bozon.higgsa 09.09.13, 08:39 Referendum w sprawie odwołania HGW się zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozon.higgsa Re: bozon.prezesa? 09.09.13, 09:00 Dobrze wiesz,że nie prezesa ,ale porażka platfusów mnie zawsze cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: bozon.prezesa? 09.09.13, 09:04 bozon.higgsa napisał(a): > Dobrze wiesz,że nie prezesa ,ale porażka platfusów mnie zawsze cieszy. > > O widzisz, to jest credo wszystkich twoich wpisów...Nieważne; bufon, nieudacznik...ważne by PO przegrało. Żenada i dno. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: bozon.prezesa? 09.09.13, 09:09 O widzisz, to jest credo wszystkich twoich wpisów...Nieważne; bufon, nieudacznik...ważne by PO przegrało. Żenada i dno. Znowu cie swędzi twarz? Czy ja się muszę ciebie pytać co mam pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
hasch1 Re: bozon.prezesa? 09.09.13, 09:17 Podkarpacie , to nie Warszawa. Nie podniecaj się tak. A bezstronnością, to fakt, nie grzeszysz. Z czego faktycznie, bez trudu, można wywieść że myślenie to nie jest Twoja najmocniejsza strona. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: bozon.prezesa? 09.09.13, 09:21 hasch1 napisał: > Podkarpacie , to nie Warszawa. Nie podniecaj się tak. > A bezstronnością, to fakt, nie grzeszysz. Z czego faktycznie, bez trudu, można > wywieść że myślenie to nie jest Twoja najmocniejsza strona. Dyskutuj z faktami nie z osobą. Nie oceniaj, bo to nie jest twoja najmocniejsza strona. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 [...] 09.09.13, 09:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: bozon.prezesa? 09.09.13, 18:10 i Ty Simera to mówisz :)) ? Zabawne! > O widzisz, to jest credo wszystkich twoich wpisów...Nieważne; bufon, nieudaczni > k...ważne by PO przegrało. Żenada i dno. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 08:58 To Vox populi...... HGW ma za sobą poparcie Ducha Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:07 no to będzie starcie gigantów. gwiezdne wojny, kurna.. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 08:58 300polityka.pl/300groteska/2013/09/06/sondaz-cbos-po-ogloszeniu-podwyzki-akcyzy-na-wodke-pis-29-1-po-26-3-europa-plus-21-20/ Ten się śmieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A ty byś się tylko piescił i pieścił...i to w co! 09.09.13, 09:01 bozon.higgsa napisał(a): > Referendum w sprawie odwołania HGW się zbliża. > Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:02 bozon.higgsa napisał(a): > Referendum w sprawie odwołania HGW się zbliża. > Mieszkasz w Warszawie, czy tak sobie dywagujesz? Jestem z Podkarpacia i swobodnym kalafiorem wisi mi kto w stolYcy zawiaduje; czy nic nie robiacy Kaczyński, czy inwestująca HG-W....wsio ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:07 simera16 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > Referendum w sprawie odwołania HGW się zbliża. > > > Mieszkasz w Warszawie, czy tak sobie dywagujesz? Jestem z Podkarpacia i swobodn > ym kalafiorem wisi mi kto w stolYcy zawiaduje; czy nic nie robiacy Kaczyński, c > zy inwestująca HG-W....wsio ryba. > Dywaguje sobie....a co nie wolno mi? Mnie kalafiorem zwisa zarówno PO jak i PiS,ale chciałbym zobaczyć porażkę Ducha Świętego,wspierającego podobno HGW. Nic tak nie cieszy również jak porażka pychy i zarozumiałości. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 18:14 >Nic tak nie cieszy również jak porażka pychy i zarozumiałości. Dokładnie tymi cechami HGW załatwiła podpisy przeciwko sobie. Tusk apelem o bojkot w zasadzie rozstrzygnął to referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:03 A co, młodzieżówki PiS będą bić wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:05 sverir napisał: > A co, młodzieżówki PiS będą bić wyborców? > Będą bić się z myślami...choć będzie to usiłowanie nieudolne. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:06 Nic dziwnego, skoro do tego muszą szykować pupy. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:10 sverir napisał: > Nic dziwnego, skoro do tego muszą szykować pupy. Nie zajarzyłeś skąd te porównanie? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:26 bozon.higgsa napisał(a): > sverir napisał: > > > Nic dziwnego, skoro do tego muszą szykować pupy. > > Nie zajarzyłeś skąd te porównanie? > > Tylko ty jesteś tutaj błyskotliwy z najbłyskotliwiejszych...no i morda cię nie swędzi! ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 09:31 simera16 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > sverir napisał: > > > > > Nic dziwnego, skoro do tego muszą szykować pupy. > > > > Nie zajarzyłeś skąd te porównanie? > > > > > Tylko ty jesteś tutaj błyskotliwy z najbłyskotliwiejszych...no i morda cię nie > swędzi! ROTFL! > Ciebie swędzi moralisto od siedmiu boleści. Każdym wpisem to potwierdzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 09:34 Świadczą o tym wszystkie wpisy w tym wątku. 13 odpowiedzi....wszystkie to wycieczki personalne pod adresem autora wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Jak boli...... 09.09.13, 09:38 Ja pisałem o pupach i młodzieżówce PiS. Z czym się identyfikujesz? Ostatnio widziałem Twoje zaprzeczenie, żeś nie od Pana Prezesa, więc...? Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 09:47 sverir napisał: > Ja pisałem o pupach i młodzieżówce PiS. Z czym się identyfikujesz? Ostatnio wid > ziałem Twoje zaprzeczenie, żeś nie od Pana Prezesa, więc...? Ja nie wymieniałem nicków pisałem,że 13 postów-większość,to wycieczki pod moim adresem. Nie chce mi się już ciągle pisać o tym,że nie jestem sympatykiem PiS. Niejednokrotnie pisałem,że obie partie niczym się specjalnie nie różnią. Mam nadzieję,że Polakom pomału otwierają się oczy,stąd oczywiście cieszą mnie kolejne porażki PO. Mam nadzieję,że w sytuacji kiedy spadnie poparcie dla PO to wzrośnie dla SLD. PiS i tak nie będzie rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Jak boli...... 09.09.13, 09:51 > Ja nie wymieniałem nicków pisałem,że 13 postów-większość,to wycieczki pod moim > adresem. Napisałeś "wszystkie to wycieczki personalne pod adresem autora wątku". Wszystkie, zatem moja także. > Nie chce mi się już ciągle pisać o tym,że nie jestem sympatykiem PiS. Wiem, że nie jesteś. Dlatego pytam z czym się identyfikujesz w mojej wypowiedzi, skoro uważasz ją za wycieczkę personalną? Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 10:01 Wiem, że nie jesteś. Dlatego pytam z czym się identyfikujesz w mojej wypowiedzi, skoro uważasz ją za wycieczkę personalną? No...dobra to było 12 odpowiedzi w tym stylu. Mogłem się pomylić,lub wyrazić nieprecyzyjnie. I'm so sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 18:50 bozon.higgsa napisał(a): > > No...dobra to było 12 odpowiedzi w tym stylu. > Mogłem się pomylić,lub wyrazić nieprecyzyjnie. > I'm so sorry. > > A ktoś cię zapytał chudaku; czy "morda cię swędzi"? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 18:48 bozon.higgsa napisał(a): > > > > > > Tylko ty jesteś tutaj błyskotliwy z najbłyskotliwiejszych...no i morda ci > ę nie > > swędzi! ROTFL! > > > > > Ciebie swędzi moralisto od siedmiu boleści. > Każdym wpisem to potwierdzasz. > A jesteś przekonany, ze byłbyś w stanie mi ją "podrapać"...kotku-mruczku? Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:02 simera16 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > > No...dobra to było 12 odpowiedzi w tym stylu. > > Mogłem się pomylić,lub wyrazić nieprecyzyjnie. > > I'm so sorry. > > > > > A ktoś cię zapytał chudaku; czy "morda cię swędzi"? > A ciebie kto pytał stary dziadu,że znowu między wódę i zakąskę się wciąłeś. Do ciebie stary poyebie z Podkarpacia był ten post? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:24 bozon.higgsa napisał(a): > > > A ciebie kto pytał stary dziadu,że znowu między wódę i zakąskę się wciąłeś. > Do ciebie stary poyebie z Podkarpacia był ten post? > > > Nerwy biedaku ci puszczają...może nerwosol sobie zaaplikuj? Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:28 simera16 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > > > > > A ciebie kto pytał stary dziadu,że znowu między wódę i zakąskę się wciąłe > ś. > > Do ciebie stary poyebie z Podkarpacia był ten post? > > > > > > > Nerwy biedaku ci puszczają...może nerwosol sobie zaaplikuj? > Dziadzia...znasz yogę? wiesz co to oznacza słowo sempiterna ? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:31 bozon.higgsa napisał(a): > > Dziadzia...znasz yogę? wiesz co to oznacza słowo sempiterna ? > Koncept ci się wyczerpał, ze z moich tekstów zaczynasz czerpać? Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:35 simera16 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > > > > Dziadzia...znasz yogę? wiesz co to oznacza słowo sempiterna ? > > > Koncept ci się wyczerpał, ze z moich tekstów zaczynasz czerpać? Już ustępuję...chciałem ci tylko dać znać o czymś... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:37 bozon.higgsa napisał(a): > > > > > > > Dziadzia...znasz yogę? wiesz co to oznacza słowo sempiterna ? > > > > > Koncept ci się wyczerpał, ze z moich tekstów zaczynasz czerpać? > > > Już ustępuję...chciałem ci tylko dać znać o czymś... > A nie ma takiej potrzeby...i tak cie lubię! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:39 Mógłbym ci wiele napisać,wiele próbować wytłumaczyć i stać mnie na to. Twoja korespondencja ze mną zwalnia mnie jednak od próby tłumaczenia czegokolwiek. Po prostu nawet na to nie zasługujesz.... Adios..... Jesteś już u mnie wyłączony w ustawieniach. Możesz mnie....ty wiesz gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:44 bozon.higgsa napisał(a): > Mógłbym ci wiele napisać,wiele próbować wytłumaczyć i stać mnie na to. > Twoja korespondencja ze mną zwalnia mnie jednak od próby tłumaczenia czegokolwi > ek. > Po prostu nawet na to nie zasługujesz.... > Adios..... > Jesteś już u mnie wyłączony w ustawieniach. > Możesz mnie....ty wiesz gdzie. > Nie wiem, czy z tego powodu seppuku nie popełnię...mięczaku. ps Mam ogromna estymę do SLD i mam nadzieję, ze żadne koło tej partii nie ma cie w swoich szeregach... Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:51 Nie wiem, czy z tego powodu seppuku nie popełnię...mięczaku. ps Mam ogromna estymę do SLD i mam nadzieję, ze żadne koło tej partii nie ma cie w swoich szeregach... Ostatni raz ci odpowiem. Jesteś jednak pupa nazywając innych mięczakiem, musisz się dowartościować...prawda? Ja po prostu nie mam zamiaru się z tobą kłócić,bo ty nie potrafisz rozmawiać. Nie jestem członkiem SLD, jestem sympatykiem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:54 bozon.higgsa napisał(a): > > > Ostatni raz ci odpowiem. > Jesteś jednak pupa nazywając innych mięczakiem, musisz się dowartościować...pra > wda? > Ja po prostu nie mam zamiaru się z tobą kłócić,bo ty nie potrafisz rozmawiać. > > Nie jestem członkiem SLD, jestem sympatykiem SLD. > > > ...bo ryj mnie swędzi? ps ...i chwała SLD, ze cie w swych szeregach nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:55 ...i chwała SLD, ze cie w swych szeregach nie ma... Mam nadzieję,że ciebie również. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:57 bozon.higgsa napisał(a): > > ...i chwała SLD, ze cie w swych szeregach nie ma... > > Mam nadzieję,że ciebie również. > > Mnie każda koteria zwana partią polityczną... swobodnie nacią zwisa. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Jak boli...... 09.09.13, 19:59 simera16 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > > > ...i chwała SLD, ze cie w swych szeregach nie ma... > > > > Mam nadzieję,że ciebie również. > > > > > Mnie każda koteria zwana partią polityczną... swobodnie nacią zwisa. > To widać,słychać i czuć od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jak boli...... 09.09.13, 20:03 bozon.higgsa napisał(a): > > > To widać,słychać i czuć od ciebie. > Podoba mi się coraz bardziej "polemika" z Waszecią... ROTFL! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 18:05 Frekwencja dopisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:08 ..i uwazajcie, zebyscie poduchy wlozyli za spodnie czy sspodnice na przedluzeniu plecow: bo jak beedziemy was wykopywac, to badzie mniej bolalo..hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: że prezes zbok to wiadomo 09.09.13, 19:30 ale ze wśród baranów są homosie to nawet nie wiedziałem. tylko z czym do gości ja toto jaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:35 cel najbliższy - pogonienie bufetu. Cal dalszy: pogonienie ryżawych szkodników. Cel najwazniejszy: pogonienie tych, co tymi marionetkami kręcą Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:36 losiu4 napisał: > cel najbliższy - pogonienie bufetu. Cal dalszy: pogonienie ryżawych szkodników. > Cel najwazniejszy: pogonienie tych, co tymi marionetkami kręcą > ...a jak już nie będzie kogo gonić...pogonić samych siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:40 a jak już nie będzie kogo gonić...pogonić samych siebie... ganianie dla ganiania jest celem ,jak pis z wywieszonym ozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:42 ależ skąd. Wtedy wreszcie będzie można spokojnie sobie usiąść w bujanym fotelu w poczuciu spełnionego obowiązku :) My nie jesteśmy lewizna, która z definicji wroga mieć musi, a jak go nie ma, to se go wykreuje Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:45 losiu4 napisał: > ależ skąd. Wtedy wreszcie będzie można spokojnie sobie usiąść w bujanym fotelu > w poczuciu spełnionego obowiązku :) My nie jesteśmy lewizna, która z definicji > wroga mieć musi, a jak go nie ma, to se go wykreuje > ...i spożywać frukta zwycięstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:49 jedynym fruktem jest poczucie dobrze spełnionego obowiazku. Bo wiesz, chrzesciajnin w ogólnosci a katolik w szczególnosci winien dbać o dobro bliźnich:) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:53 losiu4 napisał: > jedynym fruktem jest poczucie dobrze spełnionego obowiazku. Bo wiesz, chrzescia > jnin w ogólnosci a katolik w szczególnosci winien dbać o dobro bliźnich:) > > Pozdrawiam > > Losiu Łosiu nie pendrol mi o katolikach,którzy potrafią dbać o dobro bliźnich. Apage satanas !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:01 bozon.higgsa napisał(a): > > jedynym fruktem jest poczucie dobrze spełnionego obowiazku. Bo wiesz, chrzesciajnin w > > ogólnosci a katolik w szczególnosci winien dbać o dobro bliźnich:) > Łosiu nie pendrol mi o katolikach,którzy potrafią dbać o dobro bliźnich. kiedy to szczera prawda, niepotwierdzona doświadczalnie cząstko :) Się co najwyzej zdarzają nieliczni katolicy którzy nie czynią zadość kanonom swej wiary Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:05 kiedy to szczera prawda, niepotwierdzona doświadczalnie cząstko :) Łosiu...bozon Higgsa nie jest niepotwierdzoną cząstka...jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:15 owszem, jest. Dlatego taka cisza w naukowym świecie. Bo właściwie nie do końca wiadomo co znaleziono :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:19 losiu4 napisał: > owszem, jest. Dlatego taka cisza w naukowym świecie. Bo właściwie nie do końca > wiadomo co znaleziono :) > > Pozdrawiam > > Losiu Widzę,że nie kumasz za bardzo w fizyce cząstek elementarnych. Co mnie akurat nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:26 a co tu jest do kumania? Po prostu coś znaleziono (dokładniej jakieś ślady rozpadu) ale pewności co to jest (znaczy skąd sie wzięło) nie ma :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:31 losiu4 napisał: > a co tu jest do kumania? Po prostu coś znaleziono (dokładniej jakieś ślady rozp > adu) ale pewności co to jest (znaczy skąd sie wzięło) nie ma :) > > Pozdrawiam > > Losiu He he he he...łosiu nie wiesz dlaczego zbudowano tak drogi akcelerator cząstek ? Wiesz.że Bozon Higgsa jest nazywany tzw, boską cząstką? wiesz dlaczego ta nazwa nie ma jednak nic wspólnego z bogiem? www.naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news,394535,czastka-z-cern-to-faktycznie-bozon-higgsa---potwierdzaja-naukowcy.html Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 19:56 losiu4 napisał: > jedynym fruktem jest poczucie dobrze spełnionego obowiazku. Bo wiesz, chrzescia > jnin w ogólnosci a katolik w szczególnosci winien dbać o dobro bliźnich:) > Weź losiu z takimi tekstami na katecheze się udaj, a nie na Fk...kogo chcesz omamić? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:04 simera16 napisał: > Weź losiu z takimi tekstami na katecheze się udaj, a nie na Fk...kogo chcesz om > amić? dlaczego? przypominam szanownym lewuskom, lemingom i innym postępakom na czym chrześcijaństwo polega. Nb. na katechezie właśnie tego uczą :) Szkoda jeno ze spora czesć ludzi woli słuchać lewizny.... dlatego wydaje się że dziadostwo panuje. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:07 losiu4 napisał: > simera16 napisał: > > > Weź losiu z takimi tekstami na katecheze się udaj, a nie na Fk...kogo chc > esz om > > amić? > > dlaczego? przypominam szanownym lewuskom, lemingom i innym postępakom na czym c > hrześcijaństwo polega. Nb. na katechezie właśnie tego uczą :) Szkoda jeno ze sp > ora czesć ludzi woli słuchać lewizny.... dlatego wydaje się że dziadostwo panuj > e. > > Pozdrawiam > > Losiu Ożesz łosiu.....ty chcesz przypominać ateistom na czym polega chrześcijaństwo? Nie popendroliło ci się coś? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:18 bozon.higgsa napisał(a): > Ożesz łosiu.....ty chcesz przypominać ateistom na czym polega chrześcijaństwo? > Nie popendroliło ci się coś? nie byłoby źle gdyby się nawrócili. Zawszeć to wielka radość w niebiesiech . wiesz chyba jaki jest "przelicznik radości" w niebie między niewierzącymi bidulami a tymi którzy nawrócenia nie potrzebują i wypełniają Boże przykazania :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higgsa Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:20 losiu4 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > Ożesz łosiu.....ty chcesz przypominać ateistom na czym polega chrześcijań > stwo? > > Nie popendroliło ci się coś? > > > nie byłoby źle gdyby się nawrócili. Zawszeć to wielka radość w niebiesiech . wi > esz chyba jaki jest "przelicznik radości" w niebie między niewierzącymi bidulam > i a tymi którzy nawrócenia nie potrzebują i wypełniają Boże przykazania :) > > Pozdrawiam > > Losiu Wiem, wiem łosiu, że szczególnie ten nawrócony jest do was ważniejszy niż ten,który szczerze wierzy. Wiesz dlaczego tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:23 bozon.higgsa napisał(a): > Wiem, wiem łosiu, że szczególnie ten nawrócony jest do was ważniejszy niż ten,k > tóry szczerze wierzy. > Wiesz dlaczego tak jest? z powodu miłosci Boga do ludzi, oczywista. Bo Bóg, jako dobry ojciec, nawet na wyrodnego syna patrzy z miłoscią i nie chce by poszedł on na ostateczne zatracenie. Wiesz, coś jak w tej przypowiesci o synu marnotrawnym... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:33 losiu4 napisał: > bozon.higgsa napisał(a): > > > Wiem, wiem łosiu, że szczególnie ten nawrócony jest do was ważniejszy niż > ten,k > > tóry szczerze wierzy. > > Wiesz dlaczego tak jest? > > z powodu miłosci Boga do ludzi, oczywista. Bo Bóg, jako dobry ojciec, nawet na > wyrodnego syna patrzy z miłoscią i nie chce by poszedł on na ostateczne zatrace > nie. Wiesz, coś jak w tej przypowiesci o synu marnotrawnym... > ...a jest napisane w Piśmie, ze nie będziesz miał innych bogów przede mną...a ty i reszta PiSoidalnych do złotego cielca w osobie PrezesaPana modły i ręce wznosicie.... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:12 losiu4 napisał: > > dlaczego? przypominam szanownym lewuskom, lemingom i innym postępakom na czym c > hrześcijaństwo polega. Nb. na katechezie właśnie tego uczą :) Szkoda jeno ze sp > ora czesć ludzi woli słuchać lewizny.... dlatego wydaje się że dziadostwo panuj > e. > Jak rozumiem styl i treść swego wpisu tez na katechezie, tudzież innej szkółce niedzielnej szlifowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:20 etam, przypominam oczywiste oczywistości po prostu. Zdaje się ze sporo ludzi ludzi o nich zapomniało... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Platfusy...szykujcie pupy 09.09.13, 20:29 losiu4 napisał: > etam, przypominam oczywiste oczywistości po prostu. Zdaje się ze sporo ludzi lu > dzi o nich zapomniało... > > Lepiej sobie dziesięcioro przykazań przypomnij, bo z twoich tekstów jako żywo nieznajomość ich przebija..."chrześcijaninie". Odpowiedz Link Zgłoś