Dodaj do ulubionych

PIS 35% a PO 24%. ::::::)))))))))))))))))

09.08.13, 22:15
PIS 35% a PO 24%. ::::::)))))))))))))))))
PISowi wzrosło o 2% a PO spadło o 3%
To dopiero początek staczania się PO.
PIS już nie musi nic robić, bo PO sama roztrzaska się o dno i tylko wielki smród po niej zostanie.
PO ma coraz mniejsze szanse aby przekroczyć próg wyborczy za 2 lata.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 09.08.13, 22:24
      b ez przesady.
      Jakieś szczątki PO wejdą chyba do sejmu.
      Za to Paligłup nie ma szans.

ps Ciekawe od jakiego wieku przysługuje emerytura Grodzkiemu??
      • sclavus Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 09.08.13, 22:28
        idiotów było wielu, ale... - dośpiewaj sobie resztę!
        :D
        • pan.nikt Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 09.08.13, 22:55
          ale żaden nie śmiał się odezwać przy sclavusie
          • sclavus Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 15:03
            Błąd
            ... zbyt słabą inteligencją się posługujesz... - średnia świadowa minus 12,5???
      • wkurzony.polak A co PO może jeszcze zrobić. 09.08.13, 22:51
        Aby coś zrobić musi teraz podejmować same nie popularne decyzje.
        Dlatego to nic nie robi i stoi w miejscu a w sondażach zaczyna się coraz bardziej staczać.
    • sclavus Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 09.08.13, 22:30
      też bym się wkurzył!
    • zayka Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 09.08.13, 22:36
      co najmnie jeszcze 5 do 40 % za miesiąc

• katrina_bush PiS wygrywa ? Jak to ? Przecież sondaże kłamią. 09.08.13, 23:43
      PiS wygrywa ? Jak to ? Przecież sondaże kłamią.
      • wkurzony.polak Chyba nie kłamią aż tak. 10.08.13, 11:09
        W wewnętrznych sondażach PIS ma jeszcze więcej.
        PIS sobie może spokojnie na urlopach odpoczywać.
        Lokaty ma oprocentowane, gdzież około 10% w skali roku a do wyborów jeszcze ponad 2 lata.
      • katrina_bush ależ PiS nieustannie stękał, że sondaże kłamią. 11.08.13, 16:16
        ależ to PiS nieustannie stękał, że sondaże kłamią.

• erte2 Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 09.08.13, 23:50
      wkurzony.polak
      Wiesz co ? Jakoś się nie martwię. Do wyborów jeszcze dwa lata ( z okładem), a wystarczy że w tym czasie panprezes parę razy nie wytrzyma, szalony Antek wymyśli znów jakiś hel, Duda zrobi ze dwie zadymy z paleniem opon i szczaniem w klatkach na Krakowskim - i wszystko wróci do normy.
      • camille_pissarro Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 07:21
        wszystko wróci do normy jak PiS wygra tak, by mógł rządzić samodzielnie , a szanse na to są spore. PiS nic nie musi robić, wystarczy, że PO będzie się dalej kompromitować tak jak to robi dotychczas :)) Jeśli PiS zdobędzie tyle mandatów, że będzie mógł rządzić samodzielnie, to u władzy pozostanie na dłużej , a wówczas wam lemingom n ie pomogą nawet mainstreamowe media i Michnik jeżdżący po Europie i skarżący się w redakcjach "postępowych " dzienników o zamachu stanu czy pełzającym faszyzmie :)))) EOT
        • wiosnaludzikow Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 07:24
          camille_pissarro napisał:

> wszystko wróci do normy jak PiS wygra tak, by mógł rządzić samodzielnie , a sza
          > nse na to są spore.
          Żartujesz ?
          • camille_pissarro Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 07:32
            Nie, dlaczego ? Wystarczy spojrzeć na sondy dotyczące J.Kaczyńskiego i stopień zaufania do niego. Mainstreamowe media w tym GW, które na każdym kroku dorabiały gębę puczysty Kaczyńskiemu, a jednocześnie gloryfikując zbrodniarzy takich jak Jaruzelski czy Kiszczak dziś już na Polakach żadnego wrażenia nie robią ( nareszcie ) . Popłoch wśród establishmentu jest już taki , że w bój ruszają ostatnie autorytety w postaci aktora Barcisia :))))) Jeśli Kaczyński miałby iść drogą podobną jak J.Orban to ja nic przeciw temu nie mam.
            • wiosnaludzikow Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 14:53

> Nie, dlaczego ?
              Czy to jest normalne ?
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,146308005,146308005,Po_powrocie_PiS_do_wladzy_trzeba_przyjac_opcje.html
        • zapijaczony_ryj Spoko, pokazą pare razy NI i PiSu znów spadnie 10.08.13, 07:27

> wszystko wróci do normy jak PiS wygra tak, by mógł rządzić samodzielnie , a sza
          > nse na to są spore. PiS nic nie musi robić,
          >

nie podniecaj się z rana!
          PiS tak się nadaje do rządzenia jak prezes do obsługi słuchawki!
        • wkurzony.polak E tam Michnik. 10.08.13, 11:04
          Herbert i Łysiak bardzo trafnie go ocenili.
      • zoil44elwer Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 09:38
        Duda zaDymi,Doda zaśpiewa i Dub'kowi z Zoppot urośnie.....siwy włos na głowie i kakTUSk na D....łon
    • zapijaczony_ryj Ja wierzę w trzecią kadencje PO 10.08.13, 07:28
      wkurzony.polak napisał:

> PIS już nie musi nic robić, bo PO sama roztrzaska się o dno i tylko wielki smró
      > d po niej zostanie.
      > PO ma coraz mniejsze szanse aby przekroczyć próg wyborczy za 2 lata.

Bo nie mozna pozwolić na powtórkę z rozwywki a'la IVRP
      • wiosnaludzikow Re: Ja wierzę w trzecią kadencje PO 10.08.13, 07:34
        zapijaczony_ryj napisał:

> Bo nie mozna pozwolić na powtórkę z rozwywki a'la IVRP
        Oderwanie od żłoba PO wcale nie musi oznaczań władzy PiS.
        • zapijaczony_ryj Re: Ja wierzę w trzecią kadencje PO 10.08.13, 07:44
          wiosnaludzikow napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > Bo nie mozna pozwolić na powtórkę z rozwywki a'la IVRP
          > Oderwanie od żłoba PO wcale nie musi oznaczań władzy PiS.

a to ciekawe!
          • wiosnaludzikow Re: Ja wierzę w trzecią kadencje PO 10.08.13, 14:55
            zapijaczony_ryj napisał:
            > a to ciekawe!
            W ogóle świat kolorowy jest ciekawsze, ma więcej wariantów. Ty natomiast widzisz ten świat na biało czarno a przynajmniej ja mam takie odczucie.
            • zapijaczony_ryj Re: Ja wierzę w trzecią kadencje PO 11.08.13, 08:29
              wiosnaludzikow napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
              > > a to ciekawe!
              > W ogóle świat kolorowy jest ciekawsze, ma więcej wariantów. Ty natomiast widzis
              > z ten świat na biało czarno a przynajmniej ja mam takie odczucie.

Mylisz się to ja widzę kolorowo, a ty na czarno ( tak nie biało czarno, tylko na czarno)
      • warka_strong Re: Ja wierzę w trzecią kadencje PO 10.08.13, 09:44
        Wolisz ciąg dalszy serialu z niejakim Donaldem w roli głównej?
        • zapijaczony_ryj Re: Ja wierzę w trzecią kadencje PO 11.08.13, 08:30
          warka_strong napisał:

> Wolisz ciąg dalszy serialu z niejakim Donaldem w roli głównej?
          >

Jak do wyboru jest Donald i NI to wolę Donalda
          • warka_strong Re: Ja wierzę w trzecią kadencje PO 11.08.13, 19:21
            zapijaczony_ryj napisał:

> warka_strong napisał:
            >
            > > Wolisz ciąg dalszy serialu z niejakim Donaldem w roli głównej?
            > >
            >
            > Jak do wyboru jest Donald i NI to wolę Donalda

Wybierasz wariant z dalszym ciągiem kłamstw i stale rozbudowywana republiką kolesi...?
      • n.e.pomuce.n3 Psychopatologiczne popieranie PO i Tuska 11.08.13, 08:28

Poparcie dla rządzącego Polską Rostowskiego , jego klakiera Tuska i Platformy było zjawiskiem psychopatologicznym .

