kocie-hafty 22.09.06, 12:09 Jak spławić natrętną kochankę ? Nie może zrozumieć za chińskiego boga, że już mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agha4 Re: Kochanka 22.09.06, 13:04 powiedz jej prosto z mostu.....kobiety sie nie lubia domyslac.....a jak sie domyslaja to zawsze zle... Odpowiedz Link Zgłoś
kocie-hafty Re: Kochanka 22.09.06, 13:07 > powiedz jej prosto z mostu.....kobiety sie nie lubia domyslac.....a jak sie > domyslaja to zawsze zle... powiedziałem, ale nie robi to na niej żadnego wrażenia....... Odpowiedz Link Zgłoś
kocie-hafty Re: Kochanka 22.09.06, 13:27 > powiedz jej to w brzydki sposob......... - nie zasługuje na takie traktowanie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
malazuzia Re: Kochanka 22.09.06, 13:42 To nie odbieraj od niej telefonów, nie odpisuj na sms-y. A dlaczego nie chcesz się z nią więcej spotykać? Odpowiedz Link Zgłoś
salsa.loca Re: kopnij ja mocno w dupę 22.09.06, 20:35 za co kopnac-za to ze ona go kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
kocie-hafty Re: Kochanka 22.09.06, 14:37 > ...trzeba było nie zaczynać...;) - co kobieta może o tym wiedzieć.................. Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior Re: Kochanka 22.09.06, 14:39 Daj mi namiar na nią, jak mnie pozna to da sobie z Tobą spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
anissa1 Re: Kochanka 22.09.06, 15:02 Sorry, stary.. Trzeba się bylo liczyć z konsekwencjami.. Teraz masz problem, jak się spróbujesz urwać ze smyczy, to zawsze może Cię szantażować kotanktem z żoną ;)) No cóż... Wyciągnij wnioski na przyszłość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Kochanka 22.09.06, 15:14 jak mężatka to poskarż się mężowi a jak nie to powiedz że jednak jesteś gejem i już cię nie rajcuje. Ja tak zawsze robię, mówiąc że kocham ją tylko jak siostrę jednak Odpowiedz Link Zgłoś
bibita Re: Kochanka 22.09.06, 15:59 to najbardziej oklepany Męski Wkręt na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Kochanka 22.09.06, 20:01 kocie-hafty napisał: > Jak spławić natrętną kochankę ? > Nie może zrozumieć za chińskiego boga, że już mnie nie interesuje. zapoznaj ja z zona. na pewno sie polubia. Odpowiedz Link Zgłoś