizował polowania na zwierzyne i ludzi.

---> ... i z Palikotem - bo w Polsce obowiązuje zakaz polowań na głuszce.
        Ale to nie jedyna okazja, przy której potajemnie spotykał się z kagiebistami i dlatego nie należy kalać Najwyższego Urzędu w państwie, używając pełnego tytułu wobec ludzi niegodnych ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka