Dodaj do ulubionych

Twój Ruch - Palikota nowy twór.

06.10.13, 12:57
Jestem przekonany że ten spot zrobił im ktoś z PiSu, takiego poziomu infantylizmu dawno nie widziałem, od czasu występu prezesa ( wcale nie złośliwie ) w necie w którym przebrał się za normalnego człowieka, i tu jest to samo, dużo słów, mało treści, obiecanki, nędza intelektualna, normalnie jakbym oglądał "tfory" PiSowskie, zresztą sami oceńcie.

januszpalikot.natemat.pl/77201,twoj-ruch
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:25
      Nowy jak nowy:-) Wzięli kilka punktów programu z PO,trochę z PiS i reszta z SLD. Nazwa partii
      też nie jest nowa - kiedyś na kioskach z prasą,papierosami i mydłem z powidłem była reklama
      'Twój Ruch' . Wszystko po staremu...ze starym Palikotem,Siwcem i innymi politykierami...
      • gtxl Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:35
        cookies9 napisała:

> Nowy jak nowy:-) Wzięli kilka punktów programu z PO,trochę z PiS i reszta z SLD
        > . Nazwa partii
        > też nie jest nowa - kiedyś na kioskach z prasą,papierosami i mydłem z powidłem
        > była reklama
        > 'Twój Ruch' . Wszystko po staremu...ze starym Palikotem,Siwcem i innymi polityk
        > ierami...

A co z Olkiem? Wymiękł przed metą? To ciekawe.
      • tomjani Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 15:28
        napisała:

> 'Twój Ruch' . Wszystko po staremu...ze starym Palikotem,Siwcem

Siwcem? Tym od POklepywania tłumaczki po pupie? Trafił swój na swego. Teraz może Bęgowskiego vel Grodzką będzie POklepywał.

i innymi polityk
        > ierami...
        • ave.duce Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 17:10
          To nie Siwiec poklepywał.
    • 10x10 Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:27
      ...raczej potwór :))))
      wszyscy mogliby zagrać role w reklamie domestosa
      • qqazz Nom mam nawet gotowy scenariusz 06.10.13, 14:37
        Siedza sobie Palikociarze i po kolei kazdy próbuje ich wygryźć ale mu sie nie udaje, nikt nie potrafi uzyć Domestosa jak należy, Premieru próbuje użyć zakręconego, Koalicjant uzywa ale druga stroną tak, ze po uzyciu usuwa ale swój kamień nazębny, Pjonki siadaja na kanapie i główkuja który zapach bedzie lepszy aż zasypiają, Komuchy mdleją przy próbie odkrecenia zakrętki z którą nie mogą sobie poradzić, nikt nie daje rady, nie widać zadnej nadziei i wtedy do akcji wkracza Prezes który szybko i sprawnie uzywa Domestosa jak należy usuwajac w mig całą zaraze.

pozdrawiam
    • qqazz Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:31
      Bardziej jak spotkanie amłejowców.

pozdrawiam
    • pan.nikt Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:32
      Długo zapowiadana KLAPA
    • 8macek Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:44
      zgadzam się, spot jest do dupy.
      poza jednym fragmentem trwającym od 1.04 do 2.28 minuty spotu.
      i tyle by wystarczyło aby TWÓJ RUCH miał poparcie wyborców na poziomie ponad 15%
    • dorlor Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:50
      15%... kiedyś Ruch miał znacznie wieksze poparcie ale powstał Kolporter
      • gtxl Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 14:54
        dorlor napisał(a):

> 15%... kiedyś Ruch miał znacznie wieksze poparcie ale powstał Kolporter

W sumie szkoda,tyle,że nie żałuję tego głupka Palikota.
        Przydała by się partia,która biła by wyraźnie i dobitnie w prawicowych głoopków po stronie PiS i PO.
        • icek.goldberg Twój Błazeński Ruch 06.10.13, 15:11

ma niezłych klakierów: Kuba Wojewódzki i ten marny śpiewkarz z Ruchu Odurzonych
    • tomjani Re: Twój Ruch - Palikota nowy twór. 06.10.13, 15:23
      Palikota nowy twór? A może nowotwór?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka