Dodaj do ulubionych

Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na te-

25.10.13, 08:01
mat Katastrofy Smoleńskiej! Wg mnie straciły - one oraz córka i brat - moralne prawo do osądzania zachowania innych osób w tej sprawie!
Obserwuj wątek
    • gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 08:23
      1zzarda napisał(a):

> mat Katastrofy Smoleńskiej! Wg mnie straciły - one oraz córka i brat - moralne
      > prawo do osądzania zachowania innych osób w tej sprawie!

Dobrze by było gdybyś ty również zamilkł.

„Nigdy, przenigdy nikogo nie oceniaj. Nie oceniaj, nie krytykuj, nie osądzaj, nie potępiaj, nie wyrokuj. Każdy z nas jest jedyny, niepowtarzalny i kieruje się w życiu powodami niezrozumiałymi dla reszty. To dotyczy nas wszystkich.”- Julian Sanchez
      • 1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 08:24
        Dlaczego, uzasadnij?
      • ladymadonna2 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 08:48
        Nadużywanie
    • pies_na_czarnych Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:31
      Nie mogą. Musza walczyć o miejsca na listach.
      • gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:53
        pies_na_czarnych napisała:

> Nie mogą. Musza walczyć o miejsca na listach.

Wdowiec Deresz też walczył.

• ladymadonna2 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:55
          ten zabił kto skorzystał ?
          • bew-is Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 21:03
            Czyli wszystko jasne...."prezydent gdzieś poleci i wtedy wszystko się zmieni....." skorzystał Komorowski, bez wyborów został prezydentem.

ladymadonna2 napisał(a):
            > ten zabił kto skorzystał ?
            • man_sapiens Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 26.10.13, 12:43
              Jak miło widzieć po raz kolejny to samo kłamstwo smoleńskiego propagandzisty
    • a74-7 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 09:54
      1zzarda napisał(a):

> mat Katastrofy Smoleńskiej! Wg mnie straciły - one oraz córka i brat - moralne
      > prawo do osądzania zachowania innych osób w tej sprawie!

wot i demakracija po Polsku :-D
      Al Fayed wieszal psy na rodzinie krolewskiej po smierci Dodiego i Diany.
      Wybaczano mu bo cierpial po smierci ukochanego syna .
      A w Poolandi prawo moralne pokrzywdzonej strony to "stul pysk" wg zadry ,dobre ,hehe
      • 1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:05
        Ja im wybaczam, ale odwołuję się do nich, do ich pojęcia moralności!
        • gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:08
          1zzarda napisał(a):

> Ja im wybaczam, ale odwołuję się do nich, do ich pojęcia moralności!

Nie lepiej jakbyś się skupił na ocenie twojej moralności?
          Ja,ci również wybaczam.

• 1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:14
            A co masz do mojego poziomu moralności?
        • bew-is Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 21:07
          Zanim się odwołasz do cudzego poczucia moralności, najpierw Ty powinieneś je posiadać. Z Twojego postu wynika, że moralności nie masz, skoro nie potrafisz uszanować cudzego bólu!!!!!To jest co najmniej brak empatii, nie mówiąc już o braku poczuciu taktu.
          1zzarda napisał(a):

> Ja im wybaczam, ale odwołuję się do nich, do ich pojęcia moralności!
          • szwampuch58 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 21:12
            W szanowaniu cudzego bólu to pisiory miszcze swiata:
            niezalezna.pl/40093-tylko-u-nas-deresz-w-aktach-ipn-szczegolowa-biografia
    • gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:07
      Dlaczego córka Lecha Kaczyńskiego ma milczeć?
      Jaka jest jej wina w tej katastrofie?
      Dlaczego nie ma moralnego prawa? Kto ją pozbawił tego prawa?
      Dlatego,że jest córką L.Kaczyńskiego?

Ty masz prawo osadzać innych?

• a74-7 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:12
        zadra ja pozbawil praw moralnych
        ;-D
        a sobie dodal kilka praw extra przy okazji :-)
        Ty zadra masz mniejsze prawo moralne w tej sprawie otwierac gebe niz same zainteresowane pokrzywdzone rodziny , ale moze mamusia uczyla ciebie innej moralnosci , teraz gazjetka ci matkuje ,hehehe
        • 1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:18
          Do GTX i A7 - nie każę im milczeć, mogą sobie gadać co chcą, nawet o sercach zaszytych w kolanach, ich prawo, uważam, tylko, że tymi publicznymi wypowiedziami, pozbawiły się prawa do moralnej oceny innych osób związanych z tą katastrofa. Oni nie mają prawa domagać się aby inni dalej pozostawały w żałobie! A dlaczego zabieram głos - bo ich odszkodowania były także z moich podatków, wszyscy na się zrzucaliśmy, więc dość jęczenia!
          • gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 11:39
            A dlaczego zabieram głos - bo ich odszkodowania były także z moich podatków, wszyscy na się zrzucaliśmy, więc dość jęczenia!

To ty jęczysz, tak bardzo,że aż założyłeś wątek z tego powodu.
            Na kościół też się wszyscy zrzucamy ze swoich podatków, ja z kościołem nie mam nic wspólnego a "zrzucać" się muszę.
            Na cygara i wina,kosztowne ubrania i sukienki dla żony Tuska,oraz na pilnowanie Jarosława też się zrzucamy.

Więc przestań jęczeć i kwękolić.

• 1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 11:46
              Błąd wyrażam swoje zdanie!
              • gtxl Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 11:52
                1zzarda napisał(a):

> Błąd wyrażam swoje zdanie!

Ja również. Ale to ty mówiłeś,żeby przestać jęczeć.
                Więc zachęciłem ciebie również do tego samego.

• 1zzarda Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 12:17
                  Nie do Ciebie!
                  • chasyd_z_czerskiej zadro 25.10.13, 12:35
                    Racz odpowiedzieć :
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,147650193,147653246,A_wdowiec_smolenski_Deresz_b_t.html
                    • 1zzarda Re: zadro 25.10.13, 12:44
                      Wg mnie nie! On reagował na działalność Antoniego.
                      • chasyd_z_czerskiej Re: zadro 25.10.13, 20:55
                        1zzarda napisał(a):

> Wg mnie nie! On reagował na działalność Antoniego.

One reagują na działalność Tuska, Kopacz, Millera , Laska i jego "ekspertów" oraz prokuratorów...

--
                        vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/24102013-2230/12599626
                        • 1zzarda Re: zadro 26.10.13, 11:05
                          W tym rzecz, że Lasek podał rzeczywisty przebieg zdarzeń, a oni chcieliby sf!
                          • chasyd_z_czerskiej Re: zadro 26.10.13, 11:39
                            1zzarda napisał(a):

> W tym rzecz, że Lasek podał rzeczywisty przebieg zdarzeń,

:)))))

Dobra - na początek : niech Lasek pokaże zdjęcie satelitarne po 5.IV , na którym brzoza nie jest złamana..
                            • 1zzarda Re: zadro 26.10.13, 12:01
                              To ma udowodnić Antek, skoro twierdzi, że nie było!
                              • chasyd_z_czerskiej Re: zadro 26.10.13, 16:01
                                Prof. Cieszewski już to udowodnił . W odpowiedzi Lasek i Seremet kłamią... :
                                wpolityce.pl/wydarzenia/65507-tylko-u-nas-kolejna-manipulacja-prokuratury-prezes-smallgis-przyznaje-w-zleconym-temacie-analizy-nie-bylo-nic-na-temat-brzozy
        • ladymadonna2 Re: Uważam, że"wdowy smoleńskie"winny milczeć na 25.10.13, 10:28
          drogie rodziny
    • chasyd_z_czerskiej A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 10:17
      • obraza.uczuc.religijnych Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 10:18
        To ten którego bólu straty żony nie szanujesz?
        • chasyd_z_czerskiej Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 12:34
          O czym bredzisz ?...
          • obraza.uczuc.religijnych Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 12:39
            O tym że nie szanujesz jego bólu po stracie.
            • piotr7777 czyli konkluzja jest taka 25.10.13, 20:39
              --wdowom nie wolno, wdowcowi tak.
              Bo wdowiec mówi to co autorowi wątku pasuje, wdowy przeciwnie.
              • szwampuch58 Re: czyli konkluzja jest taka 25.10.13, 20:45
                zla konkluzja,siadaj lufa....jakby wdowy i spolka nie wrzeszczaly glupot wdowiec by milczal
            • chasyd_z_czerskiej Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 25.10.13, 20:53
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> O tym że nie szanujesz jego bólu po stracie.

I po co kłamiesz ?...

--
              vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/24102013-2230/12599626
              • ladymadonna2 Re: A wdowiec smoleński Deresz ?... b/t 26.10.13, 11:16
                chciałbym po ludzku współczuć ,ale nie mogę .
                Deresza też nie rozumiem - na Jego miejscu oskarżyłbym organizatora wycieczki / kancelaria prezydenta Lecha PIS Kaczyńskiego za narażenie życia małżonki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka