hummer 05.10.13, 18:27 To nowa nazwa Ruchu Palikota. :) Co on tak z tym ruszaniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Twój Ruch 05.10.13, 18:39 hummer napisał: > To nowa nazwa Ruchu Palikota. :) > > Co on tak z tym ruszaniem? Ruch to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Twój Ruch 05.10.13, 18:43 Ruch to zdrowie. Pewnie miałeś na myśli zdrowie fizyczne. Czy ruch też ma związek ze zdrowiem psychicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Elektorat to emeryci? 05.10.13, 18:52 gtxl napisał: > Ruch to zdrowie. > > Pewnie miałeś na myśli zdrowie fizyczne. > Czy ruch też ma związek ze zdrowiem psychicznym? W zdrowym ciele, zdrowy duch. Przy grze w warcaby, raz jest Ruch Palikota, a potem Twój Ruch itd. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Twój Ruch 05.10.13, 18:52 gtxl napisał: > Czy ruch też ma związek ze zdrowiem psychicznym? Czy ten Ruch to nie wiem ale: Naukowcy kolejny raz potwierdzili, że aktywność fizyczna korzystnie wpływa na nasze zdrowie. Badania przeprowadzone przez naukowców ze Szkocji dotyczyły wpływu aktywności fizycznej na kondycję psychiczną. Z pośród 20 tys. osób zapytanych o samopoczucie oraz poziom aktywności w ciągu tygodnia, aż 3 tys. uskarżało się na odczuwanie stresu oraz lęków. Autorzy badania zaobserwowali, że już 20 minut ruchu tygodniowo poprawia kondycję psychiczną. Najlepsze efekty daje uprawianie sportu, jednak pozytywne efekty przynosi też spacerowanie czy pracowanie w ogrodzie. Naukowcy przypominają, że ruch zmniejsza ryzyko wystąpienia poważnych chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Twój Ruch 05.10.13, 19:06 gtxl napisał: > Ironizowałem. Domyśliłem się. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Twój Ruch 06.10.13, 11:10 gtxl napisał: > Ironizowałem. Poważnie,Leszku(M) teraz Twój ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Re: Twój Ruch 05.10.13, 18:58 Kup na sklep.maxflo.pl albo urbancity.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Twój Ruch 06.10.13, 11:04 remez2 napisał: > hummer napisał: > > > To nowa nazwa Ruchu Palikota. :) > > > > Co on tak z tym ruszaniem? > Ruch to zdrowie. Szczególnie zdrowy jest Ruch Maneken Pissów w kierunku Bruxeli.Zdrowo finansowo. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Twój Ruch 05.10.13, 20:26 Palikot jak zwykle zaskakuje. Byłem święcie przekonany, że będzie sztampa w rodzaju Ruch Postępu. Nazwa ma swoją dynamikę i do każdego trafia. Tym razem nie zmarnował forsy na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Twój Ruch 05.10.13, 20:28 haen2010 napisał: > Palikot jak zwykle zaskakuje. Byłem święcie przekonany, że będzie sztampa w rod > zaju Ruch Postępu. Nazwa ma swoją dynamikę i do każdego trafia. > > Tym razem nie zmarnował forsy na badania. forum.gazeta.pl/forum/w,28,147280977,147281315,Elektorat_to_emeryci_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Twój Ruch 06.10.13, 11:41 Mój Ruch to Ruch Hożóf na plaży w Gdyni. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Twój Ruch 05.10.13, 20:37 Psychologiczne podejście to tematu. Od was wyborcy wszystko zależy - los kraju jest w waszych rękach. Teraz kolej na was ( my jesteśmy gotowi ) Może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno oooooooooooo, cos nowego... 05.10.13, 20:39 Cytuje: Teraz kolej na was To jest dokladnie zaprzeczenie TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Twój Ruch 05.10.13, 20:47 mila2712 napisała: > Psychologiczne podejście to tematu. > Od was wyborcy wszystko zależy - los kraju jest w waszych rękach. Otóż to, żadna partia nie jest wam potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Twój Ruch 05.10.13, 20:52 Owszem jest..... " los kraju jest w waszych rękach " czyli nie możecie pozostać bierni....musicie zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A jaki jest program Twojego Ruchu? 05.10.13, 21:44 mila2712 napisała: > Owszem jest..... " los kraju jest w waszych rękach " czyli nie możecie pozosta > ć bierni....musicie zagłosować. Prawicowy, lewicowy, czy jazda bez trzymanki? A może liberalny? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: A jaki jest program Twojego Ruchu? 06.10.13, 10:24 Hahahahahah Ja mam zapędy anarchistyczne ( taka pozostałość z młodych lat ). Jestem zwolenniczką SLD. Jak się ma trzydziestkę + na karku to jazda bez trzymanki odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Wyspiański to przewidział :)))))))))))) 06.10.13, 10:40 Pon sie bojom "Twego Ruchu" Pon nos obśmiwajom w duchu. Tu ta ładnij, tam to brzydzij, z miastowymi to dziś krucho z Biłgoraja jesce dusa z fantazyjom Krzysia RUCHo. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Wyspiański to przewidział :)))))))))))) 06.10.13, 10:43 No co ty nie powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Twój Ruch 06.10.13, 10:52 Frykcyjny RUCH frakcji Onana Janusza P.Ruch cwanych amatorów "BRUKSELKI"!? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Twój Ruch 06.10.13, 11:39 Moim zdaniem to bardzo dobra nazwa, ale raczej dla ruchu społecznościowego niż dla ogólnokrajowej partii politycznej. W Polsce nazewnictwo ugrupowań politycznych jest wyjątkowo trudne, jako że słowo "partia" zostało skutecznie wykreślone, chyba ze względu na skojarzenia sprzed ćwierćwieku i więcej. Miałam lekką nadzieję, że Palikot się odważy przywrócić je do legalnego obrotu, ale jednak się nie odważył. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Twój Ruch 06.10.13, 11:49 Wykombinował, że będzie się kojarzyć z Ruchem Oburzonych. btw - Twój Ruch - skreślam. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Twój Ruch 06.10.13, 12:10 remez2 napisał: [...] > btw - Twój Ruch - skreślam. Na kartce wyborczej ????:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Twój Ruch 06.10.13, 12:15 gat45 napisała: > remez2 napisał: > [...] > > btw - Twój Ruch - skreślam. > > Na kartce wyborczej ????:) Zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Twój Ruch 06.10.13, 11:57 Partie w RP3: PO....to JA-D Tusk. PiS TO JA.JAro K. RP(Ali Kota)-TR, to Ja Ja'nusz P. SP Zb Ziobry-to ja,ZZ. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ruch Partia 06.10.13, 16:29 Żałuję, że Palikot nie zmienił nazwy na Ruch Partia. Nie trzeba byłoby zmieniać stempli, tam gdzie nazwa skrócona. Ani szyldów. Nie dość, że Ruch Partia, to jeszcze ekologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dorlor Re: Twój Ruch 06.10.13, 14:52 Na spędzie u palikota jest ta Wójciak z Poznania i ona optowała za nazwą "Twój Ch...j" ale ją przegłosowali Odpowiedz Link Zgłoś