Dodaj do ulubionych

Warto odnotować apel Hartmana

27.08.13, 08:52
Głównego ideologa klejącej się z trudem centrolewicy. Gangrena tocząca platformę jest nie do zatrzymania, a rynek polityczny nie akceptuje próżni. Za dziesięć dni zbiórka wszystkich podmiotów wpisujących się w tę inicjatywę. Zapadną hamletowskie decyzje.

Podobnie jak Hartman uważam, że Ruch Palikota wypalił się. Głównie dzięki ciężkim błędom ideologicznym i wielkiemu ego swojego szefa. Nagonka kościelnych zrobiła swoje, ale ludzie autentycznie nie lubią buców politycznych. Tak samo, jak bezczelnych homosiów.

Główne idee palikociarni, czyli wolnościowy liberalizm obyczajowy i gospodarczy są jednak jedyną nadzieją przeciwwagi dla państwa kościelnego zadupia, do którego doprowadziły solidarne rządy POPISU i SLD, kościelnych solidaruchów i komuchów. Państwa surowego, niszczącego bezprawia policyjno-prokuratorskiego i złajdaczonego do fundamentu moralnie.

Popieram apel Hartmana w całości i szczegółach.

www.europaplus.org.pl/publicystyka/256-naprz%C3%B3d,-nowa-partio-prof-jan-hartman.html
Obserwuj wątek
    • psole Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 08:59
      Pan poprze każdego, żeby tylko móc złożyć samokrytykę za kwartał.

--

Rytuały, rytuały, brały gały nie wiedziały
      • m.c.hrabia Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 09:19
        nowa miłość !
        kochliwy jesteś .

czas siknąć na Palikota.
    • wiosnaludzikow Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 09:28
      haen2010 napisał:

> Podobnie jak Hartman uważam, że Ruch Palikota wypalił się. Głównie dzięki ciężk
      > im błędom ideologicznym i wielkiemu ego swojego szefa. Nagonka kościelnych zrob
      > iła swoje, ale ludzie autentycznie nie lubią buców politycznych.
      Od początku od tym pisałem. Testem była dla mnie obietnica Palikota, że zmieni nazwę i wykreśli z nazwy swoje nazwisko, po wyborach. Danego słowa nie dotrzymał a jego żołnierzyk na forum kzet brnął w kłamstwa niczym hrabia aczkolwiek przyznaję, że inteligentniej i kulturalniej.
      • volupte Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 09:35
        Nie mógł zmienić nazwy ze wzgledu na dotacje , ale myslę ze dobrze o tym wiedzał.
        • wiosnaludzikow Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 11:48
          Podaj przepis, który o tym mówi.
          Odpowiadasz na:
          volupte napisał:

> Nie mógł zmienić nazwy ze wzgledu na dotacje , ale myslę ze dobrze o tym wiedza
          > ł.
          • volupte Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 12:09
            Czytałem kiedys o tym , może nawet palikot sie tłumaczył , nie pamietam. Ae mało mnie to interesuje. Pewnie jesli zechcesz to sobie to znajdziesz. Ja bym ci znalazł , ale to za drogo bycie kosztowało .:-)
            • wiosnaludzikow Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 16:18
              volupte napisał:

> Czytałem kiedys o tym , może nawet palikot sie tłumaczył , nie pamietam. Ae mał
              > o mnie to interesuje. Pewnie jesli zechcesz to sobie to znajdziesz. Ja bym ci z
              > nalazł , ale to za drogo bycie kosztowało .:-)
              Nie ma takiego przepisu. Palikot kłamał i w konsekwencji jego żołnierz kzet też.
              Szkoda bo coś stwierdziłeś a jak przychodzi co do czego to nieotrafisz umotywować . Palikociarstwo i stąd ten upadek.
              • volupte Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 17:24
                Znam troche twojej tu tórczości , więc takie bezdyskusyjne stwierdzenie - nie ma takiego przepisu_ - nie jst przekonujace, ae moze tak jest. Nie bedę wyszukiwał , bo nie jest to dla mnie takie ważne. Chyba ustawe o finansowaniu partii nalezałoby tu przytoczyć:-)
                • wiosnaludzikow Re: Warto odnotować apel Hartmana 28.08.13, 07:28
                  volupte napisał:

> Znam troche twojej tu tórczości , więc takie bezdyskusyjne stwierdzenie - nie m
                  > a takiego przepisu_ - nie jst przekonujace, ae moze tak jest. Nie bedę wyszukiw
                  > ał , bo nie jest to dla mnie takie ważne. Chyba ustawe o finansowaniu partii na
                  > lezałoby tu przytoczyć:-)
                  Jednak jak twierdzisz, że jest taki przepis to na Tobie spoczywa "obowiązek" jego wskazania bo na to się w dyskusji powołujesz. Tymczasem jak pisiorek mówisz o czymś a żródła nie potrafisz wskazać okraszając to uwagami osobistymi.
                  Tymczasem uparty pisoidze mentalny :
                  www.tvn24.pl/palikot-chce-zabrac-swojej-partii-nazwisko,350153,s.html
    • taziuta Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 09:31
      haen2010 napisał:

> /.../ ludzie autentycznie nie lubią buców politycznych. Tak samo, jak bezczelnych homosiów.
      /.../

A na czym ta bezczelność homosiów tam polegała? Możesz rozjaśnić?
      • man_sapiens Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 16:24
        > A na czym ta bezczelność homosiów tam polegała?
        Zapewne dla haena homosie sa bezczelni, bo istnieją.
        • zoil44elwer Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 17:27
          man_sapiens napisał:

> > A na czym ta bezczelność homosiów tam polegała?
          > Zapewne dla haena homosie sa bezczelni, bo istnieją.

...w kościele rzymsko-katolickim?
        • humbak Re: Warto odnotować apel Hartmana 28.08.13, 07:43
          On chyba miał na myśli Biedronia. Chyba.
          • taziuta Re: Warto odnotować apel Hartmana 29.08.13, 05:17
            humbak napisał:

> On chyba miał na myśli Biedronia. Chyba.

To Biedroń jest jakoś szczególnie bezczelny, na tle? Na tle pozostałych naszych polityków?
            • haen2010 Re: Warto odnotować apel Hartmana 29.08.13, 07:38
              Oczywiście, że Biedronia. Jego występy i ich obrona przez kolegów (zapewne z poczucia solidarności) sprawiły, że RP w powszechnej opinii stał się partią mniejszości seksualnych.

Ten dureń nigdy nie zrozumiał, że media zrobiły sobie z niego zabawkę, narzędzie do zniszczenia całego ruchu.

• volupte Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 09:33

> Główne idee palikociarni, czyli wolnościowy liberalizm obyczajowy i gospodarczy

Gdzies ty widział ten liberalizm gospodarczy? W propozycji budowania fabryk?
      • m.c.hrabia Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 11:06
        Gdzies ty widział ten liberalizm gospodarczy? W propozycji budowania fabryk?

jak to gdzie , wczoraj Rozenek zapowiedział obronę przywilejów związkowców do ostatniego żołnierza.
        • volupte Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 11:18
          A....to zwracam honor:-)
    • zoil44elwer Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 11:36
      Apel o.....CENTROLEWICę? Takie cuś jak LiD(lewica i DEMOKRACI) czy Europa+,poronione płody A Kwaśniewskiego?
    • gat45 co to są "hamletowskie decyzje" ? 27.08.13, 11:59
      n/t
      • m.c.hrabia Re: co to są "hamletowskie decyzje" ? 27.08.13, 12:04
        pewnie, być albo nie być :-)
        • gat45 Re: co to są "hamletowskie decyzje" ? 27.08.13, 13:13
          Zawsze mi się wydawało, że rozważania duńskiego królewicza to przeciwieństwo podejmowania decyzji. No ale....
          • kluskajarcano Re: co to są "hamletowskie decyzje" ? 27.08.13, 13:42
            Jeszcze jeden nawiedzony! Za Nim!!! Tylko się nie potknijcie!
            • gat45 Re: co to są "hamletowskie decyzje" ? 27.08.13, 13:54
              A tobie co ????
              Kto za kim i kto nawiedzony ?
      • zoil44elwer Re: co to są "hamletowskie decyzje" ? 27.08.13, 17:22
        gat45 napisała:

> n/t
        To be or not to be,ble ble.....umyć szyję czy nogi.
    • bufetowa_za_5zloty Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 16:23
      Hartman ? Ten szefunio żydowskiej masonerii Bnai Brith ?
      Tez se znalazles autoryteta dla Polakow
      • wiosnaludzikow Re: Warto odnotować apel Hartmana 27.08.13, 16:29
        bufetowa_za_5zloty napisała:

> Hartman ? Ten szefunio żydowskiej masonerii Bnai Brith ?
        > Tez se znalazles autoryteta dla Polakow
        Rozumujesz jak mc hrabia :( Dno ! Nie zastanawiasz się " co mówi" ale " kto mówi".
    • haen2010 Lepiej późno niż wcale. 28.08.13, 07:25
      Palikot nie jest głupim bucem. Wyciąga wnioski ze swoich błędów. Wielokrotnie o nich pisałem.

Nie wiem, czy ta zbieranina palikociarni i Europy Plus potrafi sformułować alternatywę do przyjęcia dla wyborców. Jeżeli nie, to niech ich szlag jak najprędzej trafi. Będziemy jeść kościelne g. złajdaczonych solidaruchów i komuchów na śniadanie, obiad i kolację. Przynajmniej będzie bez złudzeń.
      • wiosnaludzikow Re: Lepiej późno niż wcale. 28.08.13, 08:10
        haen2010 napisał:

> Palikot nie jest głupim bucem. Wyciąga wnioski ze swoich błędów. Wielokrotnie o
        > nich pisałem.
        >
        > Nie wiem, czy ta zbieranina palikociarni i Europy Plus potrafi sformułować alte
        > rnatywę do przyjęcia dla wyborców. Jeżeli nie, to niech ich szlag jak najprędze
        > j trafi. Będziemy jeść kościelne g. złajdaczonych solidaruchów i komuchów na śn
        > iadanie, obiad i kolację. Przynajmniej będzie bez złudzeń.
        Ja kibicuję mu jeszcze pozytywnie. Wiele zależy od dobrego programu innego niż tylko " Europa+kk+ darmowy internet". Czekam z niekłamaną nadzieją.
    • lionold Re:... apel Hartmana ... głownego ideologa..... 28.08.13, 09:05
      klejąca się centrolewica i usilnie wspierający huyen, śliniący się gówny ideolog antytuskizmu.
      • wiosnaludzikow Re:... apel Hartmana ... głownego ideologa..... 28.08.13, 09:29
        lionold napisał:

> klejąca się centrolewica i usilnie wspierający huyen, śliniący się gówny ideolo
        > g antytuskizmu.
        i co z tego ma wynikać ?
    • bkn6 Re: Warto odnotować apel Hartmana 28.08.13, 22:10
      zjednoczenie kilka podmiotów tj partii i stowarzyszeń to dobry ruch ,należy wejść w próżnię jaka robi się po PO
      --
      www.wolnoscodreligii.pl/
      • zoil44elwer Re: Warto odnotować apel Hartmana 29.08.13, 03:14
        Liberalna centro'lewica ( Kwacha,Palikota,Piskorskiego) czyli ex UW(UD)zastąpi po obyczajowym liftingu,chadecką PO.Następny po LiD,poroniony pomysł Kwacha na "ucywilizowanie" lewicy?
    • zelazny.karzel.wasyl Jasiek Twardyczłowiek = klęska już na początku 29.08.13, 16:23
      Powtórka "sukcesu" tworu o nazwie Ełropa Plusz zapewniona, jeśli Jasiek Twardyczłowiek, który sam siebie mianował specem od bioetyki, będzie ideologiem tego klejenia....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka