alistair-p 14.10.13, 13:26 Już złożyliśmy zawiadomienie do prokuratury w związku z niewywiązywaniem się z obowiązków przez prezydenta Warszawy - informuje Mariusz Kamiński. Ciekawe co to konkretnie za zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: PiS w działaniu 14.10.13, 13:32 Bo nie poszła na referendum. W ten sposób konstytucja została podeptana. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: PiS w działaniu 14.10.13, 13:33 Nie poszła na referendum? :) Tez jestem ciekawa jakie i dlaczego dopiero teraz a nie przed referendum? Byłoby ja latwiej odwołac. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: PiS w działaniu 14.10.13, 13:38 Prezes miał w nocy widzenie?Wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 Chdzący intelekt z niego! 14.10.13, 13:58 alistair-p napisał: > Już złożyliśmy zawiadomienie do prokuratury w związku z niewywiązywaniem się > z obowiązków przez prezydenta Warszawy - informuje Mariusz Kamiński. > ] > Ciekawe co to konkretnie za zarzuty. Głównie chodzi o "niekonstytucyjne" i "niedemokratyczne" zachowanie się premiera i prezydenta którzy "nawoływali" do olania referendum. Referendum, choć jest nazywane, a nawet w samej rzeczy jest najwyższą formą demokracji nie jest, jak na razie, w naszym kraju obligatoryjne jeśli chodzi o udział. Demokracja to również poszanowanie tych, którzy "głosują nogami". Nikt nikomu nie zabraniał, bo też i takiej mocy nie miał, udziału w referendum. Nie dziwię się, że ludzie nie chcieli brać udziału w politycznej hucpie - PiS chciał spróbować sił w Warszawie - no i spróbował. Prawdziwym warszawiakom należy się szacunek. Pokazali jak traktować należy zadymiarzy! Gratuluję! P.S. Nie wyczytałem w Konstytucji o obowiązkowym udziale w referendum... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Chdzący intelekt z niego! 14.10.13, 14:12 Jako warszawiak dziekuje,równiez w imieniu innych.Pamietamy rządy pokurcza Lecha.KOSZMAR. Odpowiedz Link Zgłoś