douglasmclloyd 09.09.13, 00:30 Kto z tutaj obecnych jest w stanie zachować kamienną twarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Senator Pupa 09.09.13, 04:23 POpaprańce mają wściekły wyraz twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Senator Pupa 09.09.13, 05:21 zoil44elwer napisał: > POpaprańce mają wściekły wyraz twarzy. POpaprańce jak na afery, które tam narobiły mają dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Senator Pupa 09.09.13, 10:09 Jeszcze kolejne wybory uzupełniające i Prezydium Senatu będzie wyglądało tak : Marszałek Senatu FIUT Vice Marszałek Senatu CI... Vice Marszałek Senatu PUPA Do wyboru do koloru -dla homofobów i dla homofili. Hahahahahahahahhahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Senator Pupa 09.09.13, 10:20 Pupa jak pupa. Ale jak usłyszałem Karapyta padłem na glebę... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Senator Pupa 09.09.13, 14:55 kotek.filemon napisał: > Pupa jak pupa. Ale jak usłyszałem Karapyta padłem na glebę... Może jakąś komisję wspólnie utworzą? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Siostra Księznej Pippa Middleton 09.09.13, 10:43 douglasmclloyd napisał: > Kto z tutaj obecnych jest w stanie zachować kamienną twarz? A pieszczotliwe zdrobnienie imienia siostry Księżnej Cambridge nie rozśmiesza cię? A tak w ogóle to najprawdopodobniej to nazwisko pochodzi prawdopodobnie od nazwy futra z sobolego brzuszka zwanego pupką. Z Rusi... bylo to futro najwyższej jakości. Po polsku powiedzielibysmy pępa. Podbnie jak Duby smalone... to sa po prostu dęby smalone... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Siostra Księznej Pippa Middleton 09.09.13, 10:51 Mnie trochę śmieszy to zdrobnienie, a ciebie nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Siostra Księznej Pippa Middleton 09.09.13, 10:58 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Mnie trochę śmieszy to zdrobnienie, a ciebie nie? Oczywiscie, w pierwszym odruchu... ale po chwili... juz nie... nasze okreslenia takze w innych językach budzą rozsmieszające skojarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Siostra Księznej Pippa Middleton 09.09.13, 11:11 To zupełnie jak u innych z Pupą. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Siostra Księznej Pippa Middleton 09.09.13, 13:10 Stawiam dulary przeciwko orzechom jakby ta Pupa byla z PO z tydzien zlosliwo-smieszne komentarze twoje by nas nie ominely,populistko wolska. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Siostra Księznej Pippa Middleton 09.09.13, 10:52 www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,80530,12345733.html Mamy tez wieś Pupki Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Siostra Księznej Pippa Middleton 09.09.13, 17:21 sawa.com napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > Kto z tutaj obecnych jest w stanie zachować kamienną twarz? > > A pieszczotliwe zdrobnienie imienia siostry Księżnej Cambridge nie rozśmiesza c > ię? Siostra Księżnej Cambridge też startowała na senatora? Odpowiedz Link Zgłoś
hasch1 Re: Senator Pupa 09.09.13, 10:48 Nazwisko, jakie ma, takim sie posługuje. Wyśmiewanie jego brzmienia to jednak jest jakies zejście od poziomu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Senator Pupa 09.09.13, 14:45 Wyśmiewanie czyjegoś nazwiska jest świadectwem braku wychowania i nietolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Senator Pupa 09.09.13, 14:57 hasch1 napisał: > Nazwisko, jakie ma, takim sie posługuje. Wyśmiewanie jego brzmienia to jednak j > est jakies zejście od poziomu.......... Chociaż jedna osoba z kamienną twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Senator Pupa 09.09.13, 17:01 Szkoda ,że twoja rodzina nie pochodzi od cipy,też byś z takim dystansem do siebie podchodził? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Senator Pupa 09.09.13, 17:06 samantha.1 napisała: > Szkoda ,że twoja rodzina nie pochodzi od cipy,też byś z takim dystansem do sieb > ie podchodził? Masz rację, nie jesteśmy spokrewnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Lepszy pupa, czy nawet fiut 09.09.13, 13:02 jak wielonawzwiskowcy np Rostowski. Dlaczego zmieniali nazwiska, niektórzy po dwa razy?? Wstydzili się??? Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Senator Pupa 09.09.13, 14:15 Co tam pupa, w Polsce są również np. kutasy i cipy Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Senator Pupa 09.09.13, 14:58 > Kto z tutaj obecnych jest w stanie zachować kamienną twarz? Ja. Uczono mnie w domu, że z nazwisk, choćby najdziwniejszych, nie wolno kpić i tak jakoś zostało mi to we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Senator Pupa 09.09.13, 17:07 man_sapiens napisał: > > Kto z tutaj obecnych jest w stanie zachować kamienną twarz? > Ja. > Uczono mnie w domu, że z nazwisk, choćby najdziwniejszych, nie wolno kpić i tak > jakoś zostało mi to we krwi. Ależ tutaj nie chodzi o nazwisko tylko o zwrot: senator pupa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Może nazwisko dostał po urodzeniu? 09.09.13, 17:15 Jak go obejrzeli? M. Odpowiedz Link Zgłoś