3obieg.pl/krasnodebski-tusk-liczy-ze-niemcy-pozwola-mu-na-zaglade-pis
    • zayka Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 07:40
      bo Kaczyński wchodzi na gore po 2 schodki
      kiedy Tusk ma nogę chorom

to nie fair
      • alistair-p Upadek PO potrwa 6 lat :-)) 10.08.13, 11:16
        Nie ma się co podniecac i zakładac takich samych wątków.Co drugi watek dotyczy tu upadku PO.Nie można niczego wykluczyć,ale należy poczekać do wyborów a nie zaklinac rzeczywistości.
        Pan Tusk będzie premierem jeszcze co najmniej dwa lata.Co do sprawności fizycznej Jarosława K.nie będę się wypowiadał,jakieś dziecko by mogło przeczytać :-))
        • sclavus Re: Upadek PO potrwa 6 lat :-)) 10.08.13, 15:06
          ale o stanie jego psychiki i posuwającej się obsesji paranoidalnej, zawsze można te dwa-trzy słowa... ;)
          • sclavus ha!! 10.08.13, 15:09
            a może on ma Alzheimera???
            Właśnie któś przytoczył jego słowa z czasu referendum w sprawie Kropiwnickiego...
            Czysty relatywizm, w porównaniu do dzisiejszego bełkotu na temat referendum w Warszawie, albo ... właśnie zaawansowany Alzheimer ;)
            • alistair-p Re: ha!! 10.08.13, 17:20
              Tak dobrze się nie znam,ale to chyba psychoza maniakalna.A tam zwyczajnie idiota.
    • max99121 Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 10.08.13, 12:24
      najgorsze jest to ze w tym kraju juz nie ma na kogo glosowac
    • n.e.pomuce.n3 Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 11.08.13, 08:18
      Rzeczywistośc jest inna czyli na bank PiS ma jakieś 60 % POparcia ale media te "czysto polskie" sieją dalej wroga propagandę
      • samantha.1 Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 11.08.13, 08:27
        Zwieranie szeregów w walce o stołki i intratne posady ?
        • n.e.pomuce.n3 Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 11.08.13, 08:36
          samantha.1 napisała:

> Zwieranie szeregów w walce o stołki i intratne posady ?

.”Indolencja Tuska staje się coraz bardziej kompromitująca. Adam Michnik zaczął już nawet nakręcać niemieckie media, by zaangażowały się bardziej w walkę z polskim i węgierskim „faszyzmem”. …..”W pewnej chwili podszedł do mnie Aleksander Kwaśniewski i zaczął chwalić Jarosława Kaczyńskiego i strategię PiS w tej przegranej kampanii. „Układ” najwyraźniej cieszył się, że PiS stała się partią „systemową”. To było jak sejm grodzieński Tuskowej epoki „ciepłej wody w kranie”. Gdy te nadzieje na „rozsądek polityczny” PiS się nie spełniły, pełną parą ruszyła akcja dyfamacji w stylu, w jakim kiedyś atakowano Lecha Kaczyńskiego. Na Jarosława Kaczyńskiego znowu posypały się razy. PiS miał zostać skazany na zagładę, by nikt nie mógł mówić o odpowiedzialności rządzących za śmierć w Smoleńsku. „…..(źródło )

3obieg.pl/krasnodebski-tusk-liczy-ze-niemcy-pozwola-mu-na-zaglade-pis
      • zayka Re: PIS 35% a PO 24%. ::::::))))))))))))))))) 11.08.13, 08:33
        n.e.pomuce.n3 napisała:

> Rzeczywistośc jest inna czyli na bank PiS ma jakieś 60 % POparcia ale media te
        > "czysto polskie" sieją dalej wroga propagandę

niszczarki dokumentów już poszły w ruch, czyszczenie komputerów............

Piotrek idzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/parafrazując słowa Sienkiewicza :)/
    • n.e.pomuce.n3 Amatorszczyzna rządu Tuska właśnie wydaje owoce 11.08.13, 19:19
      nt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka