m.c.hrabia 22.07.13, 07:18 TV Republika ma problemy finansowe? "Zaczyna brakować pieniędzy nawet na taksówki dla gości" natemat.pl/69129,tv-republika-ma-problemy-finansowe-zaczyna-brakowac-pieniedzy-nawet-na-taksowki-dla-gosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Nie ogladam, bo nie mam tego 22.07.13, 07:34 w pakiecie SAT TV. A płacić im nie mam zamiaru. Wystarczy zobaczyć tytuły ich programów, ociekających przymiotnikami "niezależny", "wolny", "patriotyczny". To jest gadzinówka PiS M. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Republika cienko przędzie 22.07.13, 11:58 m.c.hrabia napisał: > TV Republika ma problemy finansowe? "Zaczyna brakować pieniędzy nawet na tak > sówki dla gości" > > natemat.pl/69129,tv-republika-ma-problemy-finansowe-zaczyna-brakowac-pieniedzy-nawet-na-taksowki-dla-gosci Co za goście;-) Nie mogą dojechać komunikacją miejską? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Republika cienko przędzie 22.07.13, 12:09 a lisy. machły i michniki z radości zaraz na mszę zaniosą. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Republika cienko przędzie 22.07.13, 12:20 Oj tam....zamówi się reklamę za jakes 200tys. i kasa będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Republika cienko przędzie 22.07.13, 12:22 volupte napisał: > Oj tam....zamówi się reklamę za jakes 200tys. i kasa będzie. no nie wiem SKOKI obstawiają siostry Karnowskie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Republika cienko przędzie 22.07.13, 12:23 Pacz pan, kto by się spodziewał... Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Republika jest bardzo chetnie ogladana podonbie 22.07.13, 12:43 jak TV TRWAM bo mowia prawde społeczenstwu polskiemu.Dodatkowo maja etycznych oraz dobrych dziennikarzy a nie szmaciarzy ktorzy kłamia za dobre pieniadze . Odpowiedz Link Zgłoś