Dodaj do ulubionych

PiS w działaniu

14.10.13, 13:26
Już złożyliśmy zawiadomienie do prokuratury w związku z niewywiązywaniem się z obowiązków przez prezydenta Warszawy - informuje Mariusz Kamiński.
Ciekawe co to konkretnie za zarzuty.
Obserwuj wątek
    • wujaszek_joe Re: PiS w działaniu 14.10.13, 13:32
      Bo nie poszła na referendum.
      W ten sposób konstytucja została podeptana.
    • giwi Re: PiS w działaniu 14.10.13, 13:33
      Nie poszła na referendum? :)

Tez jestem ciekawa jakie i dlaczego dopiero teraz a nie przed referendum? Byłoby ja latwiej odwołac.
      • alistair-p Re: PiS w działaniu 14.10.13, 13:38
        Prezes miał w nocy widzenie?Wszystko jest możliwe.
        • szwampuch58 Re: PiS w działaniu 14.10.13, 13:43
          largo go tropi,kruca fix
    • jot-es49 Chdzący intelekt z niego! 14.10.13, 13:58
      alistair-p napisał:
      > Już złożyliśmy zawiadomienie do prokuratury w związku z niewywiązywaniem się
      > z obowiązków przez prezydenta Warszawy - informuje Mariusz Kamiński.

> ]
      > Ciekawe co to konkretnie za zarzuty.

Głównie chodzi o "niekonstytucyjne" i "niedemokratyczne" zachowanie się premiera i prezydenta którzy "nawoływali" do olania referendum.
      Referendum, choć jest nazywane, a nawet w samej rzeczy jest najwyższą formą demokracji nie jest, jak na razie, w naszym kraju obligatoryjne jeśli chodzi o udział. Demokracja to również poszanowanie tych, którzy "głosują nogami".
      Nikt nikomu nie zabraniał, bo też i takiej mocy nie miał, udziału w referendum.

Nie dziwię się, że ludzie nie chcieli brać udziału w politycznej hucpie - PiS chciał spróbować sił w Warszawie - no i spróbował.
      Prawdziwym warszawiakom należy się szacunek. Pokazali jak traktować należy zadymiarzy!
      Gratuluję!

P.S. Nie wyczytałem w Konstytucji o obowiązkowym udziale w referendum...
      • alistair-p Re: Chdzący intelekt z niego! 14.10.13, 14:12
        Jako warszawiak dziekuje,równiez w imieniu innych.Pamietamy rządy pokurcza Lecha.KOSZMAR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka